Header

God lunch på er...

Idag så vaknade jag runt klockan åtta. Då jag försöker komma in i rutiner igen då plugget snart drar igång, så somnade jag INTE om igen som jag annars gör. Utan jag gick upp och satte mig med datorn och surfade lite.

Sedan klockan nio så beslutade jag mig för att dra ut på en morgon springtur. Det var längesen jag var ute och sprang på morgonen. Jag har inte ofta tid med det då det är skola, och på helger så brukar jag sova ut ordentligt. Men idag så blev det en runda på 3 kilometer, och jag fick ett nytt personbästa på den distansen, vilket var awesome!


Idag så ska vi åka till Göteborg, då min farbror fyller år och att han med familj köpt ett nytt hus. Så vi drar någon gång efter lunch, och när jag är tillbaka så är det nog ganska så sent. Så detta blir kanske det enda inlägget för dagen (snyft**)..

Ha det bra,

- Elin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hemma efter morgon powerwalk.. 7 km att starta dagen med är bra för att orka med det resterande av denna onsdag!

Nu bär det in i duschen för att sedan göra mig i ordning. En vän kommer hit vid ungefär klockan 12, hon hämtar mig med moppen och vi kör hem till henne. Där ska vi äta någon lunch och kanske hitta på något skoj.

  • 153 readers

Likes

Comments

Hej på er!

Idag så gick jag upp vid ungefär två tiden.. Ja, lyckat kan man lugnt säga. Orsaken till att jag valde att starta min dag vid 13:48 idag är faktiskt inte enbart mitt fel. Jag skyller på netflix. Den senaste tiden så har jag varit besatt av OS som många vet. Men det är långa uppehåll mellan de sändningar som jag vill se, och de sändningarna är tyvärr ofta klockan 03.50 på natten. Därimellan så trycker jag in mina favoritserier och filmer som Netflix har att erbjuda, och nu tänkte jag dela med mig av några av mina favoriter till er.


Serie: "How I Met Your Mother"

How I met your mother är en serie på 9 säsonger och alla finns tillgängliga på netflix. Jag är HELT OCH HÅLLET uppslukad av denna serie. Vad jag än gör så är det garanterat att ett avsnitt spelas i bakgrunden. Serien är så roligt gjord! Man måste se den för att förstå, men den är verkligen otroligt fantastisk serie som jag rekommenderar alla att se!

Film: "Naomi och Elys kyssförbudslista"

Denna filmen är så otroligt mysig, och ja.. Det är en typisk romantisk, komedi, tjej, smörig film. Den har allas våran favorit Victoria Justice i huvudrollen som Naomi tillsammans med hennes DÖ-snygga bästavän Ely som spelas av Pierson Fode. Den är allt från hjärtvärmande till heartbreaking allt på samma gång!

Filmserie: "Step Up"

Okej så dessa har ni säkert hört talas om. Jag vet inte hur många Step Up filmer som gjorts men de har verkligen kramat ut alla pengar som möjligt av denna serie. Allt från orginalet "Step Up", "Step Up the Streets", "Step Up 2" till "Step Up revulotion" (fick jag med alla?).. Med andra ord, det finns mååånga filmer i denna serie. Men de hänger inte ihop, du måste inte se dem i inbördesordning och.. jag måste erkänna.. jag ser om dem om och om igen. Detta är typiska tonårstjej filmer, de handlar om ungdommar som vill dansa och förhållanden som måste pusslas ihop. Helt enkelt en go Torsdagsfilm, när man inte har något vettigt att göra.

Likes

Comments

​Marmor mönster. Behöver jag skriva mer? 

Finns det något snyggare?!?! Jag tycker då inte det iallafall. Därav detta fina inlägg med alla mina senaste pintrest-faves <3.. (har ett marmor album för er som är intresserade!

Följ mig på pintrest här: pintrest.com/elinberggren

Likes

Comments