Postad i: Series & movies

Är det något jag har till övers nu när jag ligger hemma med magsmärtor så är det tid. Denna tid går i mångt och mycket åt till att titta på skräp-TV; mitt favorit guilty pleasure. Är ju väldigt svag för "Keeping up with the Kardashians, "The real housewives of Beverly Hills", "Vanderpump rules" - ja, you get the picture.

En nykomling på denna lista över skräp-program är "WAGS". Den handlar, som rubriken avslöjar, om fruar och partners till idrottsmän i USA. Har redan, i och med mitt sängliggande läge, lyckats plöja igenom typ 75% av första säsongen and let me tell you - det är underhållande!

Likes

Comments

Postad i: Dear diary

Jag är så trött och energilös då jag har fått ett litet relapse av salmonellan (var verkligen på bättringsvägen!). Är mer än redigt trött på detta nu :(

Likes

Comments

Postad i: Ytligt

Jag gillar verkligen Chiara Forthis kläder! Äger två klänningar från dem and I gotta tell you; de sitter som en jäkla smäck! Älskar typen av utformning de har på sina designer - så bra.

Nedan är några överdelar från märket som jag gärna skulle bära i höst.

​Alla produkter finns hos Bubbleroom

Likes

Comments

Postad i: Dear diary

Känslan när man dricker sin första kopp RIKTIGA kaffe på tre veckor (ja, jag vågar påstå att kaffet som serverades på hotellet i Grekland inte var att klassificera som riktigt kaffe. Snarare något te-aktigt med yttepytte lite kaffesmak.) är obeskrivlig! Även fast min mage gnällde lite då den inte är helt återställd från salmonellan och halva muggen bestod av kokosdryck, eftersom jag inte vågade dricka allt för starkt till en början, så var det magiskt!

Likes

Comments

Postad i: Series & movies

Jag vet att ingen har missat Narcos och storheten med den serien. (Och OM du har gjort det, God forbid, låtsas som ingenting och plöj igenom säsongerna ASAP!) Vill med detta inlägg mest bara konstatera hur otroligt jävla bra gjord denna serie är! Ikväll såg vi sista avsnittet på säsong 2 och även fast man hela tiden visste om hur det skulle sluta så var det så sjukt spännande in i sista sekunden! Hatten av Netflix, hatten av.

Likes

Comments

Postad i: Ytligt

Efter att ha tittat på "Hjälp! Jag har inget att ha på mig" kan jag bara konstatera att jag är fullständigt besatt av Carolina Gynnings frisyr och hårfärg. Ombren, längden - Gud, jag dör så snyggt!

Lucky for me, så måste jag snart boka tid hos frisören och då kommer jag DEFINITIVT att ha med mig Gynning som inspiration. Just nu är mitt hår bara långt och tråkigt (i och med att jag sparade som en galen människa till bröllopet) och jag överväger verkligen att kapa det ordentligt. Observera då att "kapa ordentligt" innebär i princip i enlighet med längden på nedan bilder, så det är ju inte allt för wild and crazy ;-) Men jag är ganska feg med mitt hår - att klippa mer än 3 cm är vanligtvis stort för mig. Just nu är mitt hår mer än halvvägs ner på ryggen, så det blir ju en hel del som ryker i så fall. Åh, spännande! Ska ringa och boka tid imorgon, haha.

Likes

Comments

Postad i: Dear diary

Är det inte en underbar känsla när det är okej att köra sin morgonrutin så sent som vid 12? Det är nämligen precis vad jag gjorde idag, trots att jag vaknade 07.30.

Har spenderat hela morgonen i sängen framför "Grace & Frankie" (den är faktiskt väldigt festlig, så tips där om ni inte har något annat att kika på) och har nu gjort lite nytta i form av att starta en disk- och tvättmaskin. Passade dessutom på att pyssla om mina orkidéer litegrann. Jag är nämligen lite smått besatt av tanken på att få någon av mina gamla (näst intill döda) orkidéer att blomma om. Ja, skratta ni men skam den som ger sig - hittade just precis ett nytt skott! Klapp på axeln till mig.

Tråkigt nog så var det var det inte mer än så som jag orkade åstadkomma innan jag kände mig utmattad, så nu är det tillbaka till sängläge igen.

Likes

Comments

Postad i: Dear diary

Sista dagarna av smekmånaden så började jag må riktigt dåligt och blev till slut sängliggande. Samma dag som vi kom hem var vi tvungna att åka till Karolinska, där det slutade med att jag fick dropp och att de tog massa prover samt att jag blev sjukskriven hela den här veckan.

Idag ringde läkaren upp mig för att meddela resultatet av proverna; salmonella. Med handen på hjärtat så blev jag först lite skärrad, men han förklarade att detta inte innebar någon förändring för mitt tillfrisknande. Bara vila som gäller.

Jag är med andra ord fortsatt satt på bedrest och det är bara att gilla läget. Har plöjt igenom senaste säsongen av "Suits" (åh Gud, den serien och Harvey Specter alltså <3) och var på jakt efter någon ny serie, gärna i kategorin "lättittad" - typ Modern Family, när jag läste i Michaela Fornis blogg att "Grace & Frankie" skulle vara härlig, so I will give it a shot :-)

Likes

Comments