Gosdag med Lowe och sedan blir det tacos med världens bästa Felicia som ska till nya Zeeland 👑
Finns ingen sötare voffsing än Lowe, världens gosigaste plutt ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Började på sportredaktionen på Norrtelje Tidning 22:a september och har haft fullt upp sedan dess. Jag har bott hos min kusin på Gärdet så jag har haft alltför nära till Stockholms alla affärer och restauranger..

När jag fick erbjudandet om jobbet hade jag ingen aning om att det knappt fanns en sportredaktion - utan jag trodde att jag skulle komma till en fullt fungerande och hel redaktion. När jag kom dit var det bara jag och en till som egentligen är frilansare men som hade hoppat in eftersom två hade sagt upp sig och en var sjukskriven..

Jag fick influensan efter min andra dag så jag missade hela andra veckan, men när jag kom tillbaka träffade jag de två andra som fått hoppa in. Den ena bara i några veckor och den andra har, precis som jag, till sista november. Så då började arbetet med att strukturera upp hur vi skulle jobba och vilken bevakning vi skulle ha - vilket har varit hur kul som helst. Att verkligen starta från scratch.

Men jag längtar hem så fort jag jobbat klart eftersom jag dels inte är van att pendla (det tar 1 1/2 h till Gärdet från Norrtälje ungefär) och dels för att det är tufft att inte komma hem varje dag.

Igår kom Casper och hälsade på, vi bodde på hotell och gick runt lite på NK, åt på restaurang och hade det bara bra. Sedan följde jag med hem till Gävle eftersom jag bara behövde jobba hemifrån den här helgen.

När jag kom till Norrtälje fanns det först inga kameror, men i veckan fick vi äntligen dit en riktigt, riktigt bra, så nu har jag hunnit varit ut på lite jobb och fotat. Kommer bli mer i nästa vecka, men här ovanför är tre från veckan som gått.

Likes

Comments

När det är såna här "ibland-asvarmt-ibland-väldigt-kallt"-tider som det är nu brukar jag se ut ungefär såhär 👆

Hatar dock när det är jättekallt på morgonen, sen varmt på dag och sen iskallt igen på kvällen. Men det bästa med hösten är ju också kläderna och att äntligen få mysa i ens favorithalsdukar och höstskor igen ♥

Eller ja, det bästa är ju att julen snart är här. Men med själva hösten är det kläderna.

Och att man snart kan springa runt i det här 👇

Likes

Comments

Lägenhet

Har dessa favoriter i hallen som mamma hade med i sin utställning. Love them och tycker att de gör sig väldigt bra där de hänger 👑

Tycker att det är lite kul med lite mer annorlunda tavlor och att ha sina finaste skor som konst är ju inte fel 😌

Likes

Comments

​Var till caspers mammas salong igår och färgade mörkt med lite kalla ljusa slingor och klippte 💇🏽 

Har velat göra det länge och nu när hösten är här kände jag att det var dags. Blev så himla nöjd 🍁✨ Kommer att färga ögonbryn och ögonfransar nästa vecka. 

Är dock lite svårt att inse att det är jag när jag går förbi en spegel.. 

Likes

Comments

Bakning

♥ Chokladmuffins med Baileys-frosting ♥

​Absolut godaste frostingen jag gjort 😌 

Gjord på mascarpone, florsocker, grädde och Baileys. Blev så himla len konsistens och fantastisk smak 💝

Ungefär 250 g ost, 1 dl florsocker, 1/2-1 dl grädde och runt 2-3 matskedar Baileys :) 

Likes

Comments

22:a september börjar jag jobba på sportredaktionen på Norrtelje Tidning vilket jag kommer att göra till sista november. Har varit en bra sommar på sporten i Gävle och jag hoppas att jag kan komma tillbaka hit efter Norrtälje. Kommer att bo hos min kusin Viktoria i Stockholm under tiden jag jobbar där.

Vi kommer bara att vara tre stycken på sporten i Norrtälje och schemat är att man endast jobbar kvällar och helger.. Vilket ju är både bra och dåligt. Kommer att få många dagar i rad ledigt vilket är skönt för då kan jag åka hem, men dagarna jag jobbar kommer jag att jobba 14-22 i veckorna så då har man ju inte så mycket tidning att göra annat. 

På helgerna tror jag att det är som här, att man jobbar hela dagar. Men vi får se.
Kommer i alla fall att bli en omställning att jobba i Norrtälje där det är helt andra sporter som är stora om jag man jämför med här.

Vet inte riktigt hur jag känner just nu, är både roligt att vara uppskattad och bli erbjuden olika jobb inom Mittmedia men skulle såklart helst vara här i Gävle med Casper, min familj, mina vänner och bandyn. 

Jag vet att jag kommer att längta hem mycket men antagligen kommer jag att lära mig mycket som jag kan ta med mig vidare i karriären sen ⬆

Likes

Comments

Trött trött trött men älskar höstkläder ✨

Likes

Comments

Top Shop

1. Camo Print Hoodie Khaki 2. Tie-Up Body Burgundy 3. Love Life Trainers Gold

Har typ bara köpt något från Top Shop kanske en gång.. MEN KOLLA jag måste sluta kolla runt på kläder nu för vill ha vill ha vill haa. Även fast de har mycket som jag inte alls gillar finns det guldkorn som är hur härliga som helst.

NLY SHOES

1. Block Heel Thigh Boot Nougat 2. Flat Thigh High Boot Black 3. Padded Flatform Sneaker Grey

Dessa tre paren vore ju hur nice som helst. Älskar färgen på de första, har inte sett den på den här typen av skor så ofta.. Köpte skor från NLY förr men det var i gymnasiet och sedan dess har jag inte kollat in vad de har så mycket – men det blir nog ändring på det nu hehehe.

1. High Neck Ruched Dress Brown 2. High Neck Ruched Dress Pink 3. High Neck Ruched Dress Black

NLY ONE

Alltså det här är då samma klänning i olika färger.. För jag vill ha den i allaaa färger. Så himla snygg och det blir så speciell i varje ny färg jag ser. Ibland så får NLY verkligen till det..

Likes

Comments

1. Blue Wrap Dress 2. Grey Slash Dress 3. Derby Purse 2800 Mac Charles

Vivienne Westwood

 Älskar, älskar, älskar Vivienne Westwood. Skulle göra så mycket för att få de här tre grejerna.. Blir nästan irriterad när jag tittar på hennes hemsida för vill haaaa. Speciellt den här kappan (vet att det typ är en klänning men alltså nej.. Det är en kappa), klänningen och clutchen. Så kär.. Det mesta hon gör är bara så vackert och oavsett om vissa saker inte faller mig i smaken är formen och tygerna alltid så fina.


1. Asymmetric shift dress 2. Tie detail knee high boots 3. Mesh embroidered midi dress

Ted Baker

Alla tre märkena är sådana som jag blev kär i när jag jobbade i Nottingham och det här märket ville jag typ ha allt ifrån. Det var så många som gick runt med väskor från märket men jag blev mest tokig i skorna och klänningarna.. As always. Är inte så förtjust i väskor faktiskt.

​1. Cropped Bomber Jacket 2.Embroidered Lace Dress 3. Ruffled Lace Dress

Pinko

Går alltid in i butiken Pinko när jag är i London för de har så fantastiskt fina och unika kläder. Mycket olika färger och former vilket ju är hur awesome som helst. Tror aldrig att jag har gått i närheten av butiken utan att ha velat ha något.. 

 Har ni några favoriter när det gäller lite för dyra märken som man inte vill gilla men man har liksom inget val för det är för snygga saaaker? Tell me ♥

Likes

Comments