Hej!

Som ni har märkt så har jag inte bloggat på några dagar. Det är helt enkelt för att jag inte mått så bra och känt mig väldigt stressad. En grej som har stressat mig en del är bloggen. Jag känner för tillfället inte att jag har någon motivation till att blogga så därför har jag bestämt mig för att ta en paus. Jag vet inte hur lång pausen blir men antagligen tills jag mår lite bättre och fått tillbaka min motivation och inspiration.
Tills det får ni ha det så bra och jag vill tacka alla er som läst min blogg och stöttat mig.

Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jeans - dr denim
Topp - Gina tricot
Trenchcoat - Gina tricot
Skor - din sko
Klocka - Michael kors
Armband - thailand
Navelpiercing - glitter

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag äntligen sommarlov, såååå skönt. Jag vet inte riktigt hur långt lov vi har men hörde att det är ca 11 veckor detta året, längsta någonsin. Denna sommaren kommer bli den absolut bästa, har redan massa planer inför sommaren.

Vi sjöng för hela skolan förut och det gick väl ganska bra. Vi i kören fick lyssna på 6 rektorstal eftersom vi har två rektorer och vi fick va med på 3 olika avslutningar.
När i slutat och fått våra betyg gick jag och Emma och kollade på när niorna gick ut på bron.

Nu är jag och Emma påväg till kungsmässan och ska väl ta en fika eller något liknande innan vi åker till Bella ikväll.

Puss & kram

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag när klockan ringde så tidigt som klockan 6 så sprang jag upp ur sängen. Idag är det skolavslutning och jag är så taggad för det. Jag ska hämta Alva 7:40 och sedan tar vi moppen till skolan. Eftersom jag går i kören så ska vi vara där tidigare för att öva igenom låtarna innan vi sjunger inför sjuorna 8:15.

Jag vet inte riktigt om jag kommer vara med på avslutningen i klassrummet med bara min klass ännu. Jag och Emma får försöka smita ifrån kören imellan och gå till våran klass. Vi vill ju trots allt få våra betyg som alla andra och slippa vänta.

Efter skolan ska jag hem en stund ensam innan jag träffar Emma på eftermiddagen. Vi har bestämt att fixa oss iordning tillsammans inför kvällen.
Ikväll ska vi alltså på "tjejmiddag" eller "tjejkväll", eller vad man ska kalla det. Den är hos Bella och där ska vi väl vara ett tag och sedan drar vi nog vidare någonstans. Några ska till frillesås men det är väldigt långt bort så jag får se hur jag gör.

Hoppas ni får en bra fredag både om ni har avslutning eller inte.
Puss & kram

Likes

Comments

Idag har jag varit på student hela dagen och har haft väldigt kul. Det började på utspringet vid skolan och sedan åkte vi vidare till festen hemma hos han som tog studenten.
Om ca 40 minuter ska jag hem så är väl hemma innan 12 inatt hoppas jag.
Det blir tidig uppgång imorgon så det blir väl att jag somnar i bilen.

Puss & kram

Likes

Comments

Jeans - one teaspoon
Armband - Pandora
Örhängen - kumkum
Kjol - Gina tricot

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag precis vaknat hos Anton och blivit hämtad av mamma. Vi fick en liten sovmorgon så de va mysigt. Igår var min sista skoldag så det är skönt. När jag kommer hem har jag en och en halv timma på mig att duscha, sminka mig, fixa håret och måla naglarna.
Sedan ska jag och mamma åka till Skåne för att gå på student. Det är en kille som heter Petter som vi ska till, deras familj är en nära vän till våran så därför ska vi dit idag.

Jag missar ju sista skoldagen och det är både bra och dåligt. Jag missar all städning, cabarén och en allmänt mysigt dag. Men jag åker hellre till Skåne på student.

Vi kommer vara i Skåne hela dagen och åker hem sent ikväll. Tror att det kommer bli så sent så jag går och lägger mig direkt. Det är ju trots allt skolavslutning imorgon och då ska jag upp väldigt tidigt.

Likes

Comments

Idag skulle jag göra en smoothie men jag hade inte de vanliga ingredienserna hemma så fick experimentera lite.
Denna smoothie blev super god.

Innehåller:
150g kvarg med 0,2% fett
1 dl mangojuice
1 dl hallon
1 dl mango

Likes

Comments

Hej!

Idag har vi sjungit och sjungit hela dagen. Vi övade in tre låtar till avslutningen, what time is it?, pannkakor med sylt & när vi två blir en. Har fastnat för den sista låten som jag tidigare inte har hört. Tycker att det är en riktigt bra låt att sjunga på en skolavslutning.

Vi slutade klockan 11:20 och sedan dess har jag sovit. Det har varit riktigt skönt och nu har jag äntligen piggnat till lite.

Nu tänkte jag äta lite middag innan min träning börjar.

Puss & kram

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag har vi elevens val dag i skolan. Eftersom mitt elevens val är kör så ska jag ha kör hela dagen. Vi ska sjunga massor och öva på sångerna inför skolavslutningen. Vi har ännu inte börjar öva så idag kommer det bli intensivt.

Vi slutar ca klockan 1 och då ska jag bara hem ensam o vila mig lite. Kolla lite serier och bara mysa.
Ikväll har jag fotbollsträning och den ser jag fram emot.
Efter träningen åker jag till Anton och sover där.

Puss o kram

Likes

Comments