Igår kväll kom Matilda hit, vi kollade film, pratade och bara hade det gött, hon stannade här och sov, och imorse gick upp åt frukost gick och la oss igen, kollade youtube sen åkte hon hem när jag drog på dans, och efter dansen åkte jag hem, åt , duschade, pluggade och sen kröp jag ner i sängen och kollade på empire och har bara tagit det lugnt, Har haft en väldigt mysig helg. Imorgon är det skola igen och då måste jag ha bestämt om jag ska tävla eller inte, och jag vet fortfarande inte vad jag vill!!! Imorgon har jag även prov i svenska vilket suger så nu ska jag sätta mig och plugga lite på det! Så hörs vi imon!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Äntligen är det helg igen! Igår hade vi teori prov i frisör, tror det gick ganska bra. Efter skolan åkte jag hem och fixade om drog sedan till Halmstad och träffade Malin, hennes brorsa fyllde år så vi firade honom. Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, har även provat göra massa uppsättningar för vi ska tävla i skol SM, och man tävlar i uppsättningar och även i permanent rullning, dock är jag osäker på om jag vill vara med, så ska fundera nu under helgen och bestämma mig tills på måndag.ikväll ska jag nog inte göra så mycket, kanske träffa Matilda och ta det lugnt bara.

Kram!!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Just nu sitter jag på stationen och väntar på mitt tåg. Hatar att börja tidigt!

Igår blev det en lugn kväll! När jag kom hem från skolan så satte jag mig och pluggade lite och sen la jag mig i ett varmt bad och kollade på empire.

Idag blir det skola sen träning och kanske plugga lite för har prov på fredag!


Likes

Comments

Idag blev det en riktigt mys dag!

Gick upp åt frukost, bytte om och åkte på dans. Sen åkte jag hem duschade tog på ansiktsmask, kröp ner i sängen kollade film och bara tog det lugnt i ett par timmar, sen lagade jag mat med mina syskon och sen kröp vi ner i soffan och kollade på en film och åt chips och dipp. Super mysigt!

Imorgon blir det skola igen som vanligt och efter skolan har jag inga planer, så får se vad som händer!

Likes

Comments

Helg

Hej!

På senaste har uppdateringen här på bloggen varit jätte dålig men har haft mycket att göra nu den senaste veckan därav inte mycket tid till att blogga så jag har tagit en liten paus. Men nu tänkte jag fortsätta som vanligt. I skolan har vi fått lära oss schamponering och vilket schampo man ska ha till vilket hår osv, färga fransar och bryn. Till jul ska vi kunna rulla permanent på ett helt huvud på 45 minuter och i onsdags slog jag mitt egna rekord och lyckades rulla på 37 minuter är sjukt stolt över mig själv. Igår åkte jag hem efter skolan åt middag med familjen sen åkte jag till Matilda och va med henne under kvällen. Och idag har jag varit i Halmstad med familjen, gick i lite butiker och sen åkte vi till min gamla mormor och fikade och åt lite lunch. När vi kom hem så övningskörde jag och hämtade pizza sen har jag bara tagit det lugnt, kollat film och även klippt pappas hår.

Imon blir det dans som vanligt och kanske lite prov!

Kram!!

Likes

Comments