View tracker

Postad i: Dear diary

Finns knappt ord som kan beskriva denna konstanta trötthet som jag känner. Yes I know, jag är absolut inte ensam om att känna på detta vis; ingen mår väl jättebra av att det är mörkt ute mer eller mindre dyget runt. Addera även att jag har slarvat som faa-aan med både kost och träning, så kan ni ju tänka er hur under isen jag känner mig. Och jag har bara mig själv (nästan, kan ju inte styra vädret - men utöver det!) att skylla. Suck, dumma mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Dear diary

Glad andra advent kära ni! Åh, den mysfaktor som uppstår i mitt hjärta över att vi är i advents- och juletider går knappt att beskriva.

Här hemma har vi firat advent genom att tända det andra ljuset (såklart!) och pillat med lite final touches på vår bröllopsvideo. Nu ska den tillbaka till fotografen för ändringarna och sedan får vi den slutgiltiga versionen - hurra så härligt!

Ikväll tror jag att vi har siktat in oss på en tacomiddag. Kanske inte så adventigt/juligt, men så himla gott. Mums!


Likes

Comments

View tracker

Postad i: Dear diary

Yes, idag slog jag äntligen till och välkomnade ännu en produkt till Apple-familjen; en MacBook Air.

Det känns såklart lite ovant och jag har inte hunnit arbeta med datorn värst mycket ännu, men efter det lilla som jag upplevt so far kan jag bara säga: HEJ DÅ PC SEE YOU NEVER OCH HEJ MAC I FREAKIN' LOVE YOU!

Likes

Comments

Postad i: Home sweet home, Inspiration

OH. MY. LOOOOORD!

Jag tror inte att ni förstår hur mycket jag tappade hakan när jag såg denna kandelaber i Josephine Qvists blogg. Alltså mums, så fin!

Vi har en likadan här hemma fast i silver. Denna i mässing skulle dock göra sig så fantastiskt mycket bättre i vårt vardagsrum, då de flesta detaljerna i just det rummet är i mässing. Det är ju inte förbjudet att drömma, hehe.

Kandelabern är från Jotex och finns här (klick!).

Likes

Comments

Hur galet är det att redan är december? Vad hände med november? Förresten: vad hände med hela 2016?! Haha. Please do not misunderstand me - jag älskar det som december månad innebär med julen och allt som tillhör den, men jag förstår bara inte hur snabbt vi faktist hamnade här!

Likes

Comments

Postad i: Dear diary

Att jag har ett kasst immunförsvar är jag mycket väl medveten om, men COME ON! Förkylning igen?! Och inte bara snora/hosta/äckelpäckel förkylning, utan med feber och muskelvärk också. Ganska nedstämmande, måste jag få lov att erkänna. Man orkar bara så mycket, liksom.

Nåväl. Sitter i detta nu och tittar på "Halvtid" på TV4; Annie Lööf vs. Jimmie Åkesson. De har bara värmt upp än så länge, men jag tycker att båda två är duktiga retoriker (Kan man skriva så? Är retoriker ett ord som man använder på det sättet? Duktiga debatörer med god retorik, kanske man snarare ska skriva? Oh well.), så det ska bli intressant att se hela programmet. Tar mitt icke urborstade hår och mitt bleka ansikte och kikar vidare.

Likes

Comments

Postad i: Dear diary

Alltså HUR fantastiskt är det inte när man träffar folk som bara bombar en med ny energi? Åh, lovely!

Är just nu påväg hem efter en supertrevlig, och smarrig, middag på Ramblas med två f.d klasskamrater och också kollegor; vi gick i samma klass och sedan så jobbade vi under en period tillsammans på revisionsbyrån som jag var på innan mitt nuvarande jobb. Vi hann avverka så mycket under två timmar och jag gick ifrån vår middag med så mycket nyvunnen (välbehövlig!) energi. Bland annat blev jag peppad till att kapa håret. Som en av tjejerna sa "Äh, det växer ju ut igen!". Så sant. Ska boka frisörtid så fort jag får tillfälle och tänker mig något likt nedan frisyr och färg. Jag var hos Salong Headzone (som bilden är lånad ifrån) inför vår förlovning och var himla nöjd med mitt hår, så jag överväger verkligen att gå dit även denna gång.

Likes

Comments

Postad i: Dear diary

Varför tänker man alltid bäst, och mest, såhär dags?

När min kära man somnade som en stock för lite drygt en timme sedan så gjorde jag den stora tabben att börja kika på telefonen och det satte igång tankeverksamheten på ALLA plan. Suck. All I wanna do is get some beauty sleep (jag är i desperat behov utav det då min hy har ballat ur totalt i och med väderomställningarna som irrar fram och tillbaka) men det enda jag kan göra är att lyssna på surret i min hjärna. Så värdelöst och lönlöst.

Anyway. Jag är på kurs måndag-torsdag denna vecka - skönt med lite omväxling, men känns samtidigt lite trist då kursen inte riktigt är anpassad efter min arbetsplats eller min arbetskategori. Men men, något lär man sig alltid och om inte annat så är det ju kul att träffa folk från andra domstolar :-)

För övrigt så håller vi just nu på att gå igenom både foto och video från bröllopet. Vi är inne i slutskedet nu, så så snart vi har valt och designat våra tackkort så är vi i princip klara. Så galet det känns att detta kapitel i våra liv snart är slut! Men å anda sidan; herre min Gud vilka minnen vi har fått och även kan återuppleva i och med foto och film. Så kul och vi är verkligen så välsignade med alla dessa underbara människor som vi har i våra liv.

Från det ena till det andra var jag i söndags SÅ HÄR nära på att boka tid för att klippa av mig håret. MEN, Lyko i Mall of Scandinavia hade inga frisörer för tillfället och jag tog detta som ett tecken på att jag kanske borde tänkte igenom detta med att kapa av mig håret en gång för alla.

Vad tror ni - kommer jag att ånga mig terribly om jag klipper mig?

Likes

Comments

Postad i: Skor, kläder & smink

Såg denna vackra skapelse i Kenzas blogg (så klart; visade sig att den är från hennes eget märke ;-)) och tänkte att det säkerligen var en svindyr kappa - men icke! Den här helt fabulösa skapelsen från Ivy Revel blir din för det (enligt mig) mycket överkomliga priset 1499:- Tycker verkligen att den ser så otroligt lyxig och påkostad ut. Om det inte vore för att jag nyss har köpt en helt underbar kappa från Bubbleroom/Chiara Forthi hade jag köpt denna på momangen!

Kappan finns även i svart och den är lika tjusig den. Kapporna hittar ni här (klick!).

Likes

Comments