Idag efter skolan åkte jag till IFK-kliniken och kollade upp min fot. Verkade vara en inflammation som inte ger med sig. Voltaren är numera min nya vän.

Ikväll står jobb på schemat och sedan beger jag mig ner mot sydligare breddgrader och träffar vänner hela helgen! Fantastiskt härligt med sådan uppladdning!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min promenad igårkväll såg ut såhär. Det var härligt.

Idag har jag haft en sådan där fantastisk ledig dag!!
Jag satte mig i trädgården vid 10 och bara satt där och njöt av solen! Åt lunch ute, tittade på Chicago fire och njöt av nuet.

Nu är jag på väg till fotbollsträningen, idag är det fotografering och jag håller tummarna för att jag inte kommer se ut som ett freak!

Håkan förgyller mina hörselgångar hela vägen till Åby idag. Som pricken över i:t.

Likes

Comments

Jag har försökt klämma in en visit till Växjö i planeringen hur länge som helst nu men utan resultat.. men så idag fick vi reda på att träningen på tisdag är inställd vilket betyder, jag är ledig från skola måndag och tisdag och från träning tisdag. Men så har jag fått en inflammation/överbelastad fot så jag får inte träna imorgon, vilket betyder - ledig från skola och träning måndag och tisdag.

Lyckan när jag insåg att jag kan ta tåget till Växjö ikväll var maximal!!!!! Så nu sitter jag på stationen och väntar på att klockan ska bli 18.05 så att jag kan få börja rulla mot min finaste älskling!! ❤ tänk vad några dagar kan göra..

Likes

Comments

Denna dagen startade med morgonkaffe i en fjällstugeliknande stuga, i en fullknökad soffa till äntligen hemma, om jag njöt!!

Här är lite bilder från igår och idag, vi är på träningsläger i vejbystrand! Det regnade hela dagen igår men idag har det vart superfint väder, strålande sol!
Vi mötte IFK Örby i en träningsmatch idag och vann med 8-1 så det ser bra ut inför säsongen!

Nu ska jag sova för denna dagen har gått i ett, det blir nog inte alls svårt att somna nu!
Imorgon bär det av hemåt och det ska bli rätt skönt det med!

Likes

Comments

Fyfan vilka hemska dygn jag har genomlidit...
Natten till tisdagen blev magsjukans natt/morgon.. vaknade första gången runt 05.00 av att jag mådde illa, ställde mig upp för att känna efter om jag drömde eller om jag faktiskt mådde illa. Tyvärr var svaret det sistnämnda..

Sedan låg jag vid toan till ca 17.00 den dagen..
Nu, torsdag eftermiddag, börjar jag repa mig, få i mig lite mat, komma på benen, men så har urinvägsinfektionen hittat mig igen, så i eftermiddag ska jag till vårdcentralen, skönt!!

Hoppas ni har haft det bättre!
Och lilla mormor, dig tänker jag på ❤❤
____________________________________________

Skillnad på fräsch och fräsch?? 👇🏼
Du kan det där med att muntra upp i alla fall 😘

Likes

Comments

Idag vaknade jag med smärta i min stackars fot. Det visade sig vara en överbelastning så jag tränade bara halva fotbollsträningen idag innan det inte gick mer.. det är svinsegt men, jag hoppas det går över fort.. nu blir det voltaren och gym de kommande dagarna istället..

Jag tröstäter popcorn sålänge..

Likes

Comments

Det blev en dag med massa fika både hos farmor och hos mamma. Gud vad mysigt det är att bara umgås med familjen.. det gör mig så glad! 🌟

Sedan blev det en kväll med lasagne, mästarnas mästare och 100% kramar i soffan igår. Det blev en del tårar för att det var sista kvällen innan vi åker ifrån varandra i 3 veckor. Men eftersom att all annan tid går så fort så borde väl dessa veckorna gå på en dag? Det vill jag i alla fall!

Likes

Comments

Alltså att få vakna bredvid livets man, gå in och bli serverad en kopp kaffe till denna underbara natur.. finns inte mycket jag älskar så mycket som sådana morgonstunder.. blir helt varm i kroppen av tanken.

Likes

Comments

I fredags spenderade jag kvällen i heberg med let's dance, en alldeles för uppspelt hund och två supermänniskor!

Det är fantastiskt att få känna sig så hemma hos någon annan som jag gör hos dom! ❤

Likes

Comments