Idag hände det ofattbara..
min norska pappa, min hjälte, min Jøran..

Jag är så ledsen, så frustrerad på världen, så otroligt otroligt jävla förstörd.. men jag är på samma gång lättad för att du slipper lida, verkligen. Det har du gjort tillräckligt. Men fan för en så fin människa.. som tas ifrån jorden alldeles för tidigt..

Jag glömmer aldrig när du sa "du är som min svenska dotter, som jag så gärna hade haft som syster till min biologiska dotter.." dom orden bär jag med mig ❤

Du kommer alltid vara min hjälte, alltid vara min Jøran ❤ vi ses i himmelriket. Jag vet att du är med mig hela tiden, på axeln där någonstans.

Likes

Comments

Nu är jag på väg till fotbollsträningen, det ska bli skönt att börja träna 4 dagar i veckan igen.
Jag har haft en såååå tung vecka träningsmässigt för att mina lungor har känts som pingisbollar för att jag har varit sjuk. Fy vad jobbigt det har varit!! Är fortfarande förkyld så det är nog samma denna veckan skulle jag gissa på..

Hoppas på en rolig träning idag!! 👏🏼
Och ikväll är det paradise igen!!! Hahaha ja.... jag har blivit en sån som längtar till nästa avsnitt av detta skitprogram 😂

Hahahahahaha det finns INGEN jag älskar som dig 😂😂😂 du gör alla mina dagar så ljusa!!

Likes

Comments

Igår gjorde jag och Adam i princip ingenting, vi var hemma hela dagen, såg på serier, lagade mat, handlade lite och bara myste hela dagen och kvällen. Välbehövligt ❤❤

Likes

Comments

Jag har ju förresten glömt visa vad jag gav Adam i allahjärtansdag-present!!

Jag har alltid älskat sådana här halsband med bokstäver!
Han fick en berlock med ett E på som han kunde ha på sitt halsband som han alltid har på sig och så köpte jag ett halsband med ett A på till mig. Är hur nöjd som helst och har på mig det hela tiden ❤❤

Jag älskar dig så ❤

Likes

Comments

Igår startade jag dagen med min första fotbollsmatch med jitex!! Det gick jättebra och var superkul!!
Vi vann dessutom med 5-0 vilket gjorde det hela ännu roligare!

Resten av dagen intog jag och Adam soffläge och avslutade den sedan med fisksoppa och mello!
Jag vaknade på helt fel sida igår och var lättirriterad och störde mig på allt så det var skönt att vakna på rätt idag. Nu ska vi gå och panta alla mina flaskor och köpa mat!! #studentlivet

Ha en fin söndag!!

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget tillbaka mot Göteborg! Adam hoppar på i varberg och när vi kommer hem blir det nog film och mys tills vi somnar till tv:ens ljud ❤

Det har vart en otroligt mysig dag & kväll hos Sandra! Ville inte åka därifrån..
Det blev pizza, snacks & choklad och bara en massa babbel och skratt i över 7 timmar. En fredagkväll precis i min smak!
Jag längtar till nästa gång.

Sov gott kära vänner så ses vi på åbyvallen imorgon 11.00!! 👊🏼👊🏼

Likes

Comments

Denna goekillen kom till mig igååååår!!
Nu fick vi helt plötsligt 3 dagar extra ihop och ingen är gladare än jag ❤

Nu är vi på väg söderut, Adam åker till varberg och träffar några kompisar och är jag bokad av Sandra resten av dagen. Ska bli skönt att prata av sig lite skit och bara umgås idag!!

För en gång skull känns det som fredag och helg när det är det! Jag njuter!!
Och imorgon är det min första match med jitex, det blir grymt!! Är så laddad!

Likes

Comments

Det här med att vara ledig mitt i veckan! Det älskar jag!! Igår gick jag upp tidigt, pluggade lite, handlade och fixade och sedan tränade fotboll.
Idag vaknade jag 8, somnade om, vaknade 10.40!! Och nu har jag ätit gofrulle, tvättat, städat badrummet och ska dricka en kopp kaffe nu till sex and the city tänkte jag! Jag älskar denna torsdagen!

Och så saknar jag den här..

Likes

Comments

Vet ni vart jag är på väg?!
Till fotbollsträningen för första gången sedan jag blev sjuk för 1.5 vecka sedan. det ska bli skönt att få lite puls igen! Jag är peppad.

Idag har jag varit ledig och vaknade upp tillsammans med min finaste lilla tjej och sedan har jag försökt plugga vilket har gått sämre haha!
Imorgon är jag också ledig så då ska jag väl plugga tänkte jag!

Men nu - spring tills du spyr!! 😈🤜🏼

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag på tåget mot göteborg, jag har mest snor i näsan, jag har mest slem i halsen, jag hostar mest av alla och jag ser värst ut. Så alla som ska på detta tåg som känner sig ofräscha, ta er en titt på plats 27 så kan ni släppa det sen!

Jag grät igårkväll, jag grät imorse och jag grät när jag skulle gå på bussen, för att jag inte vill åka ifrån Adam.. jag hatar att säga hejdå, det är det värsta som finns..
Menmen, nu är jag påväg och om några dagar är jag här igen, då gråter jag snarare av lycka!

Likes

Comments