Näst sista skiddagen är avklarad och vädret levererar verkligen inte, det är molnigt och backarna är sjukt isiga.... Därför är man inte sådär jättesugen på att sätta på sig pjäxorna ännu en gång. Dock ska vi ta bilen till ett annat ställe imorgon vilket betyder bättre väder, backar och förhoppningsvis lite förändring.

XO

Likes

Comments

Idag regnar det och fyfaan vad tråkigt och kallt det är. Vi åkte innan lunch men bestämde oss nu för att stanna inne nu på eftermiddagen, ser inget kul i att åka blöt och kall. Ikväll blir det soppa våfflor och kortspel, en mysig kväll helt enkelt.

xo

Likes

Comments

Igår hyrde jag snowboard för en dag vilket var en JÄTTEstor utmaning, fick till det helt okej till slut men det är så mycket att tänka på och om vikten inte las på rätt ställe vid rätt tillfälle flög man antingen framåt eller bakåt. Har blåmärken på både rumpa och knän, kan knappt sitta ;-) Kul till en början var det iallafall, samt en utmaning för mitt huvud eftersom tålamodet som inte finns var tvungen att användas, kan säga att ett par tårar rann ner för kinderna tillsammans med en hel del svordomar. Såå efter ett par timmar var jag tillbaka på skidorna igen, tror inte ni förstår min lättnad...

XO

Likes

Comments

Idag var antagligen sista soldagen här på fjället, vi utnyttjade det väl med många pauser i backen och massa varm choklad solandes utanför toppstugan. Halva veckan har gått och jag har det så mysigt. Kände så stort behov av att vara hemma på sportlovet redan innan vi åkte hit men känner just nu att det verkar vara tråkigt hemma + att pausen från all stress hemma är guldvärd, är faktiskt hellre här...

XO

Likes

Comments

Idag var det jättekul att åka skidor, jag och Lea hade en minst sagt händelserik dag och jag har skrattat så mycket. Det var varmt, solen sken hela dagen och har tagit vara på varje soltillfälle. Tror till och med att jag fått lite färg eller ja, iallafall en massa ovälkommnade fräknar, fräscht dock. Nu sitter vi uterummet som värms upp av bastun med musik och solnedgång framför ögonen, uppskattar detta så jäkla mycket!

XO

Likes

Comments

Hello alla fina, i'm back, hoppas jag iallafall. Bloggandet är ju mest för mig själv, ett tidsfördriv men saknar det förvånansvärt mycket när jag inte uppdaterar er. Idag fick jag sluta tidigare än vanligt och åkte därför in till stan med Emmie och tog en fika, samt en pizza innan träning. Vi mötte upp Emilia och Matilda och fick till ett riktigt bra pass på gymmet. Kände mig så energifull efteråt och det är bästa känslan.

XO

Likes

Comments

Har dött i sängen enda sen jag kom hem för någon timme sen. Inte förstod jag att skridskor den lilla stunden kunde vara så utmattande. Det är iallafall det jag hunnit med hittills. Skridskor tillsammans med några av 1orna, skönt att få sovmorgon och missa en skoldag, behövligt.

Idag vet jag inte vad som händer, har inga planer alls för helgen. Det är dock vääldigt skönt må jag säga ;-) Vi får helt enkelt se vad som händer. Något kul hoppas jag...

Likes

Comments