När min familj var här passade min syster på att ta bilder på oss och jag kan bara måste dela med mig dom!

Ibland undrar jag hur jag kunde få så stor tur att hamna med denna familjen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Att vara en Au Pair är inte alltid de lättaste men samtidigt får man så mycket kärlek tillbaka!
Dessa bilder är en väldigt rolig sammanfattning av hur min vardag ser ut!

Likes

Comments

Andra dagen och även sista dagen i New York vilket var i Söndags så började dagen med att ta oss till Central Park, vi spenderade största delen av Söndagen där genom att bara kolla på så mycket som möjligt.
Efter Central Park gick i och köpte Macaroons ifrån en känd affär här i New York och tog sedan Metro till Grand Central vilket är en station där många filmer och serier brukar använda sig av i vissa scener! De ser precis ut som de gör i alla filmer och liknande vilket var coolt.
Sen var de dags att bege sig till bussen för att åka hem igen.
Under dom tre timmarna vi gick runt i New York hann vi gå 8,4 kilometer..

Central Park

5th avenue

​Grand Central 

Likes

Comments

I fredags åkte jag, Elma och Kristyna till New York på eftermiddagen för att spendera hela helgen i stranden som aldrig sover!
Vi åkte buss och sen tog vi en Uber för att komma till Brooklyn då min värdmamma syster har en lägenhet där och hon var snäll nog att låta oss alla tre sova i hennes lägenhet!
Lägenheten var väldigt liten men såg ut som de gör på filmer när man bor i små studio apartments!
På lördagen började vi med att gå över Brooklyn Bridge vilket var så fint! Vi gick även igenom ett ställe som eget DUMBO för att få snygga bilder av Manhattan Bridge. Dock så regnade de och blåste så de var super kallt!
Efter de gick vi till 9/11 memorial, vi planerade att gå på museet också men kön var så lång att vi valde att ta de vid ett annat tillfälle.
Vi besökte senare Washington Square park, största anledningen var väll att fontänen där är inspirationen för fontänen där introt till serien vänner spelades in.
Sen de bästa stoppet av alla var när vi såg vänner huset!! De var något som stod högt upp på min bucketlist då jag är ett så stort fan av den serien!
Efter de så gick vi till en svensk godisbutik, sockerbit där dom sålde lösgodis men även andra svenska saker som Kalles kaviar.
Sen gick vi vidare till ett svenskt kafé som hette Fika! De mesta var dock slut vilket var synd men de var kul att ha fått vara där!
Sedan gick vi vidare emot New York public Library, vilket var så fint, så pass att de var två par som gifte sig utanför och tog sina bröllopskort!
Sista och de mest självklara stoppet under lördagen var ju självklart Time Square!
Jag hade varit där en gång innan när jag var på träningskolan men känslan av att gå där på kvällen och allt är ljust och alla som uppträder och folket överallt är en häftig känsla att få uppleva för de är verkligen liv där, spelar ingen roll hur sent det är!

Vi gick sammanlagt 15,4 kilometer denna dagen..

Manhattan Bridge // Brooklyn Bridge

9/11 Memorial // Precis bredvid 9/11 memorial fanns det ett jättestort köpcentrum under marken som vi passade på att gå in i

Friends fontänen och lägenheten

De svenska butikerna "sockerbit" och "fika", godiset vi köpte fick man plocka i dessa små söta askarna och de gick på 60kr för de vi köpte, i Sverige hade de nog gått på 10kr(?!)

New York public Library, de var så fint inne i byggnaden men tyvärr var de för mörkt för att få rättvisa foton // Elma och jag på Time Square

Likes

Comments

Idag är de min värdmammas födelsedag hon fyller hela 37 år och jag och tjejerna hade redan firat henne i måndags då vi gjorde en födelsedagsmiddag åt henne!
Jag skickade iväg min värdmamma till Target och jag lagade middag, tjejerna hjälpte till att dekorera och gjorde kort sen gömde vi oss och hoppade fram och skrek "SUPRISE"!!
Hon blev väldigt glad och de blev en mysig middag för att fira hennes födelsedag!

M älskade och hjälpa mig med de hela och gjorde placeringskort till alla medan jag dukade!

Som ni kanske gissade så bakade jag Cupcakes och tjejerna dekorerade dom!

Inbjudningskortet M gjorde för att lura G att hon ville ha ett födelsedagskalas för sig själv, haha 

Likes

Comments

Igår gick Elma och jag på SIA konserten som vad i DC och låt mig säga att de var så himla bra!!
Hon är så mycket bättre Live och jag älskar hur hon väljer att framföra sina budskap genom musiken, sina dansare och hur hon väljer att gömma sitt ansikte och stå stilla för att man ska kunna fokusera på budskapet istället!
Hon är även mycket gör HBTQ frågorna och som ni säkert vet så dedikerade hon ju låten "The Greatest" till dem som var med om skjutningen på gay klubben i Florida, den låten är min favorit låt som hon har och in valde att avsluta med den låten vilket var så himla mäktigt!
En av hennes låter valde hon även att teckna allt med de amerikanska teckenspråket i en av låtarna och de var något av de finaste jag sett!

Hon hade även med sig maddie ziegler på scenen! Och för er som inte vem de är så är de en 14 årig dansare som har varit med i SIAs musik videos sedna hon var 11 år! Hon är verkligen en grym dansare och de var häftigt att se henne dansa och framföra SIAs budskap!

Likes

Comments

Halloween börjar närma sig här i USA och vi har spenderat veckan genom att dekorera!
I måndags dekorerade vi huset med spindelnät och döskalle lampor, igår när jag jobbade kväll så passade jag och tjejerna på att göra i ordning alla pumpor!
C som nästan alltid är smutsig och leker i med all smuts och kan hitta älskade att gröpa ur pumpan trots att de var kladdigt, M däremot var inte speciellt imponerad av de hela och ville hellre skära pumpan med en osthyvel eftersom hon inte gillade hur hon hade målat den. Hon orkade dock inte länge så de var jag som fick hyvla allt och skära den efter att jag hade nattat dom

Likes

Comments