Postad i: Ytligt

To all my fellow ladies (and gentlemen) som missbrukar torrschampo på samma sätt som jag gör; Cocopanda säljer Batiste för ynka 51 kr/flaskan! Dessa kostar ju för tusan cirka 80 spänn på HM/Åhlens. Upptäckte detta fynd av en ren slump då jag skulle googla fram en bild på mitt torrschampo då min man var en pärla som skulle köpa det till mig på hemvägen. Klickade hem tre flaskor på en gång, hehe.Likes

Comments

Postad i: Ytligt

Som man säkerligen kan räkna ut av rubriksättningen till detta inlägg så blev jag SÅ nöjd med mina naglar igår! Tjejen som gjorde dem var effektiv utan att för den sakens skull slarva. Dessutom lade hon krut på de två sakerna som är de allra viktigaste för mig när jag gör naglarna; nagelformen samt nagelbanden. Formen på naglarna är nog ganska viktig för alla, dock har ju jag ett sjukt kontrollbehov så jag sitter och studerar varenda millimeter som filen rör sig. Min besatthet utav nagelbanden tror jag dock jag är lite mer ensam om - jag njöt för fullt när hon tryckte ner mina nagelband, filade, klippte och hade sig. Nog för att jag hade välvårdade nagelband innan, men nu alltså - SÅ BRA! 👌

Är sjukt nöjd med mitt besök och om de håller en månad kommer jag definitivt att gå tillbaka! 💅

Likes

Comments

Lyckan som uppstod när jag läste i Fornis blogg att Relationspodden gjorde comeback i höstas! Jag har totalt missat detta och har nu 19 (okej 16, avverkade tre avsnitt under gårdagen :')) avsnitt framför mig. Katrin och Bingo - så oerhört underhållande.

Likes

Comments

Postad i: Dear diary, Inspiration

Åh bloggisen, som vanligt så saknar jag dig, men kan ändå inte förmå mig själv att blogga någorlunda kontinuerligt.. Så märklig känsla, det här.

Nåväl, jag tänkte ta lite fokus på det ytliga i detta inlägg, då jag nämligen känner mig relativt på topp denna afton; brände nämligen av mitt första träningspass på EVIGHETER! Det var visserligen bara några minuter på crosstrainern, men ändå - it felt great! Har nu satt som mål att köra MINST två träningspass i veckan i en månad, för att sedan bygga på.

Utöver endorfinerna som dansar runt i min kropp tack vare träningen så känner jag mig också lite extra härlig då jag smorde in mig med BUS efter kvällens dusch. Och på tal om BUS - dags för tips! Har ni inte testat Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark ännu, så gör det nu! Man får en sjukt fin färg som håller mycket bättre än någon annan BUS-produkt jag har provat. Dessutom är den riktigt prisvärd! 95 kronor hos Apotea och värd varenda öre.

Medan vi ändå är inne på tips och trix så vill jag också rekommendera er något som jag läste på nätet; applicera BUS:en med engångshandskar istället för en så kallad "tanning mitt". För det första så suger handsken upp mycket av produkten, vilket gör att du måste använda mer produkt vid applicering + att jag upplever att appliceringen blir så mycket jämnare när man använder engångshandskar. Så, två supertips såhär på måndagskvällen för vår trötta, vinterbleka hy.


Avslutningsvis, i detta ytlighetens inlägg, måste jag få uttrycka min oerhörda glädje över att jag imorgon ska GÖRA NAGLARNA! Åh gode Gud, som jag ser fram emot det.

Jag slutade göra naglarna i höstas då jag vid ett tillfälle fick ett vredesutbrott på dem och filade ner allihop. Efter det blev det av diverse omständigheter inte av att jag gick och gjorde dem. Och, om sanningen ska fram, så är det faktiskt ganska skönt att ha korta naglar ibland. Men, något som är sjukt oskönt är kvaliteten på mina egna naglar samt det faktum att jag måste måla om dem var och varannan dag för att de blir kantstötta och fula så fort. Inte kul och framför allt, INTE FINT. Just mina naglar är oerhört viktiga för mig och något som jag personligen förknippar med kvinnlighet (ja, kalla mig freaking löjlig om ni vill, do not care!) och det sista jag känner mig, med mina korta och omålade naglar, är just kvinnlig och fin.

Jag har i nuläget ingen aning om vad jag ska göra - so much pretty naildesigns and only ten nails liksom! Men, det känns verkligen sjukt (kanske närmare galenskap, vet inte om det är normalt att känna såhär mycket för sina naglar? Hehe) bra att jag ska få känna mig lite pretty igen :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Postad i: Dear diary

Och där var ännu en helg över. Herregud, hur fort kan 48 timmar passera?

Oh well. Min helg har varit bra och jag har hunnit umgås med både min familj, mina vänner och min make. Det är verkligen time well spent, om jag får säga det själv. Kikar vi däremot på minussidan över denna helg så toppas den av att jag ätit ALLDELES för mycket och ALLDELES för onyttigt. Freaking shame on me! Fy, fy ,fy skäms Elin! Imorgon är det jag som går och förlänger mitt gymkort och därefter river av ett pass, annars vet jag inte vad jag gör med mig själv.

När jag ändå är inne på ämnet.. VARFÖR kan jag inte uppbåda ens lite i närheten av den karaktär som jag hade inför bröllopet? Jag förstår givetvis att det som då var mitt sjävlvklara mål (se fin ut i min brudklänning) var oerhört sporrande och motiverande, men varför kan jag inte finna ens en tiondel av den motivationen i att må bra? Känna mig hälsosam? These mind games that we have to play with ourselves, alltså. Det gäller ju förstås bara att bestämma sig och sedan köra på därefter, men varför är jag så hopplöst svag att jag inte ens kan bestämma mig, då? Åh!

Nu tar jag och min dåliga självdisciplin och häller i oss ett stort glas vatten (för druckit ordentlig har jag ju inte heller gjort under dagen) och tittar på det senaste avsnittet av TVD. Trevlig söndagskväll everybody!


Likes

Comments

Postad i: Dear diary, Personligt

Hej bloggen!

När jag inte bloggar så saknar jag det verkligen, men när jag väl sätter mig här och ska skriva något så känner jag mig helt tom. Nollad. Vad ska jag skriva?

Jag är trött. SÅ oerhört trött. Snart måste jag nästan gå och kolla mina värden, för detta är inte normalt. Fick liksom tips på energitillförande (kan man säga så?) stretchövningar av min chef. Alltså..? Nej. Jag hoppas att jag ska bli mer energifylld i och med den intågande våren. (Jag är mycket väl medveten om att vintern kommer att slå till stenhårt inom en väldigt snar framtid och att någon vår med största sannolikhet inte alls är aktuell. Hello, vi bor ju i Sverige liksom. Men man måste ju få drömma!)

Håret är kapat! Nu är det bara några centimeter ner på axeln. Kul och framför allt väldigt fräscht, men ovant att styla! Har ikväll försökt mig på beachy waves (snyggheten i det var i princip det som fick mig att klippa av håret, haha), som jag med spänning väntar på hur de ska se ut i morgon bitti. Hoppas innerligt på att de ska se sådär härligt nonchalanta ut. Vilket jag aldrig, ALDRIG, har lyckats med förut, så jag vet inte varför jag tror att jag ska lyckas nu, hehe.

Det är typ den här looken som jag eftersträvar!


Mina åtta överviktskilon (Ja, jag väljer att kalla dem så. Vill ni bli offended så go ahead, varsågoda.) har minskat något. Kul! Har inte tränat något (Jag har inte ens gått och köpt ett nytt gymkort.. Suck!) utan bara försökt att äta liiiite bättre än förut. Det är absolut ingen clean eating, men inte wild and crazy heller.

För att gnälla vidare så kan jag konstatera att min hy har kaosat ur och det får mig att må riktigt jäkla dåligt! Det går inte att förklara för någon som inte har haft problem med hyn hur fruktansvärt det är. Alltså fyra finnar tänker ni, vad faa-aan spelar det för roll? Men tro mig, när man har haft sådana problem med sin hy att man inte har kunnat sova ordentlig för att bölderna gjorde så otroligt ont, då är det faktiskt ren och skär panik som uppstår när massa finar börjar blomma upp i ansiktet. Har nu börjat köra med rosehip olja varje kväll och hoppas på att det i slutänden ska ge ett bra resultat. Jag har läst otroligt mycket gott om den oljan och av alla ansiktoljor som finns där ute så ska denna vara en av de bättre för just acnebenägen hy. Håll tummarna för mig, snälla!

Jag använder oljan nedan som jag har beställt från apotea.se och so far så känns den väldigt skonsam och skön för huden. Jag hoppas att finnarna som har ploppat upp är en bieffekt av att oljan driver upp smutsen nu, så att hyn framöver är ren ifrån grunden.


I övrigt så.. Inget nytt. Ska nu läsa några sidor i min fantastiska feel good-bok (en av de senare i Damernas Detektivbyrå-serien) och sedan sova. Tack för att jag fick spy massa galla här nu lilla bloggisen. Det känns faktiskt ganska så bra, måste jag säga. Tydligen var jag inte så nollad, trots allt.

Likes

Comments

.. that I am struggling with!

Alltså, mitt Youtubemissbruk vet inga gränser! Jag gick och la mig innan 19.00 idag (!!!) för att läsa ut min bok, som jag har cirka tio sidor kvar i. Nu börjar klocka närma sig 22.00 och jag har inte läst en endaste rad! Vad har jag istället roat mig med? Jo, slösurfade på Youtube. Eller okej, Forni hade faktiskt lagt upp en ny video, så den kikade jag på, men därefter har jag enbart slösurfat. Alltså.. Dumhuvud.

Youtube har verkligen blivit mitt nya beroende (ja, evigheter efter alla andra, men none the less). Visst att jag länge har följt några Youtubers, men nu alltså, herregud; jag Youtubar reviews på ALLT jag eventuellt, kanske, lite, möjligtvis skulle kunna tänka mig att köpa. Kollar på tutorials på sminkningar som det inte finns en chans i denna värld att jag själv skulle kunna lägga. B e r o e n d e.

.. Dock kan man ju inte låta bli att älska Youtube när godbitar som detta dyker upp. Channing och Queen B, blir det bättre?<3

Likes

Comments