Inte mĂ„nga knop om dagarna. MĂ„ndag och allt jag gjort Ă€r ett strong mama pass pĂ„ Sats och hĂ€mtat Freja pĂ„ föris. Imorgon ska jag vara mer effektiv 🙃

  • 4 readers

Likes

Comments

Skönis bönis Frejsan. Som jag Àlskar den lilla tjejen. Det Àr sÄ himla kul nu nÀr man kan prata med henne och ha roligt ihop pÄ en helt annan nivÄ.

Hon förstÄr vÀldigt mycket av vad man sÀger och har precis börjat prata tvÄordsmeningar. Hon har tillexempel sagt "mera ris/mat" och "nej Julius, sluta". Haha.

  • 5 readers

Likes

Comments

Nytt Ă„r! Älskar nystarter. I Ă„r hĂ€nder mycket sĂ„ jag tĂ€nkte skriva en liten lista(Ă€lskarrrr listor) pĂ„ vĂ„ra planer i kronologisk ordning.

Nytt jobb Alex
Börja trÀna gym tillsammans
FÄr bra poÀng pÄ högskoleprovet
Jobba med ESAND (mitt egna sidoprojekt)
Åka pĂ„ familjeresa
Freja fyller tvÄ
Gifta oss/bröllop
Julius fyller ett
SÀlja lÀgenheten
Köpa hus
Tjejweekend till nyc (som en sluta amma present)
Inskolning
Jag börjar jobba igen
Alex 30Ă„rs fest
Renovera

  • 6 readers

Likes

Comments

Mini Alex och jag

Stor Alex och jag

  • 8 readers

Likes

Comments

HÀr var Julius precis nyfödd! 2016 har varit ett vÀldigt bra Är faktiskt. Vi flyttade frÄn stan till TÀby vilket jag inte Ängrat en sekund. Renoveringstiden och graviditeten var vÀl helt okej, ups and downs. Men att spendera sommaren och hösten i nya hemmet med nya bebisen var mysigt.

  • 8 readers

Likes

Comments


Nu Àr det en vecka kvar till jul! Alex har tagit ledigt och vi glider runt TÀby centrum pÄ dagarna, haha. KÀnns nÀstan som om man Àr 14 igen.


  • 12 readers

Likes

Comments

Freja har blivit riktigt stor nu. Hon har de senaste veckorna lÀrt sig gÄ pÄ pottan och toaletten sjÀlv. Hon vaknar Àven pÄ nÀtterna för att kissa.. Hon sÀger oftast bajs men ocksÄ "isssh" som betyder kiss och "fisssch" som betyder fis. Hon kan mÄnga andra ord och kommunicerar Àven pÄ ett eget sprÄk.. saker hon sÀger ofta och tydligt Àr slut, nej, ja, yoghurt, juice, Àpple, bajs, babblarna, vatten, hjÀlp(plah), blöja, Julius, mamma. Hon förstÄr faktiskt det mesta man sÀger till henne vilket Àr sÄÄÄÄ skönt och jag Àr tacksam att hon verkar relativt tidig med bÄde pottan och talet.

Julius hÀnder det inte sÄ mycket med, heh. Han spenderar sina dagar med att peta o kÀnna pÄ grejer och leksaker. Han tittar vÀldigt mycket pÄ babblarna och musikvideor för barn. Vi ammar fortfarande och över pÄ att sitta sjÀlv som hans syster kunde vid den hÀr Äldern men jag antar att Julius Àr lite mer avslappnad dude. Haha.

Alex hÄller pÄ att söka nytt jobb sÄ att han kan jobba dagtid. Att ta hand om tvÄ barn sjÀlv som vÀcker varandra tÀr för mycket pÄ mitt psyke och Alex kÀnner sjÀlv att han Àr klar med pokern nu. SpÀnnande tider!

Jag gör mitt bĂ€sta för att hinna med. StĂ€dning, matlagning, hĂ€mtning, lĂ€mning, nattning, planering osv. Jag lĂ€ngtar till jul! I december ska jag börja trĂ€na styrka nu nĂ€r jag gĂ„tt ner 15 kg. I januari ska jag börja plugga pĂ„ universitet och i mars ska vi gifta oss och Ă„ka pĂ„ smekmĂ„nad, vips sĂ„ Ă€r det sommar. Sen Ă€r det daga för mig att börja jobba. Allt detta hĂ„ller jag pĂ„ att fundera pĂ„ och planera inför. Även flytt och husköp Ă€r pĂ„ tapeten stĂ€ndigt.

  • 26 readers

Likes

Comments

Dagens prommis var blöt. Det Àr faktiskt en grej som jag Àlskar med att ha barn, man liksom mÄste ut och LEVA varje dag. Det blir lÀtt att man bara lÄter en regnig dag passera sittandes vid mobilen annars.

  • 31 readers

Likes

Comments

Vi Àr en sÄn smÄbarnsfamilj! Vi Àr dem som Àr uppe och promenerar med kidsen i skogen innan nio en lördagmorgon, sedan lunch vid halv elva pÄ donken. För bara tvÄ/tre Är sedan levde jag för nÀtterna och att gÄ upp innan 11 var orimligt. Att tÀnka att jag klÀdde upp mig för fancy middagar precis varje dag Äret runt Àr lite tokigt. Definitivt en omstÀllning. Jag tÀnker ofta pÄ New York och hur mitt liv hade varit om jag fortsatt pÄ den vÀgen.

  • 32 readers

Likes

Comments

Idag vaknade vi kl 7, Ät frukost och klÀdde pÄ oss för en solig höstdag. Det blev en fin och mysig promenad i parken och lite gunga för frejas del.

NĂ€r vi kom hem fanns rester av en SÅ, SĂ„ god sötpotatispaj med chevre som Alex gjorde till middag igĂ„r. Höstiga smaker tycker jag.

Försökte fÄ till en selfie i hallen, gick sÄdÀr.

  • 34 readers

Likes

Comments