Header

Bild nr 1 - Östersjön, himlen speglar sig.

Bild nr 2 - Östersjön med brygga samt person.

Bild nr. 3 - Kvällsutsikt över Östersjön

Likes

Comments

På denna sida kan Du se alla försäljningsbilder som är tillgängliga för försäljning. Är Du intresserad utav någon bild är Du välkommen att kontakta mig: elinas.photography@hotmail.com

Du ska då ange bild/bildnummer, vad du vill ha för storlek på bilden, ditt namn och kontaktuppgifter samt betala in summan för bilden. Betalning sker i samband med beställning av bilder/fotografering. Se mer på sidan Kostnader och betalning.

Det är copyright på alla mina bilder och om bilderna används på anda sidor/media kommer den ansvariga personen behöva betala hela bildens pris oavsett om denne vill köpa bilden eller inte. Kan även polisanmälas.

Se försäljningsbilder nedan. Klicka på länkarna för att komma till bilderna som är till försäljning.

Naturbilder.

Djurbilder.


Likes

Comments

Vid en beställning vill jag att Du ska ange typ av beställning, ex. köp utav bild (om du vill köpa en eller flera bilder som finns till försäljning) eller beställning av fotografering (om Du vill få någonting fotograferat).

Jag vill också att du ska ange typ av motiv, bildstorlek och om du har speciella önskemål på bilderna eller fotografering.

Du måste också ange namn och kontaktuppgifter. Sedan måste de ske en betalning för bilder/fotografering, det kan Du läsa mer om under länken "Kostnader och betalning".

OBS! Bilderna får inte användas utanför denna sida om Du inte har beställt och köpt bilder. Om detta inte följs kommer Du få betala för bilderna oavsett om Du vill köpa dem eller inte. 

Vill Du veta mer välkommen att kontakta mig med dina frågor.

Beställning utav bilder som finns tillgängliga för försäljning och beställning utav fotografering av mig görs via min mejl:

elinas.photography@hotmail.com

Likes

Comments

Välkommen till Elinas Photography! Jag som driver detta företag heter Elina och startade detta företag under mitt tredje år på Realgymnasiet i kursen Entreprenörskap via Ung Företagsamhet. Mitt företags inriktning är fotografering både privat till senare försäljning och fotografering på beställning åt kunder. Jag är intresserad av att fotografera allt från husdjur, ex. häst, hund, katt men också familjebilder, jag är öppen för förslag och tillsammans kan vi komma överens om någonting som passar båda parterna - mig och kund.

Planen med mitt företag och såklart med min egna utveckling är att jag under mitt ung företagsamhets år ska få stor erfarenhet av företagande men också mycket eget ansvar samt arrangemang. Men såklart också ha roligt på vägen och träffa många nya människor, samt få mer erfarenhet av kundservice och fotografering. Mitt motto/mål är att ha nöjda och glada kunder som är nöjda med mitt arbete men också att jag själv ska vara nöjd med mitt arbete inom fotografering men också kundbemötande.

Kort om mig:

Jag är en 18-årig tjej som har ett stort intresse för fotografering och har fotograferat under en stor del utav mitt liv och det har då blivit allt från djur i naturen, husdjur och mycket annat. Jag går mitt sista år på Realgymnasiet med inriktning häst och rider mycket på fritiden då jag bor på gård med sex stycken egna Islandshästar, två hundar och katter. Har ett stort intresse för djur och natur, men såklart också ridsport speciellt Islandshästridning då det är vad jag inriktat mig på inom ridsporten.

Välkommen med frågor och beställning av fotograferingstid eller bilder:

elinas.photography@hotmail.com

Likes

Comments