Hej !

Jag har faktiskt ärligt talat inte rest så mycket så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om här haha.
Jag har varit på Gran Canaria en gång, när jag var typ nio-tio år eller något med pappa och familjen. Sedan var jag i Turkiet med hela släkten på mammas sida när jag gick i sexan. 2010 var jag i Egypten med pappa och familjen och sedan var jag i Spanien med Emilia och mormor 2014. Sommaren 2016 var jag och Joel i Schwiez. Det är i stort sätt de resorna jag har gjort, utomlands då.

Jag har liksom inte riktigt gjort något speicellt under dessa resoer heller, så roligare än så blir det inte haha. Men resan jag minns bäst var när jag var i Spenien med Emilia. Flygresan dit var sådär om man säger så. Jag svimmade av en panikattack, haha. Resan var bra, men det bästa var ändå att jag och Emilia hade så roligt tillsammans. Vi var inte lika nära varandra på den tiden, så det var väldigt roligt att umgås så med henne.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej !

Nu ska jag åka och hämta Emilia. Hon ska skriva provet halv ett. Håller både tummar och tår nu !

Likes

Comments

Hej !

Vaknade hos F imorse. Åkte hem, åt lite frukost och kollade lite på Grimm. Jag måste faktiskt säga att den var bättre än jag trodde haha. Så den blir den nya serien för mig just nu.
Åkte till jobbet vid halv ett ungefär. Hade APT, vilket slutade med att jag känner mig ännu ett steg närmare att börja plugga igen, haha. Men men, får se när ser blir.
Jobbade sedan mellan fyra och tio. Åkte hem till familjen för en chipsleverans och sedan åkte jag hem och duschade.

Nu ligger jag i min säng och ska sova. Är ledig imorgon då jag bytte passet med en kollega. Ska nämligen köra Emilia till hennes prov imorgon så min kollega var snäll och bytte.

Skriver mer imorgon.
Ha det bra så länge 😊

Lite blandade bilder från idag.

Likes

Comments

Hej !

Ja vad finns det att säga om mitt utseende ? Jag ser ut som jag gör haha.

Kort & tjock med mörkt hår och gröna ögon. That's me.


Likes

Comments

Hej !

Kom precis hem och har fixat lite frukost efter att ha sovit hos F. Vaknade vid nio och åkte därifrån en halvtimme senare ungefär.

Dagens planer är jobb. Har även möte innan jobbet så börjar klockan ett idag. Men innan det blir det bara att slappa, kolla serier och inte gör något speciellt alls.

Skriver mer senare eller något.
Ha det bra så länge 😊

Likes

Comments

Hej !

Något jag saknar.. Jag måste faktiskt nästan säga att det jag saknar mest, det är att vara barn. Eller alltså. Jag saknar allt vi gjorde med familjen när vi var yngre. Jag saknar de vi umgicks med och säker och ting vi hittade på.
Vi åkte liksom iväg på somrarna, till Skara, Astrid Lindgrens värld, Visingsö och så vidare. Vi var i simhallen på helgerna, åkte skridskor på vintern var ute på havet och badade på somrarna.
Det saknar jag. Att vara barn.


​Ni får ursäkta kvalitén på bilderna haha.. De har några år på nacken om man säger så.

Likes

Comments

Hej !

Var uppe vid sju och körde Emilia till tåget. Var hemma igen strax innan åtta och kröp då ner i sängen igen.
Vaknade nu, så där tre timmar senare, med en sprängande huvudvärk. Är även så hungrig så jag skulle kunna äta typ vad som helst.
Så ja, nu ska jag gå upp, ta en värktablett och fixa lite frukost.

Skriver mer senare.
Ha det bra så länge 😊

Likes

Comments

Hej !

Ligger just nu i min säng och laddar upp för kvällens pass på jobbet.
Kollat klart Stranger things så tänkte börja kolla på något annat. Bestämde mig för att ge Grimm en chans. Så får se vad detta kan vara för något.

Skriver mer senare eller imorgon.
Ha det bra så länge 😊

Likes

Comments

Hej !

Rädslor - japp. Det har jag några stycken. Men jag har valt några stycken att skriva lite mer om.

Eld.
Jag har alltid, ända sedan jag var liten, varit rädd för eld. Jag har alltid varit rädd för att det ska börja brinna och att någon jag känner eller jag själv ska liksom bi innebränd typ. Så det är lite ironiskt att jag är vädur, och vädurens element är eld. How ironic ?

Mörker.
Det är en sådan grej som är kvar så när man var liten. Rädslan för mörker. Jag menar, allt läskigt händer alltid i mörker. Så det borde ju finnas en orsak till varför just mörker skrämmer folk. Eller alltså, ja. Eller ?

Att vara fast.
Vet inte om jag ska kalla det för "rädsla att vara fast" eller vad som är bäst att kalla det men ja.. Typ klaustrofobi eller vad det heter. Detta yttrar sig främst på platser där jag liksom är instängd och vet att jag inte kommer ut. Hissar, tåg som åker, flygplan och så vidare. Jobbigast är där jag är instängd med massor av andra människor. Typ en full buss. Fy vad hemskt det är. Jag får liksom en panikattack typ. Det är hemskt verkligen.

Att förlora de jag tycker om.
Jag skulle inte säga att jag är rädd för döden. I alla fall inte för min egen skull eller vad man ska säga. Men däremot är jag rädd att förlora mina nära och kära, de som betyder mycket för mig.
Denna rädsla går även lite ihop med rädslan jag har för att vara ensam. Visst, jag kan vara ensam hemma och tycka att det är superskönt, det är liksom inte det jag är rädd för. Jag är rädd för att förlora alla i min närhet och att jag tillslut liksom är ensam kvar och inte har någon att vända mig till. Jag vet, det är gaska osannolikt att alla bara försvinner eller så, men rädslor är inte alltid logiska.

Det var några av mina rädslor. Är även ganska rädd för en viss yrkesgrupp, helt utan anledning. Nämligen poliser. Jag har ingen aning om varför. Jag har inte gjort något brott och ingen polis har någonsin vara elak eller något mot mig, så ja. Men som jag nämnde tidigare, rädslor är inte alltid logiska.

Likes

Comments