Jag och Lára, kolla så feeeejnt

Steve Angello!!!!!!

YOU ARE EXACTLY WHERE YOU NEED TO BE

Inte uppdaterat om summerburst ju, eller ja, har inte uppdaterat er mycket alls. Två jättehärliga kvällar på ullevi med så mycket dans och vänner. Dansade tills att fötterna inte orkade mer och umgicks med mina kära vänner, både fredagen och lördag var så oplanerade men det blev ju bra tillslut och vi slutade upp innanför de stora staketen. Vi ses nästa år igen ;-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er, kände för att blogga litegranna såhör nu inför sommarlovet. IMORGON har jag klarat av 1/3 av gymnasiet, hur sjukt är inte det? Även fast den sista månaden har varit sjukt jobbig och motivationen har varit på 0 så får jag äntligen lov igen. Mitt näst sista sommarlov, ska ta vara på det till fullo. Idag träffade jag Lea i stan för lite fika och shopping. Sedan mötte jag upp Lára och Hannah för ännu en fika och lite snack. Så mysigt så.... Behöver dock sommar och sol nu, det känns som tidigt höst ute och en filt på en uteservering ska inte behövas i juni.

Ska iväg på träning snart, kiss and goodbye!!!!

Likes

Comments

Igår var det dags för studentfirandeee!!! Wiho! Láras bror tog studenten och vi var självklart på hans mottagning. Vi hade så sjukt kul och kvällen bjöd på dans, skratt och härligheter. Blev att vi la oss ganska sent och man mår som man förtjänar denna fina torsdag! Jag klagar inte, solen skiner juu!!!! Puss och kram

Likes

Comments

Måndag igen och jag vill bara uppleva helgen, speciellt lördagen en gång till. I lördags hade jag och Annie en 17-års middag tillsammans hemma hos Annie. Vi hade bjudit dit runt 30 tjejer och bjöd på somriga fördrinkar, plockmat och härlig musik. Vi hade såå kul och sommarkänslan var på 100%. Alla tjejer gick runt i klackar, klänningar och somriga färger. Lite senare in på kvällen då killarna hade anlänt blev det också ett nattbad i poolen för de flesta och jag var så lycklig, en av de bättre kvällarna i livet. Kvällen fick mig att uppskatta alla fina tjej och killkompisar jag faktiskt har i mitt liv, ni förgyller mina dagar och ni är faktiskt BÄST!

Likes

Comments

Blev inte en allt för sen gårdag och vi vaknade redan vid 10 idag, vädret är ju amaziiiiing så vi satte oss i solstolarna direkt. Så jäökla härligt!!!! Idag blir en sån slappisdag samtidigt som vi har en massa att göra inför morgondagen. Vi ska om några timmar åka och handla innan jag beger mig mot kussarna, vi ska ha sleepover, mysigt va?

Likes

Comments

Likes

Comments