Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej. Nu var det någon dag sedan jag gjorde ett inlägg, men jag har inte haft någon ork eller lust att blogga.  Har inte haft något att blogga om heller, kan ju inte sitta och skriva hela tiden om att jag är sjuk, det vill ju folk verkligen veta. haha!

Jag provade att göra ombre naglar idag, gick sådär. Ser många fel men jag antar att dom blev helt ok för att vara första gången. Vill ni veta hur man gör ombre naglar så kommentera! 😊

Sorry för dålig bild men kameran hade inget batteri.

Likes

Comments

I morse fick jag hem mina väskor som jag beställde för 2 veckor sedan. Är sjukt nöjd och glad över dom. Dom var billiga också, tror det gick på 1100 :-  inklusive frakt. Hittade en sida med MK för riktiga dunder priser, dock är det ju kopior. Jag ville inte lägga ut över 3 lax på en väska, kändes ju ganska onödigt när man kan få dom mycket billigare. Vill ni köpa någon av dom här eller någon annan snygg väska så hittar ni dom HÄR. Väskorna ser likadan ut som ''riktiga'' MK väskor.


Likes

Comments

Hallå alla!

Nu är det så att jag har börjat blogga..igen... haha! Ska försöka hålla igång bloggen, har ju trots allt köpt en egen dator. Är sjuk just nu och har varit det i snart 3 j*vla veckor. Får panik för att jag missar skolan. Nu ska jag kolla på sons of anarcy med mamma, jag har precis börjat kolla på den serien, men den verkar ganska bra faktiskt!


Här får ni en ny bild på mig, eller den är några dagar gammal men den är som ny för att jag inte har visat den för någon. haha shh ;)

Likes

Comments

Jag har inte funnit blogga fören nu. Jag var och campade igår och var borta och badade hela dagen idag. Nu ska jag dra ut och möta upp några friends, så här ser jag ut nu! Håret är helt urtvättat och fult men orkar inte bry mig.. haha.

Likes

Comments

Igår blev det inget bloggande för att jag var och campade. Det var skönt att vara ute i naturen men jag tror inte campa är för mig.. haha Är jag helt slut, kom hem för några timmar sedan. Nu blir det lite PLL mys. 


Tog kort från tältet i morse när jag vaknade, så fin utsikt.

Likes

Comments

Jag har precis varit på klipporna med Elin, det var så skönt men VARMT! Men man ska inte klaga, 👍 Nu sitter vi hemma och lökar. Tog med mig kameran så jag kunde ta lite bilder också! Är så glad att jag har Elin, hon är som en syster, finaste vän!
Likes

Comments

Tjenare vänner och ovänner!

Tänkte visa er lite bilder på mina valpar som snart är 3 veckor nu, är så kär! Dom öppnade ögonen för några dagar sedan. Vet inte hur jag ska kunna sälja någon, 😞 Tur att vi ska spara en iaf, det blir ju en liten tröst. Om ca en och en halv vecka kommer jag kunna ta ut dom på gräsmattan och busa med dom, längtar så mycket. 
Likes

Comments
Igår när jag var med Elin så tog vi kort med ipaden, jag kunde inte sluta skratta när jag såg mig själv. Ser ut som den där äckliga dockan chucky nästan. Ser hemskt ut, kommer få mardrömmar! Haha

Likes

Comments

Jag vaknade på riktigt dåligt humör idag. Igår när vi var och badade så råka jag bada med min telefon. Så jag tänkte '' jag lägger den i ris så kommer den börja funka igen, den har ju funkat dom andra gångerna när jag har tappat den i vatten'', men såklart så ska den vara helt förstörd. Så nu sitter jag här utan telefon och är självmordsbenägen. haha 😥


Igår kväll va jag men Elin, så skönt att äntligen träffa henne. Vi har inte varit med varandra på flera dagar!

Likes

Comments