Måndag igen då...har dock en lugn vecka för ska till sjukhuset imrg, slutar tidigt ons, ledig tors, och har världens chillaste fredag. Klagar inte...men men skola är ju alltid skola zZZ

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen. Nu har det varit helg. Har inte varit den bästa (dsvdv). Men just nu försöker jag skita i det och sikta framåt mot en ny vecka och nya möjligheter. Hoppas på en ganska lugn och skön vecka i skolan även om vi t.ex har matteprov på Tisdag. Ska bara försöka fokusera på skolan och träningen den här veckan och hoppas på att allt löser sig och blir bättre.

Alla gör ju tyvärr misstag, men man lär sig av dem också!

Ha en bra vecka nu hörrni!! PUSS

Likes

Comments

Sitter just nu på tåget påväg hem från Falun för att sedan dra till skolan. Börjar 10:10 vilket är skönt men behövde ändå gå upp tidigt eftersom jag skulle åka hem från Falun. Men det är värt de!! Har haft det mysigt igår kväll och bara chillat.
Har bara två lektioner idag också så är jätteskönt, sedan blir de nog en bra kväll med bra vänner. Vi får se vad kvällen och helgen har att erbjuda!! Puss

Likes

Comments

Hej, åhh jobbigaste hände nyss. Hade skrivit klart hela inlägget men råkade radera det. Aja då börjar vi om-som sagt skola..skola är allt jag har i huvjdet just nu. Är så mycket plugg och nya saker just nu, men det är bara att kämpa på. Kommer väll löna sig i slutändan!!

Men nu taggar vi helg!! Hoppas på en bra helg men härliga människor och lite mindre tänk på skola. Kör hårt sista dagarna nu innan helg!! Puss

Likes

Comments

Jag har studiedag idag, finns det något skönare. Långhelg och en kortare skolvecka känns bara underbart. Har träffat massa saknade kompisar och bara haft skitkul. Såå välbehövligt att bara träffa tjejkompisarna och snacka massa skit.

Snart bär det dock hemåt mot Dalarna igen vilket också känns skönt, men i morgon är det ju skola igen och det är jag inte såhär taggad på direkt. Men vi sikter framåt mot en ny helg snart så!!!

Ha e underbar skolvecka nu och gör ert bästa så kommer allt gå superbra. PUSS

Likes

Comments

Jag har ju alltid haft en grej med att skriva, det är så underbert och jag tycker det är så kul. Så varför inte börja blogga lite. Vi får väll se hur det går kommer säkert sluta med att jag glömmer bort det eller något men varför inte försöka. Sen är det ju såhär att man ska veta vad man ska skriva och blogga om och det är inte heller så lätt. Men som sagt vi löser det, som en av mina vänner sa till mig hela sommaren Kom igen, det blir kul! Är typ mitt nya motto i livet. KOM IGEN DET BLIR KUL!


Likes

Comments