Header

Denna dagen börjar att lida emot sitt slut. Skönt tycker jag. För den har gått i ett, Juni har dessutom blivit förkyld igen.. Ge oss vår och värme så vi slipper denna skiten.

Eftersom att vi åker tillbaka till Norge imorgon, har jag som sagt haft en del att göra idag. Först var vi och shoppade 1 års present med Junis mormor och
Mommola (min mormor). Och efter de var jag trött och sliten för Juni har kommit in i en period varpå hon är gnällig, gnällig och gnällig. Jag är inte långt ifrån att vilja dra av mig håret av och till när hon vägrar att sitta i sin vagn assa. Men trött som jag var tog jag Juni och åkte och storhandlade på Ica, tanken var att inhandla lite mat som är billigare här. Sån att vi blir lite mer ekonomiska, dessutom har vi två kalas inplanerade nästa vecka med mat. Men denna turen till butiken blev dyrare än vad de hade blivit om jag köpt trippel dubbelt med mat i Norge.

Regnet öste ner, så jag fick skynda mig in med Juni, varorna och vagnen i bilen. Vi hade dåligt med tid, skulle hem till pappa och säga hejdå och Junis farmor var snart här i Sverige. Så jag skulle backa ut ifrån min parkering och PANG sa de, jag verkligen hörde hur bilen bak mig gick sönder. Där kom en vit Tesla helt plötsligt körandes. När jag flög ur bilen var min första tanke " Helvete, kunde de inte varit en billigare bil jag kört sönder, för detta kommer kosta mig skjortan". Men tacka gud för att försäkringar finns.

Så efter mycket flängande, så ligger jag äntligen i sängen. Så nu säger jag godnatt ❤️

Likes

Comments

Här hemma prövar vi att hoppa över sockret så gott de går. Så hemmagjord glass är ett superduper alternativ. De är verkligen så gott och innehåller bara två ingredienser - frysta bär och kokosmjölk. Idag hade vi mango och de blev så gott. Och dessutom är de enkelt, bara lägg de i mixern och mixa ihop de.

Sådan glass kommer vi att bjuda på när Juni fyller 1 nästa vecka. Och för att lyxa till de kan man ju riva i lite choklad.

Likes

Comments

Idag var de dags, så nu är snart vår lägenhet klar för de nya ägarna att flytta in! Tråkigt, men jag känner mig klar. Jag har liksom börjat att "ogilla" lägenheten, bara för att de ska bli lättare för mig..

Mitt under packningen skickade jag iväg killarna för att hämta upp en skänk, jag köpt i smyg. Då var de en mindre glad sambo som kom tillbaka. Han varken tyckte den var fin eller värd de stora priset. Så jag får nog hålla i pengarna ett litet tag framöver..🙊 Jag ska visa er bilder på den när jag kommer till Norge, så hoppas jag ni är på min sida och tycker den är lika fin som jag!!

Imorgon åker CF till Norge med lasten, jag och Juni kommer senare i veckan. Jag önskar några extra dagar hemma, så Junis farmor är så snäll och kommer ner till Göteborg för att hämta oss.

Nu ska vi se på mello. Kram ❤️

Likes

Comments

Jag har flera gånger sett reklamen på tv, men inte tänkt över de speciellt mycket. Fram tills idag när jag på ett eller annat sätt kom in på deras sida

Och de är faktiskt super, handla på nätet och få pengar tillbaka! Lika enkelt som de låter! Registrerar du dig idag får du dessutom 50kr extra. Dem har flera hundra butiker som ger dig pengar tillbaka, bland annat några utav mina favoriter Ellos, Åhléns, apotek ❤️ och många fler!!!

Så nu blir de att köpa Junis nya säng ifrån en utan butikerna här, sån att jag får 5% tillbaka, vilket vill säga att jag får hela 375kr "rabatt" de blir mycket pengar i längden.Inlägget innehåller ad-länkar.

Likes

Comments

De är så mysigt och är egentligen de bästa jag vet, att få lägga mig i sängen tillsammans med Juni. Hon sover emellan oss varje natt och de började hon med efter att vi två var utan CF mycket i Sverige. Då var de så lätt att bara lägga henne på min arm och somna.

Enda gången de kan vara besvärligt är när vi har besök eller liknande. Men jag hade tänkt att vi från och med nästa vecka ska börja träna på att lägga henne i egen säng igen. Vad tror ni är bäst, att sätta henne på eget rum direkt eller att få henne att gilla sin säng igen? Och sedan sätta henne på eget rum.

Den sista veckan har vi dock haft de slitsamt med läggning om dagarna, hon har svårt att somna och sover endast korta stunder och vaknar skrikandes. Så hon får inte alls den sömnen hon behöver. Men de tar hon igen på natten, som oftast. Alltså hjälp detta är så svårt, inget är ju rätt eller fel. Men de är ju alltid härligt att höra hur andra har de. Hur ser sömnen ut hos er som har en 1 åring i huset?

Med lillasyster kommer de bli annorlunda, för hon ska få sova i egen säng ifrån början. De måste vi bara hålla på. När lillasyster kommer har vi ju lite mer erfarenhet och klarar nog att både tänka och göra annorlunda.

Godnatt ❤️

Likes

Comments

HÄR // HÄR // HÄR

Den tröjan från na-kd hade jag på mig igår, bara i den svarta färgen. Och igår va en sådan dag när jag var extremt nöjd med mina kläder. Bara tråkigt jag glömde kameran hemma och inte fick tagit bilder .. :(

Inlägget innehåller ad - länkar.

Likes

Comments

Här hemma blev jag väckt utav CF som var först på telefonen för att se om Juni vaknat nere hos sin farmor. Så vid 10 var vi nere och hämtade hem henne. De var så skönt att träffa henne igen och jag kände att de verkligen var behövligt med detta dygnet. Så när hon kom hem tog vi oss en tur till de stora leklandet rätt i närheten sån att hon fick göra av med lite energi. De uppskattade hon massa.

Så nu ligger vi trötta här på soffan, medens hon sover. Herregud, de känns nästan som att jag slurkade i mig x antal vinflaskor igår. Det är tröttsamt med alla fulla människor, den höga ljudnivån och att vara uppe sent på natten. När man inte är van vid de. Så förutom visning om en timmes tid blir de en lugn kväll.

Haha, måste bara berätta! Igår på förfesten va de en kille som frågade "hur många glas med vin ska du egentligen dricka...? 1 eller 2 är väl okej när man är gravid men en helflaska är säkert inte bra..." Då skrattade jag gott. Självklart va den 0.0%. De skulle aldrig falla mig in att varken dricka eller röka under min graviditet. Äsch, enligt mig är man extremt knäpp om man gör de. Korkad och osmart. Blir nästan irriterad utav den tanken, att de finns folk som gör de. Men jag kom på mig själv med att tänka igår på stan "hoppas inte folk tror att de är något annat än vatten i mitt glas, nu som jag trippar runt med min lilla mage".

Hoppas er helg varit bra. Kram ❤️

Likes

Comments

Puh, efter besöket hos öppna förskolan åkte vi på ögoninflammation här hemma.. Junis ögon var bättre igår kändes de som, men idag fick hon inte de upp.. Stackars liten. Jag tvättar de regelbundet med saltvatten och besökte doktorn häromdagen som sa att de bara var att vänta ut de. Så jag håller tummarna att de snart går över. (Här i Norge kan du inte köpa salva om du inte får recept)

Annars skulle jag ju kunna ha de som en ursäkt för att inte gå ut imorgon (men Juni är pigg utöver de och de är värst om morgonen bara).. 🙊 Juni ska nämligen sova hos sin farmor och de för mig känns jätte jobbigt.. Oavsett om de är farmor eller mormor så önskar jag att sova själv med min prinsessa. Men jag vet att jag och CF behöver tid själva, vi behöver få vara Elin och CF och inte mamma och pappa. Bara för några timmar.

De två sista nätterna har jag drömt mardrömmar om hur Juni skriker efter mig, men att jag inte klarar att komma fram till henne. De har nog att göra med att jag känner ångest över att "skiljas" ifrån henne.. Men de är en natt, 😂 herregud, jag måste skärpa mig! Känner ni de likadant när ni ska sova utan era barn? Eller är jag extrem??

Här ligger jag utslagen på soffan och prövar att vila ögonen ett par min innan Juni vaknar, men tycker de är så svårt på dagtid och göra de. ❤️ kram

Likes

Comments

Likes

Comments