Header

Wow! För en respons på gårdagens inlägg på instagram. För er som inte fått de med er så la jag upp dessa tre bilderna.

Det var extremt många som frågade om mitt kosthåll och jag ska vara ärlig med er, mitt kosthåll är skit just nu. Men tydligtvis räcker de med promenader och lite träning ibland för min del. Jag känner mig fortfarande slapp i kroppen och skulle vilja bli en del stammare och för att nå de resultatet måste jag lägga om min kost och följa det schemat jag fått ifrån min PT.

Ju mer förbud jag ger mig själv "Elin du får inte äta smör, socker och andra onyttiga saker" ju mer vill jag äta de. Så de funkar inte för min del att ta bort allt i vardagen. Jag dricker dock bara vatten och extremt sällan något annat. Jag är väldigt glad i mat, men jag prövar att hålla tillbaka. Och bara ta en portion, mer behöver jag inte. Sen det viktigaste och en stor källa till att jag går ner i vikt - vatten. Jag dricker massa vatten. Ställ alarm på din mobil om du inte klarar att komma ihåg att dricka. För de är prio nr ett + motion. Motion, det ska jag inte skryta på mig själv att jag är så duktig på. Men jag ska bli bättre, igår startade jag dagen med träning. Så hela dagen igår hade jag så massa energi och kunde göra bra mycket mer här hemma en vanligt.

Så mitt tips till dig, ställ klockan gå upp innan din familjen och träna. Om de så bara är 15 minuter. Bara få rört lite på dig, så lovar jag att de är en bra start.

Men som sagt, när de kommer till kosthåll så har jag inte så mycket tips mer än de jag lärt mig som jag själv inte följer - ät regelbundet, gärna var tredje timma. Ät fettsnål mat, mycket grönsaker och gärna vit fisk eller kyckling.

Allas kroppar fungerar ju olika och förbränner olika. I min första graviditet gick jag upp +25 kilo och runt 16 kilo med andra. Så min kropp har verkligen burit på massa extra kilon de sista två åren. Däremellan gick jag ner och var ca 5 kilo till min startvikt och så blev jag gravid igen. Så jag har definitivt haft en del att jobba med och något kilo mer önskar jag att arbeta bort och som sagt, få huden lite stramare om de är möjligt.

Jag måste bara dela denna söta bilden och tillägga att dessa två också är en grund till att jag gått ner i vikt. Att bära runt och springa efter Juni är ett träningspass i sig. ❤️

Nu ikväll valde jag att beställa hem en matkasse ifrån godtlevert.no . Bara de att få det levererat hem hjälper iaf mig ifrån att inte köpa massa onyttiga ting. Så länge jag inte får de mitt framför ögonen, så klarar jag ganska gott att hålla mig ifrån godis och allt vad de finns.

Så gör som jag, beställ den kassen som passar dig bäst och få 20 % avslag på dina 3 första kassar om du trycker dig in på min länk. Detta är i samarbete med Godtlevert och koden gäller fram till 31 december.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments