Skulle ha gått upp kl 6 idag för att äntligen få köra på med träningen igen efter nästan en veckas sjukdom. Vaknar kl 7.15.. Så himla typiskt!
Men det var kanske bra för bihålorna är på väg ut och lungorna slemmar. Men då är det iaf på bättringsvägen ☺

Är dålig på att uppdatera men fler inlägg varje dag.. Jag är så full av olika känslor just nu och tar lite avstånd från människor.
Det känns som att det är så otroligt mycket problem i andras liv och jag blir liiiite för påverkad så jag är inte tillbakadragen bara för att vara elak utan för att skydda mig själv. Har ni känt så någon gång? Att hjärnan liksom inte klarar av mer känslor och typ.. tröttnar ur? Jag strävar efter mitt inte lugn som är på vift igen. Bäst mår jag just nu innanför hemmets lugna väggar i min sambos sällskap.

Den här perioden hoppas jag bara håller i sig en liten stund och jag hoppas också att mina vänner som läser det här INTE misstolkar mig!
Det är inte förbjudet att höra av sig, gör det gärna 💗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Avslutade helgen med en redig förkylning.. Hosa, snuva och allt man kan tänka sig. Så himla typiskt då jag har så mycket energi och bara vill träna. Jag blir alltid lite halvgalen när jag legat sjuk med idéer osv.. haha!

Jag tar nästan aldrig gym-selfies men här kände jag mig så stark 😁😁

Måndagen började som en vanlig dag med jobb och lite kaffe med en god vän efteråt men slutade med ett gallstensanfall och några timmar på akuten.. Voltarensprutor, kanyler osv i all ära bara jag slipper väntrum.. Jag har sån ångest när jag sitter där!
Extrem spyfobi har följt mig genom livet men är hanterbart sålänge det finns en flyktväg. I väntrummet finns ingen flyktväg! Det är instängt, tar för lång tid, massvis med sjuka stackare, baciller osv. Allt sånt jag har svårt för.
Jag pluggade igen huvudet och överlevde med hjälp av netflix 😁
Men fy vilken pers, tänker fortfarande på de 😂

Väl inne så blev jag helt fantastiskt bemött!!
Vill dock inte se min räkning 🙈

Nu tycker jag att jag haft mitt, haha!
Men tycker alltid man har någon känning såfort det blir förkylningstider..

Likes

Comments

I lördags fick vi för oss att en roadtrip skulle vara kul! Vi brukar ta bilen och köra någonstans när vi inte har annat för oss. Vi valde att åka mot Björbo, Nås, Dala-järna och Vansbro. Jag har lite av ett förflutet på dessa ställen då jag haft en pojkvän i just Dala-järna under nästan 2 års tid. Det är nog 6-7 år sedan nu och jag har varit där en gång efter de. Nu åkte vi på alla vägar som jag åkte på då, åt på pizzerian jag åt på då osv.. Så mycket minnen, både fina och mindre fina. Slutsatsen blev iaf att jag inte saknar de. Jag fick supermånga kompisar men det är bara en enda jag har kontakt med idag och det räcker!

Det fick mig också att tänka att jag kanske är klar med "byhålor" och börjar bli redo för storstaden nu?
Jag vill ha ett bredare tänk, öppnare människor osv. Är det något jag är trött på så är det trångsynta människor som är rädda för förändring. "Såhär har det alltid varit och kommer alltid vara"
Utan förändring så står man still...

En nyttig resa ändå ☺
Sjuk blev jag också.. Och jag läste någonstans att kakao är bra mot hosta, hur fantastiskt är inte de? 😉

Likes

Comments

Det ekar tomt här inne under helgerna. Men jag har inte glömt er, jag väljer att ta vara på tiden med mina kära.
Vi har haft en supermysig helg och jag kommer berätta senare vad vi har hittat på. Lördagen blev en intensiv resa bakåt i tiden, precis det jag pratade om i tidigare inlägg. Men mer om de när måndagshjärnan vaknat till liv!

Jag fick en ny fin frippa av en kollega häromdagen. Som ni ser så behövdes det verkligen, haha! Efter löshår, avfärgning och många omgångar färg så behövs en uppfräschning om man vill att håret ska vara snyggt fast det är på utväxt ☺

Likes

Comments

Ibland har jag så svårt att se tillbaka på mitt liv. Vissa delar har varit så svåra att jag med nöd och näppe klarat mig igenom utan sammanbrott. Jag har som svårast just nu att se tillbaka på 2015. De året jag trodde var fantastiskt men där det fanns mycket gömt under ytan.
Syftet med det här inlägget är att få rensa hjärnan men också skicka en påminnelse till er läsare om hur viktigt det är att ta itu och bearbeta sina problem och inte vända ryggen åt smärtan.

I dagens läge har jag rätt så svårt att hantera känslor, jag blir ofta överväldigad med mer negativitet och ilska än glädje.
Jag vet att jag skrivit förut om ett otroligt lugn inombords och de måste ha varit ett täcken på att jag går åt rätt håll eller möjligtvis ett nytt skyddsnät.

Jag brukar ibland fundera på när lyckan kommer till mig. Jag blir som förblindad av det jag redan har.
Då måste jag påminna mig själv om kärleken, familjen, vännerna, yrket och allt annat som gör mig glad.
För jag har ju redan lycka!

Jag brukar ibland ta tag i mina bilringar, klämma, dra och förbanna de fett som finns på kroppen.
Varför de? För att allt negativt som finns i hjärnan går ut över den som står en närmast, en själv!
Jag är expert på att klanka ner på mig själv och istället för att se en helhet så ser jag bara en putmage och celluliter på låren.

Förstår ni vart jag vill komma? Jag får såna här känslor och ett aningens udda beteende för att jag har otroligt mycket som jag vänt ryggen en gång i tiden.
Observera att jag oftast är en väldigt glad tjej och att denna text är skriven utefter mina "mörka" perioder.

Sen gäller det att inte låta sig stanna på botten för länge, det är ändå vi själva som måste klättra upp!
Vi kan för vi är starka <3

​En gammal goding på Bailey som visar vad vi alla ibland känner!

Likes

Comments

Visst är det så att vi hänger på tex instagram och längtar och önskar att få vara "den där tjejen", hon som är "perfekt"?
De snyggaste kläderna, plattaste magen och snyggaste sminket.
Det är ju för fan fruktansvärt!
Du ser ut som du gör och jag ser ut som jag gör och vet du vad? Vi duger båda två!

Träna för att må bra (och för att kunna trycka godis varje dag, därför jag tränar)
Res och se världen och var inte rädd för att ha bikini på dig! Känns magen putig? Ta en baddräkt då?

Ät gott och sluta vara grinig pga en sträng diet!

Låt dig inte begränsas av lite fläsk!

Likes

Comments

Jisses vad jag är trött i kroppen idag!
Morgonens gympass var helt oplanerat och jag körde på med de som jag kände för. Har en sån inre ilska pga nya mini-piller och får inte ut de.. Skulle behöva en boxningssäck haha. 😉

Jag har ingen plan för dagen heller. J kommer hem imorgon och jag funderar på om jag ska roa mig på aw eller om jag ska sprätta en vinnare hemma och pyssla lite i vår walk in closet.. Tiden och lusten får avgöra helt enkelt!

Såhär ser min del ut just nu. Det är så trångt och svårt när man vill få till bra bilder, haha!
Jag måste öva helt enkelt ☺

Likes

Comments

Hej på er!
Kikar in för ett kort inlägg. Har haft fullt upp idag med fika med två vänner, en stund med familjen, jobb, gym och sen en cykeltur på dryga timmen.
Har precis gjort matlåda för imorgon, lax och färskpasta med aningens majonäs.

Jobbar kortpass imorgon också och tänkte spendera förmiddagen på gymmet. Är så otroligt nöjd och stolt över mig själv! Brukar slöträna ungefär 4 pass och sen ge upp men nu tar jag i så jag nästan spricker och tycker (gör och häpna) att det är kul!
Träningen hjälper mig med min ångest och gör mig piggare. Det trodde jag aldrig att jag skulle säga 😁

Jag vet, jag tjatar om träning och kost.. och dessutom är det astråkig att läsa inlägg utan bilder! Så nu får den här otroligt charmiga bilden från för några dagar sen när min madame till katt faktiskt ville gosa frivilligt!

Likes

Comments

Kärlek är fint men ett förhållande är inte alltid en dans på rosor.
Mitt och Js förhållande startade inte så bra, haha! Vi hade nog båda glömt bort hur man gör, vad respekt är osv. Kanske var vi dessutom livrädda!

Jag kommer från förhållanden som varit väldigt upp och ner.. Ofta har det tagit slut på fel vis och vi har skiljts som ovänner och sånt sätter sina spår.
Även saknaden av respekt och sånt som gjorts bakom min rygg har format mig till den jag är idag.

Idag respekterar jag inte att bli illa behandlad och dåligt bemött när jag uttrycker mina känslor för jag har lärt mig att jag har rätt till dem!
Jag brukar fundera på sånt som jag är missnöjd med en stund för att veta att det verkligen är så jag känner innan jag tar upp en diskussion. På de viset slipper vi bli irriterade i onödan.

Vi har det väldigt bra i jämförelse med tidigare. Jag älskar min sambo och vi jobbar varje dag med bygga en tillvaro tillsammans som vi båda trivs med. Jag är tacksam att jag har en partner som är villig att skapa förändringar med mig ☺ Sålänge det är kärlek på riktigt, respekten finns och förmågan att prata med varandra så är det inte så svårt att hålla ihop.
Men säger man ingenting så får man helt enkelt skylla sig själv om man är missnöjd😁

Vi har jävligt kul ihop också! Dessutom är han snygg😍

Likes

Comments

Såhär såg jag ut 2012-2013 efter veckor av lågt kcal-intag, otroligt låg. Jag har aldrig sett det som så pass för lågt utan fick upp ögonen igår efter att ha läst http://gymglam.se/.
Det är inte undra på att jag varit trött. inte fått resultat av träning, varit grinig osv eftersom jag inte har tankat kroppen!
Under den perioden använde jag lifesums app, fungerar som  en matdagbok. Jag var livrädd för att överäta och började utveckla en ångest när jag såg att jag "bara" hade 500 kcal kvar att äta en dag. Då åt jag ingenting istället.. Som tur är så upptäckte jag mitt problem i tid och slutade helt med allt!

Nu äter och tränar jag för att må bra, för att kunna älska min kropp. Jag syftar inte efter att bli en size 0 utan jag vill bara känna mig stark och frisk.
Jag är så less på media som påverkar tjejer världen över till att hata sina kroppar.. Jag är även lite allergisk mot de som propsar på att man får äta vad man vill och det ska vi lära våra barn. Att äta choklad 3 gånger om dagen och vitt bröd, pasta dygnet runt är inte så värst hälsosamt. Hade jag haft barn hade jag serverat näringsrik mat och på helgerna hade vi ätir godis, kakor whatever. Sluta säg att det är okej att väga 150 kg.. Det kan leda till så många sjukdomar och din son/dotter kan förlora en förälder i förtid.

Likes

Comments