Header

NEW IN, PERSONLIGT, VARDAG

Var och hämtade ut ett paket idag, och det var mina älskade nya skor som jag hade beställt som låg i paketet, roligt med en annorlunda modell och färg. Dessa kommer jag trivas bra i!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

PERSONLIGT, VARDAG

Känner att jag verkligen behöver skriva av mig, jag vill använda bloggen som en liten "dagbok" där ni får följa min vardag och allt tillhörande, men att visa allt det glada med vänner,fester och sådant är ju bara en liten del av det hela. Känns så ytligt att bara visa saker som saker jag vill ha, typ inlägg om kläder, skor aa you name it.. För bakom den glada fasaden så gömmer sig så himla mycket mer.

Ikväll så sprack fasaden för mig, de senaste dagarna har varit extremt jobbiga även om folk i min omgivning inte märkt det, antar att jag försökt gömma de.. Men känner att jag inte längre orkar det. Har känt mig väldigt tom dem senaste dagarna, motivation och energi på 0. Knappt fått i mig någon mat det senaste, och när jag väl fått det så har jag bara känt mig illamående.. Inte kunnat koncentrerat mig på varken skola eller varit så himla närvarande i diskussioner med vänner samt familj.

Ikväll var jag på bio med mina närmsta tjejkompisar, vilket var mysigt. Men kunde inte koncentrera mig, gråten fanns där hela tiden. Ville egentligen hem och bara gömma mig i sängen och gråta.. Det var så extremt jobbigt att känna så när man umgås med dem man älskar..

Mötes av mamma i hallen när jag väl var hemma, och bara kastade mig i hennes famn och tårarna bara forsade. det jobbigaste av allt är att jag mår såhär utan att veta varför..

Likes

Comments

PERSONLIGT, VÄNNER, FESTLIGHETER

Hade tänkt att använda denna helgen till att ta det lugnt och bara plugga och mysa, men så blev det inte. På fredagen var jag med Julia,Kerstin och Nellie, vi skulle ha en myskväll men slutade med att vi stod på bord & stolar och sjöng för glatta livet. På lördagen åkte jag och hälsade på min bror och hans barn på en fika samt skulle köra honom till en kompis, på kvällen sedan träffade jag Julia och Ida, vi skulle också ha en hemmakväll men slutade med att vi hamnade på en fest, blev ingen dricka för mig men var otroligt kul ändå. Nu sitter jag med två busungar och äter tacos, är barnvakt åt min systers barn idag, snacka om att jag knappast haft en lugn minut denna helg, men så kan det bli ibland!

Likes

Comments

MAT, VARDAG, VÄNNER

Äntligen fredag!!
Efter skolan idag så blev det en fika med min fina klasskompis @jenniferrudberg på espresso house, tog en varm macka samt deras otroligt goda mango ingefära frapino, älskar dem, mums. Var hur mysigt som helst, och blev en del prat som vi inte hunnit prata om i skolan då vi har väldigt olika IV val och kurser.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll då tre av mina närmaste tjejvänner ska komma hit, blir lite mat och godsaker.Haha känns som det ända jag och mina vänner gör är att äta.. Vilket kanske är sant med hehe;)

Likes

Comments

MAT, VÄNNER, VARDAG

Blev en tacoTorsdag med mina fina vänner idag, var behövligt, få prata ut och bara umgås, älskar det, finns inget bättre än att spendera tid med dem som betyder mest!

Likes

Comments

PERSONLIGT, VARDAG

Och det är helt okej att inte alltid må så bra heller,Men det är väldigt tabu och prata om det, vilket gör att de flesta håller det för sig själv inombords. En stor faktor till Varför jag ligger väldigt efter i skolan är min psykiska hälsa som går upp och ner som en berg och dalbana. Det började för några år sedan då jag var med om en stressad situation och helt plötsligt kunde jag inte andas och började hyperventilera. Och det har förföljt mig än idag, så fort jag känner mig stressad, går det över till en panikångest attack som sedan slutar med depression.

Det finns fortfarande där men min kontroll över situationen har förbättras, dels för att jag vågade prata om det med kurator, lärare och tillslut mina klasskompisar, samt andra i min närhet. Att öppna upp mig om det har gjort allting så mycket bättre faktiskt, känner mig inte lika instängd och ensam i det.

Jag har både hög frånvaro och massvis med arbeten efter mig i skolan. Jag kan vakna på morgonen och känna att det är en skit dag utan att ens försöka, sjukanmäler mig, och sedan sover bort hela dagen. Vilket ger mig ännu mer ångest, då jag vet med mig att jag missar ännu mer och får mer plugg i den stora högen som bara blir liggandes och växer. Ibland kan jag bara känna mig helt tom, gråta mig till sömns för ingenting, stänga in mig. MEN det är så himla viktigt att veta att man inte är ensam i detta!

Jag har ett mål, ta studenten nu till sommaren, med godkänt i alla kurser, jag måste klara det, jag kommer klara det!!

Likes

Comments

MAT, PERSONLIGT, VARDAG

Hej på er!
Idag stannade jag hemma ifrån skolan då jag började morgonen med migrän och ont i magen. Sov nästan halva dagen då det inte finns så mycket att göra med migrän.. Nu är den äntligen lättad och jag kan sätta händerna i lite, eller en hög med plugg rättare sagt. Ska skriva klart min simlärarutbildning.. ska även börja skriva på min grovplanering inför mitt gymnasiearbete.. Fy nu börjar dem jobbiga tiderna där jag får ta igen allt plugg jag missat.. Men det är bara och bita ihop och jag har inget annat än att skylla på mig själv.. Tur det finns frukt och kaffe, för det kommer bli en trött Elin här annars haha;)

Likes

Comments

NEW IN, PERSONLIGT, WANT

JAG VÅGADE!! var dock väldigt försiktig Med färgen. Är inte helnöjd med resultatet, men detta var ju ändå första gången jag provade. Funderar på om jag ska lägga i lite mer för synligare resultat.. Hmm får klura på den.

Köpte Revlons färgbomb 200 ( violett), hade en Revlon 1002 ( white platinum) hemma, tog den violetta och blandade ut den med vitt balsam för att få till den ljusa färgen jag ville ha. Den white platinum använde jag längst upp i håret för att få en kallare ljus ton. Den violetta blandat med balsam drog jag i längderna. Hade i det i några minuter knappt innan jag duschade ur det!

Likes

Comments