​Jag tror att jag ska börja att blogga igen. Har fått ett litet sug för det igen och jag ber verkligen om ursäkt för hur länge jag har varit borta! Ska se till så att det blir något inlägg varje dag iaf, puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Torsdagen den 24e så gick jag som sagt på Guldtuben. Jag mötte upp min underbara kompis Casper Vikberg vid hans hotell runt klockan 14-15 tror jag. Vi gick sedan till Splays för mingel. Det var på SJ's kontor och ni ser ju vilken fantastisk utsikt det var därifrån! Alla ''stora'' youtubers var där. Som Manfred, Hampus, Fellsis, Kammi, LakiDoris och alla de :) Alla var jättetrevliga och vi hade det jättemysigt! Jag och Casper var i grupp 1 vilket betydde att vi var några av de som skulle gå ut på röda mattan först. Det blev lite krångel med att beställa Uber's för typ alla youtubers haha! Jag tror att alla blev sena, men vi kom ju dit iallafall ;) Det var helt galet där borta! Så sjukt mycket människor och TV osv ööööverallt!

Inne på Cirkus var det också som ett för mingel innan själva galan började. Vi gick runt och snackade med en massa och hade det jättetrevligt. Blev faktiskt inte så starstrucked som jag trodde att jag skulle bli när mina stora idoler The Fooo Conspiracy och Oscar Zia dyker upp. När man var där så såg man verkligen alla som vanliga personer. Och ja, om ni inte har förstått det så är Casper med i Splay och får därför gratis biljetter till gala. Hans kompis som han skulle gå med blev sjuk och därför frågade han mig :) Och ja igen, vi var då som sagt bakom där ALLA youtubers och kändisar var. Ser ni på allas vloggar att de var på ett ställe innan galan med en massa ballonger och fullt med folk så var jag där i högen haha ;)

Jag tyckte iallafall att de som vann var så otroligt värda det! Oh shit vad jag grinade när Jockiboi friade till Jonna också. Fattar ni hur goals? Ååh är så sjukt glad för deras skull! Video därifrån kommer att komma ♥

Likes

Comments

Gud vad mycket jag har gjort de senaste dagarna! Har gått i skolan, fick påsklov i torsdags, gick på Guldtuben samma dag och har verkligen inte haft någon tid med bloggen tyvärr. Det kommer inlägg när det kommer. Vill inte ha någon press på mig med youtube eller blogg, gör liksom bara för att jag tycker det är sjuktroligt! Men inlägg kommer, det kan jag lova. ​Kraam!

Likes

Comments

​Här har ni ännu ett förhandssmak på ett kommande feed med kommande bilder :) Vad tycker ni?

Likes

Comments

​Hade tänkt att redigera en Yoga Challenge som jag, Frida och Linda gjorde lite spontant en idrottslektion för några veckor sedan. Taggade? ;)

Likes

Comments

Tisdagar är nog den allra värsta skoldagen på veckan. Den är så himla seg och det känns bara som att den aldrig ska ta slut. Såklart gör den ju det hehe. Gick hem direkt efter skolan och gjorde en ganska stor måltid till mig själv. Mamma kommer hem sent idag så jag tänkte att jag äter direkt så jag hinner med en massa andra saker senare. Kollade på klockan nu och såg att den var rätt mycket haha. Jag är ju glutenallergisk, men åt pannkakor ändå för att jag var så hungrig. Men fick såklart väldigt ont i magen efter det vilket jag var medveten om ;) Jag gick faktiskt ut efter det och filmade lite detaljer till min musikvideo. Tog även bilder som jag ska redigera och planera att publicera på både instagram och här på bloggen.

Jag har suttit ett ganska långt tag nu och fixat till min och Lindas redovisning som vi har imorgon. Har även tänkt att ladda över alla mina 6000+ bilder från min mobil till min hårddisk lite senare. Det behövs verkligen göras! Ska även plugga matte senare och städa mitt rum. Har haft ångest hela dagen och det är nog en av de största anledningarna till att jag försöker att göra så mycket. ​Det funkar ju så är nöjd :)

Likes

Comments

​Ååh, om ni inte har hört denna så måste ni verkligen det! Den är helt klockren enligt mig! Looooove it!

Likes

Comments

​Godmorgon hörni!

​Vaknade kvart i 8 imorse och börjar som vanligt kvart ÖVER 8, så hade det stressigt hehe (ingen nyhet). Men sedan när jag kom till skolan så gick jag direkt till hallen och tog av mig ytterkläderna av en vana liksom. Sprang upp till svenskan, men så sitter 8orna där och jag fick lite panik för var så lost haha. Min mentor kom och jag frågade var min klass var i lite panik haha, och det roliga var att hon knappt visste själv vad jag hade för lektion. Sen kom vi på att jag hade slöjd så sprang dit i panik ännu en gång haha. Efter skolan idag så stannar jag förmodligen kvar en stund med Chanana och Emma och över på dansen. Sen ska jag hem och kanske gå ut och filma smådetaljer utomhus till min musikvideo som jag gör på bilden. Bilder lär ju komma ifall jag tar mig ut. ​Ha en bra dag nu!

Likes

Comments

Tog mig en timmes bad med en badbomb, en massa ljus & mitt favoritavsnitt av Parneviks hihi. Det var verkligen jätteskönt, men nu ska jag ta och lägga mig. Hoppas eran kväll har varit bra! Det gick superbra på mammas träning som jag var med på för övrigt.
Sov gott alla fina!

Likes

Comments

Det här är nog den allra godaste mellanmålet man kan äta! Kvarg, vändstekt ägg och tomater. Testa det, ni kommer verkligen inte att ångra er!
Jag vet inte varför men tomater passar också så himla bra tillsammans med ägg :)

Likes

Comments