Header
View tracker

Vardag, Roadtrip, FOTO

Den senaste veckan har känslorna vart så oerhört många och både glada och mindre glada. Har hunnit med många mysiga luncher på uteserveringar i solen, shoppat för mycket kläder, hunnit få sommarlov vilket även blir mitt sista!! Känns helt sjukt att jag redan om lite mer än 2 månader påbörjar mitt sista år på gymnasiet.
Hunnit fira mig och min kompis Nathalie som också fyllde 18 nyligen. Hunnit ha avskedsmiddag för min bästa vän som igår flyttade till Stockholm, vi vinkade av henne i Göteborg där hennes tåg skulle gå ifrån. Var väldigt känslosamt och tårarna sprutade hej vilt. Känner mig så tom men samtidigt så fylld av glädje med tanke på att det är sommar, men redan om mindre än en månad flyger jag upp till Stockholm och får äntligen träffa henne igen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Vardag, Roadtrip, FOTO

Vilken underbar dag vi fått, vädret är på topp och humöret likaså.Vi tog bussen ner vid 4 till Göteborg, stack och lämna våra väskor i lägenheten för att sedan bege oss ut på stan för att hitta någonstans att äta, vi slog oss ner på någon mysig uteservering. Sedan strosade vi runt i stan och gick förbi Ullevi för att tjuvlyssna på konserten Håkan har idag. Imorgon ska vi upp tidigt för att köa hela dagen, då det är våran tur att se Håkan, LÄNGTAR!

Likes

Comments

New in, Wanties, Vardag

Har ju helt och hållet glömt att berätta att jag fick 4 nya glas till min Carolina Gynning samling när jag fyllde år härom veckan.fyra stycken champagne glas, så nu har jag alltså tre stycken olika modeller på glasen,tycker dom är så himla fina och är roliga och ställa fram när man har tjejkompisarna hemma.

Likes

Comments

Vardag, Vardag, Roadtrip

Har nu pausat i allt redigerande och uppläggning av bilder och gjort mig lite plockmat, älskar verkligen plockmat och det passar för alla, idag blir det en lugn dag med lite film och massa gott. Imorgon beger jag mig och min kompis Nellie till våran favoritstad Göteborg för att spendera resten av helgen där, supermysigt! Och på söndagen skall vi se Håkan Hellström på Ullevi, vilken drömhelg.

Likes

Comments

Vardag, FOTO, Party, Outfits

Efter en sen hemgång igår har jag äntligen klivit upp ur sängen för att redigera bilderna ifrån balen på röda mattan och inifrån Grand. Va så himla kul att få äran att fota balen, allihopa va så himla fina. Fotografierna hamnar på våran Facebook sida, sök på " TAF - teknis amatörfotografer" om ni vill kika in och kolla!

Likes

Comments

Vardag

Äntligen lite lugn och ro efter en stressig dag i både skola och efter skolan, så Mycket att göra nu precis innan sommarlovet kommer, men snart kan man äntligen pusta ut och njuta av lite lov. Sitter i soffan nu och skar upp lite melon och gjorde mig en smoothie, imorgon väntar ännu en stressig dag med både skola, körlektion och fotografering av bal.

Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Party, Roadtrip, Vardag

Hade absolut världens bästa födelsedag i lördags, jag och mina killvänner tog tåget ifrån Varberg så vi var i Göteborg runt 6, kön in till Summerburst rullade på bra, så vi missade inte Kygo!! Inne på Summerburst var de fullt ös och Man hade inte tråkigt en ändå sekund, jag mötte upp mina tjejkompisar och sedan blev det utgång i Göteborg när Summerburst va slut. Söndagen spenderades i sängen då jag sov nittio procent av dagen pågrund av sovbrist då jag var hemma 6 på söndagsmorgonen, men man fyller bara 18 en gång och det var absolut värt det!!

Likes

Comments

Vardag

Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag hurra hurra hurra!!
Vaknade upp av att mamma och pappa kom insjungandes med champagnefrukost och presenter, älskar att fylla år, så himla kul, och att fylla 18 kändes lite speciellt!

Likes

Comments