Jag och syster tog bilen till sjön där vi tog ett par kort framför en magisk utsikt. Som sagt, jag älskar himlen på vintern ibland.
Ikväll relaxas det framför "Fångarna på fortet" och sedan tror jag det blir ett gympass!

Likes

Comments

Jag gillar egentligen inte vintern, det är kallt och grått när det inte är massa snö och ska man ut måste man ha på sig massa kläder för att inte frysa ihjäl. Trots detta kan jag inte sluta förvånas över hur fint det är ute. Den orangea, rosa himlen som blandas med den blå och de vita molnen. Ibland älskar jag vintern.

Likes

Comments

Godkväll, eller natt..


Lyckades iallafall ta mig till gymmet som planerat idag, dock blev ingen städning gjord men har ju varken jobb eller skola så har ju all tid i världen egentligen. Däremot laddade jag batteriet till min systemkamera och förde över alla bilder jag hade där till dator, och jag hitta såååå söta bilder på Sally och Sesam som valpar, d.v.s min och min familjs hund, samt min kusins hund (hundarna är syskon).

Look how cute *_*


Likes

Comments

HEJ!

Det var ett bra tag sen sist jag skrev någonting här. Mycket har hänt sen dess, men nu är det ett nytt år och nya minnen som ska skapas. Känns som att 2017 kommer öppna nya dörrar i livet och att mål man haft i flera år kommer att uppnås, så taggad!

Jag inväntar fortfarande min December box från Glossybox, fick ett mail igår att den skickats så hoppas innerligt att den kommer idag, hatar att vänta.. Utöver det får vi se vad denna onsdag har att erbjuda, möjligtvis en storstädning och uppfräschning av rummet och late night gym, >livet som arbetslös och utexaminerad gymnasieelev< wohoo...


Likes

Comments

Det har varit en lugn hemmadag idag då vädret inte har varit så himla kul. Började med storm igår hela dagen och idag har det regnat konstant med bara några minuter av solsken. Men mysdagar hemma är ju inte direkt fel det heller. Ska sätta på någon youtube video och göra ett par sudokus, har blivit besatt av sudoku igen, någon annan som kanske fastna för liknande i perioder precis som jag?

Likes

Comments

5 saker jag stör mig på:

- När man inte får ha saker ifred, alltså när man sagt till att man inte vill att någon ska ta eller röra föremålet men när man vaknar dagen efter och letar efter föremålet så finns det inte där utan någon har tagit det utan att fråga. Visst, fråga är en sak och då får man antingen ett ja eller nej, men att ta utan lov gillar jag inte, samt att inte ens lämna tillbaka det utan man själv måste fråga "har du tagit ...?".

- När man är i en skobutik och testar ett par skor som är snygga och sitter perfekt på, samt testar att gå med dem i butiken. Sedan kommer man hem, tar på sig dem och ska gå ut och träffa kompisar eller bara gå, så märker man att det glappar i hälen och man är påväg att få ett skoskav... Really, why now?!

- De människor som går i en folkmassa eller på en gata där mycket folk passerar, som ALDRIG väjar. Alltid när jag går på en gata väjar jag åt folk, och igår på Ingelsta gick vi mot en kille och hans sällskap, typ 2 meter innan vi möttes insåg jag att han inte heller tänkt väja utan fortsätter gå på sin uppenbarligen raka linje. BÖRJA VÄJA FOLKET!

- När man åker bil och stöter på väghinder som det inte var någon förvarning om och som man heller inte såg, och så åker man där på 2ans, 3ans växel och halvt dör när man kör över det. Är det mörkt har man en ännu mindre chans att märka hindret. Har ett sådant om man åker bilen till gymmet, då är det en skogsväg bland hus i princip, och där i en kurva finns ett upphöjt väghinder som inte har någon förvarning och som inte direkt är välgjort. Vet inte hur många gånger jag studsat upp ur stolen där.

- När man umgås med en eller två kompisar utomhus, och sedan dyker dennes kompis/kompisar upp som man inte träffat innan, och de kramar om varandra och sedan får dem världens mördarblick när dem kollar på en. Det finns sådana människor som bah "hej, kul att träffas" och tar i hand eller till och med kramar fast man inte vet om varandra, sedan finns dessa människor som typ granskar en från topp till tå och knappt säger hej. Go home please.


Likes

Comments

Idag var en bra dag.
Började med att hämta Hanna, min kusin, hos henne för att sedan köra in till Ingelsta där vi först kollade bokhandeln där jag köpte 2 sudokuböcker och en kalender, sedan gick vi in till kicks för att swatcha sun dipped glow kit by anastasia och det slutade med att jag använde mitt presentkort till att köpa den! ÄLSKAR.

Tog en sallad på Lindahls till lunch och sedan frapinos på Espresso house.
Har som sagt haft en väldigt bra och rolig dag och imorgon kanske vi drar ut på äventyr, vi får se helt enkelt!

Likes

Comments

Igår ville jag testa på att göra sådana breadrolls med ost i som man steker så att osten ska smälta inuti. Dem blev helt okej faktiskt, hade nog varit godare om jag hade i dem lite till så osten smälte mer, och sen kan man ju testa med någon annan ost också. Kul och annorlunda frukost om inte annat ^^ Angående tomaten så ville mamma att jag skulle testa denna gula då de tydligen var väldigt goda. Har tomatplantor i trädgården så hon plockade dem som hade blivit klara!

Likes

Comments