Så mycket tankar och ovisshet, men nu har jag bestämt mig. Conny är tillsalu.

Världens underbaraste lilla häst, så det svider i hjärtat att skriva det här. Men jag har andra höga ambitioner och mål och för att uppnå dessa kan jag knappt ha en häst haha. Men jag ska försöka, man kan inte få allt här i livet har jag tydligen fått lära mig...


Men iallafall, letar Du eller någon du känner en storhäst med OTROLIG kapacitet så har jag en så grym jävla fin häst till en billig peng. Han är ca 162cm hög, lite knepig att rida på marken, ej dum utan har bara inte riktigt dressyrmoves i sig.... Snäll i ALL hantering, vill alltid vara med och ska helst krypa in under kläderna på en. OCH han ska alltid bära grimskaftet själv in från hagen (vissa lär se det som en lathet men jag ser det mer som en extra charm).


Pris: 235000:- , en häst som med lite tid kan gå det högsta. Rosettplockare är han också ;)

Skynda fynda innan jag ändrar mig.

Han är född 09 och går 130cm

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej Alla!

Å gud jag kan inte förklara med ord hur skönt det känns att sitta med en dator i knät och kunna blogga? För en längre tid sedan slutade jag att blogga, tröttnade ganska rejält och fort när jag inte kunde komma in på min blogg via datorer. Visst telefonbloggning funkar men det är verkligen inte samma sak som att sätta sig ner med en dator. Datorn är liksom hela kontrollpanelen på något sätt och när du endast slänger upp inlägg via telefonen då och då och inte har någon koll på resten så suger det 😃 Men hur som helst så vaknade jag med värstas magkänslan om att jag ska blogga, och gissa vem som kommer in på bloggen via dator? JAAAG!


Likes

Comments

För några veckor sedan när vi var på Märsta och tävlade så lyckades jag åka ifrån min ridhjälm hemma. Så jag fick alltså lov att köpa en ny, vilket känns sådär.

En marinblå kep med sammets detaljer och brunt hakband. Enligt mig är det bruna hakbandet så sjukt snyggt. Dock lite stor så måste köpa mindre storlek på kuddarna 😁

Likes

Comments

Helgens tävlingsresultat kan jag inte vara annat än nöjd med. Dom fick åka till Botkyrka och hoppa en varsin 120cm. Små missar men ingenting som påverkade det fokus jag och mina hästar höll. Vi balanserade upp varandra perfekt vilket är det jag strävar efter när jag rider.

Conny var först ut, var lite seg för hjälper de två första hindren men sedan släppte det och han var väldigt rapp i fötterna och med på noterna.

Kajsa var sjukt på, han letade nästa hinder och ville bara mer och mer. Så otroligt positiv häst det där.

Conny vann och Kajsa kom 5a

Likes

Comments

Internationella kvinnodagen?!? Okej men seriöst vad är det för töntig skit? Att vi kvinnor går runt och grattar varandra, att män grattar oss, att vi ens firar att samhället inte är jämställt?

Kvinnodagen kom till pga att kvinnorna passade upp på männen varje dag på året, förutom en dag om året då männen skulle passa upp kvinnorna istället. Och detta firar vi alltså... Om inte det är diskriminering så vet jag inte vad som är.

Så sjukt töntigt spyr på feminism och dessa dagar.

Likes

Comments

Alltså gårdagen ❤❤. Min vän Louise har köpt hund som vi hade puppyshower för igår med bubbel och brunch. Mina vänner är bäst och hunden är fan nästan bättre. Så sjukt söt den där lilla Stina.

Vi sa det igår, sånt här bör man styra upp oftare med sina vänner, så sjukt värt och mysigt, kvalitetstid som man brukar kalla det :)

Likes

Comments

Båda hästarna står i lastbilen på väg till stäket för att hoppa en varsin 110. Jag skulle egentligen åkt till Lurbo för att hoppa 120,130 men kom inte med dit så åker till stäket för lite träning istället. Håll tummarna för oss :)

Likes

Comments

Mina dagar är verkligen långa, strax innan 7 varje morgon ringer klockan, jag börjar jobba vid 8. Slutar sedan klockan 5. Är hemma runt 6 tiden, trycker då i mig nåt att äta lite fort och åker sedan till stallet. Rider 2 hästar och fixar till dom. Hmmm det tar fan tid men shit jag älskar det ändå

Likes

Comments

Alltså Conny igår, sån jäkla dröm och han arbetade så han skummade både i mun och kropp. Så härligt att kunna rida ordentligt i ridhus, känner att det VERKLGEN är något som saknas hemma hos oss.... tar ju lite tid att bila fram och tillbaka och ofta är vi inte hemma för ens 21.00-21.30.... och då har jag en häst kvar att rida... igår fick Kajsa vila dock, det spöregnade och var glashalt, jag halkade omkull när jag skulle stänga lastbilen, och kom fan inte ens upp...

Idag är jag faktiskt stalledig, tjejerna hjälper mig med hästarna idag och jag ska faktiskt, efter jobbet, in till mall of scandinavia och möta mitt gamla Vallentuna gäng. Var verkligen fett länge sen vi hängde men vi kommer alltid vara som en liten familj. Sista året jag red för Vallentuna var 2014, då förstår ni ju 😱

Imorgon ska Kajsa åka till ridhus och trimmas ordentligt, helst med bommar och tankejobb för honom.

Hoppas även ridbanan går någorlunda bra att rida på, skulle behöva rida Conny också!

Antagligen är det tävling på Lurbo i helgen igen, då ska dom gå 120cm och 130cm ☺

Likes

Comments