Postad i: Dear diary, Ytligt

Ja, jag är väl officiellt världens sämsta bloggare.. Men vad gör det om hundra år?

Livet tuffar på kära ni; nyheter så som nytt jobb is coming up lite senare under våren. Jag är brutalt peppad på det! Känns lite tråkigt att lämna domstolen då jag verkligen trivs där, men ett sådant här erbjudanden tackar i alla fall inte jag nej till. Peppad, som sagt 💪

I övrigt så består min största fundering just nu i designen på mina naglar eftersom att jag har tid för påfyllning imorgon. Tänker mig något liknande nedan (fast i ballerina-form), tyckte de kändes våriga och fräscha. Yey eller ney?

Nej, nu är det dags att slå på någon mysig serie, alternativt läsa några sidor i min bok. Är oerhört tacksam över att det är fredag imorgon - helgen, jag har saknat dig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Dear diary

Hur kan man bättre starta sin söndagsmorgon än med en andra kopp kaffe framför "Suits" och världens finaste man sovandes bredvid sig?


Likes

Comments

Såhär på kvällskvisten vill jag bara slå ett hårt och snabbt slag för proteinbaren Cookies & Cream från märket Barebells. Min mage kurrade rejält vid 15.30-tiden idag och jag hade inget mellis med mig till jobbet, varför jag kilade ner till Convini-kylarna och hittade där denna proteinbar. Jag är alltid skeptisk när jag testar nya bars, för lets face it; det är verkligen inte många på marknaden som smakar bra. Det gjorde däremot denna och mättande var den också! Det gillar vi 💪

Likes

Comments

Postad i: Ytligt

To all my fellow ladies (and gentlemen) som missbrukar torrschampo på samma sätt som jag gör; Cocopanda säljer Batiste för ynka 51 kr/flaskan! Dessa kostar ju för tusan cirka 80 spänn på HM/Åhlens. Upptäckte detta fynd av en ren slump då jag skulle googla fram en bild på mitt torrschampo då min man var en pärla som skulle köpa det till mig på hemvägen. Klickade hem tre flaskor på en gång, hehe.Likes

Comments

Postad i: Ytligt

Som man säkerligen kan räkna ut av rubriksättningen till detta inlägg så blev jag SÅ nöjd med mina naglar igår! Tjejen som gjorde dem var effektiv utan att för den sakens skull slarva. Dessutom lade hon krut på de två sakerna som är de allra viktigaste för mig när jag gör naglarna; nagelformen samt nagelbanden. Formen på naglarna är nog ganska viktig för alla, dock har ju jag ett sjukt kontrollbehov så jag sitter och studerar varenda millimeter som filen rör sig. Min besatthet utav nagelbanden tror jag dock jag är lite mer ensam om - jag njöt för fullt när hon tryckte ner mina nagelband, filade, klippte och hade sig. Nog för att jag hade välvårdade nagelband innan, men nu alltså - SÅ BRA! 👌

Är sjukt nöjd med mitt besök och om de håller en månad kommer jag definitivt att gå tillbaka! 💅

Likes

Comments

Lyckan som uppstod när jag läste i Fornis blogg att Relationspodden gjorde comeback i höstas! Jag har totalt missat detta och har nu 19 (okej 16, avverkade tre avsnitt under gårdagen :')) avsnitt framför mig. Katrin och Bingo - så oerhört underhållande.

Likes

Comments

Postad i: Dear diary, Inspiration

Åh bloggisen, som vanligt så saknar jag dig, men kan ändå inte förmå mig själv att blogga någorlunda kontinuerligt.. Så märklig känsla, det här.

Nåväl, jag tänkte ta lite fokus på det ytliga i detta inlägg, då jag nämligen känner mig relativt på topp denna afton; brände nämligen av mitt första träningspass på EVIGHETER! Det var visserligen bara några minuter på crosstrainern, men ändå - it felt great! Har nu satt som mål att köra MINST två träningspass i veckan i en månad, för att sedan bygga på.

Utöver endorfinerna som dansar runt i min kropp tack vare träningen så känner jag mig också lite extra härlig då jag smorde in mig med BUS efter kvällens dusch. Och på tal om BUS - dags för tips! Har ni inte testat Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark ännu, så gör det nu! Man får en sjukt fin färg som håller mycket bättre än någon annan BUS-produkt jag har provat. Dessutom är den riktigt prisvärd! 95 kronor hos Apotea och värd varenda öre.

Medan vi ändå är inne på tips och trix så vill jag också rekommendera er något som jag läste på nätet; applicera BUS:en med engångshandskar istället för en så kallad "tanning mitt". För det första så suger handsken upp mycket av produkten, vilket gör att du måste använda mer produkt vid applicering + att jag upplever att appliceringen blir så mycket jämnare när man använder engångshandskar. Så, två supertips såhär på måndagskvällen för vår trötta, vinterbleka hy.


Avslutningsvis, i detta ytlighetens inlägg, måste jag få uttrycka min oerhörda glädje över att jag imorgon ska GÖRA NAGLARNA! Åh gode Gud, som jag ser fram emot det.

Jag slutade göra naglarna i höstas då jag vid ett tillfälle fick ett vredesutbrott på dem och filade ner allihop. Efter det blev det av diverse omständigheter inte av att jag gick och gjorde dem. Och, om sanningen ska fram, så är det faktiskt ganska skönt att ha korta naglar ibland. Men, något som är sjukt oskönt är kvaliteten på mina egna naglar samt det faktum att jag måste måla om dem var och varannan dag för att de blir kantstötta och fula så fort. Inte kul och framför allt, INTE FINT. Just mina naglar är oerhört viktiga för mig och något som jag personligen förknippar med kvinnlighet (ja, kalla mig freaking löjlig om ni vill, do not care!) och det sista jag känner mig, med mina korta och omålade naglar, är just kvinnlig och fin.

Jag har i nuläget ingen aning om vad jag ska göra - so much pretty naildesigns and only ten nails liksom! Men, det känns verkligen sjukt (kanske närmare galenskap, vet inte om det är normalt att känna såhär mycket för sina naglar? Hehe) bra att jag ska få känna mig lite pretty igen :)

Likes

Comments

Likes

Comments