Efter en heldag shopping skyndade vi oss hem, köpte sushi på Whole foods, svirade om, drog hem till Brendan och förfestade lite innan vi hängde med grabbarna in till city.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och Astrid åkte till Livermore för lite shopping och herregud vilken lyckodag alltså, 80% Rea på Tory Burch & Kate Spade, då var det nästintill omöjligt att hålla fingrarna borta!

Likes

Comments

​​​​​Avslutade jobbveckan med Fredagsmys hos Stella. 
Det börjar bli kallt här så att värma fossingarna över elden var klockrent!

Likes

Comments

​Avslutade hela halloween hetsen med att köra en Booh på Astrid, nu laddar vi om för Thanksgiving och Christmas, det går snabbt i svängarna här på andra sidan Atlanten.

Likes

Comments

​Som en mysig söndag kan vara här. 
Tusen tack till Philipp som tar med oss runt till sina favoritplatser i city, här åt vi på en så himla mysig mexikansk restaurang i Hayes Valley, åkte sedan förbi ett ställe som såg galet bra ut så vi bestämde oss för att testa på det också, dock bara för något att dricka stället hette Nopa, ska definitivt tillbaks dit för mat någon dag.

Likes

Comments

​​Sen sist jag skrev har jag hunnit med en hel del, har bland annat firat Halloween, både med familjen och mina Nilfar.
Båda firandena var en upplevelse i sig.

Likes

Comments

​Jag, Pernilla, Jessica och Amanda drog till en outlet i East bay, då Amanda jobbade sent var vi lite sent ute och hann bara med Nike, blir att åka tillbaka dit en annan gång. När det stängde drog vi hem till Amanda för filmkväll. Nu laddar vi om för en ny vecka!

Likes

Comments

Lördag och det vankades Au pair möte hos Stella, det karvades pumpor tills händerna värkte och kläderna var orangea. När vi hade fått nog av pumpor åkte vi till Crepevine för middag, hem och svira om för pre game hos Brenden, när dom drog in till city hämtade Philipp upp oss för att dra till någon grej i Oakland, då han helt hade missat att jag fortfarande inte har något leg fick vi vackert hitta på något annat. Han tog med oss till en viewpoint med helt fantastisk utsikt. 

Likes

Comments

​Förra söndagen åkte vi in till SF för en Food festival, käkade indisk glass, viatnemiskt och mexikansk mat. När vi var fullproppade mötte vi upp Philipp och blev medlurade på världens sämsta bio: Blade runner 2045. Det enda som var bra med den bion var min gigantiska dricka som aldrig tog slut, God bless America!

Likes

Comments

​Förra lördagen körde jag, ellen, louise och sara gohäng i Dolores, där kan man döda många timmar helt utan problem.
Mötte sedan upp Astrid vid Fillmore där vi käkade middag på Fat Angel, kvällen slutade lite spontant på en japansk karaoke bar med Philip där vi skränade oss hesa.

Likes

Comments