Åkte till stugan med David idag. Där bjöd han på hemmagjorda rostade mandlar. Såå gott!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Denna helg av ledighet har verkligen varit välbehövlig men idag kallar jobbet igen. Det är matfestivalen i helgen så har iallafall det att se fram emot!

Likes

Comments

Vi hade en riktigt lyckad kräftskiva igår hos Marielle. Hon hade fixat hattar och pyntat. Så mysigt och roligt! Måste bli en tradition!

Likes

Comments

Nu bär det av mot kräftskiva hos Marielle. Det är min första lediga helg sen första veckan i juli. Ska bli så himla kul!!!!!

Likes

Comments

I onsdags firade jag in helgen med ledighet men på torsdag bar det istället av in mot jobbet igen. Men men, har gått av mitt pass nu och har iallafall fredag - söndag ledigt vilket duger mycket bra det med. Jag är påväg till Mariestad nu där jag kommer spendera dagen!

Likes

Comments

07:00 satt jag bänkad framför datorn i tisdags då ett sett av Hanna Licious på NAKD släpptes. Fick tag i en direkt och tur var det då det sålde slut under förmiddagen. Längtar tills det kommer hem.

Likes

Comments

Och där gick jag på helg sådär en onsdag. Är ledig enda fram till måndag eftermiddag vilket ska bli otroligt skönt. I helgen väntas kräftskiva med tjejerna, sååå skoj!!!

Likes

Comments

Kom på att jag inte visat vad jag fick med mig hem från Göteborg och London i början av sommaren. Vi lyckades pricka in sommarrean så det blev dessutom en hel del kap.

Likes

Comments

Äntligen lite sol på en ledig dag. Skulle tränat med Elsa och Sara imorse men de fick förhinder så jag stängde av mina alarm och sov ut till 10. Ångrar inget! Har hunnit sola lite idag också vilket inte var helt fel.

Likes

Comments

Oj vad skönt det ska bli med en ledig dag imorgon. Ännu roligare är det även att det ska vara bra väder till och med. Hoppas verkligen det blir som de lovar så denna gråa kropp kan få lite färg.

Likes

Comments