Igårkväll hände det lite mer i huset! Stigge började bl.a. riva väggen i badrummet. Tanken är att det ska bli lite större. Kommer bli jättebra!

Jag och koket höll mest på nere i bodegan. Golvet och väggarna där måste bort pga. fuktskador. Först försökte vi bända upp det förhand, men insåg snabbt att det skulle ta evigheter. Stigge kom därför till undsättning med såget och kort därefter var golvet borta. Skönt att det är gjort!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från lördagens röj! Jösses va mycket vi fick gjort. Allt tack vare våra familjer och goa vänner som hjälpte oss! Det underlättar att ha ett par extra händer alltså. Trodde aldrig vi skulle hinna med så mycket på en dag. Så skönt att få undan alla prylar! Nu kan vi koncentrera oss på själva renoveringen :)

Här är gänget på plats! Nathalie serverade mat till alla svettiga arbetare. Guld värt!

Vardagsrummet töms.

Karlarna tog hand om köket medan vi brudar tog hand om källaren.

Det blev lite bröte vi fick ihop i källaren...

Vi öppnade upp mer in till vardagsrum och kök.

Vi tog bort garderoben i hallen för att få lite mer öppen yta! Blev riktigt bra. Visade sig vara lite sågspån i taket..... bara 3 stora säckar.

En väldigt produktiv dag! Tusen tack till alla som hjälpte till.
Nu är vi igång!!

Likes

Comments

Då var det dags! En helt ny blogg med ett helt nytt innehåll. Denna gången ska ni få följa vår renovering. För det är nämligen så att vi gått och blivit med hus!! Vi är lyckliga, spända och väldigt förväntansfulla. Alla känslor på samma gång.

Huset är ett stort renoveringsprojekt. Men det har verkligen potential! Självklart vill vi dela med oss av vår "renoveringsresa" för er andra. Så nu kör vi!

Bloggens första bild får bli på en lycklig husägare :)

Likes

Comments