23:15

Jag glömmer aldrig hans varma lockar i nacken, som luktade så mycket honom. Jag glömmer heller aldrig han som var min första kärlek, han som jag skrev hundratals sidor om som hela tiden förstördes utav alla tårar som råkade droppa ner på dom. Aldrig glömmer jag han som hade så vackra bruna ögon, som höll om mig så hårt och tryggt. Kommer aldrig glömma han som lärde mig att älska mig själv, som stått vid min sida och sett mig växa upp och bli den jag är idag, han som var min största kärlek. Jag glömmer nog aldrig han som varsamt kysste min panna en decemberkväll, han var så vacker och hade ingen aning om att jag tyckte det. När jag blundar så kommer jag alltid någonstans ha en vacker bild utav honom, han med dom vitaste tänderna och vackraste leendet jag någonsin sett. Jag minns såväl han som gav mig allt förutom kärlek, han ville ge mig allt jag la mina ögon på, men kunde inte förmå att tala om för mig varför han älskade mig. Jag minns också han som hade så vackra händer, vill aldrig glömma den illusionen.

Jag har älskat så mycket, fallit för så många ögon som jag aldrig mer kommer att se in i igen. Målat dessa människor så vackra i mitt huvud, älskat små saker som dom inte har en aning om är vackra. Jag undrar om någon någongång älskat mina ögon? Älskar jag för mycket?

Likes

Comments

Tillbringade denna regniga, kalla, pissiga söndag på Vansö i Strängnäs, det var stubbrace!! Jag och Ellen åkte dit för att titta på Pontus och han var så duktig. Alltid en vinnare i mina ögon. Efter ett tag blev det för kallt och regnet hade tagit sig igenom våra jackor, så vi åkte hem till mormor. Drack lite te, åt lite omelett, reflekterade över livet.

Senare kollade vi på handboll i Mariefred, vilket resulterade i en förlust för hemmalaget.. Nu ligger jag i soffan och tänkte skriva lite i min bok, sååå mycket känslor som måste få komma ut!! En dag ska ni allesammans få läsa den, lovar.

Likes

Comments

September är över och jag känner att den månaden har varit mitt livs råttkung. En råttkung för er som inte har en aning; är när ett dussin råttor har blivit som en enda individ, fastbundna i sina svansar, tillsammans. Så kan jag bäst beskriva september.

Alla mina känslor har klumpats ihop till en enda bestående, besvikelse. Är besviken på mig själv, för att jag aldrig kan hålla fast vid något och för att jag målar människor som inte förtjänar det, så så vackra. Är besviken på att jag känner mig tvungen att få ett avslut på något som inte ens är värt min tid, att förklara mig inför den människan som valde att lämna mig när jag var liten. Blir så ledsen när jag tänker på mitt lilla jag som var så besviken på den sista saknade pusselbiten, hur jag grät över att han inte alls var så som jag drömt mig om att han skulle va. Hjälp, besvikelsen bara väller över!! Råttkungen. 

Ser framemot oktober, kan tänka på lyxen man har att varje månad få starta om och börja om på nytt. En ny månad känns som ett bra tillfälle att bara bli någon annan, eller kanske inte. Sååå flummig, medveten om det. Denna månad kommer mina mål vara (och kommer vara enda tills det händer) 

• Att få godkänt på matteprovet. 

• Att hitta någon som kallar mig för hans älskade Elin.

• Att gå på opera och dricka rödvin och äta dyr, äcklig ost.

• Att läsa minst en bok, den första ska vara Alex Schulmans "Glöm mig"!!!!


Ska nu avsluta denna dystra text med att säga att jag är tacksam för mina fina vänner och min fina familj. & Så länge jag har min älskade Ellen så blir nog livet ganska så bra ändå..

Likes

Comments

Spontan köpte en kamera för någon vecka sen, så igår blev det en liten fotosession med mig själv haha!!

Likes

Comments

Fem saker jag aldrig vill leva utan:

Musik (!!), kärlek, vänner, familj & sommarkvällar


Fyra saker jag ser fram emot:

Thailand, studenten, när mormor kommer hem ifrån Barcelona & nästa sommar med alla planer jag och Ellen gjort tillsammans

Tre citat/texter jag älskar:

Allt vi inte gjorde tillsammans väger så mycket tyngre än det vi faktiskt gjorde - Alex Schulman

Om jag var poet, och du var någon som förstod.. Men, jag säger inget. För tårar dunstar bort runt ord. - Håkan Hellström

Vi är änglar med blickarna högt i det blå, vi är de som förlorar men jublar ändå. - Lars Winnerbäck

Två bilder som gör mig glad:

En sak jag borde sluta med:

Bära alla andras sorger.

Likes

Comments

Hey!! Är sååå dålig på att skriva här, men nu är jag redo för att uppdatera.

Är inne i någon fas i livet där jag inte känner igen mig själv, jag har till 100% krossat min comfort zone. På gott och ont. Älskar att göra saker som får mig att bli lite nervös, så jag någon gång känner av att jag lever!! Men ibland kan det sluta med att jag ligger i sängen och gråter tills jag somnar med huvudvärk. Det är en hårfin gräns mellan att leva fritt, och att göra bort sig, iallafall i mina ögon. Det är en sådan hårfin gräns mellan att ge för mycket, eller ingenting alls. 

Känslan utav att ha en ny slags frihet är underbart, känslan av att jag kan göra vad jag vill utan att bry mig om någon annan än mig själv. Att veta att jag kan prioritera helt åt helvete, men inse att det spelar ingen roll för det finns ingen annan som riktigt kan påpeka det, mer än jag själv. 

Men ibland är det skrämmande, att inte  ha någon att falla tillbaka till i slutändan, är jag den enda som känner så?? Kan sakna tryggheten, att bara lägga sig i min egna säng med någon som kan mig utan och innan. Med någon som bryr sig och tycker om mig, på riktigt. När jag ibland inte gör det själv.

Men nu ligger jag här, alone och gillar det lite ändå. Jag har tiden att reflektera över så mycket och få dom bästa svaren på mina frågor, utav mig själv!! Lite tråkigt är det ändå.. 

Men jag vet att han, han med vackra händer och ett vackert bröst finns där out in the wild world någonstans. 

Rörigt inlägg.. men, så ser livet ut ibland

Likes

Comments

Bröllop på mitt jobb! +/Ovanligt många snygga män att kolla på!! -/Mådde så illa hela arbetspasset :( || Jag och Ellen gick på en två timmars lång promenad (1.5 mil!!) två dagar i rad!! +/På dessa två timmar hinner vi verkligen prata om allt och ingenting -/Nu på hösten blir det så mörkt tidigt så innan vi kommit hem så är det bäcksvart och läskigt..

Åker till Thailand om 94 dagar!! Då har denna baddräkt en given plats i resväskan! +/ Längtar så mycket, äta god frukt, sola, bada och bara vara så långt ifrån snö och lilla Stallarholmen ett tag -/ Brukar få sådan hemlängtan efter en vecka när vi varit i Thailand tidigare. HATAR känslan utav att man missar massa saker.. || Denna underbara byxdress köpte jag när jag var ensam i Stockholm och shoppade!! /+ Kan varit de bästa jag någonsin gjort, att åka ensam och bara få gå runt vart man vill, hur många gånger man vill! -/ Såå tråkigt att sitta ensam och äta på en restaurang, kan varit en stund i livet där jag verkligen kände mig ensam.. När jag satt där på restaurangen all alone

Båda bilderna är ifrån gårdagen när jag umgicks med en massa härliga människor!! +/ Skrattade massor, det var jättemysigt!! -/ Var jättetrött då jag hade jobbat och mått dåligt hela dagen, så jag var nog lite tråkig haha. Sad but true

Fredag, tycker att bilden beskriver känslan tillräckligt bra!! +/ Hade ettornas dag i fredags och det var verkligen så kul!! Min och Ellens klass var så bra -/ Kan aldrig riktigt känna att jag kan gå igenom en hel fredag utan ångest då jag vet att jag ska jobba dagen efter. Men det har inte direkt hindrat mig denna helg!! || Idag saknar jag sommaren lite extra mycket.. +/ man lever ju för sommaren!! Vad är inte bättre på sommaren?? -/ denna sommaren bestod bara utav jobb..


Så!! Summa summarum utav September so far är en månad där det har hänt mycket, känslor som inte riktigt samarbetar med mig, tårar, skratt.. En månad i sin ordning med andra ord!

Likes

Comments

Likes

Comments