Det är idag tredje advent, och bara en vecka kvar till julafton. Shit, vad det har gott fort!

Jag har iallafall spenderat helgen hos min morfar. Vi fixade julgranen, lagade middag tillsammans och bara hade det jättetrevligt och mysigt. Men jag är nu hemma igen och precis städat mitt rum, vilket verkligen behövdes! Tanken var att jag egentligen skulle baka pepparkakor med min farmor och lillebror, men när jag kom hem hade dom redan bakat. Det kändes såklart tråkigt att dom hade bakat utan mig, men det kändes samtidigt ganska skönt. Tråkigt för att jag också ville baka, men skönt för att jag nu kan vara hemma resten av dagen och göra typ vad jag vill.

Nu väntas egentligen lite plugg, men jag ska känna efter om jag verkligen orkar... Kanske slutar med att jag tar en lång dusch och sedan ligger i sängen och tittar på serier.

Och jag kan ju inte klaga på utsikten heller!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Som rubriken lyder har denna helg bestått av träningar. Jag red ett pass igår och ett idag, båda överlag gick ganska bra.
Igår var jag inte alls så fokuserad som jag borde ha varit😕 Detta eftersom vi hade "pyjamasparty" hos Hanna i fredags, så det blev inte så mycket sömn den natten. Men vi hade en jättetrevlig kväll, så jag är glad att jag var där!

Dagens pass gick mycket bättre! Både jag och Sickan skötte oss och klarade övningarna med bravur😁

Efter träningen hade vi en liten familjefika, vilket var både mysigt och gott. Sen städade jag mitt rum och möblerade faktiskt om också! Jag är en sån person som tycker om att möblera om! Jag börjar nästan känna mig stressad om jag inte har möblerat om på ett tag... Jag vet egentligen inte varför jag möblerar om stup i kvarten, det händer ju iallafall minst två gånger per halvår. Min faster var också så när hon var ung, men hon är inte så nu. Så jag hoppas att det går över för mig också!

När jag donat klart på rummet var det bara att plugga kvar. Men det var som tur var inte så mycket att plugga, så jag hann till och med titta på ett avsnitt av Grey's Anatomy😄

Gonatt💕

Likes

Comments

För nu har jag äntligen fått höstlov, och det ska bli så skönt! Under veckan har jag inget speciellt planerat, bara någon träningen och en kväll med tjejerna. Jag ska verkligen ta vara på det här lovet och bara vila upp mig, så att jag har fullt med energi när skolan börjar igen.

Igår spenderade jag dagen i sängen och bara tittade på serier. Kände att jag behövde en sån dag, så passade på igår när det ändå inte var så bra väder.

Idag vaknade jag vid 7.30 gick direkt ut till stallet för att släppa ut hästarna. Efter det åt jag frukost i lugn och ro, då det bara var jag och pappa som var vakna. Sen dess har jag tittat på några avsnitt av en serie och städat mitt rum, vilket verkligen var behövligt! Senare idag ska jag rida Sickan, mocka och göra klart i stallet. Efter det borde jag antigen plugga eller städa hallen utanför mitt rum för det är verkligen kaos där. Men får se om jag orkar, kanske kollar på serier istället... Och det spelar ju lixom ingen roll om jag gör det idag eller inte, för jag har ju en hel vecka på mig!

Likes

Comments