Header

Jag blir galen här hemma. Min energi är slut. Jag klarar faktiskt inte att kombinera jobb och familjeliv just nu. Barnen är båda i en krävande ålder och dagarna blir lätt långa när jag är ensam med de.

Jag jobbar både med socialmedier och på hjemmesykepleien, i tillägg till att jag har båda de små hem hela tiden och hushåll. Igår var jag på hjemmesykepleien fram till 23 och då har denna dagen varit helt förstörd. Jag behöver liksom kvällarna på soffan för att återhämta mig. Så idag har varit en skitdag, alltså i mående.

Egentligen är jag ju mammaledig, men jag gillar väldigt gott att jobba, så därför klarar jag inte att låta bli. Men följden blir ju den att jag sliter ut mig själv.

En annan sak som gör mig illamående och får mig att vilja spy, de är att en utav våra husnycklar är borta. Och jag vet att den är här inne för jag höll den i handen, tog på mig strumpor, ytterkläder och så skulle jag låsa. Och vipps så var den borta .... i två dagar har jag vänt upp och ner på vår lägenhet för att hitta den. Men den är helt borta. Vi har ju fler så de är egentligen ingen big deal, men de är sjukt irriterande bara. Haha.

Vad gör ni när ni behöver samla krafter? Jag klarar ju inte att slappna av när jag är utanför huset utan barnen, så de måste vara något jag kan göra hemma. 😂Lägga ner socialmedier kanske? Bara för ett tag. Hm, de ska jag faktiskt tänka över. Även om jag älskar att lägga upp bilder och läsa era fina ord.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Byxor HM / body sørbøbarn / väska lilleprinsen, där får du även 25% idag ❤️

Se den fina och Goa magen 😍😍

Likes

Comments

Ni har väl fått med er att de snart ska spelas in en ny säsong utav Paradise hotell? De kommer bli den 10 säsongen och de vill säga jubileum!!

Jag och CF blev inbjudna att få gå in på hotellet i ett dygn. Och alltså inte vara deltagare, tack och lov. Vi är ju väldigt klara med just den biten. Men de tackade vi snabbt ja till och tankarna började att snurra - tänk att vi ska till Mexico, där vi träffades för 3 år sedan och nu ska vi dessutom ha med våra barn. För de var inte aktuellt för oss att åka utan de, så någon ifrån crewet som jobbar med inspelningen skulle få passa de.

Vi skulle tidigast lämna Mexico 23 januari och de vill säga att om de blir några förseningar som de ofta blir med tv-inspelningar, så kan de inte garantera att vi kommer oss hem till 25. Och den 25 åker vi till LA med CFs jobb.

De lättaste hade ju varit att resa direkt ifrån Mexico till LA, de är ju en flygtur på 2 timmar. Men den tanken slog vi bort direkt för jag vill inte vara utan barnen i 2 veckor. Så alltså blir de ingen reunion på oss.. väldigt tråkigt på sitt sätt, men kanske även skönt. De hade blivit en otroligt lång resa med barnen och hemma är tryggaste platsen. ❤️

Likes

Comments

De var helt fantastiskt att vakna upp till snö idag. Juni har nog aldrig upplevd de eller förstår vad de är förens idag och då stod hon vid terrassdörren och sa " nöö,nööö".

En dag i veckan när jag får tid ska jag ut och köpa vinterkläder till min kille. Han frös som en liten kattunge och tog knappt i snön för de var "sååå kallt". Haha och sån kan vi ju inte ha de, han måste ju vara varm och kunna laga ting i snön. ❄️

Likes

Comments

• Detta inlägget är i samarbete med sudio. •

Jag är egentligen en person som aldrig och då menar jag aldrig har musik i öronen. Inte ens på den längsta resan på 36 timmar som jag gjorde till Mexico, lyssnade jag på musik.. De beror egentligen på att jag känner mig öm i öronen efter att ha haft snäckorna därinne ett tag. Och har aldrig tänkt på att köpa ett par hörlurar. Men nu när jag hittat dessa och fått pröva de en stund, är jag så glad. Så nu har jag faktiskt börjat att lyssna på musik när jag är iväg och tränar och de ger mig extra energi och stänger ute allt de andra bråket. De känns som att jag är i min helt egna lilla värld för en stund, med Justin Bieber på högsta volym😍

Detta är egentligen ganska nytt för mig, eftersom att de är en produkt jag använt mig väldigt lite utav innan jag fick dessa. Men de jag gillar allra bäst med Sudio's är att de är snygga och trådlösa. Då slipper jag krångla med en sladd och kan istället känna mig fri.

Jag har dessutom fått lov att dela en rabattkod med er • sudio_ebergius • den ger er 15% avslag när ni handlar. Så gör någon glad och överraska med dessa snygga lurarna i julklapp. Kram ❤️

Likes

Comments

För er som följer mig på instagram så har ni kanske fått med er att jag har haft väldigt ont i ryggen i de sista. Det är faktiskt helt förfärligt, de styr hela ens kropp mer eller mindre.. Det har varit så illa att jag inte kunnat resa mig ifrån sängen på natten när barnen vaknat. Så tur de har haft en pappa dessa nätter 🙊

Jag tycker så synd om er som lever med ständig smärta där. Jag är iaf otroligt glad att jag inte känner något till de längre och allt som behövdes var att besöka Henrik och Monica två gånger denna veckan.

De båda jobbar på stadionpark klinikken - och wow! Jag har ju aldrig tidigare besökt en fysio och kiropraktor för varken rygg eller andra smärtor, så jag hade inte så höga förväntningar, för att smärtan skulle släppa så snabbt. Men de gjorde den och jag känner mig fri och mer rörlig.

De känns egentligen extremt dumt att skriva "sponsrad behandling" på detta inlägget för jag skulle kunna betala massa för att få den hjälpen jag faktiskt fick hos de. Men jag har ingått ett samarbete med Henrik innan och han hjälper mig med träning och kosthåll som jag skrivit om för ett tagsen.

Så de jag vill säga är att jag rekommenderar dig verkligen att gå dit om du behöver hjälp. Ta iaf en titt på deras hemsida för att se vad de har att erbjuda. Kram 🎀

Likes

Comments

December, den månaden på året när folk är som mest stressade. Och vet du vad? Jag stressar inte överhuvudtaget. Mina barn vet inte vad presenter är och därför lägger inte jag något större intresse i de. Jag vill hellre göra saker ihop med de och skapa minnen. För ting och tang får de utav mig och CF hela tiden. Varken de behöver eller inte.

Och nu som vi har en familj, ett boende och andra kostnader som måste betalas, har jag gett besked att varken jag eller CF önskar oss något och heller inte ger något till de andra vuxna. Okej, jag har självklart köpt en liten sak ifrån tjejerna till alla men de kan jag inte avslöja här. Hehe.

De handlar inte om att vi har lite pengar för vi klarar oss mer än fint ekonomiskt, de handlar mer om att jag köper de vi önskar och behöver när vi behöver de. Tycker ni jag är tråkig nu? 🙊

Men jag vill liksom lära mina barn att de inte handlar om att få mest och dyrast presenter. Jag vill att de ska sätta pris på vad vi har här hemma, hela året och tänka att de är bättre med gemenskapen. För de är vad jag sätter pris på, massa ljus, middagar och myskvällar. De är jul för mig numera.

När tjejerna blivit några år äldre önskar vi att resa över jul och nyår. Skapa minnen ihop och se världen. De gjorde vi ju förra året, men de känns lättare om några år. Så de som vill vara med oss om jul får helt enkelt åka med oss dit vi ska. Simpel as that.

Jag hade köpt denna jackan i julklapp till Juni 👇🏻

Den var inslagen och allt så tänkte jag, varför ska jag vänta med att använda den när den passar nu? Så då packade jag så fint upp den och började att använda den på henne samma dag. Sån är jag, hur är du? Gillar du all julstress, presenter och sällskap?

Kram ❤️

Likes

Comments

Jag la ut en video ikväll på instagram där man ser båda mina tjejer sova, i samma rum. Satan de skulle jag inte gjort. För jag skröt liksom lite om att båda tjejerna sov så gott när kl var 1830. Men i de jag skulle gå ut ifrån rummet hörde jag "maaamma". Så nu har jag suttit här inne sedan dess. Belle sover som en björn och Juni ligger i sängen och säger "Gandhi, gandhi gaaaaandhi. 😡". De är namnet på hennes farmors hund... I 1,5 timme har jag suttit här nu, detta händer ju väldigt sällan. Men självklart en utav de kvällarna när Cf varit borta hela dagen och inte kommer hem förens runt 23.00.. Alltså en kväll när jag önskar att kasta mig ner på soffan och bara slumra till och vakna utav att CF kommer hem.

Frågorna trillade in om hur de är att ha de båda i samma rum, så jag svarar er alla här. De var i torsdags som vi satte in sängen till Belle här. Alltså är de fjärde natten som de sover ihop idag. Igår sa vi flera gånger att de är sååå skönt att Juni inte vaknar utav att Belle skriker. För några sådana kvällar har vi haft de sista, att hon blir så arg när jag lägger ner henne att hon skriker tills hon somnar av trötthet. Hade de varit första barnet hade jag tagit upp henne med en gång. Men jag vet att hon inte har ont utan bara visar sitt missnöje över att behöva somna på egenhand, utan att jag gungar och hoppar runt med henne.

Om nätterna sover Juni väldigt bra och Belle vaknar x antal gånger och önskar lite mat och nappen. Så vi tar varannan gång och går upp och ger henne de. Men annars tycker jag att de är så skönt att ha de på samma rum och i tillägg ha barnfritt på rummet. De får mig att längta efter morgonen när jag kan mysa och pussas med mina tjejer igen ❤️

Jag frågade ju även er häromdagen och de var många utav er som hade era barn sovandes ihop. De är förstående för ett litet barn gillar inte att sova själv, herregud inte ens jag som är vuxen gillar att sova själv. De skrämmer mig. Så jag har svårt att tro att mina tjejer gillar att sova avskilt. De känns väldigt bra att ha de i samma rum faktiskt och jag tror och hoppas att de också sätter pris på de. Så länge de inte vaknar utav varandra. Och de har de inte gjort hittills.

För varje dag som går sätter de mer och mer pris på varandra. Juni är så duktig på att underhålla sin syster och i nästa sekund bli arg och ta ut de över Belle. Men de kallar jag riktig syskonkärlek ❤️ och jag bara väntar på den dagen när Belle kan ta igen och jag får höra " mammmaaa Belle gjorde ditt och datt emot mig". Jag ser verkligen fram emot ett helt liv med mina tjejer och de är så mycket vi har att lära utav varandra.

Likes

Comments

Idag har jag, CF och Juni varit på Kongeparken. Belle fick vara hos farmor och jag ska säga de, wow vilken lyx med ett barn. Vi hade de väldigt mysigt och jag tror vi alla tre uppskattade lite egentid med varandra.

Som ni ser på bilderna har vi kost oss massa!

Aaah gott med chokladfontän.

Likes

Comments

Idag har vi ätit pinnekött och bakat pepparkakor.

De slutade med att vi fick kasta in barnen i duschen. Men ingen var gladare för de än de två, de stor koste sig i badet tillsammans.

Nu ligger jag här på soffan och är väldigt trött och sliten. Och inte minst mätt!!
Jag är så glad för att vi har barn så tätt som vi har med våra vänner. De gör liksom vardagen lite bättre när vi får de på besök. Och senare nästa år, har ni chansen att lära känna de lite bättre! Då kommer de nämligen vara med i en serie på TV2. De ser iaf jag fram till att se!

Likes

Comments