livet

Idag är sista dagen på mitt 1 1/2 år-långt uppdrag på detta företag. Jag jobbar som ambassadör åt ett välkänt allt i allo-företag och mitt jobb är att finns för deras kunder vid behov. Denna gång råkade det blir mer! Jag klagar inte överhuvudtaget. Hur mycket jag lärt mig både i min yrkesroll, hur viktigt det är att ta ansvar och jag har utvecklat min engelska något kopiöst. Nu pratar jag engelska obehindrat på ett helt annat sett, skriver engelska helt fritt och det känns nästan som ett andra språk. Men allt har sitt slut och jag är så peppad på kommande uppdrag! Det känns som att börja på nytt jobb även fast jag är kvar i samma företag som innan. Så peppad.

Denna helg blir så lugn det bara går. Ska försöka komma igång med min löpning som jag dragit på men vill göra. Sen ska jag packa allt det sista i min lägenhet och städa. Ska städa järnet i helgen.
Sen bara pussa på min kille. Det ska jag.

Vi hörs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

livet

Bilder från Pinterest

Jag ska bli sambo. Japp det stämmer och det känns så oerhört bra och stort. Den dagen vi bestämde oss för att bli ett par har jag i stort sett bott hos honom. Så för oss fall det så naturligt att vi ska flytta ihop och att jag flyttar in hos honom. Flytten sker ganska långsamt. Jag flyttar över grejer i omgångar men i helgen blir det en ganska stort last som ska över till Solna. Men jag är peppad!

Jag har aldrig varit ett inredningsfreak eller något av vad det innefattar. Har helt ärligt vart väldigt obrydd men kan vara att jag bott hemma och flyttade direkt in till en redan möblerad lägenhet och på så sätt har det aldrig känts som sitt eget.

Men nu, herregud. Är inne på Pinterest så fort tid finns och jag klickar mig fortare in på "hem" flikarna på websiderna, kollar hur alla andra har det och ber om inspiration. Och dillen har verkligen fastnat på grönt. Är helt besatt av grönt. Har tänkt grönt/grått/guld i sovrummet för att få det sådär mysmurrigt. Åh jag längtar tills jag får sätta min prägel på denna ungkarlslya, självklart får han vara med att bestämma. Men ska bli så kul att få iordning allt.
Tillsammans med min absolut bästa vän.

Likes

Comments

livet

Obsession just nu: "No makeup"-make = endast concealer under ögonen, mineralpuder där det behövs och solpuder samt bryn och läppar såklart.. och mascara, sen super dewy och glowy hud (bästa setting spray för detta är NYX dewy setting spray, totalt besatt) och keps. Kepsen är en fruktansvärt underskattad accessoar.

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag ventilerade här. Det är inte för att jag inte velat utan för att jag ventilerat någon annanstans. Om jag ens behövt ventilera. Mitt liv har egentligen aldrig vart mer självklart än nu. Jag har aldrig vart så lycklig som nu.

I januari 2017 tog jag modet till mig att gå på dejt med en helt främmande människa. Eller helt främmande kanske han inte var. Hans namn var det enda jag kände till. Inte mer än så. Det var kallt, jag var nervös. När jag gjorde mig i ordning timmen innan hade jag lugnat mina nerver med vin. Jag trodde jag behövde det för att vara den bästa av mig själv. Det visade sig att jag inte behövde vin. En dejt blev till flera dejter och det ledde snabbt till något annat. Till något jag inte ens trodde var möjligt att känna. Men som känns så stort och överväldigande. Kärlek.

Jag är så kär i honom. Helt fullkomligt galen i honom. I sättet han rör sig, för sig och tar för sig. Hur hans hud doftar. Hur han pussar mig och hur han tittar på mig. Varenda del av honom.
Det är som att hitta hem. Så känns det. Att hitta hem i en annan människa är det finaste jag någonsin upplevt.

Tack D, för att du fått mig att inse mitt värde, och hur det ska kännas när man blir älskad på rätt sätt.


Likes

Comments

Livet har kommit emellan. Jag har knappt hunnit med mig själv. Jag har kommit i andra hand utan att jag själv bestämt det. Men så är det ibland, att livet och det runt om kring blir för intensivt än att ta hand om sig själv. När jag insåg det la jag ifrån mig allt och tog hand om mig själv. Och helt plötsligt är man på fötter igen.
Jag är tyvärr så, ibland blir jag extremt destruktiv mot mig själv och då blir min kropp bara något som tar mig framåt. Glömmer bort att min kropp inte bara tar mig dit jag ska utan att den också behöver kärlek och fokus. Man ska aldrig glömma det!

Nu är det måndag igen och jag är påväg till jobbet. Utvilad och boostad!

Kram

Likes

Comments

livet

Sitter bakom min skärm på jobbet och kollar ut över ett kontor som aldrig vart lugnare. Min mail har stått still sen i morse och dagens att göra-lista har blivit avcheckad sen längesen. Vanligtvis på fredagar är det spring fram och tillbaka i korridorerna, telefoner som ringer för att nå specifik person innan den tar helg, dedlines som ska in och chefer som ska få in rapporter från sina anställda. Men idag känns det som att alla håller sig på sina rum och vill stanna där. Jag tippar på att de vågar hitta sig ut efter lunch och då får man smaka på fredagsfeelingen när veckans måsten är gjorda.

Min helg är planerad i det måttet att det inte går att klämma in något annat. Det är kul ibland men idag är jag bara stressad av tanken att dygnet bara har 24h.
Ikväll åker jag till min pappa med familj för att fira min pappas sambo. Det kommer ska bli mysigt att träffa alla och att få äta pappas mat.

Lördagen innefattar vänner, vin och skratt förhoppnigsvis. Ser framemot att klä upp mig och gå ut en sväng. I en viss mängd är det oslagbart. Man ska ta tillvara av ens unga år och göra det bästa av det.

Puss

Likes

Comments

livet

Helt plötsligt var det torsdag. Det gick från måndag till snart helg på 3 minuter. Förstår knappt vart tiden springer iväg. Hinner knappt reflektera över livet innan veckan är slut. Men kanske är positivt att allt går i ett så att tankarna inte hinner vandra iväg på annat.
Jag tycker jag mår som bäst när tankarna stannar på det jag håller på med just vid stunden. När jobbet får all fokus, eller när en familjemedlem behöver all kärlek eller en vän. Men glömmer såklart inte bort mig själv.

Vi hörs lite senare! Kram 💕

Likes

Comments

livet

Bilder från i fredagskväll
Helgen vart fin. Trots att jag vart tröttare och sovit längre än på länge så vart helgen lugn och lite som en uppladdning inför kommande jobbvecka.
I fredags åt jag middag med min vän på ett ställe i Birkastan i Stockholm. Jag och min familj åt där på en av mormors födelsedagar. Minns inte hur mycket hon fyllde, däremot minns jag den mysiga italienska atmosfären och att varenda en som jobbade där var italienare. Jag mindes rätt för det var supermysigt, däremot mindes jag maten betydligt mycket bättre. Har förstått att vår vackra stad har svårt att leverera bra Italienare. Vandrade hem i höstmörkret och somnade tidigt i sängen.

Lördagen bjöds på en sån härlig höstlunch tillsammans med en av mina bästa. Gud vad man kan vara tacksam för att ha så fina människor med sig i sitt livspussel. Det är fint sånt där.

På söndagen satte jag mig på tunnelbana och buss hem till mamma. Jag kände mig ensam. Men den känslan försvann ganska fort när jag klev innanför mammas ytterdörr.

Nu: måndag. Jag älskar måndagar. Ser det som en nystart för att ta veckan med storm. Så ska man alltid tänka tycker jag.

Puss

Likes

Comments