Postad i: Skor, kläder & smink

Har länge tyckt att det är svinsnyggt med overknee stövlar, så för ett tag sedan slog jag till på dessa stövletter från Skopunkten.

Det är lite smått kass komfort på dem, så kanske inget man springer runt med en heldag på jobbet, men tänker till en lunch på stan eller någon utekväll. De funkar ju att styla hur som helst och är så jäkla snygga i sin enkelhet!

Likes

Comments

Postad i: Dear diary

.. Alltså, mitt sketna immunförsvar! Fick en liten förvarning av den läkare som jag träffade sist angående salmonellan, att mitt immunförsvar skulle kunna vara sämre en tid framöver, i och med att min kropp varit så försvagad. Två veckor tog det och sedan åkte jag på feber, ledvärk och halsont. Kul.

Har varit hemma sedan i tisdags och nu har äntligen febern lagt sig. Imorgon är det jag som går tillbaka till jobbet - blir seriöst deppad av att ligga hemma. Känner mig obehövd på något vis. Dessutom är det otroligt frustrerande att inte känna igen sin egen kropp och hur den reagerar.

Nåväl. I brist på annat har jag under dessa dagar börjat titta på Gossip Girl på Netflix. Älskade de första säsongerna av den serien när de kom ut, and I've gotta say - tycker fortfarande att det är en riktigt bra serie! Har kollat igenom första säsongen nu och utöver att det är en bra serie så HERRE MIN GUD, vad fantastiskt det är med alla bilder från New York! Precis som många andra så blev jag magiskt kär i den staden.<3

Likes

Comments

Jag kan inte med ord förklara hur nöjd jag är över att jag valde att börja blogga på Nouw; idag hjälpte de mig att flytta över min gamla blogg hit!

Att få över min gamla blogg hit har varit lite av ett projekt, men efter mycket om och men fick jag till slut en exportfil från min gamla portal (seriöst, det tog dem cirka tre veckor att ordna den p.g.a. "störningar hos supporten") som sedan visade sig vara trasig, vilket ledde till att jag inte själv kunde importera min blogg till Nouw. Skrev då till Nouws admin som på några timmar inte bara importerade min blogg, utan dessförinnan också lagade exportfilen som min gamla portal hade förstört.

Tusen tack för toppenbra bemötande och service kära Nouw!

Likes

Comments

Postad i: Dear diary, So many books, so little time

Som rubriken lyder har detta varit en riktigt trött tisdag. Visserligen gick arbetsdagen väldigt fort, så det var förstås skönt, men jag har varit brutalt trött ända sedan klockan ringde imorse.

Under kvällen har P och jag gått igenom våra liv- och olycksfallsförsäkringar; skittrist, men sådant som måste göras. Försäkringssnacket förvärrade också situationen för mitt redan väldigt trötta huvud, vilket (i kombination med en jobbig huvudvärk som vägrar släppa) är anledningen till att jag ligger nerbäddad redan nu, givetvis med en bok i högsta hugg. TIPS! Deon Meyer levererar verkligen alltid en spännande och bra kriminalroman. Har läst säkerligen fyra-fem böcker av honom och den ena har varit bättre än den andra.

Likes

Comments

Postad i: Series & movies

Vi har hunnit med lite filmtittande denna helg och först ut var "The Jungle Book". Både jag och Peter älskar ju Disney-filmer, så det har varit givet att denna film MÅSTE ses. Men nu i efterhand känner jag bara typ.. jaha? This is it? (Jag är nu lite smått skräckslagen över att båda mina all time favorites "Skönheten och Odjuret" och "Lejonkungen" ska filmas på samma vis. Kan sluta i katastrof. Återstår att se.) Det var en besvikelse, men på samma gång något jag som Disney-fan ändå känner att jag "måste" ha sett. Så ja, nu har jag sett den och jag har inga planer på att se den igen inom en snar framtid, om jag säger som så.

Näst ut var dokumentären "Sins of my father" som handlar om Pablo Escobar och hans liv ur hans sons synvinkel. Dokumentären hade i grunden ett viktigt och fint budskap, men den var filmad på ett sätt som gjorde att jag tappade fokus. Sevärd, men inte mer än så.

Till sist kikade vi på "Alice in Wonderland". Jag har inte alls känt mig manad tidigare att titta på denna, trots det faktum att det är en Disney-film. Och ja, vad kan man säga - min magkänsla var helt spot on. Trots otroliga skådespelare som jag vanligtvis verkligen uppskattar så är denna film.. bara konstig. Visst att "Alice i Underlandet" är en väldigt udda och märklig historia, men inte ens den förklaringen kan, i min mening, försvara denna film. Mycket, mycket underlig.

Likes

Comments

Postad i: Dear diary

Den vecka som nu har passerat har gått i trötthetens tecken; det var verkligen superskönt att komma tillbaka till jobbet och träffa alla kollegor, men HERRE MIN GUD vad slut jag har varit efter varje arbetsdag! Kroppen har väl inte riktigt återhämtat sig ännu, helt enkelt.

Likes

Comments

Postad i: Series & movies

Plöjde igenom de två säsongerna som finns på Netflix under min första sjukskrivningsvecka och jag kan bara säga; riktigt underhållande serie! Rekommenderas.

Likes

Comments