Header

56 dagar till termin och om 16 dagar kan jag börja säga att jag är höggravid och från och med då, ska jag börja slappna av lite. 🙊 kanske jag kan börja kräva sambon på massage någon gång i veckan? Eller att han får göra hushållsarbetet..? Nej de är faktiskt inte rättvist. Jag som är hemma hela dagarna klarar fint av de. Denna helgen när jag var på jobb, kom jag hem till ett städat hem och middag. Och vet du? Det var en fantastisk känsla. Bara de att han hade tagit tvätten, handlat och ställt i stånd en middag. De fick mig att hoppa jämfota utav glädje. Och så hoppas jag att han känner när han kommer hem ifrån jobbet, (de gör han säkert inte för han tänker inte över de små sakerna som görs varje dag, som tex dammsugning.) Men att få lov att komma hem till middag är lyx. Tänk på de, iaf ibland - att de är viktigt för den som jobbar att bara få komma hem och sätta sig till bords eller liknande.

JAG MENAR INTE ATT DE ÄR FRID OCH FRÖJD att vara hemma och mammaledig, för de är slitsamt till tider. Men jag känner de själv nu när jag börjat jobba om helgerna att de är faktiskt inte en dans på rosor de heller. De är inte skoj att vara ifrån familjen i flera timmar.

De är viktigt att mötas halvvägs i ett förhållande. Nu ska iaf jag slänga ihop middag till min kille och idag blir de någon krämig (ost)sås med musslor och pasta. Klarar inte bestämma om jag ska ha i mögelost? Då måste jag göra två såser, eftersom att han inte gillar de.. eller om de bara får bli någon god gräddsås.. haha!! What a problem. 🍲

Kram.

Likes

Comments

Idag är de redan två veckor sedan vi flyttade in i vår nya lägenhet! De är läskigt vad fort de går och jag bara längtar sååå massa tills vi är klara med allt. Egentligen är de ju bara små saker kvar som gardiner på sovrummet, placera alla små saker, få fixat plats för lillasysters saker. Men helt klar blir man nog aldrig. För nästa helg om de är fint väder ska jag få till att tvätta terrassen och olja in den. För de är väl bra att göra? Sen vill jag köpa massa bärbuskar och plantor och plantera. Men lite i taget, så att inte CF blir galen 😂

I samband med att vi flyttade hade vi Alberts städfirma hos oss! De var de bästa med flytten, att slippa städa ur lägenheten själv. Jag rekommenderar er att ta hjälp utav de, när ni tillexempel ska flytta eller bara önskar hjälp varje vecka/månad. 😊 Dem har väldigt bra priser på hemstädning just nu. Så ta kik på deras hemsida. Företaget håller till i Göteborg!


Likes

Comments

Kommer ni ihåg? 😂 jag är så förbannat trög som inte förstod att de var jag som åkte ut... 😂😂 skrattar ihjäl mig.

Likes

Comments

Är de något jag tycker är kul så är de kläder. Till Juni. De är 10 gånger roligare att ta på henne fina kläder än mig själv. De första 10 månaderna köpte vi nästan inga klädesplagg till henne. Just pga att vi fick så extremt mycket, så hon har badat i högar utav allt möjligt och de bästa är att vi får chansen att använda allt på nytt till lilla B. De är jag extremt tacksam för. Annars hade jag självklart sålt eller gett bort till andra behövande. Men de får jag göra efter andra omgången. För jag kan ju aldrig tro att vi ska ha en till tjej inom den närmaste framtid. Men som jag lärt mig efter tidigare uttalande, man ska aldrig säga aldrig! De hade ju varit skoj med en kille också. Men först tror jag att jag ska trycka ut nr 2 och ägna mig åt mina två små tjejer! Så får vi se vad framtiden bringar. 😉

Får pappa-CF välja kläder ser de ut sån här! Mjukis i allra högsta grad. Beverly och FC show - hon är sin pappa upp i dagen. Dock ska hon aldrig få lov att dansa på Beverly lika mycket som sin pappa gjort .. 😉

Alla senaste kläder har jag inhandlat på Zara barn. Dem har bra priser och de känns som att de har kommit ett steg längre. Missförstå mig rätt, men jag skulle "aldrig" ta på Juni något med Disneyfigurers på!!! Även om jag vet att de kommer en tid i livet när hon kommer önska att ha Frost och prinsessor på sin tröja. Men då är de greit, då är de för att hon önskar de. Och då ska hon få lov, men än så länge har hon ingen åsikt om sina kläder och då väljer jag!

Jag föredrar att alltid ta på henne ett par strumpbyxor under byxorna. För ett par vanliga strumpor sitter inte på länge, innan hon drar de av!

Mina absoluta favoriter är dessa och du hittar dem Här.

Likes

Comments

Inlägget innehåller ad-länkar.

Att klä sig när man är gravid är inte alltid lätt. Jag har alltid tänkt för jag blev gravid att "Åååh de är så fint med stor mage och jag ska ha så mycket fina kläder då". Men så känner jag verkligen inte nu, jag har köpt totalt två gravidtröjor under mina två graviditeter. Missförstå mig rätt, dem är otroligt sköna och sitter bra. Men jag köper hellre kläder som även kan användas efter graviditeten.

De är nu senare i graviditeten som jag börjat gilla att ha klänning på mig. Annars föredrar jag tröja och jeans. Mycket utav de jag använder kommer ifrån Bikbok och Nelly.


Denna är min favorit - och du hittar den HÄR. Den finns i flera olika färger och den sitter perfekt på. Dessutom kan den fortsätta att användas efter att magen är borta.

Även denna är super mjuk, härlig och fin. Du hittar den HÄR för endast 49kr ‼️

Ja som ni ser, de går antingen i klänning eller en kjol som jag kan ha högt på midjan. De är viktigt att de sitter bekvämt så att de går att röra på sig. Men de känner man ju bara själv.

Har du tips på några butiker som säljer bra och fina kläder som passar en gravid?

❤️ Elin

Likes

Comments

Tänk att jag faktiskt tänkt den tanken många gånger att jag önskat att köpa färska räkor direkt ifrån en fiskebåt och idag fick jag "äntligen" gjort de! Både räkorna och krabbklorna var såååå goda. De blev en heldel över,så våra gäster som kommer på en liten påsklunch på lördag har tur som ska få de goda räkorna på ägghalvorna! 🐣


Jag är så glad att jag bara tog med mig saxen ut i skogen och fick klippt lite ris, istället för att köpa på butiken för 149kr. Tänk att folk faktiskt betalar sådana sjuka priset för något man kan hitta runt om, nästan överallt! 🙊

Likes

Comments

Regnet de bara öser ner. Fy, jag hoppas verkligen inte de ska vara liknande väder i påsk. Jag vill kunna använda vår härliga uteplats och få lite brunfärg i ansiktet. Men de är säkert för mycket begärt. Denna dagen har som precis alla andra sprungit iväg. Jag har haft besök och hjälp att hänga upp ting och tang på väggarna. Så nu börjar de att bli riktigt hemtrevligt.

CF är ute på stan med jobbet och kommer säkert instaplandes i sovrummet sent inatt. Äsch lukten som kommer bilda ett moln i rummet kan jag känna redan nu i näsan, öl och spritandedräkt. Men jag är glad att han kommit sig ut och fått spendera en kväll med bara killarna! De behöver han som jobbar och tar hand om sin familj annars.

Våra planer i påsk är egentligen inga andra än påsklunch med vännerna på lördag! Vi behöver verkligen ett par dagar att bara samla massa energi. Jag glömmer lätt av att jag är gravid och behöver vila mer än vanligt. Jag skulle haft en liten fågel som av och till viskade i mitt öra "nu är de dags att slappna av lite, du behöver inte göra allt på en gång" .

Godnatt!

Likes

Comments