Har spenderat mina senaste 24 timmar fastklistrad framför skärmen kollandes på skam. Jag som älskar norska, kan ju inte bli bättre! Lätt den bästa serien jag sätt, slår ph alla dar i veckan. Jag brukar inte vara så poppis med serier men just skam kan jag inte sluta kolla på. Har nu kollat alla avsnitt som kommit ut och väntar på dom sista i säsong 3. Kan knappt bärga mig!!!

Om ni ännu inte har sätt den, gör de! Ni kommer inte bli besvikna!
xx

Likes

Comments

Veckan är slut och helgen är äntligen här. Vart på praktik hela veckan vilket har varit superkul. Nu idag fick vi även sommarjobb för dom, så roligt!
Efter jobbet var jag och fyllde på fransarna, bästa. Man känner sig så fräsch när fransarna är ny påfyllda. Är så nöjd med salongen jag är på. Fransarna blir så fina och dom håller hur bra som helst.

Har nu kommit hem och T ska sova hos mig, blir taco kväll. Bäsa fredag! Hur spenderar ni eran första fredag i december. Berätta!

xx

Likes

Comments

Hur snyggt är det inte med volang! Älskar denna treden som för övrigt finns massvis av. Finns stort sätt i varje butik minst ett plagg med någon slags volang, liten eller stor. Vilket gör mig som volangälskare väldigt glad med plånboken minre. Hittar stort sätt alltid någon fin tröja med volang. En sån enkel tröja kan bli så fin med volanger som detalj.

Ett HÄR / två HÄR / tre HÄR .

Likes

Comments

Första december..... Vart tar tiden vägen? Att om en månad är det 2017, vilket gör mig så taggad. Jag har alltid vart en sån där löjlig fjant som ser ett nytt år som ett nytt liv. Vet inte varför, känns bara motiverade. Det funkar för mig, vilket är huvudsaken. Hade några mål för 2016 och jag har uppnått störstadels allt. Vilket känns så bra! De blir nya 2017 och jag känner mig, jag kommer sitta nästa år och har lyckats igen. Känns som jag är än av få som faktiskt lyckas hålla mina "nyårslöften" eller har jag fel? Klarade du dina? Berätta!

2017 kommer bli ett bra år. Vilket jag sa om 2016, det stämde. Och det kommer vara detsammaför 2017. Har så mycket att se framemot för nästa år. Allt ifrån att gå ut grundskolan, börja i ny skola, Drake, Håkan på ullevi, stockholm resor, häng i göteborg och bara njuta. Framtiden!!

Men 2016 är ju faktiskt inte slut än. En månad kvar av detta händelserika år. Ta vara på det sista och njut av julen!
xx


Likes

Comments