Header

Ville bara kika in och tipsa er om vart dem säljer så fina barnskor. Här hittar ni våra favoriter!
O

Denna mysiga dräkten köpte Junis farmor till henne, i en butik i Göteborg. Här är deras hemsida .

Likes

Comments

Hur ser egentligen våra dagar ut här hemma? Vi brukar vakna allt mellan 06-08 på morgonen. Så går vi upp för att äta frukost och tar oss ofta där efter ut på en promenad. Ibland lite längre och ibland lite kortare. Sen rullar våra dagar på i ett. Juni har de sista dagarna bara sovit en gång till dagen. Så mycket utav vår vakna tid går ju såklart till henne. När hon har lagt sig vid 1830-19 så är vi själva så trötta att vi kryper ner i sängen efter bara någon timme och sover.

Men städa, jag skulle kunna städa hela dagarna långa. De är skit tråkigt för oavsett måste jag städa nästa dag. De blir liksom aldrig rent med en bebis, en hund och en slarvig man i huset. Alltid ligger de något på golvet som inte ska vara där. Eller allt grus och skit som vagnen drar in i huset varje dag. Det gör mig galen!! Så ser jag alla fina bilder runt om, där de ser rent och fint ut hela tiden. Något jag egentligen vet är en "fake-värld" för så är de väl? Ingen kan väl leva i de perfekta hemmet hela tiden.

Det som irriterar mig mest är mitt hår. De hittar jag precis överallt, oavsett om jag sätter upp de. Så ligger de långa mörka hår överallt! Har ni några tips på vad jag kan göra för att inte tappa så mycket hår?!

Kram

Likes

Comments

Förra veckan skrev jag att den jobbigaste tiden på dagen var läggningen! Nu har de ändrat sig. De är inte alls lika förfärligt längre. Juni gråter högst några minuter sen sover hon, allt hon behövde var rutiner. Vi äter gröt, tvättar av henne och tar på pyjamas. Efter de ser vi lite på barn-tv högst 10 minuter sen lägger vi oss i sängen och läser en bok om de behövs. Oftast är hon så trött när vi kommer hit att de inte behövs. Felet vi har gjort innan är att vi tagit upp henne ur sängen när hon varit ledsen och de är ett stort fel! Då ler hon sig de och tror inte att sängen är en säker plats för henne.

Puh de är en glad mamma som skriver detta❤️

Detta lagade jag idag. Börjar bli mer och mer som en riktig mamma och lagar och städar mat i ett. Detta är lammfärsbiffar med klyftpotatis och morotstzatziki. Jag stekte även äpple ihop med biffarna som passade väldigt bra till. De var så gott.

Likes

Comments

Hahah, varför har jag inte fått med mig denna? Herregud, han är ganska rolig ändå.

Likes

Comments

Äntligen var de dags! Som ni har väntat, eller hur? Vi har iaf gjort en kort liten video och bara berättar lite om vad vi gör nu för tiden. Och som ni vet vid de här laget så är jag ALLTID förkyld. Jag pratade med min läkare som sa att han trodde att jag hade kronisk förkyldning. Men ska till han nästa vecka och få svar på allt. Sen är de ju lite allergi emot vår hund, men de vägrar jag att inse.

Så till nästa video kan ni väl säga vad ni önskar att vi ska prata om eller göra, så blir de lättare och även roligare för oss. :D Jag är världens mest otekniska, så de här med att klippa och klistra måste jag lära mig. Men tills dess, får ni se oredigerade videos på vår lilla familj.

De är väldigt många som frågat vart vi köpt adidas dräkten till Juni och den köpte vi i Turkiet.Likes

Comments

Äntligen, idag kom de vi har väntat många dagar på här hemma, Juni fick tömt sig ordentligt. De kändes skönt för oss båda tror jag. Kanske de hjälpte att få hit en lekkamrat som hon busat med hela förmiddagen. <3


En till sötnos med långa fransar!

Två mätta barn efter lunch (därav fläckarna på kläderna.. haha) och trötta barn.

​"Dumma mamma och ta ut min napp" Jag och Juni är egentligen väldigt lika när vi gråter, de vet alla ni som sett mig på tv!! Vi gråter med "hela ansiktet" haha.

Likes

Comments

// Skor //

Mitt hår börjar bli låångt!

Denna använder jag på mina ögonbryn. De får dem att "sitta" på plats och hålla formen hela dagen. Och nu får du den till väldigt bra pris. :D För de att WahWah trim shop, har spavecka och har därför valt att ha bra priser på både denna och den under. Jag använder bara Tromborg baked minerals i ansiktet nu på bilderna.

Inlägget innehåller ad-länkar.

Likes

Comments

Det är farligt att tänka tankar som "de händer aldrig mig/oss". De felet gjorde jag förra veckan - "Vi har sån tur att Juni aldrig har ont i magen eller problem med avföringen." Men de skulle jag aldrig tänkt.
Nu har vi vaknat flera dagar med en bebis som prövar att trycka och inget kommer. Hon vrider och vänder sig och skriker utav smärta. De sitter stenhårt fast och ser ut precis som under en förlossning när huvudet är påväg ut.. dessutom är hon helt svullen i rumpan :( Jag förstår att de säkert är för att hon äter mer fast föda och att de kan vara en vanlig process medens tarmarna ändrar sig..

Jag har de två sista dagarna gett henne kokosolja, katrinplommon, malt, mer vatten och rapsolja i hennes mat. Allt för att pröva att smörja tarmarna och göra de lindrigare för henne när de kommer ut. Jag har även tagit vaselin på en termometer och tryckt upp i rumpan för att pröva smörja. Idag slutade de med att jag fick dra ut de med papper... Så blir de inte bättre imorgon får vi uppsöka läkare. Har ni några tips?

Likes

Comments

De börjar lida mot sitt slut och de gör mig sömnlös om nätterna. Snart åker CF tillbaka till Norge för att jobba i två månader. Vart tog våra två månader ihop vägen? De känns som att de var förra veckan han knackade på här hemma mitt i natten med rosor i handen. Vi är iaf otroligt tacksamma över att vi kunnat ha dessa två månaderna tillsammans, med Juni.

En del utav mig skriker att vi ska packa in hela familjen i bilen och spendera två månader hos Junis farmor. Medens den andra delen säger att jag har allt för mycket att "göra" här hemma. Folk att hänga med, relationer att bygga på. Hjälp.. vi får se vad jag bestämmer mig för i sista sekund. Hur de en blir så kommer de vara en tuff tid.

Idag har vi fått smaka på hur de är att vara ifrån CF.. För idag är han ute och umgås med några killar han lärt känna här. Så de är jag väldigt glad för. Att han prövar att faktiskt få ett socialt liv här också. Ikväll valde dock jag att vara världens mest osociala och ställde in mötet och min middagsdejt med en vännina. Men jag orkade bara inte, jag var så trött. Så nu jag jag kryper ner i sängen med min finaste Juni - när pappa inte är hemma är de lov att sova med mamma i sängen. ❤️ natti

Likes

Comments

Eftersom att vi bor nära vattenpalatset blir de bad flera gånger i veckan för vår del. Jag gillar dock mest att bara se på när Juni och CF badar.

Juni tycker faktiskt att de är väldigt skoj. De som jag avskyr är att få vatten i ögonen och hon slår massa i vattnet så att de flyger upp massvis. Så när pappa CF har rest till Norge får jag köpa simglasögon och ha på mig, så slipper jag vatten i ögonen 😂 så att även jag kan bada med henne.

Likes

Comments