Livet just nu är riktigt bra, jag tränar bra, jag äter bra, jag har roligt med vänner och det går bra i skolan. Dock har jag en del i livet som jag har ångest över och som fattas i mitt liv. Att flytta till en egen lägenhet. Det är i princip allt jag vill just nu. Jag vill skaffa ett bra och roligt jobb och ha råd med att kunna flytta hemifrån. Det är enbart ca 5 månader kvar till studenten och vad fan ska man göra efter studenten? Tänk om jag inte får ett bra jobb? Då kommer jag inte kunna flytta?

Jag vill verkligen flytta så fort som möjligt. Dels för att jag vill ha mitt eget space, vakna upp och inte störas av att det är ljud utanför eller dra sig för att gå upp på morgonen för att man inte orkar vara bland familjen. Jag vill köpa min egen mat och laga det jag vill. Jag vill ha mina rutiner och att enbart jag (inklusive Totte) ska bestämma när och vem som ska komma hem till oss. 

Jag tror att både jag och mina föräldrar går varandra på nerverna. Totte och jag sover över i princip varje natt och det känns som att två gamla gifta par delar på samma hus. Behöver verkligen komma bort och få bygga upp mitt eget liv där JAG bestämmer över mig själv. Där man slipper vara tyst på natten när man kommer hem, kan ha flera kompisar över och sitta i vardagsrummet och kolla på tv och snacka hela natten.

Det enda jag behöver är ett jobb och en lägenhet då hade livet varit på topp. Men fan man känner stress alltså, fem månader sen är man redan där. Skulle bara vilja hoppa fram 10 år i tiden när man förhoppningsvis har eget boende, stabilt jobb och kanske är redo för att bilda familj. Just nu är hela livet bara ett stort frågetecken...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments