Idag hade vi en lång håla emellan första och sista lektionen pga inställd lektion. Vi gick därför ner till stan en sväng för att sedan hänga en stund på skolan. Men väl vid lektionsstarted så var även den lektionen inställd. Så jäkla irriterande då vi bara gått och väntat på sista lektionen.. men men nu slapp jag iallafall att stressa till jobbet. Det var ju inte så hemskt att strosa lite på stan heller.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Om man ändå ska göra något tråkigt som att plugga så kan man ju förbättra miljön lite. Invigde Davids familjs bastu i nya bostaden tillsammans med David. Lite lyx i vardagen är aldrig fel.

Likes

Comments

Började dagen med lite träning med Sara. Fick under tiden reda på att min enda lektion idag var inställd så åt lunch med mamma och befinner mig nu några timmar senare i Mariestad. Underbart!

Likes

Comments

Idag hade vi sociologiprov. Förstår inte att jag alltid ska bli sådär nervös att jag mår illa. Men men nu är det gjort och har sedan dess pluggat psykologi och ledarskap. Ingen rolig onsdag direkt...

Likes

Comments

Tycker detta är så fint. Rocka sockorna och hylla olikheter!

Likes

Comments

Är sjukstuga här hemma idag. Ska nog sätta på en film strax...

Likes

Comments

Nu rullar jag fram på riktigt! Vi har varit uppe på billingehus och ätit deras lyxbrunch för att fira Susanne. Jäklar vad gott det var, rekommenderas varmt!

Likes

Comments

Idag har jag jobbat och tiden har verkligen flugit förbi. Älskar verkligen mitt jobb!

Sen jag kom hem har jag ätit, kollat youtube, ätit den goda glassen ovan. Sitter nu och skriver ledarskap. Plugget äter upp mig...

Likes

Comments

Är nu henna från bion och ska festa till det ännu mer med havskräftor. Filmen var bra men lite väl mycket sång för min del. Men den var väldigt fin!

Likes

Comments

Har sett fram emot detta så länge!!! Vi ska se premiären av skönheten och odjuret. Vi har väldigt höga förväntningar. Återkommer med åsikter efteråt.

Likes

Comments