Jag har jobbhelg denna veckan vilket innebär två långa pass både lördag och söndag. Jag ska dock iväg på julmiddag hos Wilma ikväll så det är ändå något roligt inplanerat. Jag är så taggad på att se hennes lägenhet!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har precis gått av mitt pass på mitt ena jobbställe och ska nu vidare till nästa. Det blir en lång dag detta men det ska nog bli bra!

Likes

Comments

Ikväll har jag och mamma julbak hemma hos oss med ett par kompisar. Blir massa gott!

Likes

Comments

Fina David vid gamla stan.

Gårdagen på jobbet var verkligen lyckad. Jag gick av nu på morgonen och åkte direkt till gymmet med Elsa och Marielle. Strax ska jag åka till farmor och farfar en sväng. Alltid lika mysigt där!!

Likes

Comments

En långledig helg var precis vad jag behövde. Jag gjorde verkligen inget annat än att slöa igår vilket var så skönt. Idag däremot väntas dygnsjobb men det ska bli kul det med. Men först lite morgonträning med Elsa!

Likes

Comments

Jag och David var på en liten julmarknad i gamla stan. Vi köpte brända mandlar och strosade mest runt. Väldigt mysigt!

Likes

Comments

Det blev ett besök på Vetekatten även denna stockholmsresa. Prövade en bulle med vanilj och äpple i som var jättegod. Till det tog vi alla även var sin varm choklad vilket passade väldigt bra då iallafall jag var helt genomfrusen.

Likes

Comments

Något man borde göra oftare är att få in frukosten till hotellrummet. Vi alla möttes i Tomas och Marias hotellrum vid halv 10 imorse där massa god frukost stod uppdukat. Så mysigt!

Likes

Comments

Vi åt på en italiensk resturang igår som heter Ciao ciao. Jag åt en god pasta med fläskfilé, paprika, svamp och gorgonzolasås. Helnöjd! Nu väntas en ny dag ute i huvudstaden.

Likes

Comments

Vi har kikat i lite affärer och käkat på förmiddagen. Vid tre möttes vi upp igen för att gå på Skansen. Det var väldigt mysigt men väääääldigt kallt. Luciatåget var fint iallafall.

Likes

Comments