En perfekt helg i Göteborg har vi haft. Vi kom fram runt 14 i fredags, checkade in på våra hotell och drog sen till Liseberg! Så kul att åka karuseller haha. Framåt 18-19 så gick vi tillbaka till hotellen, fixade oss och gick till avenyn. Det blev middag på hard rock café och sen drog vi ut och mötte några andra från Eskilstuna som vi hängde med!
Lördagen var regnig och vi gick i nordstan och shoppade. Mot kvällen sprack det upp och när Håkan klev upp på scen så var det inte ett moln kvar på himlen!! Efter konserten så drog vi ut och hängde på lite olika ställen innan vi köpte varsin korv från Sibylla och promenerade hem sent.
Skönt med en ledig helg!! Nu väntas massa jobb hela veckan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I fredags jobbade jag till 18 och sen hade jag en ledig helg framför mig!! Efter jobbet åkte jag och Alex ut till pappa i Malmköping för en mysig middag där, och massa mys med hundarna också. Vi åkte tillbaka till stan senare på kvällen och mötte upp vänner hemma hos Alex för att hänga resten av kvällen.

På lördagen blev det en ganska spontan utgång, Anna, Tess och jag käkade och förade i lägenheten hos mig innan vi drog ut och träffade fler vänner! Rolig utgång som avslutades med kebab i lägenheten hos mig haha.
Älskar lediga helger!

Likes

Comments

Nu är det över en månad sen jag tog studenten (aka bästa dagen) och jag tänkte att jag kanske ska börja skriva lite här på bloggen, dels för att jag har tid nu då skolan är slut och jag inte stressar över plugg hela tiden, men också för att jag tycker det är roligt att kunna kolla tillbaka i en blogg och läsa om saker man gjorde och sådär.

Som sagt, en månad har gått och dagen efter studenten flyttade jag in i en lägenheten mitt i stan. Det är en etta, högt i tak och bra läge (precis över kebabhuset haha) jag är nämligen kattvakt under sommaren åt en bekant och bor i hennes lägenhet!

Studenten var verkligen den bästa dagen och jag är så glad att jag fick springa ut från skolan med mina allra bästa kompisar hand i hand!

Nu när skolan är slut så jobbar jag på Ica Stenby i kassan och chark & delikatessdisken. Jag jobbar mycket, men har även hunnit med att fira midsommar och även hängt mycket i övrigt med tjejerna och sen var vi ju även på Bråvalla (också bästa dagarna)

Resten av sommaren kommer bestå av väldigt mycket jobb, men även annat kul som en helg i Göteborg för att gå på Liseberg, se Håkan på Ullevi och bara hääänga med massa tjejer, kräftskiva, 100års-fest, 3 år med Alex och massa annat.

Just idag är min första lediga dag denna vecka och jag har tagit mig en rejäl sovmorgon och ligger ute i solen nu. I eftermiddag ska jag och tjejerna hem till Anna för pannkakstorsdag och skräckfilm ikväll. Mys!

Likes

Comments

Haft en sån rolig helg med tjejerna!!

Likes

Comments

Långa tråkiga lektioner, regn, jobb, plugg. Tråkig dag

Likes

Comments

Likes

Comments

En vecka i soliga Gran Canaria med mina bästisar. Så skönt att komma iväg, bara vara och ladda om inför slutspurten i skolan.

Likes

Comments