Hej! Här har ni ett gott mellanmål, bara hallon blåbär och grädde. Super gått! Lätt att göra. Bara och ta ut hallonen och blåbären eller andra bär ur frysen och lägga i en liten skål och sen sätta in i mikron på ett ungefär i 30 sek, och sen hälla på grädde.. sen färdigt att äta!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tycker ni också att Hollies beige jacka är super snygg nu i vinter? Den kostar runt 2 000 , 3 000 kr, finns att köpa på Bubbleroom och Zoovillage, finns säkert många andra hemsidor också. Jag vet inte riktigt hur många modeller det finns men jag tror 2 , 3 st , dom 2 snyggaste.. tycker jag är dom på bilderna här ovanför.. dom är snygga i både svart och beige.  Det finns ju också köpa med pälstussar som hänger ner. Tack för att du läste, syns i nästa,

xoxo

Likes

Comments

Haft en bra dag? ... Det har jag haft, vi slutade kl 12:00 idag. Och efter det gick jag och min kompis ner till stan och åt. Nu sitter jag i mjukis byxor i soffan... så skönt, att bara slänga sig ner i soffan framför data tv eller ipad efter man varit borta. 

xoxo

Likes

Comments

Nu äntligen lite höst mode....

Det finaste och skönaste nu i höst tycker jag är stickat, chocka tröjor, halsduk, stövlar/boots, kappa, och mycket annat, om du är intresserad att kolla i en tidning med massa kläder och outfits, så e den bästa tidningen... Metro Mode. Super rolig tidning, den brukar man få hemskickad som reklam, däri finns det reklam från Lindex H&M Loreal paris, och andra märken, där dom visar vad dom har i butik att köpa. deras hemsida heter metromode.se . Nu i höst är det så mysigt på kvällen att sätta sig framför sin data ipad eller tv och kolla på någon serie film eller videoklipp. Med en varm opoy eller te eller någon annan varm dryck. Nu när det blir kallare kommer jag gå runt i chocka tröjor stickat halsduk boots och annat mysigt. De mysiga nu i höst och vinter inomhus är att sätta på sig varma tofflor och mjukis kläder.

Jag älskar verkligen Primeboots finns att köpa på DinSko inte äkta men det fins super snygga, har skälv ett par i barn stolek... fins i barn och vuxen. Till priset 449 kr

Likes

Comments

​God Morgon allihop!

Pressis ätit gröt och smörgås, tänkte hitta på något idag får se vad de blir. Kollar på TV nu, reprisen från idol, Anna Sofia sjöng nyss..... vad tyckte ni om henne ? vem tycker ni ska vinna i Idol 2015 ? 

Likes

Comments

Hej på er!

Det här är väskor från VS/Victoria Secret supersnygg enkel väska som är stilren, passar bra till vardags och skola.

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Elina, är 11 år och bor i Södertälje, det här är min blogg.... kommer lägga upp inlägg varje vecka här på bloggen. Jag älskar mina kompisar gillar att lyssna på musik. Ja, och är en djurmänniska.

xoxo

Likes

Comments