Nu sitter jag i bilen påväg till Göteborg, äntligen! Längtar så mycket tills imorgon, äntligen händer det något! Samtidigt är jag väldigt nervös och pirrig i magen.. men det hör till :)
Får inte äta innan operationen imorgon och det gör så ont i mig haha, kommer vara vrålhungrig ju! Får äta desto mer idag haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 117 Readers

Likes

Comments

Hej igen!


Nu är jag äntligen hemma, fast hem-hemma i råda. Mamma och pappa har varit i långberget i vår stuga under helgen och hämtade upp mig i Torsby förut. Så nu är jag redo för morgondagen.

Har varit en super bra helg med laget i sälen för teambuilding! Vi har haft fullt upp konstant hela dagarna, så helgen bara susade förbi. Vi åkte ju upp i torsdags kväll så vi installerade oss bara i stugorna då, sen gick vi och la oss. Under fredagen hade vi först ett crossfit pass inbokat och därefter badade vi i experium. Shit va fint det var där! Och utomhuspolen var ju hur skön som helat att slappa i...
På kvällen sen skulle vi upp till "snögubben" och äta en finare middag. Vi hade bokat bandvagnar att åka upp i och jäklar va coolt det var, och läskigt. Det kändes som att det skulle släppa och att vi skulle börja åka baklänges flera gånger! Som tur gjorde vi inte det 😉 Väl på restaurangen fick vi grilla vårt eget kött, oxfilé, i någon speciell gryta där man fick bestämma hur man ville ha köttet själv, vilket jag aldrig testat förut så det var super spännande! Buffén var också helt fantastisk, tror vi alla hade matkoma efter den vistelsen.
När vi sedan kom hem var det några i laget som ville ut så jag blev chaufför för första gången, haha. Värt att nämna!

På lördagen åkte vi längdskidor och hade massvis av tävlingar, däribland inkilning av de nya i laget! Så sammanfattningsvis har det varit fullt upp men väldigt roligt! Så nu ser jag fram emot att låta säsongen gå av stapeln, om 3 veckor. Ska bli riktigt intressant att få möta Kungsbacka borta i seriepremiären!

Ha det bra ❤️

  • 115 Readers

Likes

Comments

Hej alla läsare! Det var ett tag sen, det där med att ge bloggningen en chans kanske inte var så lyckat ändå, haha. Har inget att skylla på heller för den delen, men nu är jag här igen. Denna gång påväg till Sälen. Vi ska upp med laget och ha lite roligt under helgen! Som en kickoff.
Vi ha fullt upp hela helgen så det ska bli jätte kul att hitta på något hela laget tillsammans.

På Måndag åker jag ner till Göteborg igen för jag har fått tid för operation nämligen. Så himla skönt! Men nu börjar nervositeten smyga sig fram istället.. Har aldrig blivit opererad förut så det är något helt nytt för mig och jag är super nervös verkligen, men det ska nog gå bra det där 😊

Ha det bra så länge!

  • 178 Readers

Likes

Comments

Hejhej!!

Nu sitter jag i bilen påväg hem till råda igen. Känns tråkigt att behöva åka hem till vardagen igen, men så är det. Haft några fina dagar i Göteborg och alltså jag älskar den staden! Ska lätt flytta dit när ska ska plugga efter gymnasiet, dock lättare sagt än gjort haha.. Nej, men jag trivs så bra i Göteborg, det känns lite som ett andra hem liksom. Jag och familjen åker alltid dit en gång om året eftersom vi har en släkting där och då brukar vi låna hennes lägenhet som ligger väldigt centralt och bra. I år funderar jag och en kompis på att sticka dit till sommaren ett par dagar och nöja oss.

Åter till det jag skulle skriva om... ;)
Jo, som jag skrev i förra inlägget så skulle jag till Göteborg för att besöka en ortoped och det är vad jag gjort idag.
Hade tid på Orthocenter som också kallas IFK Kliniken klockan 13.40. Första intrycket jag möttes av när jag kom dit var att det var så otroligt fräscht och fint. Jag möttes också av så himla fint mottagande och jag kände mig verkligen välkommen och viktig, säger man så? Jag fick anmäla mig i receptionen och där fick jag sitta och vänta i ett vanligt väntrum tills det var min tur och fylla i ett sådant där hälsoformulär.
Väl inne hos ortopeden så gick vi igenom allt kring mitt knä och han kände och klämde på det i olika vinklar och lägen. Han förmedlade en sån trygg känsla och det kändes som att han verkligen visste vad han höll på med. Han berättade allt i detalj och var väldigt noga med att jag förstod vad han menade. Det kändes professionellt och seriöst.
Han ritade liksom upp menisken för mig och visade klart och tydligt vad som skett och anledning till det.
Han kom tillslut fram till att man behöver göra ett ingrepp, alltså en operation, vilket jag hade ställt in mig på så det kom inte som en överraskning. Men han kunde inte avgöra om han är tvungen att ta bort den trasiga biten eller om den kan sys tillbaka förens han gör titthålet. Därför vet jag inte förens operationen är klar hur länge rehaben ligger på eftersom den har betydelse för hur ortopeden gör med den trasiga biten. Tar han bort den innebär det att jag är tillbaka fortare, men risken för knäbesvär ökar i framtiden samtidigt som att sy tillbaka den innebär en längre rehab men bättre för framtiden. Det där är inget jag kan påverka, det beror helt på situationen. Men hur det än blir så är det viktigaste att det blir så bra som möjligt! Det känns skönt att ha fått besked och ha bekräftat att det blir av nu. Nu är det bara att vänta på att få en ny tid i Göteborg för operation, vilket jag hoppas ske så snart som möjligt!

Nu ska jag fortsätta plugga i bilen inför ett prov som jag har imorgon i samhällskunskap :( Hoppas ni haft en bra måndag!

  • 153 Readers

Likes

Comments

Hej på er.
Jag har funderat på att börja blogga igen ett tag nu och kände spontant ikväll för att testa. Jag älskar att skriva och beskriva mina tankar i skrift så tänkte ge det en chans.
Har ingen tanke till att ta det här vidare utan vill bara ha ett sätt att kunna skriva av mina tankar och funderingar på, även fast ingen kanske överhuvud taget läser, haha :) Det är ett sätt för mig att ventilera helt enkelt sen är det bara roligt om några läser..

Befinner mig i Göteborg just nu för att träffa en ortoped på måndag, imorgon. Jag har gått med en meniskskada i knät sen i oktober och har nu äntligen fått en tid hos en specialist läkare genom Mallbacken. Det ska bli oerhört skönt att få komma iväg och få besked om vad som skall ske härnäst. Jag är i stort sett förbered på att det visar sig bli ingrepp, men samtidigt har jag hört att det ska gå fortare med operation så vi får se! Allt jag vill nu är att bli bra så fort som möjligt och att få komma tillbaka till fotbollen inom snar framtid. Enligt min sjukgymnast så skall jag vara tillbaka till seriepremiär, men man vet ju aldrig. Bara att hoppas!

Nu blev inlägget längre än väntat men men.
Ha det bra!

  • 145 Readers

Likes

Comments