Jag älskar höstens alla färger!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Och så var det äntligen dags för ännu en London visit, denna gången som en klassresa. Därav att jag har varit frånvarande under veckans gång. Resan började tidigt på måndagsmorgon och avslutades sent på fredagskvällen. Jag tänker inte vara så värst långdragen med texten då jag har mängder av bilder som ni ska orka titta igenom. Men vi hann med shopping, guidade turer, många restaurangbesök och massvis med gos. Den korta vistelsen till den kulturrika huvudstaden var ljuvlig, trots att det blev lite jobbigt ibland. Tur att jag har en så fin klass och så underbara vänner.

Många förväntansfulla kompisar på flygplatsen/flygplanet påväg till favoritstaden, London! Här nedanför följer en salig blandning av främst typiska turistbilder, men även gosiga, härliga och genuint lyckliga stunder som fastnat på kameran. Och givetvis en och en annan matbild...

Big Ben!!!


Vilken fantastisk resa!

Likes

Comments

Igår eftermiddag kom brodern min hem från plugget i Lund för en dag. Därför lyxade syskonskaran + Alfred till det med både bowling och en timmes paddel! Jag är en av världens största vinnarskallar men jag lyckades hålla humöret uppe genom att vinna i precis allt. Imorgon åker jag på äventyr.. Kan ni gissa vart?

Likes

Comments

Det här vill man vakna upp till varje morgon, en riktig brak-frukost!

Nu är jag, Alfred, mamma och pappa påväg till.. IKEA! Jag tycker om när man fyller upp den annars så ångestfyllda söndagen med något händelserikt och roligt. Det råder givetvis delade meningar om man tycker Ikea är roligt eller inte.. Men jag älskar det!

Likes

Comments

I torsdagskväll drog första studentfesten igång och temat var inget mindre än "Back in the Days, 80-90s". Vi hade så fruktansvärt roligt och jag kan knappt bärga mig till nästa fest! Men eftersom att jag är en aning stressad denna lördagsförmiddag, låter jag bilderna tala för sig själva. Kramisar

Likes

Comments

Här i sängen hade en kunnat ligga hela långa dagen. Jag tyckte att det var ovanligt svårt att vakna upp imorse. Jag låg och tryckte på snooze-knappen på mobilen tills dess att det inte gick att dra ut på tiden mer..


Nu går jag och väntar på att skoldagen ska ta slut så att jag kan krypa ner i sängen ingen. Jag ska bara klara av miljödagen och ett sociologiprov först!

Likes

Comments

Nu börjar höstfärgerna och höstkänslan träda fram, vilket jag både gillar och ogillar! Jag tycker verkligen om när löven ändrar färg och när dagarna/kvällarna blir mörkare. Då ökas myskänslan. Det som drar ner, den annars ljuvliga årstid, är den plötsliga kylan. Den tycks inte om..

Idag gick jag ner till stan en runda för att köpa mig en efterlängtad ryggsäck. Jag hade förberett mig på att bli besviken men jag fann den mest perfekta, söta lilla ryggsäcken.. Heja!! Resten av kvällen ägnar jag åt alla studier och övriga trista måsten.

Ha en bra tisdagskväll!

Likes

Comments

Idag efter skolan åkte jag och Alfred till Elkedjan i Laholm för att köpa lampor. I lägenheten saknas nämligen taklampor vilket gör tillvaron väldigt mörk och kuslig. Men så är det inte länge till! Jag valde ut en sovrumslampa och Alfred valde vardagsrums-lampan! Jag är supernöjd.

Utöver den lilla shoppingen har jag även hunnit med ett fotbollspass. Nu ligger jag i sängen och myser framför Tv'n och snart är det dags att stänga ögonlocken. Vi hörs vid imorgon igen! Kramis

Likes

Comments

Igår kväll fick Alfred nycklarna till den nya lägenheten och nu får han äntligen flytta in! Han fick hjälp av några killkompisar med att få in både soffa och Tv, medan jag och Alice packade upp tallrikar, glas och annat smått och gott.

I förmiddags spacklade (min) pappa och farfar väggen i vardagsrummet som ska tapetseras på tisdagkväll. Senare åkte vi iväg till Maxi för att handla sånt som Alfred kallar onödigt, såsom disk- och tvättmedel, hushålls- och toalettpapper samt livsmedel. Haha. Nu ligger jag i soffan och vilar upp mig inför kvällens bravader då det är god mat på Harrys samt bowling som står på schemat! 

Kram

Likes

Comments


Min pappa är för gullig. Ibland förtjänar en kvinna en bukett blommor bara för att hon existerar, och det är inte många män som ser det. Men min pappa, han ser.

Likes

Comments