Header
View tracker

​Hade en så himla mysig jul som alltid. Dock var det inte samma som förr då det fortfarande inte kommit någon snö (hallå wtf!?), och jag jobbade först 7-14 på Öjegården så någon grötfrukost med familjen blev det inte. På julafton var vi hos mormor allihopa och på juldagen hos farmor och farfar efter att jag jobbat under dagen. Är så tacksam och glad för att jag har dem och alla julklappar jag fick var så fina allihopa. 

På juldagskvällen tog jag bilen till Angelica där vi förade lite med några andra innan vi drog ner på krogen. Där var det smockat med folk men kul kväll ändå! Gick hem till Ida by myself när de stängde och tänkte att jag skulle däcka så fort jag kom innanför dörren men icke. När jag kom in var de folk där och de var i full gång med att steka hamburgare osv så hamnade inte i sängen före fem. Det var en trött Elina som sedan jobbade hela söndagen då vi inte gjorde många knop i lördags. Men det har varit en bra jul med andra ord! Nu taggar jag inför nyår! 

Likes

Comments

View tracker

​GAAAAH ingen är gladare än jag, för jag ska fira min 20årsdag på denna killes konsert i Stockholm nästa år! Jag som missade honom sist han var i Sverige ska äntligen få uppleva världens (förmodligen) bästa känsla! Can't wait! 

Likes

Comments

View tracker

Såhär ser de kommande veckorna ut för min del, så jag ska bara vara hemma idag och ta det lugnt tills dessa mördarveckor börjar imorgon. Kommer förmodligen vara helt slut efter detta men det kommer kännas så gött när plånboken blir lite större! Och allt kommer nog bli bra med alla mina fina kollegor. 

Förövrigt började jag morgonen med frukost & sällskapsspel med syster och tänkte nu ta mig ut på en prommis med Hubbe. 

Likes

Comments

​Snacka om att jag har en period av lite mindre glada dagar i livet just nu. Det känns som att jag går runt i något slags mellan-ting, jag har inget humör alls. Jag är inte glad, inte ledsen eller arg. Jag varken älskar eller hatar var jag är. Tror att jag är trött på samma "gamla vanliga" rutiner. Under hösten har jag inte fått jobbat så mycket som jag velat, vilket resulterat i ganska lite pengar eftersom jag inte går i skolan längre. Det kan jag sakna ganska ofta. Skolan och allt (läs: nästan allt) därtill. Jag har spenderat mina dagar i tvsoffan, ute på en löptur eller med näsan i en bok, vilket jag är så redo att byta ut. 

Nya jobbet inför vintern har jag börjat på nu, dock trivs jag inte så bra, än så länge. Hoppas det vänder för jag har inte så mycket val än att härda ut, pengarna behövs för mycket. Har inte den bästa kontakten och relationen till mamma just nu heller, men ibland är man en idiot vilket hon måste inse. Jag är fortfarande lite ung och dum (eller ganska mycket). Men det löser sig nog snart. Det är ju jul på ingång. Då måste man ju tycka om varandra och vara sams. Allt kommer lösa sig.   

Likes

Comments

View tracker

Imorse kl 8 var hela familjen bänkad i idrottshallen nere i Nor för att se elevernas Luciaframförande eller vad man kallar det. Himla fint och mysigt med fika efter och lotteri som mormor lyckades vinna på. I denna stund ska jag ta bilen till Ljusdal för att träffa Angelica.  

Likes

Comments

​Igår började jag dagen med att riva av ett pass på jobbet 7-14, och det var verkligen roligt att vara på en ny avdelning. När jag slutade for jag och hälsade på farmor och farfar en stund innan jag stack och tränade. Var helt slut efter och tvekade på om jag skulle orka köra hem, duscha, åka till Ljusdal och umgås med Ida eller inte, men piggnade till lite efter duschen så så fick det bli. Vi åkte ner på Coop och handlade gotte innan vi sen slog på något avsnitt OTH. Bra och mysig dag helt enkelt. När jag var hemma igen mindes jag att jag ej hade sett näst sista avsnittet av PH så jag avslutade med att titta på både det och finalavsnittet, och hur jag orkade det vet jag inte riktigt. Är så glad att Mos och Josefine vann iaf, de var värdiga vinnare! : )

Likes

Comments