Detta kommer vara jäkligt jobbigt att skriva ut men fasiken vad skönt att få skriva av sig lite!  Jag har många vänner som vet när jag är ledsen och som ställer upp till 100! Och så finns det de kompisarna som är roliga att vara med men som inte känner än ända in...Och så finns det dom som man har kontakt med genom sociala medier och som tror att dom känner än ända in men att dom egentligen bara vet ens ytterskal som dessutom är ett så kallat "fake leende" då insidan inte syns! Jag vet vilka av mina vänner som tillhör vardera sak och självklart vet jag vilka som alltid kommer att ställa upp i ALLA lägen! Men det är bara  JAG som vet hur mina kvällar är...mina nätter...och hur jag känner när jag vaknar och hur mina dagar är! Att alltid känna sig ledsen när man ska sova.. att alltid vakna ledsen.. och att knappt kunna vara själv ute då man är så sjukt rädd för att möta någon för att man knappt klarar sociala världen för socialfobi!   Jag har en underbar familj som jag vet alltid finns och att man alltid är älskad av dom! Men på grund av att jag mår dåligt så istället för att berätta det så blir jag istället osäker och arg! Det är sjukt att man istället för att berätta hur man mår för dom som bryr sig mest och som vill hjälpa en med allt den kan,,,så är det jäkligt svårt att bara sätta sig ned och berätta! Istället blir jag arg och sur...Och för min familj blir det ju jätte konstig om jag helt plötsligt bara skriker på dom.... Dom har ju inte gjort ett skit....dom ger mig all kärlek jag kan få och vad ger jag tillbaka....ingenting! Fyfan vilken dålig dotter jag känner mig som! Jag ligger just nu i min säng och gråter för att jag inser hur jäkla dåligt jag beter mig... Dom ger mig så mycket och får så lite tillbaka! Ni ska inte tro att jag behandlar alla som skit för det gör jag verkligen inte men istället för att bara berätta så blir jag istället arg... HELT FEL!!!

Någon av er känner säkert igen er i det här! Om ni känner ungefär som mig eller åt samma håll så berätta det för era föräldarar...eller för någon vän som ni litar på...eller någon annan som ni vet inte kommer skratta åt er utan faktiskt bry sig och ta in det ni säger!  Om du mår allmänt bra så säg det med! Berätta allt och försök skapa en bra konversation med framför allt din familj för det är dom som i slut ändan kommer att stå kvar! Vänner kommer och går...killar kommer och går men din familj kommer aldrig vara bland den grupp som går! Den dagen som du behöver dom som mest är det jäkligt skönt att ha en bra relation med dom! Ta vara av varje timma...varje minut...varje sekund! För det kommer en dag då din familj inte finns mer...Och ingen vet när den dagen kommer! Så njut varje sekund och var tacksam för dom du har omkring dig!  Lev som om det vore din sista dag! Och älska alla omkring dig som om det var sista gången du såg dom!

Just du som läser detta nu är sjukt fin på ditt sätt...just DU! Och just DU är en på miljonen! Var tacksam för det du har och för allt du fått! Då menar jag inte alla saker du fått eller den där telefonen du fick eller din dator du fick utan

KÄRLEKEN DU FÅR!!!

Godnatt och hoppas att ni sover gott! Kom ihåg att din familj är en familj av en anledning...att dina vänner är vänner av en anledning och att just DU finns av en anledning!

GODNATT

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments