View tracker

Hejsan på er!
Idag så är jag tillbaka i skolan efter mina två sjukdagar. Har många viktiga lektioner och kände mig faktiskt ganska bra idag! Så är väldigt skönt att vara någorlunda återställd. Så det blir fest med tjejerna ikväll och så kanske jag är tillbaka på gymmet på söndag.

Det blir tjejparty hos mig, så idag efter skolan så blir det hem och städa! Till helgen har jag inga planer alls, första helgen på länge som jag inte ska döma eller ska iväg.

Nu ska jag in på bildlektion. Men ikväll så kommer nog lite bilder från kvällen ut! Ha det bra, Elin!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 4 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej hej!
Idag så har jag inte lämmnat soffan. Redan igår efter gymmet så kände jag att min hals gjorde ont och att jag inte var helt hundra bra.. och idag så vaknade jag upp med den värsta halsbrännan. Inte roligt!
Så idag blev det ingen skola, tråkigt nog. Missade många roliga lektioner idag och jag har ett viktigt teknikprov imorgon, så det lär jag missa.

Men men, dagen har då spenderats i soffan framför tv:n. Har sett nästan en säsong utav Bones och lär se ett antal fler avsnitt imorgon.

Hoppas ni inte lider av vintersjuka, jag ska försöka krya på mig så gott det går!
Ha det bra,
Elin

  • 4 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej hej!
Jag är tillbaka igen, (förlåt). Uppehållet har varit ganska mycket längre än vad som var planerat. Men men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
(eller?)

Ja, jag är iallafall tillbaka. Senaste inlägget skrev jag i Augusti, tror jag, vilket är snart 4 månader sedan. Vad har hänt sedan dess då?

Jag har massa plugg, som vanligt. Jag tränar, mer och mer.. Handboll en gång i veckan gymmet fyra eller fem ggr i veckan. Jag har hittat min gymnasielinje, teknikprogrammet, och ska välja i Januari. Annars så är det väll samma gamla vardag som vanligt.

Ja, i brist på mer saker att skriva så kommer lite bilder från dem senaste veckorna.

  • 9 readers

Likes

Comments

God lunch på er...

Idag så vaknade jag runt klockan åtta. Då jag försöker komma in i rutiner igen då plugget snart drar igång, så somnade jag INTE om igen som jag annars gör. Utan jag gick upp och satte mig med datorn och surfade lite.

Sedan klockan nio så beslutade jag mig för att dra ut på en morgon springtur. Det var längesen jag var ute och sprang på morgonen. Jag har inte ofta tid med det då det är skola, och på helger så brukar jag sova ut ordentligt. Men idag så blev det en runda på 3 kilometer, och jag fick ett nytt personbästa på den distansen, vilket var awesome!


Idag så ska vi åka till Göteborg, då min farbror fyller år och att han med familj köpt ett nytt hus. Så vi drar någon gång efter lunch, och när jag är tillbaka så är det nog ganska så sent. Så detta blir kanske det enda inlägget för dagen (snyft**)..

Ha det bra,

- Elin

Likes

Comments