Sportlooov! Innebär ensam men båda barnen en vecka. Vilket är helt okej :) plus att vi åker till Thailand om två veckor så jag är allmänt pepp på livet. Idag har vi varit på mini sats och gosat här hemma, handlat två gånger och ätit smoothie till middag.

  • 2 readers

Likes

Comments

.... vilken fin smoothie jag gjorde imorse!! Känner mig som en pysslig hemmafru, haha. Freja var imponerad över min design och Julius älskade själva smoothin. Det var super smarrig, så smart sätt att få i kidsen grönsaker - blomkål, frukt, banan, lingon och havre i denna.

  • 2 readers

Likes

Comments


Fredag och sportlov! Ironiskt nog känner jag mig latare än någonsin. Idag har varit en lugn dag, jag har jobbat en del och barnen har busat omkring här hemma. En kort promenad i strålande sol ( men über kallt) hann vi med också.

  • 4 readers

Likes

Comments

När jag satt hos Stockholm Medicus idag för att bleka tänderna så ringde produktionsbolaget Standart för att fråga om jag och barnen ville spela in reklam åt libero imorgon. Självklart ville vi det så imorgon är det inspelning hela dagen efter en snabb visit till Strong mama och mini sats.

  • 7 readers

Likes

Comments


De senaste månaderna har jag pusslat ihop föräldraledighet med uppstart av ESAND agency så gott det gått. Nu kommer Freja börja gå på förskolan mer, som hon bara ääälskar, och jag kommer jobba nästan heltid med mitt företag.
Detta ska bli så himla kul att hugga tag i. Hittills har det varit mycket med webbsidan - om någon vill lämna en kommentar om designen eller stavfel så är jag super tacksam!

Titta gärna in på www.esandagency.se

  • 12 readers

Likes

Comments

Efter mitt pass imorse på sats behövde jag energi så en semmelsmoothie satt perfekt, SÅ god.


Efter barnens snooz mötte vi upp mamma o pappa för en prommis vid vattnet.

Nu har jag ont i halsen och ska sova.

  • 20 readers

Likes

Comments

Gud vad jag saknar att vara på äventyr och resa. Jag har ju i princip varit gravid eller ammat i tre år nu. Såklart kan man resa ändå men jag är alldeles för bekväm av mig för att ens testa.

Alex och jag åkte till Barcelona för två år sedan i ett par dagar men nu är det snart dags för resa igen, bara tre veckor kvar till Thailand!

  • 21 readers

Likes

Comments

Idag är lilla bönan ledig från föris. Först lek på mini SATS och i eftermiddag blir det lekpark och kanske middag med farmor.

Jag ska laga Burek! Så himla gott. Förstår inte att det arabiska köket inte slagit igenom i Sverige, mycket smarrigt. Finns ju massa vegetariska rätter också.

  • 19 readers

Likes

Comments

Kolla vilken fresh tallrik jag fick till! Så himla hungrig just nu med Julius sover på mig och skulle vakna grinig om jag reste mig, o det vill vi verkligen inte..
Gör det inte bättre att hela Sverige bakar är på i bakgrunden, så sugen på allt.

  • 20 readers

Likes

Comments

Dagen efter.

  • 20 readers

Likes

Comments