View tracker

Idag delar jag med mig utav lite blandade bilder från mitt kameraalbum på mobilen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Traditionsenligt var jag ett skelett! (Det är den enda halloween-sminkningen som jag kan bemästra)

Åh vilka fina och mysiga kompisar jag har! <3 Igår kom tjejerna över till "mig" för att fira alla helgons dag! Vi spökade ut oss ordentligt, åt pizza och njöt av det härliga sällskapet hela kvällen!

Senare på kvällen bestämde vi oss för att gå en promenad men efter det spårade allt ur. Idag, dagen efter, har jag inga bra förklaringar till varför vi valde att lämna lägenheten.. haha. Men det var verkligen en supermysig kväll!

Trots att det var only girls allowed fick Alfred också vara med! Han är så snäll som lånar ut sin lägenhet till oss töser. Men utklädnad-kravet kom han inte undan!

Likes

Comments

View tracker

Kosta Boda

All about you...

Jag har fått en försenad födelsedagspresent av min käraste vän Ally. Visserligen fyllde jag år för flera månader sedan, men visst är hon gullig? Glasen från Kosta Boda är supersnygga och inte alls farligt dyra, klicka här för att se mer!

Jag älskar Kosta Boda och deras prydnadsföremål, och för att inte tala om dessa läckra glasen... Så nu påbörjas en ny samling av glas. Jag samlade nämligen på Carolina Gynning glas förut men det blev alldeles för mainstream.

Puss och Kram

Likes

Comments

Jag älskar höstens alla färger!

Likes

Comments

Och så var det äntligen dags för ännu en London visit, denna gången som en klassresa. Därav att jag har varit frånvarande under veckans gång. Resan började tidigt på måndagsmorgon och avslutades sent på fredagskvällen. Jag tänker inte vara så värst långdragen med texten då jag har mängder av bilder som ni ska orka titta igenom. Men vi hann med shopping, guidade turer, många restaurangbesök och massvis med gos. Den korta vistelsen till den kulturrika huvudstaden var ljuvlig, trots att det blev lite jobbigt ibland. Tur att jag har en så fin klass och så underbara vänner.

Många förväntansfulla kompisar på flygplatsen/flygplanet påväg till favoritstaden, London! Här nedanför följer en salig blandning av främst typiska turistbilder, men även gosiga, härliga och genuint lyckliga stunder som fastnat på kameran. Och givetvis en och en annan matbild...

Big Ben!!!


Vilken fantastisk resa!

Likes

Comments

Igår eftermiddag kom brodern min hem från plugget i Lund för en dag. Därför lyxade syskonskaran + Alfred till det med både bowling och en timmes paddel! Jag är en av världens största vinnarskallar men jag lyckades hålla humöret uppe genom att vinna i precis allt. Imorgon åker jag på äventyr.. Kan ni gissa vart?

Likes

Comments

Det här vill man vakna upp till varje morgon, en riktig brak-frukost!

Nu är jag, Alfred, mamma och pappa påväg till.. IKEA! Jag tycker om när man fyller upp den annars så ångestfyllda söndagen med något händelserikt och roligt. Det råder givetvis delade meningar om man tycker Ikea är roligt eller inte.. Men jag älskar det!

Likes

Comments

I torsdagskväll drog första studentfesten igång och temat var inget mindre än "Back in the Days, 80-90s". Vi hade så fruktansvärt roligt och jag kan knappt bärga mig till nästa fest! Men eftersom att jag är en aning stressad denna lördagsförmiddag, låter jag bilderna tala för sig själva. Kramisar

Likes

Comments

Här i sängen hade en kunnat ligga hela långa dagen. Jag tyckte att det var ovanligt svårt att vakna upp imorse. Jag låg och tryckte på snooze-knappen på mobilen tills dess att det inte gick att dra ut på tiden mer..


Nu går jag och väntar på att skoldagen ska ta slut så att jag kan krypa ner i sängen ingen. Jag ska bara klara av miljödagen och ett sociologiprov först!

Likes

Comments

Nu börjar höstfärgerna och höstkänslan träda fram, vilket jag både gillar och ogillar! Jag tycker verkligen om när löven ändrar färg och när dagarna/kvällarna blir mörkare. Då ökas myskänslan. Det som drar ner, den annars ljuvliga årstid, är den plötsliga kylan. Den tycks inte om..

Idag gick jag ner till stan en runda för att köpa mig en efterlängtad ryggsäck. Jag hade förberett mig på att bli besviken men jag fann den mest perfekta, söta lilla ryggsäcken.. Heja!! Resten av kvällen ägnar jag åt alla studier och övriga trista måsten.

Ha en bra tisdagskväll!

Likes

Comments