View tracker

Det nya året startade för drygt en vecka sedan och det firade jag tillsammans med mina bästavänner. Vi åt trerätters, bjöd varandra på drinkar och dansade till gryningen. In fact, jag och (världens härligaste människa) Ally, var uppe tills 07.00 på morgonen, den 1 januari.

Under lovet, mitt sista jullov dessutom, har jag hunnit med massvis. Jag har firat julafton twice, den 23;dje firade jag i Knäred tillsammans med Alfred och hans familj och den 24;de firade jag jul precis som vanligt, med min egen släkt. Jag har jobbat, jag har SHOPPAT, jag har umgåtts med mina nära&kära, och jag har varit vaken alldeles för länge, alldeles för många gånger.

Vad jag däremot inte har gjort är följande: skriva på mitt gymnasiearbete, tränat eller/och städat rummet. Allt är alltså i vanlig ordning.

Likes

Comments

Hemma hos mormor och morfar för att fika och givetvis för att titta på Kalle Ankas jul!

Paket!!!

Julmat <333

Julafton. Så himla mysigt.

Som vanligt (för min del) så blir det mycket fläng under dethär dagen. Vi börjar alltid med ett kyrkligt besök, för att senare, precis som vanligt äta jullunch hemma hos farmor och farfar. Traditionsenligt åker vi, efter det, hem till mormor och morfar för att titta på Kalle anka med släkten på mammas sida.

I år var det kvällsfirande hemma hos farmor&farfar med den närmaste släkten från pappas sida. Det blev en super bra och mysig kväll, med mycket sång och hålligång, men ack så roligt!

Likes

Comments

MUMS!!!

Idag, efter skolan&jobb åkte jag hem till farmor och farfar för att baka årets kolor. Det är tradition och traditioner får inte brytas! Men något recept bjuder jag inte på, det är superhemligt.. ;)

Nu känner jag verkligen att julen är nära. Imorgon får vi på Osbecksgymnasiet äntligen jullov, familjen ska klä granen och på lördag är det julafton!? Det enda som saknas är det juliga vädret med den vita snön..

Puss

Likes

Comments

Igår bestämde jag mig för att börja blogga igen, ikväll blir det verklighet.

Under de passerande månaderna har jag varit väldigt busy och det har tyvärr gått ut över bloggen. Men nu är jag tillbaka med massor utav uppdatering, lagom till jul. Spännande? ;))

Likes

Comments

Idag delar jag med mig utav lite blandade bilder från mitt kameraalbum på mobilen!

Likes

Comments

View tracker

Traditionsenligt var jag ett skelett! (Det är den enda halloween-sminkningen som jag kan bemästra)

Åh vilka fina och mysiga kompisar jag har! <3 Igår kom tjejerna över till "mig" för att fira alla helgons dag! Vi spökade ut oss ordentligt, åt pizza och njöt av det härliga sällskapet hela kvällen!

Senare på kvällen bestämde vi oss för att gå en promenad men efter det spårade allt ur. Idag, dagen efter, har jag inga bra förklaringar till varför vi valde att lämna lägenheten.. haha. Men det var verkligen en supermysig kväll!

Trots att det var only girls allowed fick Alfred också vara med! Han är så snäll som lånar ut sin lägenhet till oss töser. Men utklädnad-kravet kom han inte undan!

Likes

Comments

Kosta Boda

All about you...

Jag har fått en försenad födelsedagspresent av min käraste vän Ally. Visserligen fyllde jag år för flera månader sedan, men visst är hon gullig? Glasen från Kosta Boda är supersnygga och inte alls farligt dyra, klicka här för att se mer!

Jag älskar Kosta Boda och deras prydnadsföremål, och för att inte tala om dessa läckra glasen... Så nu påbörjas en ny samling av glas. Jag samlade nämligen på Carolina Gynning glas förut men det blev alldeles för mainstream.

Puss och Kram

Likes

Comments

Jag älskar höstens alla färger!

Likes

Comments

Och så var det äntligen dags för ännu en London visit, denna gången som en klassresa. Därav att jag har varit frånvarande under veckans gång. Resan började tidigt på måndagsmorgon och avslutades sent på fredagskvällen. Jag tänker inte vara så värst långdragen med texten då jag har mängder av bilder som ni ska orka titta igenom. Men vi hann med shopping, guidade turer, många restaurangbesök och massvis med gos. Den korta vistelsen till den kulturrika huvudstaden var ljuvlig, trots att det blev lite jobbigt ibland. Tur att jag har en så fin klass och så underbara vänner.

Många förväntansfulla kompisar på flygplatsen/flygplanet påväg till favoritstaden, London! Här nedanför följer en salig blandning av främst typiska turistbilder, men även gosiga, härliga och genuint lyckliga stunder som fastnat på kameran. Och givetvis en och en annan matbild...

Big Ben!!!


Vilken fantastisk resa!

Likes

Comments

Igår eftermiddag kom brodern min hem från plugget i Lund för en dag. Därför lyxade syskonskaran + Alfred till det med både bowling och en timmes paddel! Jag är en av världens största vinnarskallar men jag lyckades hålla humöret uppe genom att vinna i precis allt. Imorgon åker jag på äventyr.. Kan ni gissa vart?

Likes

Comments