I måndags var de presidents day här i USA och Elma och jag var lediga hela dagen! Så vi bestämde oss för att åka till en national park som heter fort Washington.
Vi hade picknick och gick efter de runt och kollade i de gamla fortet och fyren som ligger där, de var otroligt häftigt att man fick gå runt överallt på egenhand, alla tunnlar rum och liknande var öppet och man kunde gå runt hur man ville. Vädret var även på vår sida och låg runt 20 grader tills solen gick ner!
Efter fortet åkte vi till The cheesecake Factory för att äta middag med en annan svensk au Pair vilket var otroligt gott!

Likes

Comments

Idag har de varit riktigt varmt här och har nått 22 grader och solen har varit framme konstant idag!
Så min värdfamilj bestämde sig för att grilla vilket är något jag aldrig gjort i februari förut, haha

Likes

Comments

Jag har jobbat mycket denna veckan då M har varit sjuk men idag när jag nattade tjejerna efter gymnastiken så ville tjejerna sova bredvid varandra och ha en liten sleepover så jag drog ihop deras sängar och fick efter ett knyta ihop dom för att dom inte skulle glida isär och tjejerna ÄLSKADE de!
Vi låg och läste böcker tillsammans och tjejerna bara myste de har lätt blivit min favorit stund ifrån denna veckan!

M har blivit riktigt bra på och läsa och läste böckerna för sin lillasyster, snacka om syskonkärlek!

Likes

Comments

Igår klippte sig M och jag måste säga att hon är den coolaste tjejen någonsin, hon bryr sig inte om vad någon tycker och tänker och gör som hon vill och som ni säkert märkt så är hon mer av en tomboy och drar sig ofta mer mot "killsaker".
Hon har länge pratat om att hon vill klippa håret ännu kortare än vad hon har och vi har bara inte haft tid att ta med henne till en salong men i veckan hade hon fått nog av de långa håret och tog en sax och klippte av en bit så de var bara för min värdmamma att ta henne till salongen och klippa håret.
Hon ser så cool ut nu och är jätte lycklig i sin nya frisyr vilket är kul!

Före och efter bild på M

Likes

Comments

I fredags var de inaguration day här i USA vilket är dagen då dom byter presidenten.
Dom har förberett för denna dagen hela veckan, i onsdags började dom stänga vägar i DC för att minska trafiken och på kvällen var alla vägar stängda och de enda sätter att åka in var med Metro.
Min värdmamma har arbetat hemifrån sedan i onsdags då hon arbetar extremt nära vita huset.
Jag arbetade i fredags då Trump skulle bli president men jag och tjejerna satt framför Tvn när han svor in som president och kollade även på paraden som var efter.

De började regna precis efter han svor in och när M såg de sa hon "Its because god realized he made a mistake".

M som endast är 6 år förstod inte varför folk hade röstar på någon som inte är snäll mot alla och hade väldigt många frågor om varför vi låter honom vara president.

De känns konstigt att jag bara bor 19 kilometer ifrån platsen han svor in som president för landet jag nu bor i.

Igår var de även Million women's march i DC där folk över hela landet har rest hit för att protestera mot Trump. De var flera tusental människor i DC och de sändes live på Tvn så man kunde följa de om man inte var där. De jag jättebra tal och väldigt inspirerande demonstrations. Jag valde att inte åka in men följde de mesta på Tvn

M och jag undertiden vi kollade på inaguration

Likes

Comments

För ett tag sen blev jag nominerad av min värdfamilj för "Au Pair of the year award" vilket är ett pris Cultrual care väljer ut en au Pair varje år som som dom anser är en förebild för Au Pair programmet och sköter sitt arbete exemplariskt m.m. Au pairen som vinner priset måste nå alla målen, i februari kommer de 10 finalisterna att kvalas och efter de så kommer vinnaren nomineras.
Min värdfamilj var så gulliga och skrev en nominering till programmet om mig och varför dom tycker att jag förtjänade detta priset. Jag kommer inte vinna men bara tanken av att ha blivit nominerad och att dom tycker så väl om mig betydde väldigt mycket och är något jag kommer komma ihåg! Deras nominering var så fin och de dom skrev var väldig fint, omtänksamt och väldigt roligt att höra.

För några dagar sedan dök detta också upp på posten, de är en pin som bevis att jag har blivit nominerad för detta priset.

Likes

Comments

På senaste tiden har oturen varit här ofta, för några veckor sedan och jag trillade ner för våra trappor här och skadade foten och behöver nu ha på ett "boot cast" i fyra veckor, sen i dag i all snö som kom under natten åkte min värdfamilj av vägen och nu är våran bil förstörd, som tur är kom ingen till skada och alla är okej. Även lilla Max blev kastrerad och fick dra ut två tänder under detta och C har haft två antibiotika kurer. Man kan lätt säga att detta inte har varit dom lättaste veckorna under året men trots detta tog vi oss idag ut i snön och lekte! Detta är första gången under denna vintern då snön har stannar på marken vilket tjejerna var väldigt glada över!
Efter de drack vi även varm choklad och kollade på film alla tillsammans!
Förhoppningsvis vänder oturen här borta snart och vi kan gå tillbaka till våran vardag och tills dess kan vi ju i alla fall njuta av snön!

Max var väll inte överlycklig över de hela men vi tyckte de var ett roligt tillfälle att ta kort på!// Tjejerna var även överlyckliga över snön som knappt täckte gräset

Likes

Comments

Tjejerna fick dessa tröjor som skämt i julklapp men har blivit en av deras favorit tröjor och tar på sig dom frivilligt! Mina älskade tjejer har också börjar säga "I Love du Elin" och tror nu att de är en svensk mening, haha älskade barn!

Likes

Comments