Hej hej!! Sitter just nu i en liten stuga vid backen i lilla Kåbdalis i Norrland😄 Svin chill läge att bo vid backen!!! Har nu varit på resande fot i en vecka och lite mer än en vecka återstår, därför nu har tävlingarna börjat:) Vi åkte till Funäsdalen i tisdags för tre hela skiddagar, och de blev bra dagar!! Fyllde även 17 i funäs, minns inte senaste gången jag fyllde år hemma i Karlstad hahah, men blev super mysigt med sång på morgonen så kändes bra ändå;)
I fredags var vi några som åkte upp hit till kåbban för att åka dom första tävlingarna och helgens tävlingar slutade med två ur åkningar så det var mindre kul, men men. Vi har nu legat kvar här och ska göra det hela veckan fram tills idag efter lunch. För då åker vi till Levi i Finland och ska köra två tävlingar där!!! Så kul och spännande då jag aldrig varit i där innan:))
Blir en lång resa hem dock då det är 130 mil att åka.....


Här kommer lite bilder ifrån den fina naturen i kåbdalis!!

Sedan förra inlägget har jag även varit i juvass en gång till och även i Idre på ett läger. Har även haft ett superskönt och härligt höstlov!! Åkte inga skidor då utan var hemma och tog det lugnt och var även en tripp till min favoritstad Oslo med mamma<33 så otroligt mysigt och kul hade vi!! Vi var där ifrån fredag till söndag och ville inte riktigt åka hem för det är verkligen en så fin stad:((

Men här kommer massa fina bilder därifrån<3
Hej svejjjs!!!

  • 999 visningar

Gillar

Kommentarer

Hej hej!! Har nu gått cirka en och en halv månad i tvåan, på min nya skola alltså även här i Torsby. Kan bara säga att jag trivs så jäkla bra och jag har superkul!! Min lägenhet är nu i stort sett klar och den känns också superbra. Så härligt med en större lägenhet!! Visade ju aldrig min fina lilla etta i Tärna så får ju se till att försöka visa denna nu istället.

Vi har nu varit på två läger. Vi var först i en inomhusbacke i Wittenburg i Tyskland, så bra ställe! Lika bra varje gång man är där. Skönt att inte behöva tänka på kyla eller vind eftersom det alltid är samma temperatur och extremt vindstilla haha. Dess värre var det inte lika vindstilla i Juvass som jag efter en vecka kom hem ifrån i fredags. Var inställt flera dagar pga oväder, var ungefär fint en halv dag eller nått sånt men sånt är livet när det gäller utomhussporter. Fick ändå några åk som jag kan ta med mig. Vi åker till Juvass igen på söndag för mer skidåkning och ber till alla vädergudar om det nu finns några såna att det inte blir storm alla dagar denna gång.

Har även hunnit operera mitt nageltrång emellan lägren och shit vilken tur att jag tog tag i det och äntligen gjorde de. Det är så mycket bättre nu och jag åkte utan smärta nu i Norge!! Läkte på kanske två veckor så det gick förvånansvärt fort. Vi på gymnasiet har även hunnit klämma in att måla om Sunnes klubbstuga vid backen till svart istället för rött, var faktiskt superkul och fint blev det!!

Har tyvärr inga bilder ifrån Wittenburg men här kommer det lite bilder ifrån Juvass och målningen.

  • 788 visningar

Gillar

Kommentarer

Hej hej efter ett långt uppehåll här på bloggen!! Haft ett skönt sommarlov och gjort mycket kul, kanske kan nästa inlägg vara en liten sammanfattning om vad jag har hunnit göra på sommarlovet. Men det tänkte jag inte skriva i detta inlägget. Har varit ett kul första år som fis åkare och ett kul år i Tärnaby men, ibland blir inte saker som man har tänkt sig. Jag syftar på att min pappa har varit svårt sjuk i lite mer än ett år. Jag känner att jag behöver min familj nu och att dom behöver mig. Så jag har bestämt mig för att göra ett gymnasiebyte till ett annat skidgymnasium, hem till Värmland<33 Nämligen till Torsby där flera av mina kompisar går!! Känns som rätt val då jag verkligen känner att jag behöver tryggheten nära. Ska bli kul trots allt och känner mig motiverad. Tror jag kommer få mycket bra träning och tre bra år där. Har redan fått en lägenhet i Torsby som jag troligen flyttar in i 1:a september, en tvåa på 60 kvadrat så lite skillnad ifrån 28 kvadrat.

Vill avsluta med att säga att jag har trivts bra i Tärnaby men jag känner att jag verkligen behöver vara närmare hem nu när situationen ser ut som den gör och känner att det blir bäst såhär. Ses i nästa inlägg!!

❤️❤️❤️❤️❤️
  • 1 101 visningar

Gillar

Kommentarer