Header

Jag börjar misstänka det. Hon både ser ut som ett litet troll och beter sig som ett litet troll och hon låter nog som ett också. Det är för väl att hon är söt och charmig och att hon är min. Lilla troll.
Nåja, jag skulle aldrig önska mig någon annan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blir många låt-tips nu. 😊

Likes

Comments

There you go
Flashing fever from your eyes
Hey babe, come over here and shut down tight
I'm not denying
We're flying above it all
Hold my hand, don't let me fall
You've such amazing grace
I've never felt this way

Show me heaven
Cover me
Leave me breathless
Show me heaven please

Here I go
I'm shaking just like breeze
Hey babe I need your hand to steady me
I'm not denying
I'm frightened as much as you
Though I'm barely touching you
I've shivers down my spine
And it feels divine

Show me heaven
Cover me
Leave me breathless
Show me heaven please

If you know what it's like
To dream a dream
Baby hold me tight
And let this be your...heaven

Cover me
Leave me breathless
Show me heaven please

Likes

Comments

Idag har jag varit med Hailie till Månsols här i Sala så hon fick leka lite i vattnet. Sen gick vi till affären och köpte jordgubbar och annat Lördagsgott till mys ikväll. När hon har somnat ska jag slappa på soffan och kolla på "Penny Dreadful" serien. Helt sjukt bra!
Annars händer inte mycket alls. Glad och bitter om vartannat. Livet!

Likes

Comments

Jag har nog kollat på en vad som förmodligen är världens sämsta tonårsförälskelse-film. Den var alltså så dålig att man kunde jämföra den med en riktigt urusel bakfylla utan någon som helst bakismat och toalettpapper. Riktigt dålig. Jag kommer aldrig någonsin under hela mitt liv rekommendera den och jag tänker inte ens tala om vilken den otroligt dåliga filmen är. Jag gör er verkligen en tjänst genom att inte tala om det och väcka onödig nyfikenhet inför att trots detta kolla på filmen. Jag skulle som skådis skämmas och jag som en vanlig och normal? människa skäms för att ha pinat mig igenom den. Jag skulle hellre spendera en hel dag med att kolla på "Linus på linjen" istället för att se den där filmen igen. Nej, dra åt fan vilken dålig film!

Jaja. Dagen har spenderats med min bästa vän & min för stunden otroligt, om möjligt, trotsigare än vanligt, unge. Helt fantastiskt vad "söt & rar" hon är just nu...? Njee. Så vi har alltså emellan våra pratstunder skrikit, slagits, tvingats, bråkats, hotat med polisen och svettats som rövar idag. Jag skulle nog efter dom här tre åren kunna skriva, sälja och tjäna en himla massa pengar på ett helt nytt lexikon med över tusen nya svordomar och förhäxningar. Men visst är det helt fantastiskt, underbart med barn? Jätte söt när hon sover, klappar mig och säger att jag är fin och är allmänt gullig. Men jag ska inte ljuga, det är frustrerande, huvudvärksgivande och riktigt jävligt säkert 75% av tiden, och det är värt det. Fast det vet man inte då utan den kommer fram när barnet så fint, äntligen har somnat och man ser det med helt andra ögon. Sömniga, förstörda föräldrarögon. ♡

Likes

Comments

http://open.spotify.com/track/5JlqbEj7Bbh2RdZgcO5kJE


Likes

Comments

Nu sitter jag här och har kollat på film och känner mig alldeles, ensam.. Haha jösses! Man är bra patetisk! Så nu ska jag lägga mig och spela spel tills jag somnar med mitt guld bredvid och mina lurvar runt omkring eller ovanpå.

Likes

Comments