View tracker
View tracker

Det har varit en lugn hemmadag idag då vädret inte har varit så himla kul. Började med storm igår hela dagen och idag har det regnat konstant med bara några minuter av solsken. Men mysdagar hemma är ju inte direkt fel det heller. Ska sätta på någon youtube video och göra ett par sudokus, har blivit besatt av sudoku igen, någon annan som kanske fastna för liknande i perioder precis som jag?

Likes

Comments

View tracker

5 saker jag stör mig på:

- När man inte får ha saker ifred, alltså när man sagt till att man inte vill att någon ska ta eller röra föremålet men när man vaknar dagen efter och letar efter föremålet så finns det inte där utan någon har tagit det utan att fråga. Visst, fråga är en sak och då får man antingen ett ja eller nej, men att ta utan lov gillar jag inte, samt att inte ens lämna tillbaka det utan man själv måste fråga "har du tagit ...?".

- När man är i en skobutik och testar ett par skor som är snygga och sitter perfekt på, samt testar att gå med dem i butiken. Sedan kommer man hem, tar på sig dem och ska gå ut och träffa kompisar eller bara gå, så märker man att det glappar i hälen och man är påväg att få ett skoskav... Really, why now?!

- De människor som går i en folkmassa eller på en gata där mycket folk passerar, som ALDRIG väjar. Alltid när jag går på en gata väjar jag åt folk, och igår på Ingelsta gick vi mot en kille och hans sällskap, typ 2 meter innan vi möttes insåg jag att han inte heller tänkt väja utan fortsätter gå på sin uppenbarligen raka linje. BÖRJA VÄJA FOLKET!

- När man åker bil och stöter på väghinder som det inte var någon förvarning om och som man heller inte såg, och så åker man där på 2ans, 3ans växel och halvt dör när man kör över det. Är det mörkt har man en ännu mindre chans att märka hindret. Har ett sådant om man åker bilen till gymmet, då är det en skogsväg bland hus i princip, och där i en kurva finns ett upphöjt väghinder som inte har någon förvarning och som inte direkt är välgjort. Vet inte hur många gånger jag studsat upp ur stolen där.

- När man umgås med en eller två kompisar utomhus, och sedan dyker dennes kompis/kompisar upp som man inte träffat innan, och de kramar om varandra och sedan får dem världens mördarblick när dem kollar på en. Det finns sådana människor som bah "hej, kul att träffas" och tar i hand eller till och med kramar fast man inte vet om varandra, sedan finns dessa människor som typ granskar en från topp till tå och knappt säger hej. Go home please.


Likes

Comments

Idag var en bra dag.
Började med att hämta Hanna, min kusin, hos henne för att sedan köra in till Ingelsta där vi först kollade bokhandeln där jag köpte 2 sudokuböcker och en kalender, sedan gick vi in till kicks för att swatcha sun dipped glow kit by anastasia och det slutade med att jag använde mitt presentkort till att köpa den! ÄLSKAR.

Tog en sallad på Lindahls till lunch och sedan frapinos på Espresso house.
Har som sagt haft en väldigt bra och rolig dag och imorgon kanske vi drar ut på äventyr, vi får se helt enkelt!

Likes

Comments

Igår ville jag testa på att göra sådana breadrolls med ost i som man steker så att osten ska smälta inuti. Dem blev helt okej faktiskt, hade nog varit godare om jag hade i dem lite till så osten smälte mer, och sen kan man ju testa med någon annan ost också. Kul och annorlunda frukost om inte annat ^^ Angående tomaten så ville mamma att jag skulle testa denna gula då de tydligen var väldigt goda. Har tomatplantor i trädgården så hon plockade dem som hade blivit klara!

Likes

Comments

För ett tag sedan var min kusin här och hjälpte mig att kolla däcken på min cykel. Har varit punka sedan typ förra hösten och har inte använt den sedan dess. Har aldrig blivit av att jag tittat, och har alltid frågar om någon kunnat hjälpa mig och svaret har blivit "ja vi tar det i veckan", sen har ingenting hänt iallafall. Så min kusin kom hit och vi kollade, försökte laga 2 hål på bakslangen men slutade med att vi upptäckte ett större hål/spricka så slangen behöver förmodligen bytas.

Imorgon åker jag och kusinen in till Ingelsta (mini-stan kan man säga) för att köpa det jag skrev i förra inlägget, samt käkar en lunch. Tills dess så får ni sova så gott, godnatt!

Likes

Comments

Har haft typ 2 eller 3 dåliga dipp-dagar där jag inte känt för att göra någonting alls. Har fantiserat mig bort och tänkt på framtiden. Att hyra min första lägenhet, att börja på mitt första jobb, att förlova mig för första gången, att kunna leva mitt liv på mina villkor och precis som jag vill det. Framtiden är oviss och det är spännande.

Har även kollat lite smink på nätet som jag funderar på att köpa, men tror jag tar en tur till stan imorgon förmodligen och checkar in det i butiken så att jag känner att det blir 100 % rätt. Tänkte nämligen ändå införskaffa mig en almanacka/kalender så jag kan skriva upp tider till möten m.m. och få lite ordning på vardagen. Får höra mer angående jobbet i mitten av nästa vecka då intervjuer blev uppskjutna så vi får se hur allt blir. Hoppas verkligen, men tror gör jag inte.

Ni får ha en fortsatt trevlig dag så kommer jag förhoppningsvis tillbaka imorgon med lite mer intressanta inlägg!


Likes

Comments

Kom hem för en timme sedan efter att ha hämtat *piiiiip* tillsammans med min syster. Efter jag kom hem och satte mig i soffan känner jag hur ont jag har i nedre delen av ryggen ner mot rumpan, och bara på den högra sidan. Nej, det är inte sådan värk man får vid mensen för den har jag redan haft, vet inte vad detta är, någon muskel eller något kanske. Sjukt ont gör det iallafall, så ska gå och lägga mig och vira in mig i en filt så jag håller ryggen varm.

Förresten, jag nämnde ju tidigare inlägg att skogsröjet är igång här i Rejmyre, och jag bor knappt 200 meter från festivalområdet, och alla som besöker festivalen måste i princip gå gatan förbi vårt hus. Jättekul med festival i den här byhålan så att något händer, men när folk ställer ölburkar, glasflaskor m.m. på brevlådan och elskåpet som finns precis bredvid den så är det inte så himla nice. Imorse hade något runnit över hela brevlådan, vet inte om det var piss eller öl, riktigt äckligt. Jag förstår liksom ljudet, att det spelas hög musik och att folk skriker och gapar, det är liksom en del av festivalen, men att inte respektera de som bor där och deras tomter utan väljer att skräpa ned är enligt mig inte okej.

Nu ska jag sova, godnatt!Likes

Comments