ONSDAG 29 MARS

Godmorgon onsdag. Vad hände med våren? Blåser kallt och mulet, usch fy. Onsdagen kommer spenderas fastklistrad framför skolbäckerna då jag har nationella nästa vecka i Kemi som jag verkligen inte kan något av, suck. Sen ska jag även till gymmet och träna. Helt enkelt en vanlig dag efter skolan. Är så trött på allt just nu. Står bara och trampar fötter i samma korridor dag in och dag ut. Skulle helst vilja spola fram tiden till juni och låta sommaren göra sitt.

Likes

Comments

TISDAG MED MAGONT

Godmorgon lovies! Vaknade upp och hade så ont i min mage. Kan verkligen inte förstå varför. Det gick i alla fall inte över och fick helt enkelt vara hemma idag och hoppas på att det blir bättre i morgon. Min dag kommer som ni förstår inte bli så händelserik då. Kan verken äta eller dricka så för att denna dagen ska rulla på lite fortare så klickar jag nog igång någon härlig serie.

Likes

Comments

Måndag 27 mars

Kan vi bara ta en minut för detta väder, älskar. Kan äntligen börja använda solglasögon utan att få blickar för det regnar hah. Min kärlek till solglasögon är stark, har det året om. Som ni nog märker då jag konstant har solglasögon på bilder. Hur som helst så är veckan igång och eftermiddagen spenderas tillsammans med T.

xoxo

Likes

Comments

DATORSKAL SPONSRAT FRÅN ISECRETS

Söndag och helgen leder mot sitt slut. Dagen har spenderats tillsammans med S och T i stan. Fick med mig en nya foundation hem då den jag har nu har gått ur sortimentet. Hoppas verkligen på att den är bra då den kostade en del. Sen fick jag även med mig en nya tröja, man kan ju aldrig få för många eller hur. Hoppas på att veckan blir en mindre pluggvecka och sen kommer träningen ligga i fokus som vanligt, godkväll!

Likes

Comments

TRE CRAVINGS

Åh vad jag älskar dessa tre, vill ha varje än av dom. Ett par Isabel Marant skor, Malene Birger väska och sist men inte minst en lv scarf. Dessa tre är absolut något som hade passat perfekt i min garderob. Skorna har jag på senare tid öppnat mina ögon för. När dessa blev trendiga så tyckte jag dom var riktigt fula. Men med tiden så blir jag bara mer och mer kär i dom. Skulle vilja ha dessa i både svart och beige. Väskan och scarfen har jag kollat på långt tillbaka och de föll mig i smaken direkt.

Likes

Comments

LÖRDAG 25 MARS

Godmorgon lovies! Fredagen spenderades på fest vilket gör att min lördag kommer spenderas störtades i sängen. Har dock tänkt att åka och träna i någon timme innan jag ska ta en låång dusch och bara ta hand om mig själv, behövs. Helt enkelt en väldigt lugn lördag, de behövs det med. Helger <3

Likes

Comments

​TORSDAG 23 MARS

Jag lever! Gårdagen gick i ett vilket syndes på uppdateringen, ledsen för det. Iallafall så är det Torsdag och en lång dag i skolan är igång. Efter skolan ska plugg ligga i fokus då jag har en inlämning till imorgon, suck. Dock skönt att få den gjord. Sen om jag hinner ska jag dessutom ta en timme på bandet. Veckan börjar leda mot sitt slut, skönt. 

Likes

Comments

TISDAG 21 MARS

Godmorgon lovies! Vaknade upp av att solen lös in igenom fönstret och jag bokstavligen flög upp ur sängen, lyckan! Gjorde mig en god frukost som bestod av smoothie och muslié och har nu myst ner mig i sängen. Så länge solen lyser in på mig vill jag inte flytta mig en meter. Jag välkomnar våren med öppna armar. Kommer nog någon gång under dagen bege mig till gymmet också. Idag ligger the bloggish i fokus. Om ljuset vill vara på min sida så kommer väldigt många fina bilder tas, ledighet äger!

xoxo

Likes

Comments

GODKVÄLL PÅ ER!

Har nyss tagit brun utan sol och krypit ner i sängen efter en lång dag i skolan. I morgon väntas som sagt ledighet vilket jag ska ta vara på till fullo. Klockan kommer ringa 09:00 och en god frukost ska göras. Sen får jag se vart dagen tar mig. Hade tänkt åka in till stan för att leda efter en en festklänning. Men beställde en idag istället som borde komma fram innan fredag, tack till exspressleveranser!

xoxo

Likes

Comments

MÅNDAG 20 MARS

Håltimme och vi har två lektioner kvar för dagen. Kvällen kommer spenderas på gymmet på bandet. Morgondagen väntas studiedag vilket ska bli så skönt. Kanske beger mig in stan på jakt efter efter en outfit tills helgen, då fest väntas. Tycker inte om att ha samma flera gånger hah. Känns som veckan kommer gå snabbt då vi har det ganska lugnt i skolan, skönt.

Likes

Comments

SÖNDAG 19 MARS

Godmorgon lovies! Söndagen är här och ledigheten börjar leda mot sitt slut. Gårdagen var den mysigaste tillsammans med favorit tjejerna. God mat, skratt och tårar, helt enkelt en väldigt bra kväll. I morgon börjar allvaret igen men vi kämpar på. Inte länge kvar tills vi står där med armarna i luften och gosedjur rund halsen.

Söndagen kommer spenderas hemma. Ska bland annat rensa min garderob så för tillverket är helt kaos. Kläder bokstavligen överallt. Har så mycket plagg som jag inte har sätt på fler månader som nog kommer fram idag. Städa för mig hjälper mot söndagsångesten, tips!

xoxo

Likes

Comments

FREDAG 17 MARS

Svenska nationella är nu avklarat och jag har slutat för dagen. Har inga fler lektioner så jag, T och S ska bege oss in till stan för att äta. Sen vid halv tre har jag tid för påfyllning för fransarna. Helgen är äntligen här och morgondagen ska spenderas först i innebandyhallen och sen hemma hos S.

xoxo

Likes

Comments

BILDER FRÅN WE HEART IT

Hur fina är inte dessa lägenheter! Sitter ofta och kollar på lägenheter då jag själv gärna skulle vilja flytta hemifrån och få inreda min egen lägenhet, vilken dröm. Min personliga smak så tycker jag det allra snyggaste är ljusa lägenheter, helst med stora fönster. Vill stort sätt ha allt i vitt även vit marmor är jag helt kär i. Lägenheten högst upp är min personliga favorit.

Likes

Comments

TORSDAG 16 MARS

Godmorgon härliga Torsdag. Är nu uppe och ha ska göra mig i ordning för ännu en dag i skolbänken. Men då vi har plugg tid eller ömsa som vi kallar det. Hela förmiddagen känns dagen lite mindre tung. Efter skolan har jag tänk att jag ska dra mig till gymmet för att träna. Blir nog kondition då jag gjorde maskiner förra gånger. Sen imorgon är det fredag och jag ska fylla på mina fransar, äntligen ska bli så skönt.

xoxo

Likes

Comments