Hej hej. Tänker börja dra en snabb historia om min sjukdom AS som är en reumatisk sjukdom som sitter främst i ryggen men med åren så har värken och inflammationen satt sig i Fötterna, båda knäna, höfterna, hela ryggen, skuldrorna, nacken, båda käklederna, båda axlarna, båda Armbågarna, båda handlederna och flera leder i Fler fingrar. Fick diagnosen Bechterews (AS) den 1a april 2009 och jag minns varenda liten detalj från just den dagen. Några år efter de fick jag en till diagnos som heter fibromyalgi. Har testat alla mediciner som finns mot min diagnos men ingenting har funkat så blir bara sämre och sämre.

Har varit sjukskriven till och från sedan jag tog studenten 2010 men sen början av 2014 har jag varit 100% sjukskriven.

Så just nu får jag leva på hoppet om att forskarna ska hitta nya mediciner möjligheter och att de funkar. Allting tar dock så många år innan vi patienter ens får testa den. Men jag får leva på hoppet helt enkelt.

Är inne i en hemsk depression just nu så allting extra jobbigt, varje motgång blir tusen gånger större i mitt huvud och allt detta går ut över min familj och mina vänner. Kan bara hoppas att dom förstår att ingenting är riktat mot dom!

-Action may not always bring happiness, but there is no happiness without action!

Likes

Comments