Igår var det Måndag och som vanligt står ridning på schemat! Jag hoppade hästen Vinda som är en glad och framåt tjej! Vi hade styrke träning vilket menas med att vi hoppade ganska många hinder i en kombination! När man har styrke träning hoppar man inte heller så högt eftersom hästen redan hoppar antal språng! Och då är det bättre för hästen om hinderna inte är så höga! Mot slutet av passet höjde vi  till ca 80/90 cm men rekommenderar att man håller sig på ca 70 cm då hästen redan måste hoppa mycket!
Kram på er och hoppas att du får en bra dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tyvärr är inte alla med på en och samma bild men detta är bland några favoriter! Dom som finns för än...förstår än och faktiskt accepterar! Denna bild togs på ett av konfirmationsmöterna vi var på och detta är några få som får mig att se saker från den ljusa sidan! Älskar varenda än av dom! Alla är dock inte med på denna bild som jag skrev tidigare med dom som inte är med vet att dom betyder lika mycket! Jag behöver knappt ha en bild för att visa för dom vet redan att dom betyder mycket och dom vet själva vilka dom är! Men tänkte att det skulle vara kul för er att se några ansikten! Detta var bara ett kort inlägg som bara lite kvällssnack om några få vänner som betyder väldigt mycket!

Godnatt och kom ihåg att du är fin på precis ditt egna sätt!

Likes

Comments

Detta kommer vara jäkligt jobbigt att skriva ut men fasiken vad skönt att få skriva av sig lite!  Jag har många vänner som vet när jag är ledsen och som ställer upp till 100! Och så finns det de kompisarna som är roliga att vara med men som inte känner än ända in...Och så finns det dom som man har kontakt med genom sociala medier och som tror att dom känner än ända in men att dom egentligen bara vet ens ytterskal som dessutom är ett så kallat "fake leende" då insidan inte syns! Jag vet vilka av mina vänner som tillhör vardera sak och självklart vet jag vilka som alltid kommer att ställa upp i ALLA lägen! Men det är bara  JAG som vet hur mina kvällar är...mina nätter...och hur jag känner när jag vaknar och hur mina dagar är! Att alltid känna sig ledsen när man ska sova.. att alltid vakna ledsen.. och att knappt kunna vara själv ute då man är så sjukt rädd för att möta någon för att man knappt klarar sociala världen för socialfobi!   Jag har en underbar familj som jag vet alltid finns och att man alltid är älskad av dom! Men på grund av att jag mår dåligt så istället för att berätta det så blir jag istället osäker och arg! Det är sjukt att man istället för att berätta hur man mår för dom som bryr sig mest och som vill hjälpa en med allt den kan,,,så är det jäkligt svårt att bara sätta sig ned och berätta! Istället blir jag arg och sur...Och för min familj blir det ju jätte konstig om jag helt plötsligt bara skriker på dom.... Dom har ju inte gjort ett skit....dom ger mig all kärlek jag kan få och vad ger jag tillbaka....ingenting! Fyfan vilken dålig dotter jag känner mig som! Jag ligger just nu i min säng och gråter för att jag inser hur jäkla dåligt jag beter mig... Dom ger mig så mycket och får så lite tillbaka! Ni ska inte tro att jag behandlar alla som skit för det gör jag verkligen inte men istället för att bara berätta så blir jag istället arg... HELT FEL!!!

Någon av er känner säkert igen er i det här! Om ni känner ungefär som mig eller åt samma håll så berätta det för era föräldarar...eller för någon vän som ni litar på...eller någon annan som ni vet inte kommer skratta åt er utan faktiskt bry sig och ta in det ni säger!  Om du mår allmänt bra så säg det med! Berätta allt och försök skapa en bra konversation med framför allt din familj för det är dom som i slut ändan kommer att stå kvar! Vänner kommer och går...killar kommer och går men din familj kommer aldrig vara bland den grupp som går! Den dagen som du behöver dom som mest är det jäkligt skönt att ha en bra relation med dom! Ta vara av varje timma...varje minut...varje sekund! För det kommer en dag då din familj inte finns mer...Och ingen vet när den dagen kommer! Så njut varje sekund och var tacksam för dom du har omkring dig!  Lev som om det vore din sista dag! Och älska alla omkring dig som om det var sista gången du såg dom!

Just du som läser detta nu är sjukt fin på ditt sätt...just DU! Och just DU är en på miljonen! Var tacksam för det du har och för allt du fått! Då menar jag inte alla saker du fått eller den där telefonen du fick eller din dator du fick utan

KÄRLEKEN DU FÅR!!!

Godnatt och hoppas att ni sover gott! Kom ihåg att din familj är en familj av en anledning...att dina vänner är vänner av en anledning och att just DU finns av en anledning!

GODNATT

Likes

Comments

Godmorgon på er alla!

Idag är det Söndag och jag vaknade till en underbar Söndag Solen skiner och himlen är klar blå! Igår regnade det ganska mycket så det var en fantastiskt känsla att vakna med blå himmel och sol. Idag ska jag plugga och vara med kompisar, som typ alla andra dagar denna vecka! Om ca 5 min kommer min brorsa Jonathan hit till min pappa där jag är just nu... Vi ska åka motorcykel tillsammans! Jag sitter bakpå när pappa kör och Jonathan har en egen """ lätt 125:a mototcykel""" som han åker på. Vi ska dra ut en sväng och kanske käka nån glass i hamnen eller nått!

Hoppas att eran Söndag var lika underbar som min var, och att ni får en toppen dag! Och kom ihåg att du är värdeful precis som du är!! <3

Likes

Comments

Hej på er alla!

Idag är det Lördag, och jag är sjukt trött! Har varit ute och hängt med kompisar nästan varje dag denna vecka!

Jag har sjukt kul när jag är ute men det tar ganska mycket på kroppen ändå även fast man bara går runt i centrum

eller sitter och snackar på UH (ungdomens hus). Vi kanske är lite för vilda men vad ska man förvänta sig av ett gäng

femtonåringar..? Man kan nog räkna med att det blir mycket skratt och skrik! Hur som helst...allt har varit bra idag

och jag längtar redan tills imorgon då jag ska ut igen och träffa kompisarna! 

Självklart röker eller dricker vi inte!! Någon i gänget gör det ibland men inte när alla står i ett gäng och inte jag!

Usch, att röka är så vidrigt och verkligen inte coolt någonstans! Hoppas att ni också har haft en trevlig Lördag, 

och om inte så hoppas jag att ni får en bättre dag imorgon!

Godnatt och kom ihåg att du är fin precis som du är!  <3

Likes

Comments

Hej på er alla!

Detta är min nya blogg. På denna kommer det att komma mer uppdatering än min förra. Jag kommer b.l.a. skriva om mitt liv och vad jag gör på dagarna samt övriga saker så som hästar mm.   Ja, ungefär så kommer uppläggen att vara. Information om mitt privatliv! 


Likes

Comments