Header

Eftersom vi har köpt nu lägenhet kan jag inte låta bli att grotta ner mig i indelning och inspiration. Möbler, stilar färger och material. Inredning är absolut något jag brinner för och kan sitta i timmar på Pinterest och spara bilder i olika kategorier. Här kommer ett urval av vad som faller mig i smaken just nu.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det har hänt mycket i sommar och eftersom det inte varit mycket aktivitet här så ska jag passa på att göra ett inlägg om det senaste som hänt samt försöka att ta tag i bloggandet igen.

Jag och Jesper har ju kollat lite efter ny lägenhet och i somras råkade jag snubbla över den perfekta lägenheten för oss. Det var kärlek vid första ögonkastet, så nu har vi gått och blivit med ny lägenhet. Det är en nyproduktion, 3 rok på 76m2. Vi valde markplan så att vi kommer ha två terasser på varsin sida utav husen och lite gräsmatta.

Jag låter bilderna prata för sig själva, det är inte bara bilder från hur just våran lägenhet kommer se ut men man får en överblick.Nu är det bara vänta och vänta.. Eftersom det är nyproduktion så är det preliminär inflyttning November 2018. Jag längtar tills tillvalslistan kommer så att vi kan få börja välja på olika standardval men också tillval, t.ex. inglasad terass eller marmor bänkskiva i köket. De kommer blir så bra!

Kram

Likes

Comments