​Asså denna väska! Har länge kollat på denna men aldrig riktigt bestämt mig för att köpa den. Men för varje dag som går dessto mer vill jag ha den. Så fort jag kan ska jag ta mig till närmsta scorett butik och ta med mig denna goding hem. 
Passar verkligen till allt och är i perfekt storlek. Har just nu bara stora väskor, vilket är jobbigt till vardags. Tänker mig denna om du bara ska iväg nån stanns eller en dag på stan. 

Vad tycker ni? 
xx 

Likes

Comments

Jag lever, eller ja knappast. Hade mitt livs sista vollyboll turnering idag. En turnering vi har varje år under högstadiet. Vi kom dock bara trea pågrund av fusk och favoriserade lag tyvärr. Synd när det ska avgöras så. Men vi vinner förhoppningsvis utklädnaden, då vi var 80-talet vilket blev jättelyckat, så roligt! Nu håller vi tummarna på att vi vinner den iallafall.

Hur som helst i söndags var jag i Karlskrona och kollade på innebandy. Vi vann vilket var hur kul som helst. Nästa match dom spelar är på fredag, så blir nog att jag kollar på den också.

Nu efter en lång dag så har jag, med grym huvudverk lagt mig i soffan. Fixade nya gele naglar nyss, blev bra för att vara första gången men det kan självklart bli bättre. Så öva öva öva! Ikväll ska jag lägga mig tidigt så jag komemr ikapp med sömnen. Då jag har sovit väldigt lite under de senaste dagarna.

Hoppas ni haft en bra Måndag!
xx

Likes

Comments

Godkväll på er finisar! Lördag och jag har myst ner mig i sängen med musik och tända ljus. Imorgon blir det Karlskrona för att kolla på andra innebandymatchen för denna helgen. Denna gången ska även T hänga med, ska bli superkul!

Dagen har varit på topp. Hängt i staden med T inne på espresso house, som vanligt hahah! Där hittar man mig alltid. Idag blev det en varm vanilj latte efter en tur ute på en kall och regning shoppingtur. För som jag skrev förut så köpte jag utklädning till den årliga vollybollturneringen, min sista faktiskt. Vilket leder till lite extra tagg på att vinna, både utklädningen och turneringen. Detta året är jag och min klass utklädda till 80-talet "back to the 80s". Ska bli så himla roligt!

Hoppas ni haft en toppen Lördag!
Puss & Kram.


Likes

Comments