View tracker

Blev väldigt sent igår, var hemma 06 på morgonen. Men hade en rolig kväll! Sov fram till 12, så blev inte så mycket sömn idag. Gick upp och fick i mig lite frukost. Har endast legat i soffan hela dagen och kollat tv. Blir ingen fotbollsträning ikväll då jag inte känner mig alls pigg och så har jag sån träningsvärk i kroppen från gårdagens benpass, haha. Nu har jag fått i mig lite middag, ska strax gå en låångpromnad, får hoppas det inte regnar allt för mycket på mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dag 6. Nu är det bara 3 dagar kvar! Idag vaknade jag runt 9, gick ner och käkade (drack) min frukost, sen drog jag till gymmet och körde ett riktigt gött benpass. Dusch och en go lunch bestående av kyckling och grönsaker. Nu sitter jag i soffan och kollar på tv med massa god frukt till dessert. Ska strax göra mig iordning för kvällen

Likes

Comments

View tracker

Hello, äntligen fredag säger jag bara! Så skönt det ska bli att få lite helg, då jag rätt trött på jobbet just nu. Dagen igår gick hyfsat bra, inget sötsug som vanligt vilket är förvånansvärt skönt! Jag är fortfarande rätt hängig och har noll energi i kroppen. Men ska börja äta lite mer nu, då jag ska börja med lite mer träningen igen.

Min fredagskväll bestod av fotbollsmatch, det var lite svårt ibland att fokusera och springa pga så låg energi i kroppen efter denna veckan.
Men det gick faktiskt bra! Vinst med 4-1, och det var säsongens första match! Riktigt taggad på att klättra upp i tabellen nu!

Efter matchen blev det massa gott fredagsmys bestående av en shake och frukt i mängder! Nu är jag riktigt mätt och ska strax lägga mig. Imorgon blir det ett benpass på gymmet innan lite festligheter på kvällen (nyktert såklart, för den här gången)

Likes

Comments

Nu har det gått tre dagar på programmet och jag känner mig inte så värst smal än... Snarare tvärtom och hungrig, haha!
Idag fick jag iallafall äta en riktigt måltid till lunch, blev torsk och grönsaker, det var gott.
Drog iväg till gymmet direkt efter jobbet och körde ett armpass, hade inte så värst mycket ork och energi, men det var skönt att få röra på sig.
Nu har jag nyss duschat och slängt i mig en choklad proteindrink med kokosmjölk och en skvätt apelsin, samt lite melon och gurkstavar som kvällssnacks. Ska strax gå å lägg mig :)

Likes

Comments

Då är jag inne på dag 2. Somnade som sagt tidigt igår kväll, vilket jag verkligen inte ångrar! När jag vaknade imorse mådde jag mycket bra och var förvånansvärt pigg.
Jobbet gick bra, kände mig inte så trött eller så värst hungrig.
Nu har jag nyss kommit hem och intagit min mellis som är på bilden.
Tänkte dra och träna fotboll ikväll, vilket jag egentligen inte får, då jag inte får utsätta kroppen för mycket under dag 1 & 2, men ska försöka ta det lugnt.
Laddar riktigt upp för imorgon då det blir torsk och grönsaker till lunch!

Likes

Comments

Första dagen är gjord! Mina känslor är väldigt blandade. Produkterna smakade mycket annorlunda, men jag får hoppas att man vänjer sig med dem.
Humöret har varit rätt dåligt, man är väldigt trött pga den lilla mängd energi man får i sig de två första dagarna.
Efter 8h jobb tog jag en rask promenad på 30 minuter i duggregnet, sen blev det en varm och skön dusch.
Tänkte lägga mig tidigt idag, då jag verkligen behöver fylla på mina sovtimmar, har blivit alldeles för lite sömn de senaste.
Men jag är riktigt taggad på att få se resultat efter detta program! Så imorgon kör vi på med samma rutin igen! Längtar tills på onsdag då jag får käka lite mer mat.

Likes

Comments

Hej! Idag är det 1:a augusti och idag ska jag börja med c9. För er som inte vet vad c9 är för något så är det ett program på 9 dagar som man följer ett visst kostschema innehållande Aloe Vera produkter. Kan förklara lite mer senare.

Jag är väldigt nervös men också nyfiken på hur min kropp kommer reagera på detta.

Likes

Comments

Hej!

Nu tänkte jag ge mig på blogglivet igen efter ca 3 års uppehåll. Blogga förut på photogiirl.blogg.se, vilket är min gamla fotoblogg. Men nu tänkte jag damma av min gamla systemkamera och försöka fota lite mer, dock lär min telefon komma i första hugg vid de flesta kort ändå.

Just nu är jag i en period i livet där det händer en hel del. Så det är lite därför det kan vara skönt att skriva av sig. Hoppas ni kommer följa med mig in i min vardag.

Kolla vad duktig man var på att foto förr... hoppas det kommer tillbaka


Likes

Comments