En stor fråga man får ständigt medan man är här är om man ska förlänga eller inte, man får ständigt brev och mail ifrån Cultrual care som var organisationen jag åkte med som frågar vad man har för planer i framtiden.
Medan man är här kan man välja att förlänga sitt år med antingen 6,9 eller 12 månader om man vill.
Jag tänkte ganska länge på om jag ville förlänga eller inte men bestämde mig tillslut att 1 år i USA räcker för mig.
Mitt år hittills har varit så givande och de kommer vara så konstigt att lämna allt detta bakom mig och börja på nytt. Jag har vuxit så mycket som person och insett saker jag inte visste förr och jag förstår nu vad alla au pairer som har varit här menar när dom säger att året du spenderar här är året du växer mer än du tror är möjligt!
Mitt arbete här är att ta hand om två barn, dom är mitt ansvar och jag älskar dom så mycket! Man växer upp så mycket när man vet att barnen ser upp till en och att man ansvarar för dom!

Jag har även tagit del av en helt ny kultur och ett helt nytt land långt ifrån min familj i Sverige. De har inte alltid varit lätt men man har blivit starkare och jag har lärt mig mycket!

Jag kommer sakna tjejerna så mycket och kommer självklart komma tillbaka till USA och hälsa på dom och min värdfamilj planerar även att hälsa på mig i Sverige nästa sommar!

Men efter 1år här känner jag att jag nu är redo att åka hem till Sverige igen och starta en ny del i mitt liv!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I lördags var de M födelsedag och hon fyllde hela 7år!
Vi firade de genom att sjunga för henne äta tårta sen gick vi även ut och åt middag på Five guys och efterrätt på The Melting Pot som är ett fondue ställe, vi fick sitta och doppa frukt, brownies och kakor i smält choklad hela kvällen vilket var så gott!
M fick en ny cykel i födelsedagspresent och hon var överlycklig!
Jag gav henne en personlig bok, när jag beställde den fick jag fylla i hennes namn och adress och i boken är de en satellit bild över vår gata och sen vårt hus, hon tyckte de var jätteroligt! Den handlar om M som åker igenom rymden och försöker hitta hem efter ett stort äventyr.
Sen fick hon även en tröja och ett par byxor av mig i present.

Idag var de även hennes födelsedagskalas och de kom trettio barn till vårt hus för att fira henne, Maya hade valt att ha ett Star Wars kalas så de fick hon! Hon hade även en hoppborg i trädgården och en piñata.

M födelsedags tårtor som värdmamma bakade och jag och hennes syster hjälpte till att dekorera

Likes

Comments

Fettisdagen firades stort här i denna familjen, förra året hade jag precis matchas med min värdfamilj och min värdmamma fick höra om fettisdagen då för första gången och har sedan dess har denna dagen varit den svenska högtiden hon sett fram emot mest.
Så idag när jag hade släppt av tjejerna på skolan började jag baka lite semlor.
När dom var klara var tjejerna väldigt spända på att smaka dom, C ÄLSKADE de och den var borta väldigt snabbt hon fick även endel av min att äta på, M och andra sidan tog ett bett av de och sen valde att slicka upp innehållet och lämna bullen.
Min värdmamma sa att dom påminde henne om lussebullar men att dom var väldigt goda

Här kan man se skillnaden mellan C och M,
M är alltid ren och gillar saker som inte är kladdiga och C är raka motsatsen vilket är roligt

Min värdmamma och C ville hjälpa till att fylla dom innan de var dags att äta dom

Likes

Comments

Denna veckan har de varit jättefint väder och tjejerna och jag har passat på att njuta av solen, De var 23 grader igår och idag var de 25 grader och soligt utomhus!
Så igår bestämde jag mig för att ta ut tjejerna på en cykeltur till lekplatsen på skolan, dom klarade de jättebra och är på god väg för att lära sig cykla!
Idag gick vi även till skolan med Max, innan har vi jämt kört även fast de är nära bara för att de har varit så kallt.

Likes

Comments

I måndags var de presidents day här i USA och Elma och jag var lediga hela dagen! Så vi bestämde oss för att åka till en national park som heter fort Washington.
Vi hade picknick och gick efter de runt och kollade i de gamla fortet och fyren som ligger där, de var otroligt häftigt att man fick gå runt överallt på egenhand, alla tunnlar rum och liknande var öppet och man kunde gå runt hur man ville. Vädret var även på vår sida och låg runt 20 grader tills solen gick ner!
Efter fortet åkte vi till The cheesecake Factory för att äta middag med en annan svensk au Pair vilket var otroligt gott!

Likes

Comments

Idag har de varit riktigt varmt här och har nått 22 grader och solen har varit framme konstant idag!
Så min värdfamilj bestämde sig för att grilla vilket är något jag aldrig gjort i februari förut, haha

Likes

Comments

Jag har jobbat mycket denna veckan då M har varit sjuk men idag när jag nattade tjejerna efter gymnastiken så ville tjejerna sova bredvid varandra och ha en liten sleepover så jag drog ihop deras sängar och fick efter ett knyta ihop dom för att dom inte skulle glida isär och tjejerna ÄLSKADE de!
Vi låg och läste böcker tillsammans och tjejerna bara myste de har lätt blivit min favorit stund ifrån denna veckan!

M har blivit riktigt bra på och läsa och läste böckerna för sin lillasyster, snacka om syskonkärlek!

Likes

Comments

Igår klippte sig M och jag måste säga att hon är den coolaste tjejen någonsin, hon bryr sig inte om vad någon tycker och tänker och gör som hon vill och som ni säkert märkt så är hon mer av en tomboy och drar sig ofta mer mot "killsaker".
Hon har länge pratat om att hon vill klippa håret ännu kortare än vad hon har och vi har bara inte haft tid att ta med henne till en salong men i veckan hade hon fått nog av de långa håret och tog en sax och klippte av en bit så de var bara för min värdmamma att ta henne till salongen och klippa håret.
Hon ser så cool ut nu och är jätte lycklig i sin nya frisyr vilket är kul!

Före och efter bild på M

Likes

Comments