I fredags fick Hannes och jag veta att vi ska bli sambos!!! Äntligen!!! Vi ska hyra en central tvåa i andra hand, sen efter ett halvår finns chanser för förstahandskontrakt! Jag är så himla glad!!!! Den är byggd i mars 2016, är ljus, härlig och har en balkong! Jag är så glad just nu! Så nu lär jag leva i inredningstankar fram till maj... haha! Låt tiden gå fort nu!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

1. Mordpodden

Vilken podd! De tar upp mord som skett i Sverige och varje säsong tar de upp mord som skett i olika landskap. Första säsongen handlade det till exempel om mord i Småland vilket var väldigt intressant för en liten smålänning som mig! Avsnitten är inte jättelånga och släpps varje söndag. De berättar, diskuterar och förklarar på ett väldigt bra sätt och jag skulle aldrig missa ett avsnitt. Riktigt duktiga tjejer!


2. Fredagspodden med Hannah & Amanda

Så härliga och ärliga att lyssna på. De blandar alla möjliga samtal och även jag på 22 år och långt ifrån tankar om barn & familjeliv älskar att höra dem prata om just detta. Det går inte ett avsnitt utan att jag skrattar med dem och jag är så glad att de ger oss lyssnare en sån inblick i deras liv och tankar, de är verkligen underhållande. En riktigt fredagsfeeling alltså!

.

3. P3 dokumentär

Här dokumenteras och grävs det i händelser som rör Sverige som såväl världen. Intressanta fall eller berättelser om saker jag inte riktigt trodde hände eller kunde ges en sådan inblick i. Det är många detaljer och alltid upplagt på ett intressant sätt. Tips på några avsnitt: Barnamorden i Arboga, Dödsskjutningen på Bromma gymnasium, Dödsolyckan i Lillhärdal, Diskoteksbranden i Göteborg, Svensken i Bolivia, Mordet på Therese Johansson Rojo och Instagramupploppen i Göteborg.


4. Onsdagsbubbel

Jag har lyssnat på denna podden sen de började spela in. Kanske är det för att jag älskade Michaela Forni och Dashas podd och gillade Hanna Friberg i podden Måndagspepp som hon hade med Ellinor P-dotter. En kombo helt enkelt och jag tycker den är jättebra! Även här är det ärligt, lättsamt och mysigt på något sätt. Känns verkligen som en lunchdejt med två kompisar varje avsnitt jag lyssnar på!


5. Wahlgren & Wistam

SÅ ROLIG PODD! Lite långa avsnitt för att jag ska hinna med den + alla poddar jag nämnt ovan men de är superhärliga! Jag är ju såld på Pernilla Wahlgren efter deras program "Wahlgrens värld" och hon är lika ärlig och härlig i podden. Skön podd att slölyssna på medan jag diskar, städar eller bara läser bloggar.


Likes

Comments

Vilken mathelg jag hade i helgen som var!!! Det kan jag leva på länge. Att mat kan göra en så lycklig!

I fredags var vi ett gäng hos Therese och åt kräftor, färska räkor, ostpaj och annat gott. En riktigt trevlig kväll där vi spenderade timmar på att bara prata! Såna kvällar behövs det fler :) Sen kändes det extra lyxigt att få äta småländska kräftor i mars med...


I lördagskväll hade Hannes bokat bord på en jättemysig italiensk restaurang i Helsingborg. Förrätten var supergod och pizzan likaså. Stackars Hannes som har en nörd till flickvän så vi var tvungna att hoppa efterrätten och dra hem för att se Mello.... haha!


Söndagens hotellfrukost <3 Finns få ätbara saker jag uppskattar så mycket som hotellfrukost, det är så himla gott. Efter frukosten sprang vi upp på rummet och hoppade ner i hotellsängen igen för att se slutet på Vasaloppet. Så mysig dag med min älskling!


Likes

Comments

Alltså det här med att vissa fantastiskt goda ätbara ting ska få ha sina egna dagar - underbar idé! Försäljningsknep, fåniga påhitt - kalla det vad ni vill men jag älskar det. Igår fick jag ju nämligen chansen att vräka i mig ostbågar framför reprisen av Melodifestivalens Andra Chansen eftersom det var Ostbågens dag.

Idag då? En lugn dag när jag bara plockar lite i lägenheten och tar hand om min sjuka pojkvän. Det både blåser och regnar utanför men när det avtar ska jag nog ge mig ut på en promenad och lyssna på podd! Hoppas ni har en härlig måndag!


Likes

Comments

​På alla<3sdag fick jag (som jag skrivit tidigare) en kort av Hannes där det stod att jag den 4 mars klockan 10:30 skulle stå redo med en packad väska utanför hans lägenhet. Så spännande, även om mitt kontrollbehov tagit över några gånger och en rad frågor testas på Hannes! Så i lördags kom vi till tågstationen, jag såg att det var tåget mot Malmö, vi hoppade på det och gick tillslut av i Helsingborg. Jätteroligt då jag bara varit i Helsingborg en gång innan, och då för nästan 10 år sen... Hannes däremot älskar Helsingborg så jag borde någonstans förstått att det fanns en möjlighet att det var hit vi skulle, haha! Där stannade vi över natten på ett supermysigt hotell med härlig relax. Som ni ser på bilden till vänster intog vi en riktig myshörna där vi sov i 3 (!!!) timmar. Jag är så glad över att vi kom iväg tillsammans, det behövdes efter tentaveckan som var. 

Nu är jag utvilad och redo för en ny vecka! Hoppas ni haft en bra helg <3

Likes

Comments

Instagram@elinarwsater