Header

Jag tänkte att jag skulle berätta för er vad WOOFING är! Pang på rödbetan så är det Volontär arbete för gratis mat och gratis boende. Nu för tiden räcker det att någon nämner "free food" så kommer jag rusandes..

Vi blev medlemmar på en wwoofing.com hemma i Sverige, skapade en profil och började höra av oss till farmarna och fick ganska snabbt napp! En ölfarm. Hemma i Sverige lät det som rena rama drömmen, dom lockade med gratis öl och go mat? Nu i efterhand önskar jag att vi varit mer källkritiska. Vi sov i en husvagn, lagade mat utomhus och slet som djur. Usch..

Våran andra farm, var en gubbe som sökte sällskap. Obehagligt kanske ni tycker, men det var helt fantastiskt. Han tog med oss på helikoptertur, vi träffade en kiwi fågel och blev bortskämda med mat och fika!

Och nu sitter vi på ännu en farm, en nötfarm!! Denna farm är "på riktigt", vi är arbetare som jobbar för våran mat. Dom är hårda och ibland lite för otrevliga för min smak, men det är så det är! Man får göra lite lemonad av alla citroner;-)

Summan av kardemumman är att woofing är perfekt om man vill spara pengar under sin resa! Varför jobbar du inte bara ett riktigt jobb? Pappeeeersarbeeeteeee är allt jag säger. Wwoofing kräver inga möten hos banken eller sånt krångel man behöver gå igenom för att få tillstånd och banknummer osv! Allt som krävs är ett working holiday visa och en profil på hemsidan! Then you are good to go!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag kan hänga i timmar inne på Tumblr och Pinterest sökandes efter skitgoa quotes! Finner så mycket inspiration där, och framförallt motivation. Ibland blir jag bekväm här borta, jag glömmer liksom bort att njuta för alla berg, vulkaner och sjöar blir "vardag". Detta är min första stora resa (att kalla det min livsresa ger mig ångest så det skippar jag) och jag måste stanna upp och NJUTA. Suga in att jag faktiskt är här! På andra sidan jorden sitter jag, i ett hem som tillhör ett tyskt par tillsammans med Ingrid och två andra WWOOFARE. Det är rätt gött!

Likes

Comments

Om det är någonting jag älskar så är det solnedgångar! Dessa bilder togs på Cook och har inte ens blivit redigerade, så himla fint.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag gick in på internet och hittade Ingrid. Tänk vad bra allting blev! Vi är så himla lika men ändå olika, vi har lika humor och fuckar ur totalt i irritation när vi är hungriga.

Mitt största tips är att gå in på reseguiden och leta efter någon som vill åka på samma resa som dig! Men var försiktiga och "källkritiska" eftersom det finns många catfishes där ute! Jag ångrar inte en sekund att jag åkte med en främling, man lär sig någonting nytt varje dag och det är så roligt att lära känna en person helt från skratch.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments