Hej !

Glad Valborg ! Eller trevlig Valborg ! Eller ja.. Vad man nu säger...

Sitter i bilen på jobbet och väntar på att klockan ska bli nio. Ska hem till en som inte vill att man kommer innan nio. Så då är det bara att vänta helt enkelt.

Efter jobbet idag ska jag träffa min kära far. Vi ska först äta lite pizza och sedan ska vi på bio. Vi ska se Get out. Tror den kan vara bra !
Men det ska bli supermysig då vi inte ses så ofta längre.

Mer än så händer inte idag.
Skriver mer senare eller imorgon.
Ha det så bra så länge 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej !

Sitter just nu hemma min säng. Har rast mellan ett och fyra, sedan blir det att åka tillbaka till jobbet och jobba till tio.
Det där med delad tur är så segt liksom. Man blir bara trött när man ska tillbaka sedan ju. Men men..

Mår inte så bra just nu, så jag tänkte bädda ner mig nu på rasten och titta på 7th heaven och se om jag känner mig bättre sedan.

Hoppas alla har en bra dag.
Skriver mer senare eller imorgon.
Ha det så bra så länge 😊

Likes

Comments

Hej !

Idag är en sådan dag där alla "jag borde egentligen..." bara blir "jag skulle ha..."
Idag är jag ledig. Då skulle jag städa och plugga. Men det är en sådan dag då jag känner att jag har tröttnat på livet och bara vill gräva ner mig någonstans och typ aldrig komma fram igen. Det är ingen bra dag idag alls. Ångesten kväver mig, tröttheten trycker ner mig och nedstämdheten tar över mig. Jag orkar inte.
Så ja, jag bäddar ner mig i sängen med lite godis och hoppas att morgondagen blir bättre.

Elina, over and out.

Likes

Comments

Hej !

Sitter i min säng och ska plugga. Enligt planen typ halva natten... Men känner jag mig själv rätt så kommer jag att somna strax efter elva eller något. Tragiskt nog.

Joel är inte hemma. Han åkte med några kompisar och skulle hitta på något roligt. Så jag ringde hit Emilia (meningen var att jag skulle plugga redan här....) och vi åkte och köpte lite mat. Hon köpte sushi och jag köpte pizza. Hehe. Men gott var det. Sedan åkte vi hem till mig och satt är och åt samtidigt som vi spelade in en video till hennes Youtube-kanal. Hon har hållit på med Youtube men har haft ett uppehåll eller vad man ska säga, men ska börja nu igen. Så japp. Det gjorde vi.

Så nu sitter jag här, i min säng, och ska plugga. Så länge det går. Är ledig imorgon så det blir att fortsätta då, haha.

Skriver mer imorgon.
Ha det så bra så länge 😊

Likes

Comments

Hej !

Jobbar mellan sju och fyra. Väntar just nu på en kollega för att åka på en dubbelbemanning och sedan har vi rast.
Har en väldigt lugn dag idag faktiskt. Efter jobbet blir det plugg, men annars inget speciellt.

Jag har verkligen inget mer att skriva nu. Inget intressant alls alltså. Tragiskt, men sant.

Skriver mer när jag har något roligt att komma med...
Ha det så bra så länge 😊

Likes

Comments

Hej !

Ligger i min säng och bara tar det allmänt lugnt. Kom hem för en stund sedan och satte datorn på laddning en liten stund. Tänkte sedan hämta den och sitta i sängen och plugga en stund.
Har jobbar mellan sju och fyra och är så sjukt trött, haha. En dag till sedan ledig en dag. Därefter väntar helgjobb. Wiihoo ! Eller ? Jo men det ska faktiskt bli helt okej. Älskar vårat helgtram. Jag har alltid så roligt när jag jobbar helgen !

Har inga speciella planer för eftermiddagen/kvällen. Ska plugga, laga middag och titta på Grey's Anatomy ikväll. Bortsett från de otroligt spännande och intressanta planerna, ingenting.

Nu ska jag (snart) ta tag i mitt liv och börja plugga.
Skriver mer sedan eller imorgon.
Ha det så bra så länge 😊

Likes

Comments


Jag är verkligen helt fast i hans musik.
Brukar inte tycka om den sortens musik men jag började med att ha den som bakgrundsmusik när jag pluggar. Men nu är jag verkligen helt fast. Så underbar
💖 ​Han har fler låtar som är helt underbara, så gå in och lyssna vettja !

Likes

Comments

Hej !

Har haft en lång dag idag alltså.
Först Skatteverket, Apoteket och allt i morse. Sedan plugg i stort sätt hela dagen. Promenad med Emilia och sedan middag och ännu mer plugg.
Så nu sätter jag mig i soffan med en smoothie gjord på frysta jordgubbar och apelsinjuice och tittar på 7th heaven och laddar upp mentalt för att hämta Joel vid tolv-tiden.

Är så trött, haha. Ska upp tidigt imorgon också. Jobbar sju till fyra. Bortsett från det, och att plugga, så har jag inga speciella planer.

Hoppas alla har haft en bra dag 😊

Likes

Comments