Header

6 dagar på övertid och igår gick den berömda slemproppen och hade tömning hela dagen. De fick mig att tänka att de närmar sig lite likaväl 😂 för de två sista dagarna har de känns så långt borta att vi ska få ett barn till. Jag sa till CF att allt kändes mycket närmare när de var 3 veckor kvar till termindagen. Då tänkte jag "de kan liksom hända när som helst". Medens nu väntar jag bara på igångsättning. Jag har smärta som är varande i både rygg och långt ner i magen, men de tar sig inte upp..

Så imorse ringde jag sjukhuset för att boka tid för en koll och eventuell igångsättning. Hon skulle ringa tillbaka (ringde 0730) men har fortfarande inte hört något och klockan är 1330. Men tänker att de ringer när de har tid, annars får jag bara slå en pling igen om ett par timmar.

Dagarna går extremt sagt här hemma nu och vi var tvungna att googla på vad de "finns att göra i Stavanger." Men de kom inte fram något annat än utomhus aktiviteter och de passar väldigt dåligt i detta vädret.. Så när Juni vaknat ska vi åka iväg och äta med några vänner, så går tiden iaf lite snabbare och jag får dämpat min hunger lite. 😂

Kram

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Idag är dagen jag önskat att lillasyster skulle komma. 1 dag för CFs födelsedag och en vecka kvar till semester. De hade passat utmärkt. Jag känner att jag börjat bli trött på detta nu. Jag är ju "bara" 3 dagar över termin, men ändå!! Långt bak i huvudet har en röst sagt till mig flera gånger "du kommer inte gå över med andra barnet." Så har tänkt de i niomånader. 😂 så därför har jag tänkt att jag kan hoppas så mycket jag vill att hon ska komma den 22 för de kommer inte hända ändå..

Jag tror att första graviditeten och förlossning sällan blir lik den andra. När jag gick gravid med Juni hade jag mycket ont, var trött och jag trodde på den tidpunkten att jag hade en dödlig sjukdom, typ. Vilket inte var fallet såklart, jag var ju bara gravid😂. Denna graviditeten har jag haft massa energi, jobbet och styrt och ställt fram tills idag. Första förlossningen var lång och tröttsam, är de lov att hoppas att denna går snabbt och smidigt då?

Antingen hade jag faktiskt så ont i första graviditet eller så hade jag bara allt för mycket tid till att tänka efter..

Vi är bjudna på middag imorgon hos några vänner. Så nu kan hon ju egentligen bara stanna inne tills lördag... Även om jag bara önskar vattnet går inatt och värkarna startar med en gång. Igen, de är lov att hoppas. Jag har haft ont i ryggen idag, en smärta som inte varit ond utan den har liksom bara varit där. Men de sitter inte i svanken, utan högre upp. Njurarna typ och jag har lätt för att få urinvägsinfektion och den sista gången kände jag de bara för de att jag hade ont i ryggen. Så jag hoppas inte de är de igen ... :( De var ju bara några veckor sedan jag åt antibiotika.

Nu ska jag äta cheeseballs och pröva att hålla mig vaken till den nya serien vi börjat se, The following. Kram ❤️

Likes

Comments

Att välja namn är inte lätt, de har iaf inte varit de för oss. Jag ångrar att vi gav de två "finaste" namnen till vår första - Juni Nicole. Hade vi bara döpt henne till Juni hade lillasyster fått namnet Nicole. Men de är för sent och egentligen inte relevant att tänka på nu.
Namnet vi valt nu är super fint de också, men jag har inte blivit van till de bara. I Långt över halva graviditeten kallade vi hon i magen för Chanel. JAG ÄLSKAR DE NAMNET!! Men en dag kom CF hem och sa - nej, jag önskar inte de längre. Så de är väl någon utav hans förbaskade vänner som uttalat sig och sagt att de borde vi inte välja.... Jag kommer ofta på mig själv med att tänka att "åh snart kommer Chanel." Men de gör hon ju inte, haha! För snart kommer Baby B.

Jag har så lust att skriva hennes namn nu, men ni får vänta tills hon kommer ut ❤️ de passar väldigt bra ihop med Juni, faktiskt. Så bara jag får bli van till de, så kommer de vara de perfekta namnet för lillasyster.

Idag är vi 40+3 och 100% klara!
Kram

Likes

Comments

Denna fina sängen ifrån JLY - jollyroom står och väntar på lillasyster. Juni sov på ett babynest i vår säng, men så blir de inte denna gången. Baby B får helt enkelt lära sig ifrån början att sova i egen säng, men självklart bredvid sin mamma. Ena sidan på sängen kan tas bort om man önskar att istället fästa den in till din egen säng.

Att de är hjul på var en "viktig" del för oss, för vi önskar att kunna rulla med den ut i vardagsrummet och köket. Dock har vår blivande storasyster i hemmet funnit utav av att de är skoj att kasta ting upp i. Så vi måste ha stenkoll på henne. Men hon är smart, så de kommer hon lära sig snabbt att de inte är lov.

De enda som jag saknar är en speldosa och en sängkant. Men har letat på internet och i butik, men inte hittat någon som är i storleken jag ser efter(40x84) eller tänker jag fel?? De är iaf så stor madrassen är. Eller är de inte meningen att man ska ha sängkant på en sådan liten säng? För mig känns de mest naturligt och säkert att ha. Please ge mig tips.

Nu väntar jag bara med spänning på att lillasyster ska komma, så att vi får börja använda hennes säng. ❤️ Ni får köpt en likadan här och just nu kostar den bara 1149kr istället för 1999kr.

Kram ifrån mig.Inlägget är i samarbete med
Jollyroom.

Likes

Comments

Godmorgon, idag vaknade jag rätt för 05. Jag brukar aldrig vakna så tidigt och dessutom vara pigg.. Igår efter att middagsbesöket gått hem fick jag lite ont i magen och bara väntade på att de skulle ta sig upp. Men jag somnade tillslut och här sitter jag, utan några som helst tecken!

Jag har ju önskat att bebis ska komma på torsdag den 22, 3 dagar efter termin. Men jag ska erkänna, jag börjar bli väldigt otålig. Jag börjar att bli allt för spänd på hur denna lilla fröken ser ut, är hon lik Juni? Hur stor är hon? Ja allt detta cirkulerar runt i mitt huvud och varje morgon tänker jag - Nehe! Inte inatt heller. Jag har fått för mig att de bara kan starta på natten. Vilket de såklart inte kan, men de är vanligast.

Aldrig har jag längtat så efter att få ont i magen/ryggen som jag "snart" kommer få. Eller jo en gång förr och de var när jag väntade på Juni. Märkligt alltså, men de är så värt all smärta. De vi kommer sitta igen med sen är obeskrivligt.

Nu är klockan rätt över 06 och jag borde pröva att sova en timme till. Men risken är att jag lägger mig ner på igen, somnar och snart väcks utav Juni. Jag kommer bara bli trött utav att sova mer 😂Men för er som har ro i kroppen - SOV! Det är så viktigt att samla krafter för tiden som komma skall, jag är egentligen inte rätt person att säga de. Då jag har myror i benen hela tiden och inte klarar att slappna av. Men kanske just därför vet jag att de är så viktigt och att de bara slår tillbaka till mig själv efteråt.

Här ligger jag och min lilla kulla ❤️ 40+1

Likes

Comments

Napp, napp och åter napp! De är min dotters favorit ting att stoppa i munnen, hade hon fått välja hade den varit i munnen alla dygnets timmar. Men nu är de stopp. Jag ser hur hennes tänder faktiskt reagerar på nappen och de är inte fint. Så vi är inne på fjärde dagen utan napp, självklart får hon fortfarande ha den när hon ska sova. Men direkt när hon vaknar lägger vi bort den och de har gått otroligt bra egentligen. De har inte varit något tecken till att hon saknar den.

Jag är så osäker på om jag ska börja med napp till lillasyster, Juni tog den första dagen. De kan vara skönt att ha den som "avlastning" så att hon inte använder mitt bröst som napp hela tiden, eftersom att jag måste vara en tillgänglig mamma även för Juni alla dygnets timmar. Men alla sådana bitar faller på plats så snart jag har mina två tjejer hos mig. ❤️ detta ska bli så spännande.

De enda som är väldigt dumt är att Juni blev förkyld inatt.. Om lillasyster skulle komma nu, måste jag sära på de två då? För önskar ju definitivt inte att baby B ska få några bakterier.. :(

39+6 och bara 4 dagar till termin.

Likes

Comments

Igår startade dagen med en extrem smärta i bäckenet och ryggen, de var förvärkar. Jag klarade inte ens att resa mig ifrån sängen, pga att jag hade så ont. Jag trodde seriöst de skulle bli bebis den dagen och ville inte alls att CF skulle gå på jobb egentligen. Men efter 1,5-2timmar avtog de helt och efter de har jag känt mig helt fin. Förutom att jag igår var extremt hungrig och då menar jag inte hungrig för de att jag inte ätit på några timmar, utan väldigt hungrig hela tiden.

Idag är de som vanligt, så efter lite jobb här hemifrån nu på morgonen känner jag mig helt fin. Så nu ska jag bara ligga ner på 5 min för vi ska iväg.

De sista nätterna har Juni varit väldigt orolig, men de är säkert pga att de spränger i hennes mun. Hon är väldigt svullen i tandköttet, så hon har nog ont och de enda som hjälper då är att ligga uppe på sin mamma. Men denna mamman klarar inte att ligga i samma ställning mer än ett litet tag och då blir de gråt och skrik när jag vänder mig. Så därför är de bra att lillasyster stannar inne tills tänderna slagit ut, så Juni sover bättre igen.

39+1 är vi idag och med Juni gick mitt vatten natten till 29 februari (skottår) och termin var 28.

Vilket datum tror ni baby B väljer att titta ut?

Kram

Likes

Comments

En trötthet ifrån underjorden har tagit över min kropp. Herregud, jag som styrt och ställt hela graviditeten och så ska en konsert ta död på mig? Jag orkade inte längre än till klockan 1930, de blev för mycket för mig.

Jag är så evigt tacksam för alla som kommer ihåg mig och önskar att ta bilder och kramas. Men jag har för tiden väldigt svårt för närkontakt med främmande eller personer som inte står mig nära. De är något jag tycker är väldigt jobbigt. De kan säkert ha att göra med att jag får överflöd av närhet här hemma.. 😅 Dessutom regnade de massa, så jag orkade inte ens stanna kvar och höra Justin Bieber. Och de är ju kris? Men de var trevligt så länge de varade och jag fick dansat av mig lite.

Idag är jag så glad för att Juni har kunnat slappna av lite och att hon har kunnat legat i sängen med mig ett par timmar. Någon påstod att de säkert är bebis som gör sig klar för att komma ut och att kroppen samlar krafter. Men jag har inte haft några tidigare tecken som "mensvärk", förvärkar eller onda sammandragningar. Dock har jag väldigt ont i ryggen idag, men tror de är för att jag stod upp igår. Men de återstår att se, imorgon går vi in i vecka 39+0.

De är så jobbigt att jag verkligen inte klarar att komma ihåg hur de startade sist? Hur kände jag mig kvällen för vattnet gick? Jag har ett svagt minne utav att jag hade mycket förvärkar i förra graviditeten.. men som sagt, jag har extremt dåligt minne. Hur startade de för dig?

Likes

Comments