Hej på er! Jag har som sagt studiedag idag, och jag har så mycket men ändå ingenting att göra... De finns massa saker som jag egentligen borde göra, men jag har verkligen ingen lust. Men jag har iallafall burit ner lite skräp som ska eldas upp till källaren. Så jag har ju iallafall gjort en utav sakerna!

Planen för resten av dagen är att jag ska skriva klart några skoluppgifter och rida åtminstone en häst, jag borde egentligen städa mitt rum också men vi får se om jag orkar.

Och hörrni, jag måste köpa en ny mobil för min fungerar knappt😢 Den jag har nu är en Iphone 6, så den har ju några år på nacken. Jag tror faktiskt att det var den nya uppdateringen som "förstörde" den. Visst var den lite knäpp innan, men jag tror att uppdateringen var "den sista droppen" eller vad man säger. Så nu måste jag köpa en ny, funderar faktiskt på att köpa en huawei honor 9.

Ni får jättegärna skriva om ni har något förslag på en bra mobil!

Bilder från en tidig morgon när jag hade släppt ut hästarna😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja hörrni, det var ett tag sen... Det har hänt en hel del sen jag skrev sist, både i skolan och hemma. Ska jag dra det lite kort så låter det ungefär såhär: jag har haft APL(att man är ute i yrkeslivet och ser hur det går till), haft några prov, tävlat, varit sjuk och haft lite kärleksbekymmer...

APLn gick jättebra! Jag tillbringade veckan på hemtjänsten i Delsbo. Handledaren var bra och trevlig, den andra personalen också! Och det var väldigt kul att få komma ut och se hur det går till, och prova på lite saker också! Den här gången var det bara en vecka men till våren blir det fem veckor, och jag längtar redan!

Proven har gått helt okej, det hade ju absolut kunnat gått bättre men jag är nöjd. Nästa prov är på torsdag, ett till på måndag och ytterligare ett till på fredag nästa vecka... Suck!

Tävlingarna har gått bra dom också! Inga superfina rundor men han har blivit så mycket stadigare!

Och kärleksbekymmren, asså jag vet inte ens vad jag ska skriva... För att dra en ganska lång historia kort. Jag var med honom i fredags, det hände lite saker och nu dissar han mig på snapchat... Jag vet inte ens om jag kan kalla det för kärleksbekymmer, men så är det iallafall.

Jag hoppas att ni har haft det bra och får en fantastisk vecka! Vi hörs!❤️

Likes

Comments

Hej på er! Jag insåg för någon dag sen att ni knappt vet något om mig. Så jag tänkte helt enkelt berätta lite om mig själv.


Vad är ditt fullständiga namn? - Elina Indra Kristina Persson

Ålder? - 16

När är du född? - 9 Juni 2001

Vart bor du? - I Delsbo

Vem bor du tillsammans med? - Min mamma, pappa och lillebror och våra husdjur såklart!

Bor du i hus eller lägenhet? - Hus

Vilken klass går du i? - Första året på gymnasiet

Vilket år tar du studenten? - 2020 tror jag

Har du något jobb? - Nej

När går du upp på morgonen? - 5.30-6.00 på vardagar, antingen vid 7.30 eller när jag vaknar på helgerna

Har du många vänner? - Ganska många, men bara några få riktigt nära vänner.

Har du en pojk-/flickvän? - Nej

Vilken är din favoritlåt? - Åh vad svårt, men checka in min spotifylista! Den heter Höstfavoriter.

Vilken är din favoritmat? - Potatisgratäng med kött och grönsaker, palt och fläsk!

Vilken är din favoritfärg? - Grå, vit, marinblå och ljuslila.


Så nu vet ni lite mer om mig. Skulle ni vilja ha en till get to know me-tag fast med lite mer personliga frågor? Gilla eller kommentera så gör jag en till!

Här har ni länken till spotifylistan: https://open.spotify.com/user/1140165816/playlist/5pDIqhERsTRAasvCHxhT3P den kommer jag givetvis fylla på med nya låtar!

Likes

Comments