Mobba inte, har äntligen vågat lägga upp en cover där jag sjunger och ni ska bara veta hur många gånger jag har tagit om det här. Haha. Hoppas ni gillar det och kommentera gärna vad ni tycker!?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var #RGB på vår ridskola och hade Clinik (stav) det var ca en timme och det var jättekul och man lärde sig jättemycket. På slutet var det autograf skrivning ocksådär.

Likes

Comments

kommentera frågor här nere eller kika mig på~elinasons #Frågestund App:IMovie

Likes

Comments

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera på sista tiden men har helt enkelt inte haft tid och ork till det.
Jag har tänkt ut några låtar som jag tänkte göra covers på och lägga ut det men det blir någon gång nästa år (efter nyår)

Just nu sitter jag på holiday club och har precis varit ute och ätit på Grappa (tror jag det hette) med familjen.Idag har jag för det mesta åkt skidor pappa och jag kör carving (stav), sen efter det gick vi ner och badade på badet här på hotellet! Jag tycker sauna world är typ det bästa.

Just det, höll nästan på att glömma! Igår var vi på afterski på ett hotell, gissa vilka som satt där?
Zlatan, Mellberg och Källström! Jag fick zlatans autograf men glömde att ta Mellbergs och källströms!

Likes

Comments

App: iMovie Musik: Little things~1D Jag fick också två 5 hundringar och en spargris men glömde att filma dom haha. Hoppas ni gillade videon!

Likes

Comments

Nu sitter jag och Lollo i bilen på väg t Stockholm för att göra lite välgörenhet.
Vi har fixat små pack med en julmust, ett paket och en macka med lite julskinka på.
Vi hoppas att dom blir glada.

Imorrn på julafton kommer vi nog känna oss väldigt bra.
Det kanske kommer en liten video på det sen.

Pusspuss

Likes

Comments

Igår (i fredags) fick jag jullov och om tre dar är det jul! Alla paketen är fixade och sådär, granen är klar, pepparkakshuset är klart och idag blir det knäckbakning.
Jag har just ridit i en och en halvtimme och jag och Olivia sitter och kollar på några andras lektion. Det kommer en video på en "jultag" sen och kanske en video på lite ridning.

Pusspuss

Likes

Comments

såg just den här videon på youtube och jag började gråta! den är så fin och det finns många fler så jag tycker ni ska gå in och kolla på den med en gång! Och gilla och sprida såklart!

HÄR är länken!

Likes

Comments

Tjena
Idag är det tisdag och idag i skolan hade vi.... Ni vet vanliga ämnen. Efter skolan gick jag hem till min farmor, vi har ätit lite mellis och sådär.

Hejdååå

Likes

Comments

Så här såg jag ut idag då,

Mössa - Ginatricot

Jacka - Zara

Jeans - salt

Skor - Dorothy Parkins (stav)

Plånbok - Köpt på primark i London

Vantar - Gjorda av Mormor👌

Lite bilder nedanför

Likes

Comments