Idag är många som tar studenten, och fy tusan så avundsjuk jag är! Själv äre 3 år sen jag tog student, en av de bästa dagarna men ändå inte. Var mycket glada och ledsen tårar den dagen,

Att splittras ifrån folket man har bott med i tre år och ha klasskompisar över hela Sverige, visa man aldrig kommer att träffa igen, var verkligen sorgligt & sjukt tråkigt! Men jag hade mina tre bästa år i Norrköping!!


Och det är en period i mitt liv jag gärna vill spola tillbaka!! Speciellt studenten!!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Underbart att sommaren är äntligen här!!
Likes

Comments

Igår blev det en spontantripp till Örebro Gustavsvik äventyrsbad & äventyrsminigolf.

Sjukt roligt var det, hade inte varit där på flera flera år. Men man vart jäkla mörbultad i vattenrutschbanan "forsen" som de har där. Lyckades även få en spark i ögat som var mindre skönt.. Fortfarande öm vid höger öga men ingen blåtira som tur är!!

Senare på kvällen blev det att åka till polarens föräldrars sommarstuga för lite grillning osv, super mysigt!

Likes

Comments

Är helt förälskade i mina nya naglar!

Det har kommit en ny nagelsalong i Katrineholm, "Royal Nail Form" och priserna där är sjukt bra, och dom är super duktiga!!
Likes

Comments

Vi alla har väl typ fobi för något, själv har jag några olika, och det är sjukt jobbigt.

Fobi 1: Spindlar (småkryp) Jag har en sjuk stor fobi för spindlar, jag kan inte ens ha mina fönster öppna för är rädd att det ska komma in spindlar, (det funkar väl hyfsat bra med myggnät men ändå rädd OM en spindel kommer in iaf) och det blir bara värre och värre för börjar hata spindelnät också för då vet jag att de kan finns en spindel i närheten, o storleken på spindeln spelar ingen roll, alla är lika äckliga!!!

Mina andra fobier är rätt töntiga för vissa och det är disktrasor/disksvampar och diskborstar jag tycker dom alla är så fruktan svärta äckliga speciellt disktrasor för deras material innan jag rör en disktrasa så häller jag på massa diskmedel och låter den hänga under rinnande vatten som är kokhet. Helst av allt tar jag på mig en diskvante innan jag tar i den, lika så om jag ska diska gammal disk eller bara ställa in i diskmaskin..


Vissa må tycka dessa är töntiga men who cares!??

Bjuder på bilder från mig och min älskade katt från igår!
Älskar henne massor!! ❤️😻

Likes

Comments

Har suttit ute i solen hela dagen från jag vaknade tills nyss, älskar mina pigment att jag blir brun så lätt! Slippa bli röd och bränna sig, så fort man är ute i solen liten för länge, och inte heller behöva använda brun utan sol 24/7.

Att vara brun är sjukt snyggt och jag mår mycket bättre av det, så är tacksam för mina hyfsat bra pigment!!


Likes

Comments

Drog till Norrköping förra helgen med en polare, super skoj vare!!  
Vi hade inte träffat på sjukt länge och inte heller festat i Norrköping på flera månader så det var fasen dags att träffas & att festa tillsammans i Norrköping. Bodde på vårt gamla vanliga vandrarhem, men tyvärr var det någon som snodde min favorit sommarjacka, som var skapligt ny.. Men annars var det en super bra helg i älskade Nkpg ! :D 


BILD BOMD FRÅN FÖRRA HELGEN 


Efterdag 1 (på lördagen) blev de bara vatten  hela dagen för min del tills vi skulle börja dricka igen!

Malin försöker göra en bra duckface selfie, gick väl sådär om man frågar mig! 


Likes

Comments

Ibland älskar jag verkligen söndagar som typ idag, är inte ett dugg bakis, så jäkla skönt och solen lyser så kan inte bli bättre!

 Har städat mitt rum och håller på att tvättar mina kläder ( duktig tjej!) Har inte tvättat på veckor två  ish! och använder aldrig samma tröja/linne/topp  två dagar i rad, ish.. Så ja det var/är en hel del tvätt! 

Och senare ikväll blire en av mina favorit maträtter! 

TACOS!! 

Likes

Comments

Dagens körlektion gick faktiskt väldigt bra! (För att vara typ en nybörjare) & ja tycker det är så himla skoj att övningsköra, speciellt i körskolans bilar för dom är sjukt sköna att köra!! Glad tjej!!

Blev även en shopping tur på stan efter att mamma hade slutat jobbet, är helt kär i mina nya Nike free run 5.0+ älskar färgen också!


Likes

Comments

Usch då var det måndag igen..

Är helt död efter helgens två långa jobbpass! Och känns som jag skulle kunna sova i evigheter nu, men nej då det får man ju inte.. Har körlektion 9.35-10.35 sen efter det får man sova!!
Så ändå skönt med en typ ledig idag den här veckan. För imorgon blire en lång arbetsdag idag igen, ska jobba från kl 7.30 till 19.30 skoj!!!

Likes

Comments