Vill Du få kontakt med mig? Här nedan kan Du kontakta mig via mejl, angående om Du vill boka fotografering av något slag eller vill köpa bilder som finns på hemsidan. När du kontaktar mig, vill jag att Du anger Ditt ärende i mejlet samt vad Du önskar för typ av tjänst, ex. fotografering av husdjur eller familjebilder, eller köp av bilder, osv.

Välkommen att kontakta mig på:

elinas.photography@hotmail.com

Likes

Comments

Välkommen till Elinas Photography!

Detta är ett Ung Företagsamhets företag som startades och drivs av mig, Elina, som går mitt tredje år på Realgymansiet och min plan med mitt företag med mitt företag är att fotografera ex. familjefoton, djur- och naturbilder åt kund samt privata bilder för senare försäljning. Jag är en driven och trevlig tjej som är social men även väldigt ansvarsfull och noggrann med att mina arbeten ska bli så bra som möjligt i allt jag gör och jag vill gärna göra alla nöjda efter bästa förmåga. Jag tycker om att fotografera och har haft intresset under större delen av mitt liv och jag har då fotograferat allt från natur och djur, men även på kurser och träningar för hästar (endast för roligt) och ville då starta ett företag inom fotografering som jag har ett stort intresse för. Ni kan se några exempel i detta inlägg.

Företaget kommer fokusera mycket på fotografering i olika motiv, åt kunder och privata bilder för senare försäljning. Jag är också intresserad av att fotografera på ex. träningar och tävlingar inom häst- och hundsport, men även mycket annat. Jag är öppen för förslag och kommer gärna fram till olika alternativ tillsammans med kunder och vill försöka uppfylla kunders önskemål och krav på fotografering. I nuläget fotograferar jag endast inom närliggande kommuner och orter då jag är beroende av kommunaltrafik fram tills körkortet kommer, då kommer jag vara mer flexibel inom en snar framtid.

Mer information kommer att komma.

Likes

Comments