Gudemörgon!

Asså jag har sån sjuk mensvärk, eftersom att jag har P-stav så har jag inte haft mens på 1 år så har verkligen glömt bort hur det känns. Och aj, det gör verkligen ont, tur att jag har det så sällan.

Jag har precis kommit hem från stallet, bästa som finns är att möta trötta blickar på morgonen och sedan lyssna på hur de mumsar på frukosten. Det är som smör för själen må jag säga. Nu sitter jag här nerkrupen i soffan inlindad i en filt, med en stor kopp te framför bästa serien, O.C.

Idag ska 3e avsnittet av podden spelas in. Jag är så så taggad. Vi har fått så mycket oerhört fin respons så man kan inte vara annat än glad över att vi började med detta. Ni kan alltid kommentera här om ni har något ni undrar över eller vill att vi tar upp nåt i podden 😃

Likes

Comments

Jag är evigt tacksam min familj som gett mig chansen att ha egen häst och jag är evigt tacksam mina hästar som givit mig allt och lärt mig så mycket värdefullt

🔶 tack vare mina hästar har jag lärt mig att i samarbeten inte skylla på min partner utan att analysera min egen insats först.


🔶 tack vare mina hästar har jag lärt mig att ta ansvar. Ett väldigt stort ansvar som många inte ens kommer behöva ta


🔶 tack vare mina hästar har jag lärt mig att kompromissa. Alla individer har olika åsikter vilket är viktigt att lyssna på och ta åt sig av för en fungerande relation


🔶 tack vare mina hästar har jag lärt mig att aldrig ge upp. Ibland har man motgångar men jag vet att om man fortsätter kämpa så kommer framgångarna.


🔶 tack vare mina hästar har jag lärt mig att sätta upp mål och sträva efter dessa. Oavsett vad andras åsikter är

🔶 tack vare mina hästar har jag större erfarenhet än många i min ålder


🔶 tack vare mina hästar har jag lärt mig att fatta beslut. Både tuffa, enkla, snabba och långsiktiga

Likes

Comments

Omajgod va trött jag är. Mina ögon går i kors när jag sitter i köer på väg hem från jobbet. Vid halv 6 åker jag och Elsa från stallet mot träningen. Så ja jag har bråttom.

Men hörni det är fredag!! Vad har ni för planer? Som jag känner just nu så blir det en hemmakväll for sure eftersom att jag inte kommer va hemma från träningen för ens runt 21 och är sjukt trött redan nu. Men det kan ju alltid ändras haha.

Likes

Comments

// elinamellberg@hotmail.com //

Gpa Firs lady strl 55. Knappt använd. nypris: 5500kr - mitt pris: 4500kr

Charles owen sparkly strl 56. Nypris 1940kr - Mitt pris 1400kr

Likes

Comments

Nu när det är plusgrader och ridbanan fungerar så måste man passa på! La ut 5st bommar längst långsidan med 5 meter emellan. Det blir på en häst ca 1 kort galoppsprång. Denna övning är bra för att få igång hästens bakdel och göra den kvickare. Även väldigt tydligt om hästen rinner iväg från en vilket leder till att dem sista avstånden blir mer på stuts. Så en bra övning för kontroll, lydnad samt kvickhet.

Båda mina hästar fick Kötta denna idag. Så härligt att kunna rida ordentligt! Imorgon blir det hoppträning med Conny.

Likes

Comments

🔶 Conny har vanligast cob i träns och 135cm i täcke


🔶 Jag har aldrig träffat en häst som gillar att mysa så mycket som Conny. Han är stallets gosegris


🔶 Conny var från början jossans häst, men jag tog över honom i januari förra året


🔶 Conny är inte alls snäll i hagen mot andra hästar. Förutom Kajsa, honom är han kär i


🔶 Conny är väldigt svår på marken, han har det inte alls i sig naturligt. Rids därför med graman på marken

Likes

Comments

Hej alla fina <3

Hur har er dag varit? Min har varit bra, hektisk men bra! Jobbet med min bror gick bra och sen har jag fått hämta ut min bil från verkstaden, ÄNTLIGEN har jag en fungerande fläkt igen!!!

Jag hann faktiskt inte fixa hästarna idag, så gulligaste Jenny hjälpte mig att fixa till dom idag. Blev ledig imorgon så då ska båda hästarna trimmas ordentligt och pussas massor på. Och vet ni vad jag ska göra på fredag? Jag ska på hoppträning med Conny!!! Så länge sen jag hade möjligheten att träna men nu jäklar. Sofie Thurdin kommer till Stockholm, aldrig tränat för henne tidigare men hört att hon ska vara riktigt bra. Gillar egentligen inte att byta runt mellan tränare men det är bra med nya ögon på sig!

Miss my french little friend

Likes

Comments

Slutresultat med gopron; jätte korta små klipp haha. Försökte klippa ihop lite i Imovie och det gick väl sådär. Kameran gav roliga filmer men har ju förstått att det krävs något bättre redigeringsprogram än Imovie om det är något man vill satsa på framöver.

Hur som helst, imorgon är det jobb som står på schemat, frågade min bror om han ville jobba med oss imorgon och det ville han. Kul att få bossa 4 real över min lillebror😉 Sen ska han och jag till bilverkstaden och hämta min bil som är lagad och klar nu, yeeey.

Å juste, hästmat och spån måste inhandlas imorgon innan jag åker mot stallet också.

Likes

Comments