Helgens tävlingsresultat kan jag inte vara annat än nöjd med. Dom fick åka till Botkyrka och hoppa en varsin 120cm. Små missar men ingenting som påverkade det fokus jag och mina hästar höll. Vi balanserade upp varandra perfekt vilket är det jag strävar efter när jag rider.

Conny var först ut, var lite seg för hjälper de två första hindren men sedan släppte det och han var väldigt rapp i fötterna och med på noterna.

Kajsa var sjukt på, han letade nästa hinder och ville bara mer och mer. Så otroligt positiv häst det där.

Conny vann och Kajsa kom 5a

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Internationella kvinnodagen?!? Okej men seriöst vad är det för töntig skit? Att vi kvinnor går runt och grattar varandra, att män grattar oss, att vi ens firar att samhället inte är jämställt?

Kvinnodagen kom till pga att kvinnorna passade upp på männen varje dag på året, förutom en dag om året då männen skulle passa upp kvinnorna istället. Och detta firar vi alltså... Om inte det är diskriminering så vet jag inte vad som är.

Så sjukt töntigt spyr på feminism och dessa dagar.

Likes

Comments

Alltså gårdagen ❤❤. Min vän Louise har köpt hund som vi hade puppyshower för igår med bubbel och brunch. Mina vänner är bäst och hunden är fan nästan bättre. Så sjukt söt den där lilla Stina.

Vi sa det igår, sånt här bör man styra upp oftare med sina vänner, så sjukt värt och mysigt, kvalitetstid som man brukar kalla det :)

Likes

Comments

Båda hästarna står i lastbilen på väg till stäket för att hoppa en varsin 110. Jag skulle egentligen åkt till Lurbo för att hoppa 120,130 men kom inte med dit så åker till stäket för lite träning istället. Håll tummarna för oss :)

Likes

Comments

Mina dagar är verkligen långa, strax innan 7 varje morgon ringer klockan, jag börjar jobba vid 8. Slutar sedan klockan 5. Är hemma runt 6 tiden, trycker då i mig nåt att äta lite fort och åker sedan till stallet. Rider 2 hästar och fixar till dom. Hmmm det tar fan tid men shit jag älskar det ändå

Likes

Comments

Alltså Conny igår, sån jäkla dröm och han arbetade så han skummade både i mun och kropp. Så härligt att kunna rida ordentligt i ridhus, känner att det VERKLGEN är något som saknas hemma hos oss.... tar ju lite tid att bila fram och tillbaka och ofta är vi inte hemma för ens 21.00-21.30.... och då har jag en häst kvar att rida... igår fick Kajsa vila dock, det spöregnade och var glashalt, jag halkade omkull när jag skulle stänga lastbilen, och kom fan inte ens upp...

Idag är jag faktiskt stalledig, tjejerna hjälper mig med hästarna idag och jag ska faktiskt, efter jobbet, in till mall of scandinavia och möta mitt gamla Vallentuna gäng. Var verkligen fett länge sen vi hängde men vi kommer alltid vara som en liten familj. Sista året jag red för Vallentuna var 2014, då förstår ni ju 😱

Imorgon ska Kajsa åka till ridhus och trimmas ordentligt, helst med bommar och tankejobb för honom.

Hoppas även ridbanan går någorlunda bra att rida på, skulle behöva rida Conny också!

Antagligen är det tävling på Lurbo i helgen igen, då ska dom gå 120cm och 130cm ☺

Likes

Comments

Godmorgon! Pissväder i Stockholm, mulet, mer snö har kommit under natten vilket nu bara ligger som slaskig kramsnö överallt och täcker isen.... men annars då, börjar bli sjuk, fattar inte varför jag är sjuk så mycket nu för tiden.... men annars är det bra, har precis varit i stallet och morgonfodrat hästarna. Är inte det bästa som finns att tillbringa tidiga mornar i stallet och höra hur dom mumsar på maten?

Idag ska jag på lite lägenhetsvisningar under dagen, ikväll bär det av till ridhus med hästarna, Kajsa ska även provridas ikväll. Jag tänkte även få upp bloppis på schabrak här under dagen, så jäkla jobbigt att ta tag i bara 😩

Likes

Comments

Alltså schabrak kan man väl aldrig ha för många av? Och man har knappast ångest över alla tusentals kronor man lägger ner på dessa vackra saker <3

Under min lilla bloggpolis här har jag hunnit med 3 nya schabrak i samlingen.

Schabrak1:

Christina sport
Detta fick jag och Jossan av pappa. Han hade gömt det i lastbilen för att överraska oss när vi väl hittade det. Blev vi överraskade? Ä ja!!!
Så sjukt fint och bästa passform och kvalité, bilden gör det verkligen inte rättvist
😢


Schabrak 2 & 3:

Dessa schabrak köpte vi ihop med Matilda. Båda är från märket animo och superkvalitet, Love Love Love. Materiell lycka helt enkelt :))))

Likes

Comments

Kajsa vann 110cm, Conny kom 7a!!
I 120 så hade Kajsa ner sista hindret i grunden sådär jätte onödigt nerslag... Conny fick inte speciellt bra möjligheter av mig att hoppa sista hindret i omhoppningen så la en volt där!

Men sjukt fin har dom varit idag och har hoppat så himla fint båda två <3

Likes

Comments

On our way to tävling!! Så satfläsk roligt!!! Update soon

Likes

Comments