Idag har varit en trött dag. David kom hit vid lunch och åt pizza. Sen dess har vi mest degat. Vi var dock uppe på berget en kortis innan vi skulle äta mat hos pappa. Resten av kvällen blir det nog att kolla någon film eller serie på Netflix.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår bjöd Elsa in till förfest och oj vad roligt vi hade. Som vanligt hade Elsa fixat massa gott, ja ni ser ju ovan vilken dröm. Kvällen fortsatte mot krogen där vi mötte upp Marielle också. Superrolig kväll iallafall!

Likes

Comments

Jag upplevde att Venice beach var lugnare än Santa Monica beach. Däremot var det ju ganska mulet på förmiddagen när vi var där som ni ser men även när det var soligt var det lugnare. Skönt med lite omväxling iallafall.

Likes

Comments

Jag vet att jag nämnt det förr men jag är för tillfället totalt insnöad av färgen petrol. Längtar tills jag kan få fylla mitt framtida vardagsrum med massa fina kuddar och plädar i färgen petrol blandat med guldiga detaljer lite här och var.

Likes

Comments

Tiger of sweden Edmonton

Äntligen har mina nya höstskor kommit med posten. Jag är alltid lite nojjig när jag beställer saker på nätet som man inte testat, särskilt skor. Vilken lycka när de satt som en smäck på fötterna. De är verkligen sköna men samtidigt väldigt snygga och stilrena. Jag har ju klampat fram i mina primeboots i många år nu så är kul med en liten nättare sko i höst.

Likes

Comments

Att ligga i sängen framför serien Scorpion tillsammans med David är bland det mysigaste jag vet. Oftast (alltid) när jag börjar kolla på en serie blir jag näst intill manisk. Det vill säga kan sitta framför serien en hel dag utan problem. Därför brukar David inte vilja kolla serier med mig... just för att jag inte kan låta bli att kolla massa avsnitt i förväg. Men med Scorpion gav han mig en chans och för en gång skull ser vi bara på den serien när vi är med varandra. Det har blivit till en liten grej, att varva ner tillsammans vilket jag uppskattar så mycket.

Likes

Comments

Igår innan David kom hit var jag och Erica ute på en liten promenad i det fina höstvädret. Man måste ta vara på det fina nu för snart ligger alla löven på backen.

Likes

Comments

Igår kom mamma hem med mat från spice and rice på lunchen. Bättre kunde det knappast bli. Framåt eftermiddagen kom David hit och spenderade kvällen här.

David åkte tidigt till jobbet imorse och lät mig sova vidare. Dagens planer är mest att ta det lugnt och fixa här hemma lite innan jobbet vid två.

Likes

Comments

Jag har verkligen fått upp ögonen för mocka i höst. Har sedan någon månad tillbaka denna goding från vero moda som är helt fantastiskt. Ett stort plus enligt mig är även att den har två stora fickor som min iPhone 7 plus till och med får plats i. Jag har även klickat hem ett par nya skor i mocka till hösten/vintern, hoppas de kommer hem idag.

Likes

Comments

Gick av mitt pass imorse och är därför ledig resten av dagen. I eftermiddag kommer David hit vilket jag ser fram emot. Jag har inga direkta planer idag, kanske möter upp mamma senare på stan för en lunch.

Likes

Comments