Header

INSPIRATION, VARDAG, TRÄNING / HÄLSA

Godmorgon på er och hoppas ni har haft en fin onsdag hittills!

Tänkte visa lite snygga träningskläder, tillbehör och annat fint som kan göra dig mer motiverad till träningen. Har ju gått någon vecka nu på 2017 och jag tänkte fixa gymkort igen idag och ta tag i träningen. Kommer gå segt i början men kommer ge resultat för varenda dag som går bara man kämpar och äter som man ska på vardagarna. Är nog bara att inte tänka så mycket, just do it! Jag vet att när man väl sätter igång så kommer motivationen mer och mer och jag mår så mycket bättre när jag faktiskt tar hand om min kropp och mig själv. Så inga mer ursäkter utan nu kör vi! Jag tänker om vi gör det här tillsammans så kommer vi klara det, bli mer starka inombords och utåt. Beach body 2017 nu kör vi!

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Likes

Comments

ALLMÄNT, VARDAG, Q & A

Hej på er och hoppas allt är bra!
Idag så vaknade jag upp runt 8 och kände "fan, jag har ont i halsen" så har bara vilat idag. Duschade imorse och har tittat på film och youtube haha.
Tänkte fråga er en sak också,
Vad vill ni ser mer av från bloggen?
Jag vet vad jag vill få fram och vad jag tycker är kul att läsa och skriva om. Eftersom det är ni som förhoppningsvis vill läsa och se mer av min blogg, så vill jag gärna veta vad ni vill se mer! Skriv i kommentarsfältet därnere så hade det var jättebra! Är ju ändå vi allihopa som kan få min blogg till de bättre, jag är riktigt taggad faktiskt att se hur bloggen kan utvecklats.
Så skriv gärna i kommentarsfältet allt ni tycker kan förbättras med bloggen och vad ni vill se mer av, kan vara vad som helst :)

Likes

Comments

INSPIRATION, OM MIG

godmorgon på er!

Nu har det ändå gått några dagar på 2017 och jag har funderat på det där med nyårslöften. Varenda år har jag haft löften och jag ser det ändå både på gott och ont. Man känner sig nöjd och stolt över sig själv om man klarar det när året år slut. Men samtidigt så blir man besviken och jag tror de flesta får mycket press på sig själv att man måste klara det. Jag är lite sån, jag vill så mycket och om inte man klarar det eller om det inte blev som man hade tänkt så blir man stressad men framför allt besviken på sig själv. Så istället för löften så sätter jag mål. Mål för vad jag vill klara av i år och att man ska ta tag i sitt liv på riktigt. Mina mål för 2017 är:

1. Ta tag i träning och min hälsa

2. Ta körkort

3. Ta tag i bloggen så den blir som jag vill, vill känna mig stolt.

4. Helt enkelt, vill bara köra mer och inte tänka så mycket. Vill uppleva mer saker, resa, vara mer spontan samt umgås med nära och kära.

Det är några av mina mål för tillfället och det är bara att kämpa för det man vill här i livet. Jag har en bra känsla om det här året och då är det bara att se till att göra sitt bästa. 2016 var verkligen en berg och dalbana. Har hänt mycket och det är bara att gå vidare från det dåliga och lära sig ut av det. Jag känner såhär ändå: Hellre göra saker du ångrar än att inte göra det alls. Livet är för kort för att ångra sig, saker händer av en anledning och det är bara att lära sig ifrån både positiva och negativa saker som händer i ens liv. Jag vet inte vad framtiden håller för en, så tar och lever i nuet och ser vad det tar en.

Nu kör vi 2017!

Bilderna är ifrån http://weheartit.com

Likes

Comments

FEST / NÖJEN

Hej på er och hoppas ni har haft en fin nyår!
Min nyår var helt underbar, först så hade vi middag och sen blev det fest. Var så sjukt kul att fira in 2017 med de bästa, önskar att det hade blivit mer bilder men ville helt enkelt njuta till fullo. Blev lite iallafall och är så taggad nu på 2017. Så tänker jag visar lite bilder från kvällen så hörs vi mer imorgon!

Likes

Comments

SKÖNHET / MODE, OM MIG, VARDAG

Hej på er och hoppas ni har en fin torsdag!
Jag åkte in vid 10 till frisören och har som rubriken säger färgat håret! Jag hade tid 10.30 och blev klar 13.00 så var där ett tag haha. Men jag blev riktigt nöjd med slut resultatet då mitt hår såg väldigt slitet ut innan. Så skönt med ett nytt hår "new hair, new me" eller något haha. Såhär såg det ut innan:

Rätt slitet som ni nog ser

Såhär blev slutresultatet så jag är jättenöjd! Ser mycket fräschare ut och känns bra att ha fixat håret till nyår.
Så nu gäller det bara att mina nyårsklänningar kommer i tid så är man helt klar till att fira in det nya året. Tagga 2017!

Likes

Comments

OM MIG, FEST / NÖJEN

Hej på er och hoppas ni har en fin onsdag!
Jag tänkte visa lite bilder hur mitt 2016 har sett ut då nyår faktiskt är om tre dagar. Eftersom ni inte har kunnat sett mitt år eftersom jag började blogga rätt sent på året. Så tänkte visa upp mitt 2016 i bilder så får ni känna mig lite bättre ändå! Jag tänker att jag delar upp det i två delar. Såhär har mitt 2016 sett ut:

Först så börjar vi med något mer ledsamt, min katt Agnes som dog den 27 januari 2016. Saknar henne varje dag.

Här så firade vi min kompis Malin som fyllde 18år med en blacklight party i februari! Vi hyrde en bystuga och runt 100 pers kom, såå bra!!

Här så hade jag hemmafest i mars (på sportlovet) som blev jättelyckat! Tills min mamma fick reda på det...

Här var det Valborg sista april! Var en rolig kväll med lite för mycket dricka egentligen, råka ramla i trappen framför alla haha

I början på maj och det var en varm kväll! Så vi satt ute vid brasan och bara myste. Saknar sommaren hihi

Vårt midsommarfirande! Vi var först ute hos en kompis med massa människor och körde beerpong, glädje och värme. Sen åkte vi in till Leksand och firade vidare, var mys

Sen så fyllde jag 18 den 14 juli och hade två firanden, den 14 och den 15! Bästa dagarna med nära och kära.

I mitten av augusti och vi skaffade en liten kattunge som är världens bästa!

Jessy fyllde 17år så det firades med en bystugefest! Bästa

Då kör jag del två snart innan nyår! Ni får ha en jättebra onsdag.

Hur har ert 2016 varit?

Likes

Comments

FEST / NÖJEN, ALLMÄNT, INSPIRATION

Hej på er och hoppas ni har haft en fin jul med mycket kärlek och glädje. Tänkte visa er lite hur min julhelg har sett ut!
Julafton:

Vår julafton är alltid att på morgonen så öppnar vi lite julklappar i julstrumpan. Senare åker vi in till mormor och morfar och firar jul där med mat och julklappar, jätte mysigt!! Sen på kvällen åker vi hem igen och öppnar lite julklappar till och bara myser, vår julafton är alltid så mysig!
Min juldag såg ut såhär:

Ja som ni ser så var vi ut igår och först så hade vi förfest hos Malin och sen drog vi vidare till bowlingen i Rättvik och festade där. Det var sjukt mycket folk men en rolig kväll med mina vänner. Så att fatta det kort, en mysig julhelg med nära och kära!
Hur såg er julhelg ut?

Likes

Comments

VARDAG, TIPS, TRÄNING / HÄLSA

Godmorgon på er!
Jag tänkte viss en variant på en smoothie som både är fräsch, mättande och nyttig! Den passar perfekt både till frukost, mellanmål och efter träning kanske? Det här är som sagt min variant så om man vill göra om lite så går det jättebra! Jag har inga mått till den hör smoothien utan körde lite på känsla.
De här ingredienserna använda jag:

Såhär gjorde jag och resultatet blev super. Det är bara att experimentera lite tills det blir som du vill helt enkelt men om du får slut på ideér så kan jag rekommendera denna! Hoppas ni får en härligt tisdag och att det bara är 4 dagar till jul?? Hur sjukt.

Likes

Comments