Idag fick vi tillgång till att se våra betyg. Och jag visste redan att jag inte har presterat riktigt lika bra som jag gjort tidigare år, men jag blir ändå frustrerand av att verkligen se dem. Fastställda dessutom, så det finns inget jag kan göra för att förbättra dem. Jag fick F i två ämnen, matematik 3b och Naturkunskap 2. Båda är tillval, men det tär på mig att jag kommer springa ut med F. Utöver det har betygen blivit hyfsade, men det suger ändå.

Ikväll ska iväg till en klasskompis och umgås med resten av mitt kära Sa14. Vi ska öva på vår totalt APgrymma dans till klasskampen som är nu på torsdag. Den behöver finslipas lite men jag är inte orolig, det står redan skrivet i stjärnorna att samhällsklassen vinner. Dessutom ska vi käka pizza och pyssla lite med våra klasströjor. Det är trist att inte vädret är på vår sida men det ska bli mysigt ändå. Bilder kommer senare ikväll..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En vecka i Grekland, med mina två favorittjejer, var allt jag behövde. Den efterlängtade pre-studentresan är avklarad, vi är bruna och jag är på hemmaplan igen. MEN jag känner ingen ångest, jag är bara väääldigt redo för allt vad det innebär att vara avgångselev.

Varför bloggar jag nu?
Jag vill dela med mig utav detta. Jag behöver få skriva ut känslorna och tankarna som jag bär på. Det har varit stressigt, jag har varit missnöjd, men jag är här. Nu. Under minst två veckors tid kommer jag att uppdatera om vad jag gör och hur jag mår, det mesta relaterat till studenten. Det kommer bli SVIN-roligt!!

Likes

Comments

Godkväll alla nära och kära!

Veckodagarna flyger verkligen förbi och nu är det dags för ännu en helg. Direkt efter skolan åkte jag till jobbet och precis som i vanlig ordning, så består heeeela min helg utav jobb. Passet för idag är avklarat och nu väntar jag på kompisen som ska komma över för lite fredagsmys.

Pussss och kram!

Likes

Comments

Hej bloggen!
Nu var det läääänge sedan som jag var duktig på att uppdatera. Och jag vet att jag alltid lovar att bli bättre men denna gången är det annorlunda. Jag tänker istället säga följande;

Förvänta er inte alldeles för mycket från mig så kan jag lova er att vi hittar en jämn balans där vi alla blir nöjda!

Likes

Comments

Det nya året startade för drygt en vecka sedan och det firade jag tillsammans med mina bästavänner. Vi åt trerätters, bjöd varandra på drinkar och dansade till gryningen. In fact, jag och (världens härligaste människa) Ally, var uppe tills 07.00 på morgonen, den 1 januari.

Under lovet, mitt sista jullov dessutom, har jag hunnit med massvis. Jag har firat julafton twice, den 23;dje firade jag i Knäred tillsammans med Alfred och hans familj och den 24;de firade jag jul precis som vanligt, med min egen släkt. Jag har jobbat, jag har SHOPPAT, jag har umgåtts med mina nära&kära, och jag har varit vaken alldeles för länge, alldeles för många gånger.

Vad jag däremot inte har gjort är följande: skriva på mitt gymnasiearbete, tränat eller/och städat rummet. Allt är alltså i vanlig ordning.

Likes

Comments

Hemma hos mormor och morfar för att fika och givetvis för att titta på Kalle Ankas jul!

Paket!!!

Julmat <333

Julafton. Så himla mysigt.

Som vanligt (för min del) så blir det mycket fläng under dethär dagen. Vi börjar alltid med ett kyrkligt besök, för att senare, precis som vanligt äta jullunch hemma hos farmor och farfar. Traditionsenligt åker vi, efter det, hem till mormor och morfar för att titta på Kalle anka med släkten på mammas sida.

I år var det kvällsfirande hemma hos farmor&farfar med den närmaste släkten från pappas sida. Det blev en super bra och mysig kväll, med mycket sång och hålligång, men ack så roligt!

Likes

Comments

MUMS!!!

Idag, efter skolan&jobb åkte jag hem till farmor och farfar för att baka årets kolor. Det är tradition och traditioner får inte brytas! Men något recept bjuder jag inte på, det är superhemligt.. ;)

Nu känner jag verkligen att julen är nära. Imorgon får vi på Osbecksgymnasiet äntligen jullov, familjen ska klä granen och på lördag är det julafton!? Det enda som saknas är det juliga vädret med den vita snön..

Puss

Likes

Comments

Igår bestämde jag mig för att börja blogga igen, ikväll blir det verklighet.

Under de passerande månaderna har jag varit väldigt busy och det har tyvärr gått ut över bloggen. Men nu är jag tillbaka med massor utav uppdatering, lagom till jul. Spännande? ;))

Likes

Comments

Idag delar jag med mig utav lite blandade bilder från mitt kameraalbum på mobilen!

Likes

Comments

Traditionsenligt var jag ett skelett! (Det är den enda halloween-sminkningen som jag kan bemästra)

Åh vilka fina och mysiga kompisar jag har! <3 Igår kom tjejerna över till "mig" för att fira alla helgons dag! Vi spökade ut oss ordentligt, åt pizza och njöt av det härliga sällskapet hela kvällen!

Senare på kvällen bestämde vi oss för att gå en promenad men efter det spårade allt ur. Idag, dagen efter, har jag inga bra förklaringar till varför vi valde att lämna lägenheten.. haha. Men det var verkligen en supermysig kväll!

Trots att det var only girls allowed fick Alfred också vara med! Han är så snäll som lånar ut sin lägenhet till oss töser. Men utklädnad-kravet kom han inte undan!

Likes

Comments