Två bilder från min Snapchat.

Igår lämnade jag in min hemtenta och hade ett avslutade seminarium så nu är jag äntligen långledig!!! Så härligt! Den frihetskänslan är rätt svårslagen enligt mig! Denna hemtentan har dessutom varit rätt tråkig och rörig att skriva så det känns helt fantastiskt!

Nu sitter jag på tåget till Småland igen för en helg hemma hos familjen innan vi på söndag åker till Sälen! Det är ingen dålig vecka som väntar. Hoppas ni också får njuta av lite ledighet i helgen <3

Likes

Comments

Bild från lördagens frukostbuffé på Kosta spa.

Igår hade jag sett fram emot ett pass bodybalance, bara få sträcka ut hela kroppen och förhoppningsvis bli kvitt med träningsvärken från bodypumpen. När jag ska boka mig på vägen ner till gymmet hittar jag inte passet och förstår ingenting. När jag är precis utanför gymmet inser jag att passet började 19:15 och inte 20:15... Så då har jag suttit hemma klockan 19:15 och kollat på Friends i väntan på passet... haha! Så rörigt det kan bli ibland. Men det fick bli lite yoga hemma istället, ganska skönt det med!

Idag är det pluggdag. Jag ska sitta tills jag blir färdig med den här tråkiga och ångestfyllda hemtentan. När den väl är inlämnad och seminariet är slut klockan 16 imorgon tar jag helg!!!


Likes

Comments

Två snaps från min snapchat. Den högra bilden är skickades igår, alltså måndagkväll klockan 21:15 när jag efter ett pass bodypump var allt annat än sugen på att ställa mig och göra matlådor. Men antar att det fick bli straffet för dålig planering! Bilden till höger är likt texten tyder tagen i helgen hemma hos mamma och pappa. De har ju renoverat köket så fint och härligt, älskar att vara där! Precis som vi hade år 2001 (typ) har vi återigen en kökssoffa, haha! Den är något modernare så här 16 år senare. Perfekt plugghörna för lilla mig när plikten kallar även hemma på en lathelg i Småland.


Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks. Genom att klicka på produkten på bilden kommer du direkt till produkten.

Med Hanna & Amandas podd i lurarna sprang jag ner på stan och köpte en burk av kosttillskottet jag använder då den andra börjar ta slut. MittVals Kvinna innehåller så mycket olika bra tillskott, bland annat järn som jag behöver mer av. Jag började ta två tabletter om dagen i november och har sen dess känt mig mycket piggare! Jag brukar vara rätt trött den här tiden på året och i stressade perioder hänger kroppen inte med, men dessa har verkligen hjälpt mig. Så behöver ni precis som jag lite extra tillskott i vardagen tipsar jag om detta kosttillskott!


Likes

Comments

Idag var jag, mamma, mormor och Lina på spa i Kosta. Sååå mysigt. Jag har varit där flera gånger förut men spa kan man aldrig få för mycket av. Jag har funderat flera gånger på att åka ut till Tylösand hemma i Halmstad men det har aldrig blivit av. Vi spenderade i alla fall hela dagen där med frukostbuffé, spa, behandlingar (jag tog dock ingen behandling) och avslutande med lunchbuffé. Härligt härligt! Nu är snart lördagsmiddagen i form av wook färdig och jag laddar upp för morgondagens arbetsdag på gamla jobbet!


Likes

Comments

Instagram@elinarwsater