Idag är alltså dagen kommen, lucia. Älskar lucia, tycker det är så mysigt. Ösbys lucia tåg i år var väldigt kul, mer på driv än sådär seriöst om man säger så.... dom hade gjort om typ alla låtar och en utav dom var riktad mot alla lärare på skolan. Vi alla som kollade skrattade så mycket.

Men, det bästa utav allting är väl ändå risgrynsgröten man får till lunch ha-ha. älskaaar, det är för mig typ årets höjdpunkt på skolan, risgrynsgröten <3 <3 <3

För övrigt har dagen idag vart väldigt bra faktiskt!! Kort och skön skoldag, efter skolan så mockade jag Veras box, städade elevhemmet då det var min tur idag, har även gjort TRE uppgifter och skickat in. TRE STYCKEN. Är fett stolt över mig själv och väldigt glad!! Nu är det bara ett prov kvar att fixa och det klara jag ;)

NU- gå upp till stallet och ta in Verisen <3

Ösbys lilla luciatåg är ju något utöver det vanliga haha, så roliga.

Elevhemmet & yes, bakom en utav dom här dörrarna bor jag...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

nej, som rubriken lyder var det inte alls min dag igår.... Hade tänkt rida men eftersom det var så halt ute och Vera inte hade brodd så ville jag inte eftersom det var så halt. Men det är ju enkelt att fixa brodd tänkte då jag, så det gjorde jag, men då hade jag ingen broddnyckel men, efter många om och men ficka jag tag på en och skulle börja brodda Vera och då får jag se att hennes broddhål i skorna är helt förstörda... så henne gick det inte att brodda. På det, så tappade jag även bort mina nycklar i stallet... vände seriöst upp och ner på hela sadelkammaren men hittade dom inte! Sen hade jag även tusen läxor och prov att plugga till som ska vara klart denna veckan... och hade tusen saker att tänka på. så slutade med att jag bröt ihop och gjorde ingenting istället... Hittade i alla fall mina nycklar senare på kvällen ha ha ;)

Saknar sommaren och cypern SÅ mycket just nuuuu. men, det är ju såklart mysigt med vintern och snön också ;)

Likes

Comments

vill först och främst be om ursäkt för min extremt dåliga uppdatering här över helgen. Usch, får riktig ångest. Men, som ni förstår så har jag haft väldigt fult upp.

I torsdags satt jag, Lisa och Felicia från 17:00-2:00 på natten och fixade allt som vi skulle ha till marknaden i helgen, pärlade klart massor med armband, bakade som vi senare packade in i små påsar and you name it....

På fredagen sen så packade vi bilen för att åka till sala galleria och stå på övervåningen för att sälja med vårt företag, alla salas uf-företag var där och sålde. Var kul att se allihopa! och ett stort plus var att vi fick en del sålt, såklart ;)

Under hela helgen (lördag & söndag) har vi stått vid sala silvergruva på deras julmarknad och sålt från 11-16 båda dagarna. Det har var väldigt kul men också extremt kallt!! har nästan trott att jag ska få amputera bort varenda kroppsdel hehe. Vi fick jättemycket sålt ändå så det var jättekul!

Torsdags - Bak & armband 

Fredag - Sala galleria

Lördag & söndag 

Likes

Comments

Igår kväll fick jag fruktansvärt ont i mina ögon, ser lite flumrigt och kan inte röra mina ögon för det gör fruktansvärt ont då, så gick och la mig tidigt för att det förhoppningsvis skulle släppa... men nej, imorse när jag vaknade var det exakt likadant fas ännu lite värre. vi kallar det ögon-migrän he he. Har i alla fall tagit två ipren nu och hoppas att det kan bli lite bättre snart. Känner mig även lite hängig och börjar förmodligen bli lite sjuk... Ska äta mycket c-vitamin och hoppas det blir bättre.

Imorse när jag gick för att släppa ut Vera så var det massor MASSOR med snö ute <3 <3 yey, älskar. Nu måste jag bara fixa snösulor och brodd till Vera så kommer det bli toppennnn!! längtar tills att få galoppera i snööön.

Likes

Comments