Hej !

Har jobbat från sju till tio idag. Så nu är jag trött. Och ska sova.
Så jag och min finne säger godnatt !
Skriver mer imorgon.

Likes

Comments

Hej !

Gick upp strax efter sju någon gång och körde Joel till bussen och hans bror till skolan. Åkte sedan hem, åt frukost och gjorde mig i ordning för att följa med Carro till tandläkaren.
Det är också en rolig historia... Vi åkte till fel tandläkarmottagning för att de inte hade skrivit vart hon skulle, sedan hade de inte tid för henne så vi åkte hem. Lagom kul för stackars Carro som gick upp, åkte dit och sedan visar det sig vara fel, och då har de "inte tid för henne" så hon får åka hem och få en ny tid en annan dag... I feel sorry for you, bro !

Väl hemma igen satt jag mig och pluggade. Satt väl i två timmar eller något sedan ringde mormor. Åkte med henne till min morbror för att titta på lite grejer som han hade lagt undan i fall jag ville ha. Åkte sedan hem igen och fortsatte att plugga. Så ja. Här har jag suttit. På min rumpa. I min säng. Hela dagen. Rumpan börjar smått domna bort nu känner jag, men jag har mycket att plugga. Så den får helt enkelt vara bortdomnad en stund till.

Imorgon blir det jobb mellan tolv och fyra. Ett kort härligt pass som passar alldeles utmärkt när man har mycket att plugga. Onsdagens pass är dock mindre att se fram emot då det är ett dubbelpass. Men men, får ta med böcker och dator och sitta och plugga på rasten.

Nu får jag återgå till mitt effektiva pluggande.
Ha det bra sålänge 😊


Likes

Comments

Hej !

Idag har jag varit effektiv !
Sov hos J inatt, åkte till jobbet vid kvart över sex ungefär. Var framme lagom i tid. Jag körde väldigt lugnt då det var väldigt halt imorse. Jobbade mellan sju och ett. Sedan åkte jag till gymmet och var där en stund. Nu ligger jag nyduschad i min säng och väntar på att tiden ska gå typ haha. Ska åka tillbaka och jobba mellan kvart i fyra och tio. Så ja, idag är en ganska effektiv dag !

Skriver mer sedan eller imorgon eller något, haha.
Ha det bra sålänge 😊


Likes

Comments

Hej !

Vill börja det gör inlägget med att säga r.i.p Alan Rickman. Idag var det ett helt år sedan du lämnade oss. Du kommer finnas med mig för alltid ❤️

Jobbar sju till fyra idag. Skulle träffat Tilda efter jobbet men hon mådde inte så bra, så får ta det en annan dag helt enkelt.
Istället ska jag träffa Joel en stund. Kanske sover där inatt, men har inre bestämt mig än. Jobbar delad tur imorgon (alltså sju till ett och sedan fyra till tio) och sover jag hos Joel så måste jag gå upp så mycket tidigare än om jag sover hemma, haha... Men men, får fundera lite till. Får suga på den karamellen en stund till helt enkelt.

Annars händer det inte så mycket mer för min del.
Hoppas alla har haft en bra dag.
Ha det bra sålänge 😊

Bilden är hämtat från google.

Likes

Comments

Hej !

Var en stund på gymmet. Tog ett varv på cirkelgymmet också. Det gick faktiskt bra, men är rätt lagom slut i armarna haha.
Det är så tråkigt att gymma själv bara. Hade man varit två så hade man liksom gett varandra lite motivation. Men än så länge funkar det rätt bra att vara ensam. Kanske tröttnar lite så småningom.
Jag kämpar vidare 💪🏼

Likes

Comments

Hej !

Vaknar vi halv åtta, låg kvar i sängen en halvtimme, gick upp och fixade frukost. Åt sedan frukosten i sängen och kollade på New girl. Är så glad just nu. Nya avsnitt av både New girl och Mom har kommit ut ! Så ja, jag har lite att titta på nu.

Tänkte åka till gymmet om en stund. Börjar jobba klockan fyra. Fler planer har jag inte. Spännande, eller hur ?

Skriver mer sedan, ha det bra sålänge 😊

Likes

Comments

Godnatt och sov så gott.
Det blev ganska många inlägg idag, men skit samma. Det blir bara mer intressant och spännande att läsa om mitt händelserika liv.

Aja, godnatt och sov så gott.
Önskar en tjej som är glas över att kunna ta selfies igen 😄

Likes

Comments

Hej !

Det blev ändrade planer. Det blev ingen film med Caroline då hon blev inkallad på jobb. Lite synd, men vi får ta det en annan dag helt enkelt !

Så jag lägger mig i sängen och kopplar av med min bok fram tills jag ska sova istället. Rummet är städat, alla uppgifter är inlämnade. Så ja, det är okej för mig att bara koppla av och jag kan göra det med gott samvete.

Skriver mer imorgon.
Ha det bra sålänge ! 😊

Likes

Comments

Hej !

Åkte till pappa vid fyra-tiden och var där i typ två timmar. Supermysigt då jag inte träffar honom så ofta nu för tiden. Skönt att bara prata av sig lite. Det finns en del saker som jag bara kan prata med honom om. Så det är lite som terapi varje gång man ses. Det är så skönt, för det känns som att alla bekymmer liksom försvinner för ett tag när man är med honom. Jag älskar verkligen de stunder. Synd bara att de som sagt inte blir av så ofta.

Har inte gjort så mycket sedan jag kom hem. Mormor kom hit en stund och lite sådant. Jag har ätit lite middag. Annars har det inte hänt så mycket mer haha.
Ska träffa Caroline sedan och kolla på någon film. Får se när hon svarar bara att vi ska ses. Annars händer det inte så mycket mer.

Planerna för helgen är jobb, jobb och lite mera jobb. Jobbar kvällen imorgon, dagen på lördag och delad tur på söndag. Så ja, jag har att göra ändå.

Nu tänkte jag plocka ordning lite på mitt rum medan jag väntar på att Carro ska höra av sig.
Ha det bra sålänge ! 😊

Likes

Comments