Header

Mode

Tycker typ ALDRIG att man kan ha för många bikinidelar. (Däremot tycker mamma det...) Men nu klickade jag in på Nelly och såg att även dem hade fått in jättefina bikinisar.. Tycker den i mitten och den till höger om den med blommor var jättefina. Vad tycker ni? Är ni också som mig och har hur många bikinisar som helst???

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

New in

IDAG FICK JAG MIN EGNA BIL! MIN ALLDELES FÖRSTA BIL!
Jag är såååå glad. Åhhh!!! Tack pappa och tack till Bilforum i helsingborg!

Detta är då en Citroën C3! Visst är den fiiiin? Var först lite osäker om jag ville ha den med röda detaljer men tyckte och tycker nu, att den blev absolut mest stilren i svart och vit och sedan med svarta fälgar!
Fick från börjar inte svarta fälgar men det löste sig till sist <3

Likes

Comments

Vardag

Hej mina fina!
Klockan är nu halv 9 och jag sitter på bussen som varit så sen som vanligt. Har så mycket i skolan just nu men idag bockar jag av 2 saker som ska bli så skönt.

Jag tänkte nog köpa på en till vlogg i helgen! Om det blir lördag eller söndag vet jag inte. Beror lite på vad jag ska göra... Eller kanske både lördag och söndag? Vad tror ni om det?
Fick ganska bra respons på min senaste vlogg så känner att jag kanske testar vidare lite!

Min senaste bild på Instagram <3

Nu ska jag hoppa av!
Vi hörs senare.
PUSS O KRAM

Likes

Comments

Smink och skönhet

Fick en jättestor påse med en massvis olika produkter av syrran i helgen. I fanns bland annat olika skrubbar, krämer och flera fina saker från Rituals. Hon och jag är ganska bra samlare båda två, så när jag rensar ut brukar hon få massa saker och sen när hon rensar ut om de så är garderob eller bland skönhetsprylar så får jag en hel bunt.
Nu var hon trött på detta produkterna ovan så jag fick dem och det var perfekt! Älskar att prova "nya" saker och vissa av dem har jag redan haft och tycker om.

Efter skolan satt jag som sagt och pluggade i några timmar och sen åkte jag och tränade med både mamma och pappa (???). Gick iallafall hur bra som helst men nu är jag helt slut. Nu har jag tagit en dusch, käkat kvällsmat med mamma och nu ska jag plugga ännu mer. Har prov i ledarskap imorgon och sedan en presentation i svenska. Hörs imorgon!
PUSS O KRAM

Likes

Comments

Mode

Top from Zara (old one) // Jeans from Bikbok HERE // Jacket from Zara (look-a-like) HERE // Shoes from Scorett HERE // Sunglasses from Tom Ford // Bag from Prada

För att göra en kontrast till det fina vädret så kör jag på svartvita bilder haha! Nej men idag har diet varit väldigt fint väder och en ganska ok skoldag. Hade nationella prov i engelska (muntligt) och det gick faktiskt helt okej. Kändes så iallafall! Sen har vi spelat beachhandboll på eftermiddagen och nu är jag hemma och har sån stress med plugget inför imorgon och ska även iväg på intervallträning kl 18. Vi hörs senare!

PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

Contains affiliate links Smink och skönhet

Detta är mina 2 favoriter. Den till vänster är från Maybelline och den till höger är från YSL.
Kan rekommendera dessa två med hela mitt hjärta. Så himla bra bägge två. Brukar även blanda dem lite för att det ska bli så bra som möjligt. Den från YSL är dock ganska dyr till skillnad från Maybelline men tycker fortfarande att den är värd vartenda krona. Fördelen med YSL pennan är att det inte blir lika "kakigt". Den är väldigt lätt i konsistensen.

Ni hittar den från Maybelline HÄR // Ni hittar den från YSL HÄR

Likes

Comments

Mode

Topp HÄR // Trosa HÄR

Tycker att Gina har fått in jättefina bikinisar denna säsongen. Denna var en av de finaste tyckte jag? Vad tyckte ni? :)

Likes

Comments

Smink och skönhet

FÖRSTA PRISET går till...... Louise Wieweg! (Louisewieweg på instagram) Grattis!! Du har vunnit ett Glow Kit från Anastasia samt en handkräm.
ANDRA PRISET går till..... "Ensenna"! (Vegowellness på instagram) Grattis, du har vunnit ett ljus från Voluspa samt en handkräm.
TREDJE PRISET går till.... Josefin Nordberg! (Nordbergjosefin på instagram) Grattis, du har vunnit ett ljus från Voluspa och en handkräm.

Stort grattis till er tjejer. Jag behöver att ni 3 mejlar mig på elinandersso@hotmail.com så att jag kan få era adresser så postar jag sakerna imorgon (eller när ni skickat adressen)!

& ett stort tack till alla som har varit med i tävligen. Jag skrev ALLA namn på lappar och sen valde jag bara 3 stycken slumpmässigt. Jag kommer att ha en ny tävling inom kort, (kanske på instagram denna gången?) så håll utkik!!

PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

Mode

Kolla vilka fina saker jag hittade från River Island. De har jättefina kläder och accessoarer på deras hemsida. Har några blusar därifrån som jag älskar och blev kär i denna rosa toppen och den blåa blusen. Tyckte ni om något av det? Klicka på länken för att komma till produkten eller kom till deras hemsida direkt HÄR!

Likes

Comments