Header
View tracker

De går så fort och de känns egentligen "onödigt" att CF var här över helgen.. Missförstå mig rätt, saknaden var ju stor efter honom, men de går snabbt att få in mina och Junis rutiner och bli van att vara ensam. Så nu när han har lämnat oss igen, är vi (jag) tillbaka på ruta ett. För de går ännu snabbare att bli van att ha honom hemma.

De känns som att mitt hjärta går i flera bitar varje gång jag ser honom åka ifrån parkeringen.. önskar att allt detta med lägenheten bara går snabbt nu, så att vi kan vara ihop varje dag! Vi tre som en familj. För detta är ett stressmoment som får mig att vilja gräva ner mig själv under jorden.. Men jag måste pröva att hålla tårarna tillbaka, för Junis skull. Hon blir säkert orolig och förstår ingenting om jag sitter och hulkar och gråter som ett barn.. Jag har iaf turen att ha henne hos mig, för de kan inte vara roligt för CF att vara utan henne så länge. ❤️ Lillan sover och jag ska bara lägga mig på soffan, lägga kudden över huvudet och önska att jag kunde ligga här dagen lång.

Kram.

Likes

Comments

Igår var mäklaren här.. sååå tråkigt, trivs ju så bra i denna lägenheten och har fått så otroligt mycket hjälp utav mina föräldrar och familj. Så nästa lägenhet i Norge utan deras hjälp kommer säkert inte bli lika bra, på kort tid... Men de är ingen ide att "gråta över spilld mjölk" detta kommer säkert bli bra också!

Idag var jag på ultraljud och allt såg bra ut på vår lilla tjej! Dock flyttade hon terminsdatumet ifrån 12 till 19 juni!

Ser ni hennes lilla hand uppe i ansiktet?

Kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Mirakeldockan? Kommer ni ihåg att jag skrev precis runt jul om denna Lulla doll? Den var perfekt i 1-2 veckor. Juni sov som en prinsessa i sin egen säng tillsammans med denna dockan som lagar hjärtljud och låter som den andas. Hon kunde sova hela natten, något som aldrig hänt tidigare. Så ja, jag tror att den hade en inverkan. Då undrar du säkert ja, men efter de veckorna da? Jo sedan pappa CF åkte för 2,5 vecka sedan så har mamma och Juni lagat en egen regel - vi lägger oss på likt och sover tillsammans hela natten till runt 0830 varje morgon.

JAG VET!! Väldigt dumt att göra henne van till de, men de är jobbigare för mig att lägga henne i egen säng än vad hon säkert tycker.. De är så mysigt att ha henne på min arm och bara få sova ut hela natten. För de är precis vad vi båda får göra och de är ju så lyx och sova så länge varje dag. Så då vaknar vi båda glada och nöjda.

För vem säger egentligen vad som är rätt och fel? Hemma hos oss är de detta som är rätt just nu.

Kram

Likes

Comments

Jag känner mig lite som en brunchexpert nu och tänkte dela med mig vad jag tycker om de två senaste vi varit och besökt.

Förra helgen var vi på Post hotellet och åt, i samband med att mormor fyllde år. Jag säger bara vilken mat! För strax över 300kr pp så fick man först äta ifrån en kall buffé med allt för mycket som jag egentligen inte kunde äta, men bara drömde om hur de smaka. Lax, ostar, rå tonfisk, salami, rått kött - vet inte vad de kallas när de är typ sashimi utav kött. Men såklart hittade jag andra saker som smakade. Sen fick man välja sig en liten varmrätt, då fanns de kött, fisk, hamburgare, pannkakor och risotto som jag valde. Gott!

Efterrättsbordet ska vi inte tala om! Så jag förstår gott att dem fått höga poäng tidigare, här kan du läsa en artikel "världens 10 tio bästa brunch/frukost"

Sen denna helgen var jag och två utav mina syskon tillsammans med mamma som fyllde år på brunch på Nääs fabriker. Här har jag tidigare haft lust att ha vår bröllopsfest när de är dags, med mysig omgivning och de är ju perfekt för alla gäster ifrån Norge att bara ta in på hotellet. Men efter igår är jag osäker, maten var inget speciellt.. kanske satte de så hög standard förra helgen, för Nääs är ju alltid fullt så att man är tvungen att boka i förväg. Så de måste ju ändå vara bra! Men jag hoppas att man får lov att pröva menyn som i sådana fall skulle varit om vi valde att ha festen där. Så får vi avgöra efter de! Vi har ingen brådska och har långtid att bestämma oss på.

Lånad bild.

Jag är väldigt dålig på att ta bilder på maten, men de är bara för att jag tycker de är pinsamt och jobbigt att ta fram kameran och fota när folk ska se på. Hehe töntiga mig! Kram

Likes

Comments

View tracker

Jag känner mig bakfull.. De känns helt enkelt som att jag var på världens fest igår... vilket jag såklart inte var, utan allt jag gjorde var att äta smågodis med Fanny. Blä, nu när min kropp inte är van vid de mår jag skit dagen efter. Socker är de värsta giftet för kroppen. Så efter en shoppingtur med mamma kände jag mig helt färdig. Och även min lilla, så vi tog 15 minuter och vilade oss på soffan innan de vad full fart här hemma igen.

Idag fick jag köpt lite smått och gått. Blad annat en skruvdragare och de var ju inte en dag förtidigt, så imorgon ska jag skruva på plats de som saknas i köket. Kanske måla de sista och göra super duper fint innan vi säljer.

De känns förfärligt att behöva flytta här ifrån och inte minst ifrån min familj och vänner igen.. Men vad gör man inte för kärleken, de är ingen som sagt att vi ska till Stavanger för alltid!

Likes

Comments

Inlägget innehåller ad.

Denna mjukisdressen är fantastisk 🙌🏻 jag älskar den! Ni är många som frågat mig på instagram om vart jag köpt den och du hittar den här . Jag har bara helt glömt av att dela med mig utav de tidigare i veckan. Kram


Likes

Comments

Kommer ni ihåg Sally? Hunden vi sålde efter att Juni kom. De blev för mycket och hon var den hunden som krävde "mest" och hade fått en dum vana att markera sig. Så vi valde ju att hitta ett nytt hem till henne, ganska omgående. Många utav er var skeptiska och tyckte vi gjorde fel val. "Hur kunde vi bara ge upp denna lilla hunden pga att vi fått en bebis" "hon kommer bli bättre, ge henne tid" . Det var tid och ork vi inte hade då, något jag är otroligt tacksam för idag! För hon kunde aldrig fått de så bra hos oss och blivit så ompysslad som hon blir idag.

Se på bilden vi fick idag, hon är ju så söt att jag smälter!! En egen mössa har hon även fått sig, så fin! I denna situationen tänkte vi på Sally i första hand och hade tron på att hon skulle få ett hem där hon inte "försvann i mängden". Tack och lov för de idag.🙌🏻

Likes

Comments

Hoppas er helg har varit bra. Juni har blivit förkyld så vi ska pröva att bara hålla oss inne hela veckan så att hon blir av med de. Dessutom gör jag eget koksalt som vi rensar näsan med flera gånger per dag. De känns som att alla är förkylda nu mer eller mindre. Hoppas bara att jag håller mig ifrån all den skiten 🙌🏻 dessa tider på året är inte skoj, så passa på både er själva och framförallt era små så dem inte åker på tex RS-virus..

Så här hemma idag har jag fått städat av hela lägenheten under tiden Juni sov. Att plocka saker ifrån golvet är en evighetsgöra här hemma, jag plockar och hon drar de ut igen.

Är era barn likadana och håller er i bena mer eller mindre hela tiden? Och så biter hon mig i tårna 😂 de är inte lätt att laga mat då.

Våran lunch idag, Juni äter som bäst när hon får plocka själv. Kyckling och tomat är en klar favorit. Jag är så glad att hon äter så bra, även om jag tror att hon inte känner sig 100 bra. Dessutom fick hon i sig efterrätt efter maten som bestod utav passion, ananas, banan och apelsin puré - gott!

Likes

Comments