Header

INSPIRATION, TRÄNING / HÄLSA

Som jag har skrivit i mina tidigare inlägg så har jag varit förkyld nu i tre veckor och jag blir verkligen inte bättre känns det som. Så har inte kunnat träna men idag bestämde jag mig för att testa hur mycket jag klarar, står inte ut mer att bara försöka vila upp mig för funkar ju inte haha. Men shit vad man märker hur lite man klarar när man är förkyld men ändå skönt att träna lite ändå. Är dock helt slut nu så ska plugga, köra en ansiktsmask, inpackning i håret osv och bara ha en myssöndag och ladda upp för en ny vecka!

Vad brukar ni göra en vanlig söndag?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

INSPIRATION

Har sett den här hashtagen lite överallt idag och jag har inte riktigt vetat vad jag ska skriva om det. Vi kvinnor idag får stå ut med så himla mycket som gör att det är läskigt att bara gå ut utanför dörren när det är mörkt ute. Jag är rädd, jag har blivit utsatt och jag är bara en tjej som försöker hitta sin plats utan att någon ska utnyttja en bara för ens kropp. När man läser vad kvinnor har gått igenom, hur orättvist det fortfarande är fast vi borde ha kommit så mycket längre och jag blir mörkrädd. Vi är så starka tillsammans tjejer och jag är så redo för oss att stå på oss för det räcker nu. Det räcker med att bli nedtryckt, vara rädd, diskriminerad och inte ha det lika jämställt som män.

Jag är så stolt att vara en kvinna och jag är så glad att det här sprids och att veta att man aldrig är ensam. Vad mycket skit man får ta varje dag men ändå kämpar vi oss fram och sprider vår kamp mot ett jämställt samhälle. Sprid #metoo

Likes

Comments

ALLMÄNT, TIPS

Hej kära ni!

Inatt så hade jag så mycket ångest för att det skulle bli en ny vecka och att jag skulle behöva ta tag i saker som är jobbiga för mig. Men när jag väl vaknade så sken solen, jag hade sovmorgon och jag åkte in och bara prickade av saker som jag har skjutit upp på så länge och jag mår så bra att jag bara gjorde det. Jag har varit sååå stressad för allting men man måste bara sluta tänka och bara göra det och jag kan andas igen nu. Så om ni har någonting ni alltid skjuter upp så gör det bara, du kommer må så mycket bättre.

Annars så är jag fortfarande förkyld och har varit de i nästan två veckor så har inte kunnat tränat någonting men om jag blir bättre tills imorgon så ska jag testa smått och se hur mycket jag klarar. Får panik att inte ha kunnat träna på riktigt så får se hur jag gör imorgon. Ska snart träffa några kompisar, plugga och sen ha en liten spakväll tänkte jag. Det är en mysig höstdag och jag ska bara njuta av den, hörs snart hörni!

Likes

Comments

ALLMÄNT, SKÖNHET / MODE, LISTOR

1. Beskriv din höst med tre ord

Mysig, kallare och mode

2. Hur mycket gillar/ogillar du om hösten till skillnad från de övriga årstiderna?

Jag tycker hösten är en mysig årstid med snyggt mode och så är det halloween vid oktober vilket är sjukt kul! Hösten för mig har oftast varit en årstid då jag får in rutiner igen i mitt liv oftast från en sommar som har varit fullspäckad med annat. Jag känner att jag mår bättre när jag får in rutiner så det är bättre med hösten, man kan dock bli lite deppig när de blir mörkare och kallare men blir isåfall med deppig mot vintern. Hösten kommer nog på min andra eller tredje plats som favorit årstid

3. Vad var bäst med sommaren?

Det bästa med sommaren var mysiga sommarkvällar med vänner, festivalen vi var på, jag fyllde år och jag lärde känna nya människor från mitt jobb. Vädret var tyvärr inte de bästa men var en mysig sommar ändå på sitt sätt med fina minnen som jag tar med mig

4. Spendera hela hösten inomhus eller utomhus?

Är det inte meningen med hösten att man typ ska sitta inomhus vid en brasa, te och titta på film?

5. Vad kommer du dricka och äta i höst?

Jag försöker äta bättre och hälsosamt nu så mindre kolhydrater, och mer annat bra. Dricka mer te och äta bättre så man får energi så man klarar de mörka höstdagarna.

6. Vad är bäst/sämst med hösten?

Bästa: mysigt, snyggt mode, rutiner

Sämsta: Kallt, förkylning, blött

7. Hur höstmyser du?

Ligger i sängen med en serie, te och värmer mig. Annars träffar jag vänner så hittar vi på något spontant

8. Hur ser den optimala höstoutfiten ut?

Kappa, höga overknees, jeans och någon mysigare topp, skjorta eller liknande.

9. Den bästa musiken för regniga dagar?

Typ ändå lite taggmusik som man inte blir allt för trött, man ska ju ändå klara av långa dagar och träning också

10. Hur förbereder du dig inför vintern?

Jag försöker tänka på det positiva med det som julen, nyår och lite snö är ju ändå mysigt. Hatar dock när de blir slask, halt och när det blir så kallt som man håller på att dö. Vintern kan vara mysig men är tyvärr inte en favorit men känns som att det är perfekt att börja träna och vara mer hälsosam redan nu så man har en bra grund tills nästa år

Likes

Comments

FEST / NÖJEN

Min helg har varit i fullgång och jag har haft en jätterolig helg med mina vänner och två utgångar på fredagen och lördagen. Fredagen blev väldigt spontan och på lördagen åkte vi till Falun och drog ut så blev mycket festande och man blir sliten känner jag haha. Känner nu idag att jag har börjat få ont i halsen och har noll energi. Aja imorgon är det en ny dag och de blir nya tag då och förhoppningsvis om jag blir bättre så ska jag träna och komma igång igen. Blev lite bilder från helgen ändå vilket är kul, massa minnen.

Bilden till höger, ni vet de struggle med over knees stövlar? De åkte ner hela kvällen när man skulle dansa och allting. Paniken haha

Likes

Comments

FEST / NÖJEN

Hej på er fina!

Tänkte visa lite bilder från förra helgen då vi firade Malin som fyllde år den 19 september. Det var en mysig kväll då vi alla var hos Malin och förfestade lite, åt gott och sen drog vissa av oss ut. En mysig kväll och Malin blev nöjd med kvällen vilket gör mig jätteglad!

Finaste Malin! Fun fact så är hon min barndomskompis, vi har känt varann till och med innan vi började lekis och gått i samma klass från lekis till nian.

Likes

Comments