Hej! Nu var det en halv evighet sedan jag skrev något här. Det blir tyvärr inte så mycket tid över för bloggen nu när jag pluggar tyvärr, men nu har jag äntligen jullov och blev lite sugen på att uppdatera bloggen.

Vill gärna passa på att visa hur det ser ut i vår lägenhet. Det är fortfarande ganska tomt på väggarna och det hade inte skadat med lite mer dekoration i allmänhet. Det är något jag känner att jag vill lägga krut på nu efter jul. Men i övrigt är själva lägenheten dröm och vi bor på (enligt mig) bästa läget i stan och vi trivs så himla bra här!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är så himla glad just nu, för häromdagen skrev jag nämligen på mitt allra första lägenhetskontrakt! Det är en trea på 70 m² som jag och Isabella ska dela på. Och inte nog med det så ligger den mittemot Chalmershållplatsen vilket är drömläge! Nära till både jobb och skola, och i princip allt annat också. Inflyttning om en och en halv månad, ja tack!

Likes

Comments

Förra helgen packade vi bilen full och åkte upp till Norrköping för att gå på Bråvalla! Vi hade en riktigt härlig weekend med grymma spelningar, härliga människor och en stor dos campingliv. Under fredagen regnade det rejält så jag "fuskade" den natten och sov hos Erik i hans lägenhet. De andra dagarna var dock riktigt fina och på dagtid kunde man vara barbent! En riktigt minnesvärd minisemester!

Likes

Comments

Igår lyckades jag knipa två ståplatser till Eds konsert på Ullevi nästa sommar. Längtar redan nu till att se honom live!

Likes

Comments

Dagen före midsommar hade vi lite naturhäng i vårt sommarhus. Vi grillade och gjorde pastasallad på torsdagskvällen och sedan blev det frukost i solen för de som sov över. Så himla mysigt verkligen!

Likes

Comments

Var hos frisören häromdan för klipp och färg. Det blev en lätt ombre kan man säga och jag är så himla nöjd! Här är resultatet:

Likes

Comments

På onsdag har vi sista redovisningen i skolan och sedan har vi sommarlov! Visserligen ska jag jobba stora delar av sommaren, men jag har några speciella datum att se fram emot.

12 juni - Jag och Isabella åker till Marbella i en vecka. Längtar så till sol, bad och hotellfrukost!

23 juni - Ska fira midsommar på Tjörn med Erica, Sandra, Elin m.fl. Ska bli så himla mysigt!

29 juni -. Åker till Bråvalla med Erica, Sandra och Elin och några till. Favorit i repris från förra året!

Likes

Comments

Har laddat hela året och tränat hela våren för att springa Göteborgsvarvet idag. Men för 3 veckor sedan drog jag på mig en överansträngning i ljumsken när jag var ute och sprang lite för långt. De 2 första veckorna kunde jag inte gå ordentligt utan haltade till och från skolan. Nu är det bättre men jag kan fortfarande inte springa. Är så himla ledsen och besviken över detta eftersom jag sett fram emot det så länge. Jag kände verkligen att jag var i riktigt bra form och hade satt upp 1:50 som mål som jag tror jag hade klarat om jag väl kommit till startlinjen.

Nu hoppas jag att det går över så snart som möjligt så jag kan börja träna igen. Har redan börjat ladda inför Midnattsloppet i höst och tänkte även anmäla mig till nästa års Göteborgsvarv. Då ska jag vara bättre på att trappa upp träningen och inte bli för ivrig med att springa långt och fort när det går bra. Längtar redan tills dess!

Likes

Comments