Hello! Jag är ny på detta, men jag ska ge det ett försök. Mitt namn är Elin och jag är 19 år gammal. I sommar tog jag studenten 🎉 vilket var så himla roligt. Den finaste tiden som innehöll allt från bal, studentvecka och den efterlängtade studentdagen! 🍾 En mycket spännande tid, men samtidigt läskig. Det är nu som livet börjar på riktigt (wihoo) men det är nu som man också ska bli vuxen (inte lika kul...).

För ett år sedan, när jag skulle börja trean och sista året på gymnasiet, så hade jag ingen aning om vad som skulle hända ett år framåt i tiden. Mina tankar kretsade kring att kanske studera vidare eller till och med testa på att vara Au Pair. Idag så vet jag iallafall vad jag kommer att göra i höst!

I augusti så kommer jag och min pojkvän att flytta till England där vi har tänkt stanna tills oktober. Staden som vi kommer bo i kallas Paignton och ligger efter den Engelska Rivieran. Jag är så spänd på vad som komma skall och allt vi kommer att få uppleva. Vi har redan nu tänkt ut lite saker som vi vill göra, men det finns så himla mycket att se! 🌺

Alltså kolla bara bilderna! Man kan inte tro att det är England. häftigt! ☀️🌴

Då min familj och mina vänner hemma i Sverige gärna vill se hur jag har det när jag är borta, så bestämde jag mig för att starta denna blogg. Men faktiskt så var det inte den enda anledningen. Jag älskar att fota, vilket är till stor fördel om man ska blogga! Samtidigt så är jag också mycket för att skriva, vilket kanske märks redan nu hehe.

Idag när jag publicerar detta inlägg så är det en månad kvar tills vi åker, alltså lyfter vi den 23 augusti! Det är inte alls långt kvar och jag är så taggad!! ✈️

Hur som helst, jag hoppas att vi ses något mer i höst och att du som läser detta gärna vill följa min resa!

Detta kommer bli grymt!! 😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments