Hej!❤️

Det var ett tag sen jag bloggade, har inte haft tid har vart upptagen. Har flyttat bor nu i Ronneby så har fixat med lägenheten och så. Men ska försöka blogga så gott jag kan. Men i alla fall så har jag skaffat en ny mobil en iPhone 6s❤️😄,för min andra mobil är helt CP den laggar as mycket och så är den seg😑men min syster ska få låna den ett tag😊 hoppas att ni har haft det bra i helgen.

Vi hörs kramkram ❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 25 Readers

Likes

Comments

Hej alla!

Det var en tag sen jag bloggade men tog en paus från bloggen ett tag. Men nu är jag tillbaka hehe, ska skriva när jag kan. Men i alla fall så har vi sommarlov så har vart uppe i Stockholm och kollat på mitt favorit band med min kompis Hanna, vi såg ONE DIRECTION kan inte fatta att jag har sett dem, så såg vi också 5 second of summer dem car förband till one direction. så här kommer lite bilder från konserten.

vu hörs snart igen puss och kram♥
  • 65 Readers

Likes

Comments

ej!

Det var ett tag sen, har inte hunnit att blogga på dem senaste dagarna, för har vart iväg förra helgen och denna helgen så var jag hos in mormor så tänkte berätta lite vad jag gjorde förra helgen.

Förra helgen så åkte jag,Emma och vår kusin Sabina till Lund för vi skulle sova över hos Nina som är också vår kusin hehe, för Emma skulle göra addition i Idol i Malmö men hon kom inte vidare 😒 men träffade i alla fall Pär Lernström 😃 hihih och sen så åkte vi hem igen och när vi kom hem så stack jag,Emma,Sabina och Nina till stan. Sen så åkte vi hem på söndag så var inte hemma förrän lite över nio på kvällen.

Nu i helgen så var jag och Emma hos mormor och så träffade vi vår kusin Sabina och vi pratade lite och så, sen så åkte jag hem kl 16:08 för skulle dansa kl kvart i sju och så har vi också bytt dörrar så det känns jättebra 😃 

Idag så var jag på Jysk och kom hem lite över tre och så ska snart äta lite och nu på lördag ska jag se FBK för första gången har bara sett dem på tv och det känns jättekul att se dem live i Växjö😃 så Lasse fixade tre biljetter, så det blir jag,Lasse och Anita som ska åka och kolla på dem, egentligen skulle Emma också se dem men då är hon hos sin kille så det är tråkigt, hon blev lite besviken 😒 

just nu lyssna jag på musik och ska snart ner och äta lite. hoppas att ni har haft en bra helg för det har jag haft 😃

puss och kram😘❤

Likes

CommentsHej alla bloggare! 

Har inte gjorts så mycket idag, var med Lizette, Hanna och Sabina. Vi var ute och tog lite vår bilder, äntligen är våren på väg för det har vart jättefint väder hela dan och varmt. Händer inte så mycket imon har praktiken och sen på kvällen ska jag träna. Har precis kollat på Talang Sverige och ska kanske sätta på nån film eller läsa en bok får se vilket av det blir hehe. 

Vi hörs

kramkram <3

Här kommer två bilder som idag 
 

Likes

Comments


Hejhej!

Det var ett tag sen jag bloggade, men hur mår ni hoppas att ni mår bra för själv mår jag bra. 

Men i alla fall så ska jag berätta lite vad som har hänt i helgen

Fredag: Så var jag på Jysk till kl tre, sen så var jag med Hanna hela kvällen vi gick till reptil och köpte godis,chips och två energi drickor och så kollade vi på Let's Dance och så. 

Lördag: Så var jag med Hanna och Lizette vi stack till donken och var där i några timmar, sen så lite senare tog jag och Hanna bussen in till stan och käkade lite, sen hämtade hennes mamma oss, och så körde hon oss till Ica kvantum och handlade lite lördgasmys till finalen och vi köpte chips,läsk, choklad och nutella, sen så stack vi hem til mig och kollade på finalen och dampade loss med högsta volymen och sjöng till nästan alla låtarana men trodde att hon Ace skulle vinna finalen men tydligen gjorde sanna det och jag blev lite förvånad, men ajaj, sen så gick Hanna. Och lite senare skypade jag med George till klockan tre på natten eller på morgonen hehe och så vi jag reda på att vi hade studie dag på Måndag :)

Söndag: vakande klockan kvart över åtta och när klockan var innan halv tio så gick jag ner och åt frukost och ska lite senare vara med Lizette och Hanna och så ska jag dansa bugg ikväll och så kan jag dansa och så ska jag kanske skypa med Geroge ikväll eller på dan får se :)

men hoppas att ni har haft en bar helg för det har jag haft :)

vi hörs puss och kram <3

Här kommer två bilder från igår :)<3

Likes

Comments


Hej på er!

Kom precis hem från träningen och har precis ätit lite och så,har annars vart på Jysk idag och jobbat lite och imån är det ju Fredag och det är ju skönt. Nästa vecka har vi lov så tänkte berätta lite vad som hände. I helgen händer inte så mycket ska kanske vara med kompisar och under veckan så kommer jag att vara iväg ganska på mycket, på måndag händer det inte så mycket, tisdag ska jag träna i alla fall , onsdag beger jag mig till Malmö med Annexet för det är nån sorts tjemässa så kommer att vara borta hela dan, torsdag åker jag till min mormor och kommer att vara där tills söndag och på lördag fyller min kusin Sabina 15 år så jag ska se om jag hittar nåt fint när jag är i Malmö.Men ska snart borsta tänderna och gå och lägga mig för det är ju en dag kvar innan man ta lov på riktigt. Ni får gärna skriva lite vad ni ska göra på lovet.

Vi hörs Puss och Kram
Likes

CommentsHej 

Hur mår ni för själv mår jag inte så bra är sjuk och det är det värsta som finns, för tydligen har jag maginfluensa för jag spyder igår och natten till måndag så gick jag spyde tre ellerfyra gånger kommer inte ihåg, men jag tror inte att ni vill veta det :O, men i alla fall så har jag inte gjort så mycketkollat på en film och så åt jag lite grann, och jag hoppas att jag håller. men jag hoppas att jag blir snart frisk för vill inte vara sjuk hela veckan eller nästa vecka. För har vart förkyld i 5 veckor nu men det håller på att släppas och det känns skönt :). men jag hoppas att ni mår bra och underhåll mig gärna skriv på kik Elinandersson18 eller snappchat Elinajossan95 ni behöver inte om ni inte vill :) men ska nog sätta på nån film och jag hoppas att ni har filmtips som jag kan se. 

har det bra puss och kram

Likes

Comments


Hej på er!

Det var ett bra tag sen jag bloggade, men tog lite paus. men ska försöka komma igång att blogga. men hinner inte så mycket att skriva om ikväll för imån ska jag städa mitt rum för det ser ut som om jag har haft tredje världskriget om ni skulle se det i verkligheten då skulle ni nog flippar ur hehe, och sen ska jag fixa matsäck för på Söndagsmorgon kl sju beger jag mig till Kristianstad för att tävla andra gången men jag vet inte hur det kommer att gå eller hur det kommer att bli för är också förkyld har vart  det nu i tre veckor kuuullll eller vad :((( men hoppas att ni mår bra i allafal :). vi hörs 

puss och kram <3

Likes

Comments

var och shoppade lite med min syster och vår kompis Hanna idag och är faktiskt riktigt nöjd med det som jag har köpt och så tog vi också en fika på Kristins ♥  • 156 Readers

Likes

Comments

Hej hej.

Nu är det ett nytt år och så ha man också ett nyårslöfte, och mina nyårslöften är att jag ska försöka äta lite godis som helst, träna lite mer och ska försöka också att vara ordningsam men vi får se hur det går haha.

men i alla fall så har jag vart på bio med min kompis vilja och vi såg filmen Sune på bilsemster och jag har aldrig skrattat så mycket av hela mitt liv, nej men den var hur rolig som helst. sen så har jag vart med Lizette och sabina och är hos dem nu för ska sova över hos dem och vet inte vad som händer imorgon ska kanske städa lite på mitt rum och ska kanske träna men vi får se vad det leder till och ska också ladda min mobil för har snart 15% kvar .Men vi hörs puss och kram ♥♥

  • 161 Readers

Likes

Comments