Förra helgen spenderades med Louise. En mycket fin helg som innehöll en blandad kompott av roligheter bland annat en hike till stinson beach vilket jag lyckats sno ihop bilder ifrån. Magisk natur och magiskt sällskap.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter många om och men bestämde jag mig för att köra crossfit istället för basecamp och det känns så rätt, kommer trivas som handen i handsken där.

Likes

Comments

Jag Astrid och Stella körde poolhäng hela dagen, lagomt sega drog alla hem till sig för att fixa sig sen drog vi och käkade på Urban Bistro, vidare till Walgreens för snacks sen fortsatte myset hemma hos mig, alltså full pott!

Likes

Comments

I lördags jobbade jag långdag. Började med att skjutsa K till horse camp sen var det full fart resten av dagen. Det var nämligen en "Fun fair" på barnens skola för att samla in pengar till skolan det var alltifrån karuseller till petting zoo, silent auction och matstånd i mängder. Slocknade på tre röda den kvällen.

Likes

Comments

Fredagkvällen spenderades i Stellas hus, (det mest fantastiska hus du kan tänka dig) vi tände elden och satt och pratade och skrattade tills timmen blev alltför sen och ögonlocken tunga. vilken klockren fredag.

Likes

Comments

Äntligen har jag fått köra lite crossfit igen. Har sån galen beslutsångest om jag ska köra Basecamp eller Crossfit här.

Får suga på den karamellen lite senare för nu måste jag göra mig iordning innan Astrid plockar upp mig.

Likes

Comments

Fick sällskap när jag var ute och sprang häromdagen, dom var så nära att jag nästan kunde klappa dom, tror dock att jag var mer rädd för dom än dom för mig.

Likes

Comments

Då båda mina mobiler blev stulna i helgen blir tyvärr bildkvalitén sämre än någonsin men det är tyvärr mitt minsta problem just nu.

Idag har jag iallafall varit ute på en långpromenad längs Crystal Springs med Victoria, jobbade på eftermiddagen och kollade på J's första baseboll match för säsongen. Måste verkligen lära mig mer om baseboll, sjukt kul sport!

Likes

Comments

Helgen har varit sjukt händelserik jag har ÄNTLIGEN fått träffa Louise igen och sen har det hänt så sjukt mycket olika grejer både motgångar och framgångar, mest motgångar tyvärr men jag är sjukt glad att jag har hamnat i världens bästa host family som stöttar och hjälper mig till tusen.


Likes

Comments

Det har varit helt galet varmt hos oss så jag har haft pool häng iprincip hela dagen idag, det är fredag jag har fått sluta tidigare och jag är ledig fram tills tisdag. Amen

Likes

Comments