Nyttig god smoothie:

Ett ägg
Lite goda bär,
så som hallon har jag använt
två/tre skedar kvarg utan tillsatt socker
en halv banan.

Såhär gör du:
Häll i ingredienserna i en bunke jag har använt en cylinderformad. Sen är det bara att mixa, har du ingen mixer går det lika bra med en elvisp men mossa bananen innan då.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fick dessa jumpsuits igår från Nelly❤
Så nöjd!

Likes

Comments

Livets bästa vecka är över...

Hej på Er!

För en vecka sedan ( i måndags ) så var jag på bal på Karlstads CCC och i torsdags tog JAG studenten! Jag kan inte riktigt förstå att jag har tagit studenten och att jag är undersköterska! Hela förra veckan var fylld av en massa roligheter ! Jag lämnar dessa tre skolåren bakom mig ,med en massa härliga, roliga stunder och minnen som dessa tre åren har bjudit på och tittar framåt!

Tack för alla fina som har firat och grattat mig!

Likes

Comments

God kväll!
Nu har jag äntligen fått mina naglar fixade.
Blev så nöjd!
Kika in hos @nailssons konto på instagram!
💅
Kram

Likes

Comments

Förra söndagen drog jag i gång på ett nytt projekt, renovering-sovrum. Och igår kväll blev det helt klart. Vi hade en fondvägg med fototapet tidigare med New York tema och detta med att få bort fototapet var det värsta. Det var svårt att få bort, men jag tog slip maskinen och till slut blev det bra. Jag målade i onsdags, men det blev klart i går kväll.
&
Jag är så nöjd!
Ni får avgöra själva om det blev bra eller inte men jag tycker det blev ett nytt rum.

Nu är bilderna lite mörka pga ett filter som jag använde vid fotografering.

Det blev en enorm förändring.

(Före)

Nu får det bli natten💟
God natt på er!
Kram!

Likes

Comments

Grattis alla fina mammor där ute på morsdag!

Hur gör ni på mor/fars dag?

Igår eftermiddag så åkte jag och Kristoffer till min mamma och pappa för att fira henne på morsdag. Vi blev bjudna på middag och tårta.
Gott!
Jag och Johan (min bror) uppvaktade mamma med en ros som hon kan plantera utomhus.
Idag ska vi fira K mor.
Hej så länge!
Kram

Likes

Comments

Jag har åkt kollektivt i många år, både buss och tåg.
Jag kan inte begripa va vidriga människor det finns, och lata..
Att sitta på bussen, tåget, pendeln eller tunnelbanan och käka snacks, godis, en frukt eller en glass är väll inget fel, men att inte ta rätt efter sig och inte städa efter sig är vidrigt och det visar verkligen en hög nivå på lathet.

Detta är till Er alla som tycker att det är "okej" att peta ner äppelskrutten mellan sättet, eller trycka upp ett tuggummi på handtaget eller att ta ur snusen från käften och trycka upp på fönstret.
Hur tänker ni?
Att ni bara är dom enda som gör det? Nej. För det finns alltid fler som är lika lata som Er och gör samma sak. Hur långt är det till papperskorgen egentligen?
Vore det inte trevligare att det var rent och fint runt omkring er?
Att slippa se den halv ätna frukten som ligger och ruttnar fram för dig.

Med det sagt så ja jag är trött på er som inte kan slänga skräpet på kollektivtrafik.
Det är inte så svårt att slänga det där äpplet i papperskorgen.
😉
Tack & Hej!

Likes

Comments

Nu får det bli Orange is the new  black och lägga sig, klockan ringer 06:00 och det var inte igår jag sov cirka 10h. Får se va fort jag somnar?
God natt på er då😊
Kram!

Likes

Comments

Imorse när jag körde och var på väg till praktiken så ett- tu- tre så såg jag på höger sida av bilen något svart som kom från diket med en hejdundrande fart.. Jag körde över en grävling.. Jag fattade inte riktigt vad som hade hänt för ens en hundradels sekund efteråt.

Jag stannade intill vägen och slog på varningsblinkersen. Det flesta som råkat köra på en grävling kan säga att de är som en stor sten. Ett vildsvin är som i jämförelse  en betongsugga ungefär, och jag har hört från endel att efter när de krockat beroende på vart en grävlig träffar så kan hela bilen vara förstörd. Våran bil är ganska låg, så min första tanke var hur gick med bilen?Jag visste att grävlingen inte klarade sig. Jag var helt i chock, det kanske låter fånigt, men detta har aldrig hänt mig innan, och tyvärr så är det inte sista gången heller. Detta gav mig en riktig tankeställare, tänk om det inte var en grävling utan ett större djur, eller en krock. Jag hade tur, tur att det inte hände något allvarligare, trots att våran bil är låg där fram så klarade den sig. 

Jag gick försiktigt fram och kollade ifall grävlingen levde, vilket den inte gjorde.
Ett äldre par stannade, dom frågade hur det gick, en snäll tant och en farbror. Hennes man gick och kolla till grävlingen och flyttade ner till diket. Tanten berättade att det är naturens gång och lugnade mig lite. Hur trevliga och omtänksamma som helst!
Usch för alla olyckor som sker i trafiken.
Jag hade tur idag, det gick bra som tur va!

Likes

Comments

amanda_simonsson@amanda_simonsson

"Livet är en dans på rosor, men taggarna gör ont att trampa på."