Ibland kan jag känna mig så rastlös, så rastlös på vardagen som alltid är sig lik, rastlös att inte få göra skillnad eller någonting liknande. Tänk att få stiga ur sin ''comfortable zone'' och göra det så man verkligen vill, inte det som samhället eller hjärnan säger att man ska utan det som faktiskt hjärtat säger och för en gångs skull gå på sin magkänsla.

Någonting av det värsta jag vet är när vuxna säger åt mig vad som är smartast att plugga, smartast att jobba med osv osv. Jag bara står där och nickar medan deras ord åker in i örat och ut genom det andra med en gång, det liksom registreras aldrig i hjärnan. För jag vill leva mitt liv precis som jag vill. Jag vill först och främst ut och resa, inte bara åka på en semester utan faktiskt upptäcka, upptäcka världen och se en annan vardag än min egen. Vad jag vill komma med den här texten har jag ingen aning om men är otroligt trött på den gråa vardagen i Sverige som går på repeat om och om igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hyfsat sent inlägg men varför inte. Kom hem för lite mindre än en timme sen efter att ha firat Hanna med 9 andra tjejer från klassen. Sjukt mysigt hade vi det, det är inte ofta vi alla kan ses så det blev en massa skratt och snack, Love u girls!

Blev helt kaos när jag skulle hem men efter att ha sprungit som en galning och nästan blivit påkörd hamnade jag på rätt buss!

Likes

Comments

​Godmorgon! Man ser ju direkt på bilderna att man inte är så van att gå upp vid 8 haha. Har egentligen extremt bråttom nu så får bli ett väldigt snabbt och kort inlägg. Idag börjar skolan igen men går dock bara från 10 till 12 så känns lite ovärt att ens åka dit idag, men men. Senare idag ska jag träffa lite vänner så det blir härligt en sån här hemsk dag. 

Likes

Comments